- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.301
Canlarım teşekkûr ederim .
Hadi bakalım 10 dk dua edin bana deneyeyim yeniden bakalım olacak mıı? Offff hadi artık yaaa
canım , o sana kalmış nasıl rahatsan öyle yap
ben sırtüstü yatarak yapmıştım meselabazı arkadaşlarımız oturur vaziyette yaptılar, ama önemli olan senin hangi poziyonda daha rahat olduğun
hoşbulduk yasemincim teşekkür ederim bana fikir verdiğin için.sen yendin sanırım dimi bu illeti?bide yendiysen ne kadar sürede yendin?sence ben biraz da olsa başarmış sayılır mıyım?
Teşekkurler kızlar tamamdır oldu iki parmak yeniden çok şûkûr biliyordum gaza getirince olacağını.
Artık tek parmakta uzmanlaştım valla nerdeyse işyerinde tuvalete gidip alcam tek parmağı:) işin şakası tabikide :)
Şimdi ne yapayım ne ônerirsiniz sizce iki parmağa devam mı etmeliyim biraz yoksa 3 ûmû deneyeyim yoksa eş denemesimi yapsam gaza geldim yine :)
ne güzel yasemincim süpersin vala sen kısa zamanda çözmüşsün benim maalesef 3 yılım gitti.daha da yenemedim.ama olcak inş bende inanıyorum iyiki varsınız sizlerden gayret aldım ben yoksa belki bi 3 yılım daha geçerdi.
bak iştee hemen ümitsizliğe kapıldın sen de bi kere olmuş bi daha niye olmasın
bence şimdi 2 parmağa iyice alış canım, hatta mümkünse 15 20 dk beklet içinde
Canım naptın 15-20 dk yaa hadi bakalım ûstad sensin onu deneyeyim şimdi birde bişey daha soracağım sende şimdi herşey tam tıkırındamı yani 3 ay olmuşya yeneli gelip gitme falan merak ettiğim şu bizde herşeyi tam anlamıyla yapabilecekiyiz yani bir gûn
maşallah diyorum sana yasemincim sevindim valla senin adına:)ben de kabullenmedim hiç konduramadım kendime daha da kabullenmezdim de işte bebiş için artık bebişim olsun istiyorum inş.vala şuan moral oldun bana inan regl olmasaydım bugün bu işi bitirirdim galiba acayip bir moral oldun bana teşekkür ederim sana:)
yap yap bak beni dinle 15 dk da olsa beklet iyice alış hatta 15 dkdan sonra çıkarıp tekrar almaya çalış
sorun beni güldürdü heeevet canım herşey tıkırında şükür ilk bir ay tabi zor geçti, alışma evresiydi, gitgel yaparken korkuyodum ne olcaksa sanki şimdi gayet iyi her şey
tabi ki sen de yapabilceksin sorulur muneler neler yapıcan hem de Allahın izniyle
bak gayecim daha dün yeni yenen bahar arkadaşımız bebek müjdesi verdi
inşallah yendikten sonra sen de verirsin bu müjdeyi bize
senin yapacağına inanıyorum dedim ya zor olan yoldan geçmişsin
reglin bitsin sana yapman gerekenleri söyleriz, reglin bitene kadar takipte kal sen, aklına takılanları da çekinmeden sor
inş canım benim ben de güzel haberler veririm zamanı gelince:)yine görüşürüz o zaman iyi geceler verdiğin bilgiler için de tekrardan teşekkürler.
arkadaşlar bende vajinismusdan muzdaribim.9 aylık evliyim bugün cinsel terapi görmeye başladım.aranıza yeni katıldım ama üye olmadan öncede sürekli takipteydim.Ben tamponla çalıştım(cem keçenin kitabında okudum) bir ay önce iki hafta kadar.ama bir noktaya kadar kolay ilerledi tampon o noktadan sonra milim ilerletemedim Sanırım herkesin takıldığı o aynı yer:)).sonrada yatılı misafir,adet dönemi derken orda kaldım.doktor bugün tampon aparat filan değil ille de parmağını kullanacaksın dedi.Parmakla daha çabuk ilerlermişim.o dokuyu hissetmek önemliymiş.ama bugün cesaret edip başlayamadım bile o kadar para bayıldım hala erteliyorum.size bir sorum var siz çalışırken parmağınıza eldiven geçiriyor musunuz?Psikiyatristim latexe alerjin varsa bu çalışmalarını baltalar eldiven kullanma dedi ama eldivensiz de cesaret edemiyorum işte..
Günaydın. Aranıza yeni katıldım. 3 yılı aşkın süredir evliyim. Konumuz mağlum2 yıl kadar önce terapiye başlamıştım,4-5 seans kadar sürdü. Kegel-parmak-p..s egzersizlerine kadar geldim. Birtakım sebeplerden ötürü devam etmedim. Sonra erteleme- öteleme derken zaman geçti. Şimdi ise bu konu beni çok geriyor. Yeniden terapiye mi başlasam yoksa forumlardan mı yola çıksam bilemiyorum. Gerçi bırakın kendi kendime parmakla çalışmayı oraya bakamıyorum bile hala yenemedim o korkumu önerilerinize açığım. bu dertten kurtulmak tek dileğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?