- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.241
kızlar inşallah Rabbim gönlünüze göre verir güzel sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inş benimde tabi
yaşınız kaç kızlar merak ettim sakıncası yoksa tabi
canım ben yaşlıyım ya 29 geç evlendim
canım ben yaşlıyım ya 29 geç evlendim
bak döverim senibenim yaş 30
anam şimdi gençmiyiz ya çıtır zamanlarımız geçti yani
tazeciğiz canım biz daha
heheyyyttt ben geldim kaçılın
diyorum şu listeyi artık bir güncelleyeyim yeni egzersizcilerde bana hangi aşamada olduklarını söylesinler onlarıda ekleyeyim
Yer açtık canım sana hoşgeldin sefalar getirdin
diyorum şu listeyi artık bir güncelleyeyim yeni egzersizcilerde bana hangi aşamada olduklarını söylesinler onlarıda ekleyeyim
anam şimdi gençmiyiz ya çıtır zamanlarımız geçti yani
hoşgeldinnerelerdeydin
okuldaydım canım , şimdi geldim bir saat özel ders vercem birazdan
öğrenciyi bekliyorum şuan ondan sonra tekrar aranıza döncem:13:
siz ne kadar tatlı insanlarsınız ya hepiniz ayrı güzel birer kalbe sahipsiniz okudukça yazdıklarınızı hayran kalıyorum hepinizi çok seviyorum vallahi tüm iyi insanlar burda mı toplanmış ne :)
vajili arkadaşlar burdaki hazineyi bulduğunuz için çok şanslısınız yenmek istiyorsanız burayı takip edin cesaret edin denileni yapın ve bitirin bu işi herkes yardım eder size burada yeterki azim edin,
ben de evin şeklini şemalini değiştircem şimdikoltukların yerini falan, sıkıldım böyle temizlik yapıcam dicem sen de diceksin ki senin de ne bitmez temizliğin varmış
hoşbulduk taze anne adayımız
nasılsın ???
siz ne kadar tatlı insanlarsınız ya hepiniz ayrı güzel birer kalbe sahipsiniz okudukça yazdıklarınızı hayran kalıyorum hepinizi çok seviyorum vallahi tüm iyi insanlar burda mı toplanmış ne :)
vajili arkadaşlar burdaki hazineyi bulduğunuz için çok şanslısınız yenmek istiyorsanız burayı takip edin cesaret edin denileni yapın ve bitirin bu işi herkes yardım eder size burada yeterki azim edin,
biz hep çıtırız çıtır kalcaz
yok daha birşey demiyorum sana ben nete gelince senin temizlik falan yapıcan tutuyo zaten sustum :95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?