Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kegel egzersizi yapmadan direk parmak egzersiziyle başlasam olmaz mı? Daha önce orta parmak denemiştim.Olmuştu. Ama bu aralar korkuyorum. Kendimi kasıyorum.

evet kayganlaştırıcı kullanıyorum..zaten ben doktora gitmiştim orta parmağa kadar geldim..sonra eşle deneme aşamalarına geçtik ama o aşamada yine başa döndüm doktora gitmeyide bıraktım..ben üste olduğumda oturamıyorum.sanki oraya girmiyor gibi.alt pozisyonda olursamda rahat duramıyorum..çok çaresizim kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkk

ben orta parmak egzersizinden ileri gidemiyorum..eşimin parmağını alamadaım henüz..napmak gerek ???

Kegel egzersizi yapmadan direk parmak egzersiziyle başlasam olmaz mı? Daha önce orta parmak denemiştim.Olmuştu. Ama bu aralar korkuyorum. Kendimi kasıyorum.

Parmak egzersizlerini yaparken de kegel egzersizlerini gün içinde yapabilirsin canım. Kegel egzersizleri vajina kaslarını çalıştırıyor. Egzersiz aşamsında çok faydasını göreceksin.

Eşle denemelerini egzersizlerden sonra yaparsan çok kolay olur tatlım. Şimdi serçe parmağından başla ve baş parmak hariç bütün parmaklarını dene. Yavaş yavaş sakin sakin. Korkacak hiçbirşey yok. Bol kayganlaştırıcı sür ve nefes egzersizi ile ittir canım.

canım bak herkeste oldu bu bir aldığını bir dahakine alamayan çok oldu sen hani deneyecekmişsin ya bence o yerleşti bilinç altına ve egzersiz yaparken bile kastın kendini yoksa olmayacak bişey değil ama pes etme eşinle egzersiz yap canım keşke onu dinleyip devam etseydin belki olacaktı ümiztsizliğe kapılma herkes nasıl yeniyosa sende yeneceksin bizden ne farkın var bu gün yine egzersiz yap hatta eşine de yaptır sonra denersin canım ama vazgeçme sakın

canım her aşamada biraz zorlanır gibi olur insan ama alışınca oda geçer yani 2 mum rahatlıkla yapıyorsun emin ol 3 ede alışıcaksın kasma kendini bak bende 6 cm lik aparattayım daha yenemedim hadi canım yüreklen pes etmek yok kurtulucaz inş.

canım kegel egzersizlerini her türlü her yerde yapabilirsin o sana hiç engel değil parmak veya aparatıa bi program çiz günde en az diyorum 1 saat çalış zamanla bu egzersizler sayesinde beynin bu işin olacağına alışacak inşallah umutsuz olma canım...

Bu arada kızlar günaydınn çok şükür bugün regl oldummm geçen ay gibi çok gecikmediii

kızlar günaydın , ben egzersizlere devam ediyorum bugün orta parmağımla yaptım ama iki parmağım girmiyo, çok dar sanki orası

Serap canım sen baya ilerlemişsin

Canım ilk deneme de zorlanabilirsin bu normaldir. İki parmağını küs şekline getir ve bolca jeli sür. İlk olarak istersen oturur şekilde yap ben öyle daha kolay yapabilmiştim. Nefes al ve nefesini verirken parmağını yerleştir. Yavaş yavaş yap. Bunu da yaparsın tatlım hadi dene vazgeçme

kızlar ben dün eş denemesi yapcaktım ama bilerek yapmadım 27 mart diye ne alaka kurduysam ne bileyim tarihi sevmedim ne zaman yendin 27 mart ne bileyim sevmedim bu rakamı işte yazık kocişte peşimde dolandı durdu yorgunum dedim vajinismusu yenmek için can atan ben bu tarihe takılı kaldım ve yapmadım şimdi gülüyorum kendime düşününce ama iyiki yapmamamışım çok kötü biriyim ben yaa :)

ay canım güldürdün beni çok hoşsun neyine taktın sen bu tarihin yenince artık sen eşinin peşinde dolanırsın yazık değil mi kız adama bak bak birde gülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…