- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.261
ben de evin şeklini şemalini değiştircem şimdikoltukların yerini falan, sıkıldım böyle temizlik yapıcam dicem sen de diceksin ki senin de ne bitmez temizliğin varmış
bir ben varım topicte ve 12 ziyaretçi nereye gittiniz yahuu:26:
Geldim geldim :):):)
Yeni gelinimiz varmı kızlar ??? ben bakamadım eski sayfalara yeni gelinler tarihlerinizi bana söyleyin özelden veya burdan sizleride ekleyeyim , artık nisan ayı için yeni bir listeye başlayacağım.
Egzersizciler lütfen durumunuzu bildirin kayboldu çoğunuz
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. yeteramabukadar[/TD]
[TD]24 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. eccemmm[/TD]
[TD]24 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14. mila1[/TD]
[TD]25 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.kuvakvak[/TD]
[TD]3 mum = 13 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. serap41[/TD]
[TD]o artık gelin oldu :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. diyar6635[/TD]
[TD]3 tam parmak = 10 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. eftelya081[/TD]
[TD]orta parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. serap7[/TD]
[TD]orta parmak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
inşallah bırbırımıze guzel haberler verırız canım
peki nasıl cesaret topladınız ben hiç egzersizlere başlamadım da bana yardımcı olabilir misiniz
peki nasıl cesaret topladınız ben hiç egzersizlere başlamadım da bana yardımcı olabilir misiniz
nrhs canım hangi egzersizdeydin sen söyle hemen tekrar eklim belki yanlışlıkla silinmiştir:26:
hastalığı yenmeye niyetliysen bi şekilde o cesaret geliyor zaten
bu hastalığın tek çaresi ertelememek ve korkularının üstüne gitmek , bence bi an önce başla...
ayrıca yapamıcak bişey yok, küçük aparatlarla veya serçe parmakla zorlanmadan oluyor herşey, başalamk bitirmenin yarısıdır
benim de hiç cesaretim yoktu burayı okudum arkadaşlar yardımcı oldu ve onların söylediği şekilde başladım egzersizlere 1 gündede baya yol katettim egzersize başlarken kendimi telkin ettim gün boyu ama yenmem lazım diye ogün akşamda o cesaretle başladım
inan korkulacak bi durum yok al karşına aynayı kulak çöpü yada serçe parmağına jel sür ıkın ve parmağını ittir yavaşca nefeste önemli canım burundan alıp ağızdan veriyosun nefesini
yaseminA teşekkür ederim üyeliğe başladığımdan beri yardımcı oluyorsun cnm yanacak diye korkuyorum çok
yaseminA teşekkür ederim üyeliğe başladığımdan beri yardımcı oluyorsun cnm yanacak diye korkuyorum çok
tatlım canın yanmayacak aksine, vajinanın girişine yerleştirip ittirirsen parmağını, vakum gibi içine çekicek vajinan parmağıanlatabiliyo muyum?
yapman gereken kafandaki tüm tabuları yıkman, acı yok kan yok, garanti veriyorum sana yaaa
teşekkür ederim desteğin için yarın kesin yapıcam gün boyu işte kendimi motive edip akşam başayacağım hemen beklemekle sonuca ulaşamıyorum....
peki bir sorum olacak hangi pozisyonda daha kolay yapabilirim biraz açık bir soru oldu ama:)
tatlım canın yanmayacak aksine, vajinanın girişine yerleştirip ittirirsen parmağını, vakum gibi içine çekicek vajinan parmağıanlatabiliyo muyum?
yapman gereken kafandaki tüm tabuları yıkman, acı yok kan yok, garanti veriyorum sana yaaa
biohazard bende dün başladım egzersize işaret parmağı ve orta pamağı sokabildim başarabilirsin korkma affedersin ama parmağım biraz daha uzun olsa daha da gidecek dün banada yasemin a yardımcı oldu dün kaydoldum ama mumu deneyemedim çok fazla üstüme gitmek istemedim ama nefes alıp verme gerçekten önemliymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?