- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.641
Evde ölçebileceğin birşey yokmu canım
maalesef yok canım :)
bu arada gülmeyin bişey söylüycem
mum içine girince kırıldı :) allahtan prezarvatife sarmıştım onla birlikte çıktı, hep böyle oluyo benim işlerim komik :)
pes etmek yok canım çok iyi gidiyosun benimde canım çok tatlı bak heppp tembellik ediyom ama üstüne gidiceksin parmağı boşver aparatla devam et daha iyi ve cm cm aparat yap başardıkça bir cm ilerisini o an hemen denersin olur inş..
tamam cecem ciğim , inşallah pes etmem , ödevimi yapıyorum aferin bana :)
arkadaşlar mrb.bayağıdr okuyorum yazılanları.ben de 9 aydr evliyim ve aynı durumdaym.başta vaji old. kabullenmedm ama her denemede başarısız oldm malesef.jinekoloğa gttm fizyolojik açıdan bi sıkıntı olmadığını öğrendm.ama her denemede acı hissediyorum.bana yardm edersenz sevinirim..
özür dilerim bayağıdır girmedim siteye
evet ayrıldık bu bende çok ağır bir travmaya sebep oldu. bu arada 4cm uzunluk değil kalınlık olarak belirtmiştim. 10cm kalınlık biraz fazla değil mi ya :) o kalınlıkta bir penis var mı ki
merhaba arkadaşlar yine ara verdim aparata regli oldum sanki her reglide başa dönüyorum mart gelini olamadık nisan olurmu artık yaaaa
ama beni niye sildin beste ben bakıp bakıp mutlu oluyordumEgzersizci kızlarımız çoğaldı hadi bakalım o zaman gelinlerimizde artsın artsın çoğalsın inşallahhhh :119::119::119:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. eccemmm[/TD]
[TD]24 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. diyar6635[/TD]
[TD]3 tam parmak = 10 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. nrhs[/TD]
[TD]3 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. eftelya081[/TD]
[TD]orta parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. serap7[/TD]
[TD]orta parmak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
özür dilerim bayağıdır girmedim siteye
evet ayrıldık bu bende çok ağır bir travmaya sebep oldu. bu arada 4cm uzunluk değil kalınlık olarak belirtmiştim. 10cm kalınlık biraz fazla değil mi ya :) o kalınlıkta bir penis var mı ki
ama beni niye sildin beste ben bakıp bakıp mutlu oluyordum
tabiki yardım ederiz canım hoşgeldin
nasıl acı hissediyorsun canım biraz daha açık anlatırmısın , bizler ilk ilişki denememizde hiç acı yaşamadıkda :26:
canım yanlışlık olmuş olmalı en son birini eklicektim sanırım yanlış olan tabloyu kopyaladım dur düzenliyorum kuzum hemen özürrrrr:26::26::26:
ufff cecemmmm bu kistmi tüm bu acıların sebebi yahuuuuuuuuuuu allahım şifanı versin canımcımregl oldum ama ne regll öldüm bittim bugün halen geçmedi yani bi sancım olduki sorma yerleri duvalrları elime ne geçtiyse yoldum yumrukladım acaip bi gündü ya halen ağrıyo berbat bu sancılar valla canım bu rel geçsin artık yeniyim ben ya bune aylar kaçıyor resmen valla yenmeliyim artıkkk 6 cm deydim daha 9 cm denemiştim ucu anca girmişti itekliyemedim öyle işte...
kübra bacım nasılsınnnnnnnnn ne aşamadasınnnn neler yaptın sen helebir anlat durumunu desteğin hazıraferin bacımmmmmmmmmmm karralılıkla devam et eş parmağı veya mumla yaptığın aparatla ielrleee yön içine aldıkdan sonra anüs yönüne olarak itiverirsen feci rahat giricektirrr.. vede bol jel kullan bacım ne şekilde deniyorsan ilk etapda jel önemli cidden...
inşallah güzel habelerini alırız emi bacım[/QU
Destekleriniz benim için önemli. Teşekkür ederim. Önerilerinizi uygulayacağım.
