Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

SAĞOL BACIMMMM hafta sonu görüşemessek herkese selam söyle bizim adam sabah gelyorrrr:) koymaz daha nete meteee:) girmememe

arkadaşlar bu gece bende egzersizlere başlamak istiyorm nasıl yapacagım nerden başlayacagım ayrıntılı bilgi verirmisiniz psikolojik olarak rahatlayamıyorm bi türlü doktora gitmemde biraz zaman alacak yardım edin lütfen.doktor tavsiyelerinizide bekliyorm

BEN SANA ŞİMDİLİK BAŞLANGIŞ İÇİN YAPABİLECEKLERİNİ GÖNDERİYORUM OKU VE MUTLAKA YAP...BUNLARI YAZIP ÇIKIYORUMM AMA YARIN İTİBARİYLE TAKİP ET FORUMU MERAK ETME MUTLAKA SORULARIN CEVAPLANIRR...DOKTORA GİDİPTE PARALARINI ZİYAN ETME DERİMM BEN HEPİMİZ BURDA YENDİKK SENDE YENERSİNNN....

canımm ben sana rahat yapabileceğin halde açık yazayımmm...

1-öncelikle yatağına şöyle bi bez ser(şarşaf gibi varda işe yaramayan)
2-ayna al bitane büyük oursa rahat edersin onu yatağının başı varya oraya yasla
3-sende karşısına geç arkanı yastıkla rhatlat yani yaslanabil hatta uzanacaksın biraz..
4-aç bacaklarını tamamen ve ve deriiinnn nedef al verirken ıkın ve aynadan ıkındıkça ordaki deliğin açıkdığını görene dek devam et..
5-deliği gördükten sonra bir tane kulak çubuğunu al prezervatife geçir ama gevşek olmasın bağla yani sabitle.
6-kayganlaştırıcı jel sür bolca ve ıkınıp orası açılınca deliğe yerleştir ama sakın çıkarma bekle,,sonra tekrar nefes al ve tekrar ıkındıkça kulak çubuğunu aşağı doğru ilerlet merak etme cuppp diye kayacak anlamayacaksın bile...

son olarak anlayamadığın takıldığın bişey olursa ister foruma ister özel mesajla sor çekinme...elimden geldiğince yardımcı olurum oluruz..

İYİ GECELER....

ayrıca ben 42 kiloyum çok zayıfım bu follik asiti bende kullanabilirmiyim kilo aldırırmı

folik asit bebek düşünenler için doktorun verdiği bi hap canımmm bebek düşünmeye başladığında kullanmaya başlarsınnn...kilo aldırdığını duymadımm ama her bünyede farklılık gösterebilir onuda ben bilemiyorumm...kullanmış biri olarak bildiğim kadarıyla cevapladımm:)))iyi geceler

Herkese günaydınlar. Ben daha önce de yazmıştım konuya, bir iki hafta olmuştur. İki haftadır jelle parmak egzersizlerine devam ediyorum. Tekli parmaklarda sorun yok, içerde tutup ileri geri de yapıyorum. Hatta böyle kolay olduğunu görünce cesaretlenmiştim de. Ama iki parmağa geçince girişte biraz zorlandım. Küs şeklinde yaparak denemiştim. Biraz girdi ama parmak ortalarına doğru biraz ağrı oldu gibi. Bende daha fazla zorlamadım. bu işten kurtulan arkadaşlara sorun şu. Bu iki parmağı ben yanlış mı denedim, yanyana daha mı kolay oluyor acaba? Birde iki parmağı denemeden muma mı geçsem ne dersiniz? Bu işin bitmesi lazım nisan ayı içinde kendime hedef koydum, bana yardım edin lütfennnnnn :):)

ben yenmedim daha bu hastalığı ama 2 parmağa gelince bendede öle olmuştu hiç yapamıcakmışım gibiydi ama zorla oluyo bak başta ben baya baskı ve sızlama hissetmiştim ama hepsi geçti 2 parmakta çok rahatım şuan önce 2 parmağım küs şeklinde almıştım sonra yan yanada girdiğini gördüm ben şuan 3 parmağımı tamamen alıyorum tabi en son denemem kötü geçmişti umarım yeneriz bizde canım

canım sen allahın izniyle yolun sonuna gelmişsin bende yeni kurtudum 15 gün felan oldu rahat ol ve sakın yılma egzersize devam et bolca jel sür ve nefes verirken parmaklarını almaya çalış inanki tamamen psikolojik seni çok iyi anlıyorum ağrı acı felan sadece kendimizi kastığğımız için oluyo bunu başarabileceğine ben inanıyorum sen de inan ve egzersizlere devam inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız öptüm

