- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.661
canım benim çok teşekkür ederim estafurullah
anamm kırılmasına şaştımmmm nasıl bir mummki o be bacımmufff cecemmmm bu kistmi tüm bu acıların sebebi yahuuuuuuuuuuu allahım şifanı versin canımcım
eftelyacığım, bende bugün ilk defa mum denedim ve kırıldı :) ancak arkadaşalrın dediği gibi peçete streç film ve prezervatif takılı olduğu
için kolaylıkla geri çıktı , korkma mumla dene daha rahat oluyo bende çok korkuyorum aslında ama gerçekten mum daha rahattı , sende
dene :)
serapçım ben bakkal mumu almıştım beyaz ve kalındıııı ve hiç kırılma yaşaamdımmm ilk başlarda kulak çöpü ve onu sararak peçete ile ielerlettiydimmmm:):):) sonra bu kalın muma geçtim valla kırılma yaşaamdım demekki ben acaip nazlı nazlı denemişim sen ne ettin bacım öyle :)slm gökçeciğim , evet geçmişi okuyodum iyiyim şükür, sende iyisindir :)
mumla yapmaya başladım bugün ve içimde kırıldı :)
yoksa doğum günü mumumu şaştım inannn
combooooooooooo nasıl yaniiiişu anda bu illeti yenen biri var mı ?
ben yeneli aylar olyorrr ne oldu bacımmm bişey mi sorcannn
anamm kırılmasına şaştımmmm nasıl bir mummki o be bacımm
serapçım ben bakkal mumu almıştım beyaz ve kalındıııı ve hiç kırılma yaşaamdımmm ilk başlarda kulak çöpü ve onu sararak peçete ile ielerlettiydimmmm:):):) sonra bu kalın muma geçtim valla kırılma yaşaamdım demekki ben acaip nazlı nazlı denemişim sen ne ettin bacım öyle :)
combooooooooooo nasıl yaniiii
evet senin yendiğini biliyorum cnm evet bir şey sorucam. ben aparatı ileri ittirmiyorum çünkü bunu eşimle yaşamak istiyorum hiç deneyemedim eşimle aparatı 1 yada 2 cnm sokmayı deniyorum sadece çokta kalın yapmadım daha sizce olurmu bu şekilde yapabilir miyim nolur yapamazsın demeyin :)
anamm kırılmasına şaştımmmm nasıl bir mummki o be bacımm
serapçım ben bakkal mumu almıştım beyaz ve kalındıııı ve hiç kırılma yaşaamdımmm ilk başlarda kulak çöpü ve onu sararak peçete ile ielerlettiydimmmm:):):) sonra bu kalın muma geçtim valla kırılma yaşaamdım demekki ben acaip nazlı nazlı denemişim sen ne ettin bacım öyle :)
combooooooooooo nasıl yaniiii
hatunlar vallahi güldürdünüz beni, siz çok yaşayın emi :) bende bakkaldan aldım hemde tırtıklı mum :) ama ucu bayağı inceydi ondan
galiba , hormu kullandım ne :) yaş 30 olunca :) ayyyyy sapıttım iyice ( doğum günü mumu değil yani , orta parmak kalınlığındaydı )
kız nası içinde kırmayı başardın
ben de hiç parmak denemedim kulak çöpü ve mum denedim hatta 1 mumdan sonra 2 mum denedim sonra eş denemesi yapmıştım , daha rahat değilmi mum ???[/QUOTE
vallahi kırdım besteciğim, hemde tırtıklı mum :) allahtan prezervatifteydi birde doktor doktor gezerdim allah korusun :) evet dediğin gibi
mum daha rahattı canım sağol
analdım ileri itttirmek istemiyorsun ilk eşinle olsun diyorsun öylemi bacım aynı zmanda olursa kzılık kan man onuda mı düşünyon bacımmmmm.... evet çok öenmli bir durum bizim kültürüm adınaaa zaten birçok sıkıntımızın sebebbide bu olmaktaaa.... şimdiii ne diyim bacım bilemedim 1-2 cm sokmakla ne derece olur bilemme de bacım en azından birşeyi sokabilmek açıp incelemek kendini keşfetmek bile feci ilerleme kademe olarak....evet senin yendiğini biliyorum cnm evet bir şey sorucam. ben aparatı ileri ittirmiyorum çünkü bunu eşimle yaşamak istiyorum hiç deneyemedim eşimle aparatı 1 yada 2 cnm sokmayı deniyorum sadece çokta kalın yapmadım daha sizce olurmu bu şekilde yapabilir miyim nolur yapamazsın demeyin :)
bu yüzden şimdi zaten o ağız kısmını parmakda olsaaaa aparatta olsaaaa bacım boğumalrı geçmen gerek....
