Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar herkese kolay gelsin
ben 2 parmak rahatça alabiliyorum ama aparata geçince acaip bir yanma oluyor.sonrasında afedersiniz çişim gelmiş gibi oluyor bu sorunu yaşayan var mı aranızda .Aparat 8cm civarında

ben 2 parmak rahatça alabiliyorum ama aparata geçince acaip bir yanma oluyor.sonrasında afedersiniz çişim gelmiş gibi oluyor bu sorunu yaşayan var mı aranızda .Aparat 8cm civarında

ben de ayni seyi yasadm canim o yuzden aparatla hic egzersiz yapamadim.parmakla dewam ettim hep.aparatin kalin geliyor da olabilir.daha ince bi aparatla denedin mi hic?yoksa direkt iki parmaktan sonra 8cm mi denedin?

ben de ayni seyi yasadm canim o yuzden aparatla hic egzersiz yapamadim.parmakla dewam ettim hep.aparatin kalin geliyor da olabilir.daha ince bi aparatla denedin mi hic?yoksa direkt iki parmaktan sonra 8cm mi denedin?

ya aslında 3 parmakla da yaparım gibi geliyor kendi elinle yön sorunu yaşamıyorsun ama sert bişey olunca yön sorunundan böyle oluyor sanırım daha inceyle de denedim aynı problem oluyor.((((
parmakla acımıyor aparatla yanma ve çiş hissi oluyor

parmakla dewam et o zaman canim.illa aparat yapamak zorundasin die bisi yok.iki parmagi rahat alabiliyorsan uc parmaga gec.o cok daha kolay oluyor emin ol

besteciğim bende orta parmaktayım :) ayrıca mart ayı uğurlu gelmiş gelinlerimize her nedense

kedilerden ilham almak lazım sanırım :) darısı bana

Egzersizci kızlarımız çoğaldı hadi bakalım o zaman gelinlerimizde artsın artsın çoğalsın inşallahhhh :119::119::119:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. eccemmm[/TD]
[TD]24 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. diyar6635[/TD]
[TD]3 tam parmak = 10 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. nrhs[/TD]
[TD]3 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. eftelya081[/TD]
[TD]orta parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. serap7[/TD]
[TD]orta parmak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

ben eş parmağında o yanma hissini yaşadım canım ama aparatta hiç yaşamadım çok şükür 6 cm lik aparatı yanmadan etmeden alabiliyorum tabi bol ıkınıp nefes alıp vermen lazım ve yandığı zaman durup kegel yaparsan geçiyor denemeni tavsiye ederim aparata alışısan pns daha kolay olur yabancı bir cisim olduğu için alışmış olursun kolay gelsinn....

inş. öyle olur canım ya Allah başka dert vermesin atlatalım şunu da.((

hatunlar mrhaba, ben orta parmaktaydım şimdi mumla denedim, orta parmağımdan az bişe kalın öyle daha rahat oldu , iki parmağımı

almıyo ama

Serap'cıpım sen o zaman mumla devam et

Şu anki kalınlığa iyice alıştıktan sonra peçeteyle kalınlaştır ve o şekilde devam et canım

Bu arada bu kadar ilerlemene inan çok sevindim. Aynen devam et

sağol baharcığım , ama iki parmak kalın geliyo nasıl alcam almıyo, mum zaten ince alıyo onu

Canım iki parmağını rahat alabilmek için tuvalette oturur gibi yap. Ben öyle kolayca almıştım. Nefes egzersizlerini unutma ama

İlk etapta zorlanman normaldir ama biraz çabayla kolaylıkla alır tatlım

hatunlar mrhaba, ben orta parmaktaydım şimdi mumla denedim, orta parmağımdan az bişe kalın öyle daha rahat oldu , iki parmağımı

almıyo ama

cidden ayrıldınız mı
canım 4 cm yetmez ki penis denemesine geçmek için 10 - 13 cm arası idealdir

özür dilerim bayağıdır girmedim siteye
evet ayrıldık bu bende çok ağır bir travmaya sebep oldu. bu arada 4cm uzunluk değil kalınlık olarak belirtmiştim. 10cm kalınlık biraz fazla değil mi ya :) o kalınlıkta bir penis var mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…