ne güzel maşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini duyarız canım ben psikoloğa gitmiştim bana tek parmak ve eş parmağından sonra ilişkiyi yapcaksın dedi çift parmak felan yok tek parmak ve eş parmağı olmuştu ama ben p...s nasıl girer diye sordum bana vajinanın aklı yok dedi bende onun yok ama benim var oraya onun gireceğini biliyorum demiştim gerçekten dediğim gibi kendimi şartlandırdığım için parmak girişleri rahat olmasına rağmen p...s girişi kesinlikle olmuyordu sonra burdaki arkadaşların yazrdımları ile çift parmak derken allahın izniyle bu illetten15 gün oldu kurtuldum ihtiyacın olan tek şey önce bu illetten kurtulacağına kesinlikle inanman sonra parmak egzersizleri ve bolba jel canım mutlu haberlerini duymak ümidiyle allaha emanet ol

Allah hepinizden razı olsun, burdaki arkadaşların yazdıklarını okuduğumda gerçekten moralim yerine geliyor, destek alıyorum sizlerden. Gözün aydın kurtulmuşsun bu dertten. Allahım en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah. Aslında kendimi kastığımı düşünmüyorum, rahatım gibi hissediyorum ama yine de biraz kalın olunca iki parmak gerildim. Yine zar kabusum geri geldi :) aslında daha önce de cevap yazan arkadaşlar söylemişlerdi, daha kalın apartta birşey olmadı, yine birşey olmaz sadece esner dediler ama, yine de rahat edemedim. Yoksa cesaretim vardı yapardım, ya yırtılırsa diye bıraktım. Öyle işte şimdi de bunu dert ettim kendime :)

canım zar yırtılır korkun seninle mi eşinle mi alaklı bi korku

canım merhaba acelem var o yüzden biraz çabuk konuya gireyim şimdi ben de aynı senin gibiydim iki parmak bi türlü girmemişti ben de o anda muma geçtim ve gerçekten daha kolay oldu, parmakla zorlanıyosan muma geçmende hiç bir sakınca yok... bu arada ben o mumu peçeteyle az biraz kalınlaştırdım en son öyle yenmiştim 7 8 cm civarı yani fazla esnetmediğim için içeriyi kan gelmişti ilk ilişkide ama o kadar aman aman bişey değildi, çoğu arkadaştan kan gelmedi ama o tamamen kişiye bağlı bişey

Son düzenleme:

canım kusura bakma özeline girmek değil niyetim ben aslında psikoloğa gitmeden de allahın izniyle bu illetten kurtulacağıma inanıyodum egzersize başladım ama bi an geliyodu ötesine gidemiyodum eşime anlattım sakın dedi zarın yırtılır çünkü kendisinde hastalık derecesinde bi zar olayı vardı illa o kanı görecekti bende korktum egzersizi bıraktı hatta kendisine bi jinekolağa gidelim kız olup olmadığımı öğren ondan sonra ben egzersize devam edeyim dedim( burdaki arkadaşlardan kan gelmediğini duymuştum ) yok dedi illa o kanı görecem ben de iyi o zaman dedim gidedlim psikoloğa neyse gittik. psikolog da bu çalışmalardan ötürü kan gelmeyeceğini doğumda yırtılacağını söyledi eşim duruldu ben de rahatladı çünkü duyarız ya bazısının esnek olurmuş o yüzden kan gelmezmiş felan.bizimki bu durumu kabullenecek biri değil illa o kanı görecek. neyse psikolog kaln olmaz deyipde bizimki bunu kabullenin ben daha da rahatladım evde e gzersilerfelan p...s e geçtik 5 6 kez tamamen aldım ama kan gelmedi zaten psikolog gelmeyecek dediya onunda rahatlığıyla biz çalıştık sonunda kan geldi ama ben ne mutlu oldum anlatamam kendini hiçbir şey için kasma allahın izniyle bu illetten kurtulmak tek hedefin olsun

Eşimle ilgili herhangi bir problem yok çok şükür. Tamamen benimle ilgili, bu egzersizler sırasında yırtılsın istemiyorum sonuçta insanın hayatında bir kez olacak birşey, o da bu şekilde olsun istemiyorum açıkcası.
Benim de düşüncem muma geçmek ama bu akşam yine bir deneme yapıcam iki parmakla, yine olmazsa mumu hazırladım zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…