Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben 3 tam parmak alabiliyorum işte git gel yapamıyorum ama daha yok bu sefer pes etmicem sizin desteğinizle yapcam sonuna kadar

ooo süpersin canım çok güzel bir haber valla dün dinledin bizi demek ki bak isteyince oluyomuş aynen böyle devam et sakın pes etme canım biz istediğin her an sana yardım edeceğiz eşinin destek olması da güzel eş parmağıda dene istersen ona güvenin gelir hadi canım bu hafta sonu gelin olursun inşşş halay çekmeyi özledik

Günaydııııııııııın

Bütün dualarımız seninle canım Mendilin elimde halaya hazırım

inşallah çok bunaldım artık, bir an geliyor nedir bu ya diyorum bitti bu iş egzersizlere tam gaz bir an geliyoor olmuyor işte gerek yok egzersize
sonra gene başlıyorum bitti bu iş diyorum aman dur aman yavaş aman öyle değil derken pns sönüyor :)
sonra gene sırtlarımızı dönüp uykuya dalıyoruz çok sıkıldım artık evlimiyiz kankimiyiz belli değil , kendime kızıyorum bu kadarcık şeyi yapamıyorum çocuk nasıl yapıcam diye rahatlamaya çalışıyorum beynimi , ama olsun artık ya hamile kalım o güzelim pazar günleri alalım çocuğumuzu parklara gezmelere götürelim istiyorum
evimize neşe istiyorum artıkk,kadın olmak istiyorum,anne olmak istiyorum

Daha yolun başındasın canım. 4 ay olmuş evleneli. Bunların hepsini yapabilirsin. Lütfen benim gibi bu kadar uzun zaman kaybetme. Benim buradaki bilgilerden egzersizlerden haberim yoktu. Olduğu anda da zaten yendim. Sen de bunu değerlendir canım. Hiçbirşey için geç değil. Akşam bildiğin bütün duaları oku. Rabbim yardım edecektir inan bana. Unutma sen istemedikten ve üzerine gitmedikten sonra bunu yenmek imkansız.

canım ya sakın umutsuzluğa kapılma bak daha yenisin sakın bırakayım deme yıllara mal etme yıllara mal olacak bir durum değil inan bana sen sadece deneme öncesi egzersizini yap ve sonra üstte sırtın dönük yüzün dönük altta yatak ucunda bütün pozisyonlarda dene olacaktır inş valla hiç zor bişey değil inan bize

teşekkür ederim canım :)

benim için de dua edin arkadaşlar lütfen bende bu akşam 9 ay sonra egzersizlere başlıcam umarım cesaretimi kaybetmem:)

Cesaretini kaybetmeni gerektirecek hiçbirşey yok canım Sen yeter ki kararlı ol ve vazgeçme. Kafana takılan sormak istediğin herşeyi sorabilirsin. Mutlaka birileri yardımcı olacaktır.

Arkadaşlar ben deneyimlerini paylaşmak için kayıt oldum foruma. Vajinismus problemi yaşarken biseyler yazmaya cesaret edemiyordum. Ama 10 gün içinde 2 yıldır yaşadığım sorunu aşınca sizlerle paylaşmak istedim. Amerikadan verdiğim Dilator seti sayesinde astım ve cok mutluyum doktora fln gitmenize gerek yok önce kendiniz inanın ama gerçekten gönülden inanin. Dilator çalışmalarından sonra eşimle ilk denemede beraber olabildik.

benim için de dua edin arkadaşlar lütfen bende bu akşam 9 ay sonra egzersizlere başlıcam umarım cesaretimi kaybetmem:)

cesaretini kaybetme canım akşam yapacaksan egzersizini kendini gündüzden alıştır bunu yapmam lazım bedenim için gerekli bişey doğal bişey bende anne olmak istiyorum diye kendini hazırla inan akşam rahat bi şekilde yapacaksın egzersizini dualarım seninle canım erteleme sakın olur mu

mrb kızlar bende yaklaışk 5 aydır evliym 6..aya giicem ama hala ilşki yasayamadık okadar korkagımki burda sizlern tecrübeyle paylaşmış oldugunz egserzileri okudum ve inancım yerine geldi gecrketen allah razı olsun paylaşanlardan inşallah birgün bende önce allahın sonra da sizlern sayesnde yendgim zaman yardım olurum benm durumumda olanlara ..egsersizlere biraz önce basladım cesaret edip beynimde şuanda işaret parmagı ilk boğumdayımkızlar ama sanki bundan faxlasıda olmaz gibime geliyo korkuyurum olmuycak galiba diyorum doktora bile gitmeyi tam kafama koymuştum ama inanaın okadar pahalı ki ist ve ank arastırdım ortalama 4000tl diyor DR. ile görüştüm birebir görüştüm tlf da çok pahalı bütcesiolamayn napıcak bu illetle nasıl savasıcaz silern sayesnde inaşşalah allahımz yardım etcek bana lütfen moral birazzz...

merhaba gülşahcım bende yeni sayılırım burda, bu topiksayesinde yenen çok fazla insan var o kadar param benimde yok olsada vermeye gerek yok burda hep beraber yeneceğiz bu illeti tatlım daha 5 ay olmuş evleneli sakın erteleme hemen kurtul bu dertten daha deneyimli arkadaşlar sana yardımcı olabilirler ben sadece işaret parmağı boğumuna iyice alış diyecem içinde beklet 10 -15 dk bol jel sür parmağın içerideyken kendini kas bırak kasbırak yavaş yavaş alışacaksın kolay gelsin tatlım inaNCINI yitirme hepimiz yenecez allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…