- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.501
yuppppiiiiiii sahra da yenmişşşşcanımmm çok tebrik ederimmm çokkk Allah başka dert vermesinnnn
YENİ GELİN SAHRA YA GELSİN HALAYLARRR
Sonunda ben de kurtuldummmm çok şükürrr ... Ne için beklemişim bu kadar zaman aparatlar bile daha çok acı veriyodu gerçekten daha basitmiş ... Allahıma şükürler olsun ve hepinize tattırsın. Dün gece gece girip yazasım geldi ama eşimden utandım:) Rabbim herkesi kurtarsın ben hala inanamıyorum ... Rabbim doğru zamana denk getirmiştir her şerde vardır bir hayır diyorum .. Emeği geçen herkese çoooook teşekkürler..
kızlar günaydın , ben egzersizlere devam ediyorum bugün orta parmağımla yaptım ama iki parmağım girmiyo, çok dar sanki orası
Yasemincimmm beni ilk ve çok gaza getiren olarak sana çok teşekkür ediyorumm Allah güzel kalbine göre versin inşallahhhh.... Neler çektik yaa herkesi kurtarsın Rabbimmm.. Çok şükür):)))
tebrik ederim çok sevindim senin adına darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına( halay işareti yapmaya çalıştım ama inş. olmuştur :) )
canımmm ya , ilk geldiğini hatırladığım insanlar yenince daha çok seviniyorum tabi herkes için seviniyorum o başka da
güneş ve senin yenmene çok ayrı sevindimmmduaların için Allah razı olsun, inşallah bundan sonra kötü günler yaşatmaz Rabbimmm
Sonunda ben de kurtuldummmm çok şükürrr ... Ne için beklemişim bu kadar zaman aparatlar bile daha çok acı veriyodu gerçekten daha basitmiş ... Allahıma şükürler olsun ve hepinize tattırsın. Dün gece gece girip yazasım geldi ama eşimden utandım:) Rabbim herkesi kurtarsın ben hala inanamıyorum ... Rabbim doğru zamana denk getirmiştir her şerde vardır bir hayır diyorum .. Emeği geçen herkese çoooook teşekkürler..
Kegel egzersizi yapmadan direk parmak egzersiziyle başlasam olmaz mı? Daha önce orta parmak denemiştim.Olmuştu. Ama bu aralar korkuyorum. Kendimi kasıyorum.
canımmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrr ayy ço ksevindimmmmmmmm çokkkkk yaşasınn darısı bizeee olsun inş.. demek bukadar kolaymış he bunu sende böyle diyorsun yaniiii nesi kolaymış anlattt bizleride bilgilendirr canımmmmmmmm tey tey teyyy:118::123:
Sağol canım senin de az kalmış okuduğum kadarıyla:) inşallah bu gece biter :))
tebrikler canlar halaylar size gelsin:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124:
Slm kizlar bir suredir forumu takip ediyorum , yonlendirmelerinizle egzersiz yapiyorum. 2 mum cok rahat, gelgitlerde de sikinti yok ama dun 3 mum denedim acili yanmali batmali oldu,egzersizle duzelir mi sizce? Pazartesi esim gelecek o gelene kadar halletmem lazim soz verdim
tebrikler sahracımm yenenleri gördükçe benm de mutluluğum katlanıyor. ben de daha yeni tatttım o mutluluğu. Allah herkese yaşatsın, kurtarsın bu illettenn.halaylar senin içinn
inş. canım bunu çok istiyorum 27 mart takıntım olmasaydı senle aynı gün yenerdim bende belki :) ama kısmet bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun
canım merhaba ne kadarlık evlisin:26: orta parmağa kadar yapman çok büyük başarı benceeğer 2 parmak denemediysen dene, ama zorlanırsan mumla aparat hazırla kendine, daha rahat olduğunu görceksin
mrb.10 aylık evliyim hep erteledim bu zamana kadar benim parmağım değil eşimin parmağıydı.Kendi parmağımla yapabileceğimi sanmıyorum. Mumla deneyebilirim diye düşünüyorum.Herkese tşk ediyorum yardımlarından dolayı insanın yalnız olmadığını bilmesi güzel birşey.
ooo eş parmağıysa daha şanslısın tatlımmmmeş parmağı da egzersizimizin bi parçası, eşine olan güveni artırıyor, sen mumu hazırla bi de su bazlı kayganlaştırıcı jel al(okey ya da durex marka) sonra aşamalarını, takıldığın yerleri buraya, bize çekinmeden sor
canım 3 mum mukalınlıkları ne kadar bu mumların peki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?