Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cecemmm durumun nasıl reglleeee....
iyi geceler bu aradaaa amma gececisin sen yahuuuu? gece kuşu

cecemmm durumun nasıl reglleeee....
iyi geceler bu aradaaa amma gececisin sen yahuuuu? gece kuşu

müzik dinliyorum canım kocacık işte hoş çıkmış yoldaymış geliyo ogelene kadar takıldım işte ama yarın izinli ve regl im tühhh neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcazzz

ohh babaaam ohhhh musice bak çay demleee abovvvvv :):):)
müzik dinliyorum canım kocacık işte hoş çıkmış yoldaymış geliyo ogelene kadar takıldım işte ama yarın izinli ve regl im tühhh neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcazzz
ne zor şey kadın olmakkkk :):):) hadi bakalım cecem maçlarnı sabırsızlıklar yorumalrını beklemekteyim...

geçsin şu regllldeeee bakalım...
üşenme erteleme vazgeçme taktik bu beyninini iyice güzel şelerle doldur.. çok iyi bak kendine ruhunaaa görüşürzz

iyi hafta sonları

aynen öyle zor canım vlala kadın olmakk sağol canım benim sende kendine iyi bak kocayı takma kafana mutlu olmaya çalış güzel şeyler düşün salla gitsin kötülükleri sanada iyi hafta sonu diliyorum hayırlı geceler canımmm

music harika geldiii cecemmm gece gece:):):)

kızlar bu aradaaa ocak gibi yenmişti galiba hopefor bacımızzzz ve mart başalrındada hamile olduğnu öğrendiiii ve şimdi yarın iş için sınava girecek:) ALLAHIM ondada başarılarını versin..... dualarımızdasın hopefor bacım....:):):)

dilerim karnındaki bebeğin nasipli olurrrr hayırlısı ile olur işin bacım.... senin yılın bu yıl: nasiiplerin, güzel kısmetlerinde, artarak çoğalır emi...?
BAŞARILAR BACIMMMMMMMMMMM
:13::13::13::13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…