- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.621
Arkadaşlar herkese kolay gelsin
ben 2 parmak rahatça alabiliyorum ama aparata geçince acaip bir yanma oluyor.sonrasında afedersiniz çişim gelmiş gibi oluyor bu sorunu yaşayan var mı aranızda .Aparat 8cm civarında
ben de ayni seyi yasadm canim o yuzden aparatla hic egzersiz yapamadim.parmakla dewam ettim hep.aparatin kalin geliyor da olabilir.daha ince bi aparatla denedin mi hic?yoksa direkt iki parmaktan sonra 8cm mi denedin?
ya aslında 3 parmakla da yaparım gibi geliyor kendi elinle yön sorunu yaşamıyorsun ama sert bişey olunca yön sorunundan böyle oluyor sanırım daha inceyle de denedim aynı problem oluyor.((((
parmakla acımıyor aparatla yanma ve çiş hissi oluyor
canımmm ne mutlu o zaman bana , sen deseydin ben daha önce yazardım seni listeye yahu
evet canım geriye dönüp bakınca film şeridi gibi akıp geçiyor değil mi herşey ama çok şükür geride kaldı hepsi bak şimdi ne güzel herşey yolunda
Arkadaşlar herkese kolay gelsin
ben 2 parmak rahatça alabiliyorum ama aparata geçince acaip bir yanma oluyor.sonrasında afedersiniz çişim gelmiş gibi oluyor bu sorunu yaşayan var mı aranızda .Aparat 8cm civarında
ben eş parmağında o yanma hissini yaşadım canım ama aparatta hiç yaşamadım çok şükür 6 cm lik aparatı yanmadan etmeden alabiliyorum tabi bol ıkınıp nefes alıp vermen lazım ve yandığı zaman durup kegel yaparsan geçiyor denemeni tavsiye ederim aparata alışısan pns daha kolay olur yabancı bir cisim olduğu için alışmış olursun kolay gelsinn....
inş. öyle olur canım ya Allah başka dert vermesin atlatalım şunu da.((
inş. canım inş. zaman akıp geçiyor ertelememek lazım
inş. öyle olur canım ya Allah başka dert vermesin atlatalım şunu da.((
hatunlar mrhaba, ben orta parmaktaydım şimdi mumla denedim, orta parmağımdan az bişe kalın öyle daha rahat oldu , iki parmağımı
almıyo ama
Serap'cıpım sen o zaman mumla devam et
Şu anki kalınlığa iyice alıştıktan sonra peçeteyle kalınlaştır ve o şekilde devam et canım
Bu arada bu kadar ilerlemene inan çok sevindim. Aynen devam et
sağol baharcığım , ama iki parmak kalın geliyo nasıl alcam almıyo, mum zaten ince alıyo onu[/QUOT
her işimde hızlı başlarım, sonra hemen pes ederim inşallah bu sefer pes etmemcanım çok tatlı hemen kaçış yaparım :)
sağol baharcığım , ama iki parmak kalın geliyo nasıl alcam almıyo, mum zaten ince alıyo onu[/QUOT
her işimde hızlı başlarım, sonra hemen pes ederim inşallah bu sefer pes etmemcanım çok tatlı hemen kaçış yaparım :)
o mum kaç cm dir acaba, orta parmağımdan birazcık kalın ?
sağol baharcığım , ama iki parmak kalın geliyo nasıl alcam almıyo, mum zaten ince alıyo onu
hatunlar mrhaba, ben orta parmaktaydım şimdi mumla denedim, orta parmağımdan az bişe kalın öyle daha rahat oldu , iki parmağımı
almıyo ama
pes etmek yok canım çok iyi gidiyosun benimde canım çok tatlı bak heppp tembellik ediyom ama üstüne gidiceksin parmağı boşver aparatla devam et daha iyi ve cm cm aparat yap başardıkça bir cm ilerisini o an hemen denersin olur inş..
o mum kaç cm dir acaba, orta parmağımdan birazcık kalın ?
Evde ölçebileceğin birşey yokmu canım
cidden ayrıldınız mı
canım 4 cm yetmez ki penis denemesine geçmek için10 - 13 cm arası idealdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?