- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.341
Günaydınn , bu akşam deniceğiz bana da dua edinn
günaydın cnm sanada bugün biraz daha moralim iyi biliyomusun dün eve gider gitmez hiç bişey yapmadan egzersize başladım yarım saatten fazla yaptım sanırım başta acıdı biraz baskıyla beraber ama çekmedim beklettim içimde eşim geldi onunda desteği ii oldu rahatlamamı sağladı git gel yapmaya çalıştım yavaş yavaşta olsa oluyo eşim deneyelimmi dedi tamam dedim ama bu seferde onun sertleşme sorunu çıktı çok acıkmıştı ondan dedi neyse öle kaldı anlayacağın artık bugüne kısmet
evet canım benim inan bende çok mutluyum buna eş denemeside yapcaktık ama olmadı işte bugün bakalım ne olursa olsun egzersizimi yapıp eş denemesi yapcam.başta acıdı ama biraz daha rahatlayınca geçti o acı sağolsun eşimde yanımda oturdu hep çok garibime gidiyo bu durum ama yapacak bişey yok
canım ben 3 tam parmak alabiliyorum işte git gel yapamıyorum ama daha yok bu sefer pes etmicem sizin desteğinizle yapcam sonuna kadar
Herkese günaydın :)
Bir sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
Günaydınn , bu akşam deniceğiz bana da dua edinn
nasılsın baharcım
dualarımız sizinle canım sakın kasma korkma hiçbişey yok acı macı acı ne ki ya kim demiş acı var diye yalannnn
Günaydın canııım çok şükür iyiyim sen nasılsın ?
O çok acıyor diyeni bir bulsam ..........
Onlar yüzünden 7,5 yıl beklemedim mi ya da beklemedik mi
Günaydııııııııııın
Bütün dualarımız seninle canımMendilin elimde halaya hazırım
inşallah çok bunaldım artık, bir an geliyor nedir bu ya diyorum bitti bu iş egzersizlere tam gaz bir an geliyoor olmuyor işte gerek yok egzersize
sonra gene başlıyorum bitti bu iş diyorum aman dur aman yavaş aman öyle değil derken pns sönüyor :)
sonra gene sırtlarımızı dönüp uykuya dalıyoruz çok sıkıldım artık evlimiyiz kankimiyiz belli değil , kendime kızıyorum bu kadarcık şeyi yapamıyorum çocuk nasıl yapıcam diye rahatlamaya çalışıyorum beynimi , ama olsun artık ya hamile kalım o güzelim pazar günleri alalım çocuğumuzu parklara gezmelere götürelim istiyorum
evimize neşe istiyorum artıkk,kadın olmak istiyorum,anne olmak istiyorum
inşallah çok bunaldım artık, bir an geliyor nedir bu ya diyorum bitti bu iş egzersizlere tam gaz bir an geliyoor olmuyor işte gerek yok egzersize
sonra gene başlıyorum bitti bu iş diyorum aman dur aman yavaş aman öyle değil derken pns sönüyor :)
sonra gene sırtlarımızı dönüp uykuya dalıyoruz çok sıkıldım artık evlimiyiz kankimiyiz belli değil , kendime kızıyorum bu kadarcık şeyi yapamıyorum çocuk nasıl yapıcam diye rahatlamaya çalışıyorum beynimi , ama olsun artık ya hamile kalım o güzelim pazar günleri alalım çocuğumuzu parklara gezmelere götürelim istiyorum
evimize neşe istiyorum artıkk,kadın olmak istiyorum,anne olmak istiyorum
Delikıss canım unuttun bizi nerelerdesin
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. yeteramabukadar[/TD]
[TD]24 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. eccemmm[/TD]
[TD]24 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14. mila1[/TD]
[TD]25 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.kuvakvak[/TD]
[TD]3 mum = 13 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. serap41[/TD]
[TD]o artık gelin oldu :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. diyar6635[/TD]
[TD]3 tam parmak = 10 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. nrhs[/TD]
[TD]3 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. eftelya081[/TD]
[TD]orta parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. serap7[/TD]
[TD]orta parmak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
teşekkür ederim canım :)
benim için de dua edin arkadaşlar lütfen bende bu akşam 9 ay sonra egzersizlere başlıcam umarım cesaretimi kaybetmem:)
benim için de dua edin arkadaşlar lütfen bende bu akşam 9 ay sonra egzersizlere başlıcam umarım cesaretimi kaybetmem:)
Günaydııııııııııın
Bütün dualarımız seninle canımMendilin elimde halaya hazırım
mrb kızlar bende yaklaışk 5 aydır evliym 6..aya giicem ama hala ilşki yasayamadık okadar korkagımki burda sizlern tecrübeyle paylaşmış oldugunz egserzileri okudum ve inancım yerine geldi gecrketen allah razı olsun paylaşanlardan inşallah birgün bende önce allahın sonra da sizlern sayesnde yendgim zaman yardım olurum benm durumumda olanlara ..egsersizlere biraz önce basladım cesaret edip beynimde şuanda işaret parmagı ilk boğumdayımkızlar ama sanki bundan faxlasıda olmaz gibime geliyo korkuyurum olmuycak galiba diyorum doktora bile gitmeyi tam kafama koymuştum ama inanaın okadar pahalı ki ist ve ank arastırdım ortalama 4000tl diyor DR. ile görüştüm birebirn moral birazzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?