sen öncelikle ciddden kegelleri sık sık yap veee birazcık dene bakalım kulak çöpü ileee çokda kalın etme madem öyleeee durum... akabindee eşli denemeye geçiverrr hemencecik diyeyyim olmasssaaa üzülmeeee kasmasssan olucaktırrr
ne diyim inşlhhhh :) güzel haberler alırım senden de
bacım tırtıklı aldın demekk eee sonrada yenince mum ışığında şamdanda kullancan demeekkkhatunlar vallahi güldürdünüz beni, siz çok yaşayın emi :) bende bakkaldan aldım hemde tırtıklı mum :) ama ucu bayağı inceydi ondan
galiba , hormu kullandım ne :) yaş 30 olunca :) ayyyyy sapıttım iyice ( doğum günü mumu değil yani , orta parmak kalınlığındaydı )
şaka bir yana bacımmm bu mumlar heelde az kalınsa zaten o tırtıkları incelmiş olyor yaaa dieğrlerne göre dahaaa nazik olabilirrr... eğer bulabilirsen şu tarz bişey alıverrrr
bacım tırtıklı aldın demekk eee sonrada yenince mum ışığında şamdanda kullancan demeekkk
şaka bir yana bacımmm bu mumlar heelde az kalınsa zaten o tırtıkları incelmiş olyor yaaa dieğrlerne göre dahaaa nazik olabilirrr... eğer bulabilirsen şu tarz bişey alıverrrr Eki Görüntüle 672323 Eki Görüntüle 672324
evet canım aynen dediğin gibiydi , ah bi yenseydim :) tamam ondan bulurum inşallah bu köhne yerde
evet canım aynen dediğin gibiydi , ah bi yenseydim :) tamam ondan bulurum inşallah bu köhne yerde
yenersin serapcım, sen de yenersinazimle,ısrarla devam et, erteleme yeter ki
açıkcası bende ilk başlarda mum yoktu almadıydım ve gaza gelmiştim burdan yazmıştım kulakları çınalsın o arkdşm bu ay doğuyorrrr aynenn bana allık fırçanda mı yok gökçe onun arkasını sar iyice al sana aparat demiştiii:):):)evet canım aynen dediğin gibiydi , ah bi yenseydim :) tamam ondan bulurum inşallah bu köhne yerde
o nun için kalem bile olurrr onu sar peçeteye streçle prezervative tak bol jel ile oldu bittti cuk diyeee
sen bu işi gayet hızlıca halleden maşallah serapcımmm
açıkcası bende ilk başlarda mum yoktu almadıydım ve gaza gelmiştim burdan yazmıştım kulakları çınalsın o arkdşm bu ay doğuyorrrr aynenn bana allık fırçanda mı yok gökçe onun arkasını sar iyice al sana aparat demiştiii:):):)
o nun için kalem bile olurrr onu sar peçeteye streçle prezervative tak bol jel ile oldu bittti cuk diyeee
sen bu işi gayet hızlıca halleden maşallah serapcımmm
inşallah gökçem sağol :) haklısın vallahi yapmak istedikten sonra aparatmı yok !!! dua et banada
vallaaa inşallahhhh çok kısa sürede yenenlerden olursun bacım....inşallah gökçem sağol :) haklısın vallahi yapmak istedikten sonra aparatmı yok !!! dua et banada
bu azimleee bu istekle inşlh bacımmmm aman hijyene dikkat etttt sonrasında yenmeden birde vajisel sıkıntılar çıkarma kendineeee:) aman dikkat et prezervatif kesinlikle kullaan tamammmmı
vallaaa inşallahhhh çok kısa sürede yenenlerden olursun bacım....
bu azimleee bu istekle inşlh bacımmmm aman hijyene dikkat etttt sonrasında yenmeden birde vajisel sıkıntılar çıkarma kendineeee:) aman dikkat et prezervatif kesinlikle kullaan tamammmmı
amin canım inşallah, rabbim duysun sesimizidikkat ediyorum merak etme sağol
amin canım inşallah, rabbim duysun sesimizidikkat ediyorum merak etme sağol
çok öpüyorummmm kolay gelsin bacımmm
unutma üşenme erteleme ve vazgeçme sloganımız bunlar DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM
cecemmm durumun nasıl reglleeee....
iyi geceler bu aradaaa amma gececisin sen yahuuuu? gece kuşu
ohh babaaam ohhhh musice bak çay demleee abovvvvv :):):)
ne zor şey kadın olmakkkk :):):) hadi bakalım cecem maçlarnı sabırsızlıklar yorumalrını beklemekteyim...müzik dinliyorum canım kocacık işte hoş çıkmış yoldaymış geliyo ogelene kadar takıldım işte ama yarın izinli ve regl im tühhhneyse artık önümüzdeki maçlara bakıcazzz
ohh babaaam ohhhh musice bak çay demleee abovvvvv :):):)
ne zor şey kadın olmakkkk :):):) hadi bakalım cecem maçlarnı sabırsızlıklar yorumalrını beklemekteyim...
geçsin şu regllldeeee bakalım...
üşenme erteleme vazgeçme taktik bu beyninini iyice güzel şelerle doldur.. çok iyi bak kendine ruhunaaagörüşürzz
iyi hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?