Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yuppppiiiiiii sahra da yenmişşşş canımmm çok tebrik ederimmm çokkk Allah başka dert vermesinnnn
YENİ GELİN SAHRA YA GELSİN HALAYLARRR

Yasemincimmm beni ilk ve çok gaza getiren olarak sana çok teşekkür ediyorumm Allah güzel kalbine göre versin inşallahhhh.... Neler çektik yaa herkesi kurtarsın Rabbimmm.. Çok şükür):)))

tebrik ederim çok sevindim senin adına darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına ( halay işareti yapmaya çalıştım ama inş. olmuştur :) )

kızlar günaydın , ben egzersizlere devam ediyorum bugün orta parmağımla yaptım ama iki parmağım girmiyo, çok dar sanki orası

merhaba canım çok sevindim valla baya ilerleme kaydetmişsin bikaç günde, 2 parmakta zorlanıyosan direk aparata geç mum al bi tane beyaz bakkal mumlarından, peçeteye sar güzelce streçleyip prezervatife geçir daha kolay olduğunu görceksin...
bu arada o et parçası ne diye sormuşsun, o vajinamızda kapak görevi gibi bişey yapıyo, dış etkenlere karşı, yani o gördüğün şey kızlık zarı falan değil, zar da o kadar kalın bişey değil zaten, vajina kaslarının etrafındaki ince bi doku parçası.. sen rahat ol ve devam et çok yakında gelin olursun inşallahhh

Yasemincimmm beni ilk ve çok gaza getiren olarak sana çok teşekkür ediyorumm Allah güzel kalbine göre versin inşallahhhh.... Neler çektik yaa herkesi kurtarsın Rabbimmm.. Çok şükür):)))

canımmm ya , ilk geldiğini hatırladığım insanlar yenince daha çok seviniyorum tabi herkes için seviniyorum o başka da
güneş ve senin yenmene çok ayrı sevindimmm duaların için Allah razı olsun, inşallah bundan sonra kötü günler yaşatmaz Rabbimmm

tebrikler sahracımm yenenleri gördükçe benm de mutluluğum katlanıyor. ben de daha yeni tatttım o mutluluğu. Allah herkese yaşatsın, kurtarsın bu illettenn.halaylar senin içinn

Kegel egzersizi yapmadan direk parmak egzersiziyle başlasam olmaz mı? Daha önce orta parmak denemiştim.Olmuştu. Ama bu aralar korkuyorum. Kendimi kasıyorum.

canım merhaba ne kadarlık evlisin:26: orta parmağa kadar yapman çok büyük başarı bence eğer 2 parmak denemediysen dene, ama zorlanırsan mumla aparat hazırla kendine, daha rahat olduğunu görceksin

Canım kolaylaşma sebebi egzersizlerimiş bunu anladım ben bu arada doktor Süleyman beye de gittim Ankara'ya . Gazlaya gazlaya oldu valla:) yazıcam yaptıklarımı da şimdi çok vaktim yok. Dayanamadım vakit bulunca girip yazdım hemen:))) çok sağol canım sen de bu mutluluğu bu ay tadarsın inşallah..

tebrikler canlar halaylar size gelsin :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124:

Sağol elabcım yardımlarınız için. Burdaki dayanışma hiçbir yerde yokk. Güneş seni de çok tebrik ediyorum aynı gün gelin olduk ne güzel:))

canım 3 mum mu kalınlıkları ne kadar bu mumların peki:26:

tebrikler sahracımm yenenleri gördükçe benm de mutluluğum katlanıyor. ben de daha yeni tatttım o mutluluğu. Allah herkese yaşatsın, kurtarsın bu illettenn.halaylar senin içinn

Canım senin de gözün aydın o zaman:)) hala rüyada gibiyim.. Allah güzel rüyalardan uyandırmasın inşallah..

inş. canım bunu çok istiyorum 27 mart takıntım olmasaydı senle aynı gün yenerdim bende belki :) ama kısmet bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun

Bu gece kesinlikle iş tamam:) ben de pazar yendim gibi aslında ama emin olamadık sonra nedense 2 gün denemedik ama dün olacağına o kadar inandım ki .. Sen de böyle hissettiysen mutlaka bi sebebi vardır yarın da sana halay çekelim inşallahh)

canım merhaba ne kadarlık evlisin:26: orta parmağa kadar yapman çok büyük başarı bence eğer 2 parmak denemediysen dene, ama zorlanırsan mumla aparat hazırla kendine, daha rahat olduğunu görceksin

mrb.10 aylık evliyim hep erteledim bu zamana kadar benim parmağım değil eşimin parmağıydı.Kendi parmağımla yapabileceğimi sanmıyorum. Mumla deneyebilirim diye düşünüyorum.Herkese tşk ediyorum yardımlarından dolayı insanın yalnız olmadığını bilmesi güzel birşey.

ooo eş parmağıysa daha şanslısın tatlımmmm eş parmağı da egzersizimizin bi parçası, eşine olan güveni artırıyor, sen mumu hazırla bi de su bazlı kayganlaştırıcı jel al(okey ya da durex marka) sonra aşamalarını, takıldığın yerleri buraya, bize çekinmeden sor

Kararlıyım artık. Deneyeceğim vaktim oldukça hem kendim hem eşim için.

tebriklerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…