- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.441
Bak canım hiiiç umutsuzluğa kapılma. El birliği ile bunu aşıcaz. Şimdi ilk sayfayı okur musun. Kegel egzersizler var. Ondan sonra sohbetimize devam edelim.
Canım sen de ilk sayfayı kegel egzersizini okur musun ? Bu egzersizler çok önemlidir. Burda bizim dediklerimizi uygularsanız inanın çok yakın bir zaman da bu vajiden kurtulursunuz. Ben 6 günde yendim siz de yenebilirsiniz
Kayganlaştırıcı jel kullanıyor musun canım ?
Egzersize serçe parmağından başla ve derin nefes al ve verirken parmağını ittir. Nefesi burnundan alıyorden ve ağızdan veriyorsun. Bu nefes egzersizi çok önemli. Bunu yaparken bolca jel kullan. Daha sonra neler yaptığını ve sorularını buraya yaz. Yardım eden birileri mutlaka bulunur
ben orta parmak egzersizinden ileri gidemiyorum..eşimin parmağını alamadaım henüz..napmak gerek ???
Kegel egzersizi yapmadan direk parmak egzersiziyle başlasam olmaz mı? Daha önce orta parmak denemiştim.Olmuştu. Ama bu aralar korkuyorum. Kendimi kasıyorum.
evet kayganlaştırıcı kullanıyorum..zaten ben doktora gitmiştim orta parmağa kadar geldim..sonra eşle deneme aşamalarına geçtik ama o aşamada yine başa döndüm doktora gitmeyide bıraktım..ben üste olduğumda oturamıyorum.sanki oraya girmiyor gibi.alt pozisyonda olursamda rahat duramıyorum..çok çaresizim kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkk
dün çok kötü bi deneme yaptık reglim bitince deneyecektik dün bitti akşam biraz egzersiz yapayım arkasından deneyelim dedim ama daha egzersizdeyken umutsuzluğa kapıldım çünkü daha önce aldığım 3 parmağı alamadım bile acımadı ama kaslar o kadar sıkıydıki esnemedi bi türlü ittirdim ama yok işe yaramadı hadi deneyelim dedi eşim tabi ben ağlamaya başladım fiyaskoyla sonlandırdık yapamıcam mı ben bu işi ya çok ümitliiydim ama offf
Slm kizlar bir suredir forumu takip ediyorum , yonlendirmelerinizle egzersiz yapiyorum. 2 mum cok rahat, gelgitlerde de sikinti yok ama dun 3 mum denedim acili yanmali batmali oldu,egzersizle duzelir mi sizce? Pazartesi esim gelecek o gelene kadar halletmem lazim soz verdim
selam kızlar siteyi tesadüfen buldum..1.54 yıllık evliyim hala eşimle birlikte olamadık..her yolu denedim..şu an ebnde bir isteksizlik var olmayacak korkusu beynime yerleşti ve artık denemelerden kaçar oldum..ruh halim çok kötü..çıkmazdayım.bu işi başaran arkadaşlardan yardım bekliyorum..
Bu arada kızlar günaydınn çok şükür bugün regl oldummm geçen ay gibi çok gecikmediii
Bu arada kızlar günaydınn çok şükür bugün regl oldummm geçen ay gibi çok gecikmediii
günaydın bebek hoşgeldin gözün aydın regl olmuşun bende bugün oldum
kızlar günaydın , ben egzersizlere devam ediyorum bugün orta parmağımla yaptım ama iki parmağım girmiyo, çok dar sanki orası
Serap canım sen baya ilerlemişsin
Canım ilk deneme de zorlanabilirsin bu normaldir. İki parmağını küs şekline getir ve bolca jeli sür. İlk olarak istersen oturur şekilde yap ben öyle daha kolay yapabilmiştim. Nefes al ve nefesini verirken parmağını yerleştir. Yavaş yavaş yap. Bunu da yaparsın tatlım hadi dene vazgeçme[/QUO
maşallah de :) iki parmağımı küs şeklinede getirdim yapamadımçk acıyo girmiyo
,canım nasılsın o migde bulanmaların falan nasıl oldu
Serap canım sen baya ilerlemişsin
Canım ilk deneme de zorlanabilirsin bu normaldir. İki parmağını küs şekline getir ve bolca jeli sür. İlk olarak istersen oturur şekilde yap ben öyle daha kolay yapabilmiştim. Nefes al ve nefesini verirken parmağını yerleştir. Yavaş yavaş yap. Bunu da yaparsın tatlım hadi dene vazgeçme[/QUO
maşallah de :) iki parmağımı küs şeklinede getirdim yapamadımçk acıyo girmiyo
maşallah maşallah
maşallah maşallah
bir şey soracam içinde yukarda et
parçası gibi bi şey var sanki o ne ki ??? sert sanki
bir şey soracam içinde yukarda et
parçası gibi bi şey var sanki o ne ki ??? sert sanki
yaaaaa neden kimse benimle ilgilenmiyor
yaaaaa neden kimse benimle ilgilenmiyor
bahsettiğin et parçası anladığım gibiyse o kızlık zarının bir parçası herkeste bi miktar kalırmış bazıları daha uzun olduğu için daha iyi farkedilirmiş
bahsettiğin et parçası anladığım gibiyse o kızlık zarının bir parçası herkeste bi miktar kalırmış bazıları daha uzun olduğu için daha iyi farkedilirmiş
kızlık zarı ordamı oluyo, hemen girişte üst tarafa doğru bi yerde bayağı büyük , popoya doğru değil
kızlar ben dün eş denemesi yapcaktım ama bilerek yapmadım 27 mart diye ne alaka kurduysam ne bileyim tarihi sevmedim ne zaman yendin 27 mart ne bileyim sevmedim bu rakamı işte yazık kocişte peşimde dolandı durdu yorgunum dedim vajinismusu yenmek için can atan ben bu tarihe takılı kaldım ve yapmadım şimdi gülüyorum kendime düşününce ama iyiki yapmamamışım çok kötü biriyim ben yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?