öyle elabımmmmm aynenn öyleeee :) artık öyle tamamenay gökçecik senin adamda tuhafmış annecik ne demek sen bence artık ona yapma bişey geri çek kendini bakalım ne yapcak ilgin azalırsa anlar belki bişeyleri saçında hayırlı olsun ne renk boyadın
kesinlikle onunda farkındayım bakalım tıngır mıngır inişli çıkışlı gidiyoruz bakalım:13:canım boşanmakta çözüm değil seviyosan birde ne yapcan artık katlanacan yada bişey beklemeyecen böyle benim adam deyip kabullenecen bazen erkekler sevgisini dışa vuramaz derler senin adamda onlardan mı acaba sevgisi vardır elbet bu kadar kıskanıyosa zaten seviyodur ama belkide belli edemiyordur sen sıkma canını çok takma kafna oluruna bırak biz kadınlar zaten ilgiye doymayız
merhaba arkadaşlar ben tuvalette oturur pozisyonda orta parmağımı vajene sokabiliyorum yatarakmı yapmam lazım veya bundan sonra aparatmı denemem lazım aparat nerde satılır mum yazan arkadaşlar var mum kırılmazmı içerde çok sorusordum biliyorum ama yardımcı olurmusunuz
eftelya bacım öncelikle hoşgeldin bacımmmm inşalh kısa sürede yenenelrden olursun...haftasonu bol bol denemeler yapacam arkadaşlar bıktım artık bu problemden destekleriniz sayesinde en kısa zamanda çözecem inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
tuvalette otururu pozisyonnnn rahatsa oturup belini destelke bacakalrnı aç veeee o şekilde deneeeemen kolay olacaktır altına yastıklar koyup belini yasla iyiceeee öyle dene bacım.... ayrıca mum derken alıp öle hemen sokmuyoz kızzzzzzzz :) mum veya ona benzerşeyleri aparat için kullanyozzz daha onnu kağıt havlu veya peçete ileee sarıp streç film le sarıpppp sağlamlaştırıppp prezervatife takıyorsuzzz sonra bol jel ileee ıkınıpppppppp o şekildeeee içeri anüs yönüne yönlendiryoruzzz bacım:):):)
hafta sonunu iyi değerlendirip bol egzersizle yapmanı güzel haberler almayı bekliyoruzzzz:) kolay gelsin bacımmm
zna1 bacımmmm hayırlısı olsunnnn:)özür dilerim bayağıdır girmedim siteye
combooooooooo ufffff ne diyim anatomiye bir diyeceğim yok ziraaa regl güzel bir döngüüüü düşünsene eşler yılda 1 olan özel günleri unuturken regl vücudun seni unutmadan aylık aktivitesini yapması harikaaaa... ne güzel bir sağlık şükürler olsun.....merhaba arkadaşlar yine ara verdim aparata regli oldum sanki her reglide başa dönüyorum mart gelini olamadık nisan olurmu artık yaaaa
hemen ardındannnn egzersizlerne döneceğne eminim bacım hatta kegelleri regl kende yapmanı öneririm
inannn kegelelri yapıncaaa reglde ağrısız geçmekteeee:) ben bayaa bu kegel işini sevdim geçen ay yapmadım meselaaa valla baya acılı oldu regl sürecim
.... iyi egzersizler bacılarım...
güzel hafta sonları diliyorum
ufff cecemmmm bu kistmi tüm bu acıların sebebi yahuuuuuuuuuuu allahım şifanı versin canımcım
kübra bacım nasılsınnnnnnnnn ne aşamadasınnnn neler yaptın sen helebir anlat durumunu desteğin hazır
öyle elabımmmmm aynenn öyleeee :) artık öyle tamamen
kesinlikle onunda farkındayım bakalım tıngır mıngır inişli çıkışlı gidiyoruz bakalım:13:
eftelya bacım öncelikle hoşgeldin bacımmmm inşalh kısa sürede yenenelrden olursun...
tuvalette otururu pozisyonnnn rahatsa oturup belini destelke bacakalrnı aç veeee o şekilde deneeeemen kolay olacaktır altına yastıklar koyup belini yasla iyiceeee öyle dene bacım.... ayrıca mum derken alıp öle hemen sokmuyoz kızzzzzzzz :) mum veya ona benzerşeyleri aparat için kullanyozzz daha onnu kağıt havlu veya peçete ileee sarıp streç film le sarıpppp sağlamlaştırıppp prezervatife takıyorsuzzz sonra bol jel ileee ıkınıpppppppp o şekildeeee içeri anüs yönüne yönlendiryoruzzz bacım:):):)
hafta sonunu iyi değerlendirip bol egzersizle yapmanı güzel haberler almayı bekliyoruzzzz:) kolay gelsin bacımmm
zna1 bacımmmm hayırlısı olsunnnn:)
combooooooooo ufffff ne diyim anatomiye bir diyeceğim yok ziraaa regl güzel bir döngüüüü düşünsene eşler yılda 1 olan özel günleri unuturken regl vücudun seni unutmadan aylık aktivitesini yapması harikaaaa... ne güzel bir sağlık şükürler olsun.....
hemen ardındannnn egzersizlerne döneceğne eminim bacım hatta kegelleri regl kende yapmanı öneririm
inannn kegelelri yapıncaaa reglde ağrısız geçmekteeee:) ben bayaa bu kegel işini sevdim geçen ay yapmadım meselaaa valla baya acılı oldu regl sürecim
.... iyi egzersizler bacılarım...
güzel hafta sonları diliyorum
eftelyacığım, bende bugün ilk defa mum denedim ve kırıldı :) ancak arkadaşalrın dediği gibi peçete streç film ve prezervatif takılı olduğu
için kolaylıkla geri çıktı , korkma mumla dene daha rahat oluyo bende çok korkuyorum aslında ama gerçekten mum daha rahattı , sende
dene :)
slm gökçeciğim , evet geçmişi okuyodum iyiyim şükür, sende iyisindir :)evrim,beste serap nasılsınız kızlarrrrr geçmişimi okuyonuzzzz....sesiniz çıkmıyor pekk
iyi hafta sonları diliyorum herkese sizlere ve tüm topiğeeee bereketli geçsin güzel haberler getirsin bu hafta sonumuzzzz
öpüldünüz bacılarım
mumla yapmaya başladım bugün ve içimde kırıldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?