Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sevindim senin adına tebrik ederim cnm. peki hangi yöne yaptın ve hangi pozisyonda birde jel kullandın mı

canım benim ben kötü bir gecenin ardındanb unu yeneceğime karar verdim sabah hemen siteye üye oldum yasemin a bana jel falan önerdi ama ben köyde olduğum için gidip alamadım eşimde gece işteydi deneme için uygun zamandı parmağımı streçledim ve çok az normala krem sürdüm yanlış ama yasemin a bana durex yad aokey kayganlaşırııcı önerdi ben biraz krem sürüp üzerine su döktüm ama kremler ilerde mantar yapabilirmiş o yüzcen kayganlaştırıcı şart o şekilde ayna karşısında incele ve ıkın zaten kendini belli edecektir popo yönüne çok özür dilerim baya açık oldu....

biz kadınız bizler anne olabılırız bızım anatomimizde bu var bugun istanbulda soyle bır cıktım sokaga sehır oylesıne kalabalık ve bu ınsanlar nasıl oldu dedım kendı kendıme demekkı bu ımkanlı bısey hem bızde adet goruyoruz demekkı orda açık bı yol var demekkı bızde yapabılırız kendı kendıme boyle konusuyorum

yasemina teşekkür ederim dün denedim egzersileri yaptım orta parmağıda sağol moral oldun...

canımm, çok sevindim inan bana tamamen aldın demek orta parmağını süpersin hatta harikasın
şimdi sıra iki parmakta canım kayganlaştırıcını temin et ve yenmeye odaklan bitcek inşallah bitcekk

bende yeniyimm ama ben bi parmakla basladim sonra reglm geldii

desperacım sana yüzde yüz katılıyorum
adet olmamız için orasının açık olması lazım değil mi, zaten vajinanın anatomisini incelediğimizde içinin boşş olduğunu görüyoeuz, vajinamızda sadece kaslar var, orada sinir uçları bile yok düşün.. sinir ucu olmayan bi yerde acı olur mu
önce vajinamızı tanımalıyız, tanımadığımız için oluyor zaten biraz da bu hastalık...

Kızlar kûstûm size yaa:)
Tek eş parmağı ve iki parmak aldım pazartesi akşamı yazdım kimse yorum yapmadı hadi beni gaza getirin ihtiyacım var buna çok...
Şimdi yapamıyorum iki parmak nasıl başardım o gûn bilmiyorum biraz zorlandım ama sanırım o kırdı hırsımı şu anda neden beceremiyoum yaaa...
Best çim burada bana ilk kucak açan arkadaşım listeyi gûncellermisin :)

hemen tabikisi güncellerim canım
ben görmedim canım inanki kusura bakma yaaa tebrik ederim seniiii
çok az kaldı senin o zaman gelin olmanaaaa

Korkaktavsan seni tebrik ediyoruz

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. yeteramabukadar[/TD]
[TD]24 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. eccemmm[/TD]
[TD]24 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14. mila1[/TD]
[TD]25 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.kuvakvak[/TD]
[TD]3 mum = 13 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. serap41[/TD]
[TD]o artık gelin oldu :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. diyar6635[/TD]
[TD]3 tam parmak = 10 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. nrhs[/TD]
[TD]3 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. korkaktavsan[/TD]
[TD]2 parmak [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. eftelya081[/TD]
[TD]orta parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. serap7[/TD]
[TD]orta parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. milkshake_[/TD]
[TD]1 parmak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım gözden kaçmıştır, ben de görmedim valla:26:
neyse eş parmağı yapmışsın işte ne güzel iki parmağını aldığın günkü ruh haline dön tekrar almak için
rahatla gevşe, bol jel kullan, hatta egzersizden önce sıcak duş da alabilirsin canım

kızlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim ve bu sorunla uğraşıyorum bende üye olmadan önce burada sizlerin yazdıklarından etkilendim ve parmak egzersizlerine başladım ilk serçe,sonra işaret ve sonrasında da orta parmak başardım.şimdi regl oldum ara vermek zorunda kaldım.regl dönemim bitince eş parmağına mı geçmeliyim yoksa ondan öncesinde kendimin 2 parmağını denemeliyim?lütfen bana yardımcı olur musunuz kızlar?

canımm, çok sevindim inan bana tamamen aldın demek orta parmağını süpersin hatta harikasın
şimdi sıra iki parmakta canım kayganlaştırıcını temin et ve yenmeye odaklan bitcek inşallah bitcekk

iki parmak mı çok zor olur sanırım o girirşi yapabilsem en zor o sonrası zaten geliyor mumu deneyemedim ama bugün ara verdim yapmadım yarın deneme yapıcammm..

iki parmak mı çok zor olur sanırım o girirşi yapabilsem en zor o sonrası zaten geliyor mumu deneyemedim ama bugün ara verdim yapmadım yarın deneme yapıcammm..

canım şöyle söyleyeyim, sana bağlı zorluğu kolaylığı.. ne kadar kendini gevşetirsen o kadar rahat olur
ben kendi iki parmağımı alamamıştım, hatta eşimin iki parmağını bile yaptım ama kendiminki olmadı bi türlü,ben de muma geçtim.
yarın iki parmak yap, eğer zorlanırsan hiç vakit kaybetmeden muma geç

hoşgeldin canım tebrikler
bence reglden sonra eş parmağı yap ardından iki parmağa geç, hem eşine olan güvenin gelir, kendini rahatlatmana inanılmaz katkısı olur

Son düzenleme:

çok çok teşekkür ederim arkadaşım yarın akşam başlıyorum bende kararlıyım benim evlendiğimin ilk üç ayında bende çok kötü geceler hatta günler geçirdim eşim şimdi daha destek ama bu hale gelene kadar benden bi çok şey gitti antidepresan kullanıyorum depresyona girdim çok kötü günler geçirdim inşallah bütün arkadaşlarım ve ben bu dertten bir an önce kurtuluruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…