- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.361
mrb kızlar bende yaklaışk 5 aydır evliym 6..aya giicem ama hala ilşki yasayamadık okadar korkagımki burda sizlern tecrübeyle paylaşmış oldugunz egserzileri okudum ve inancım yerine geldi gecrketen allah razı olsun paylaşanlardan inşallah birgün bende önce allahın sonra da sizlern sayesnde yendgim zaman yardım olurum benm durumumda olanlara ..egsersizlere biraz önce basladım cesaret edip beynimde şuanda işaret parmagı ilk boğumdayımkızlar ama sanki bundan faxlasıda olmaz gibime geliyo korkuyurum olmuycak galiba diyorum doktora bile gitmeyi tam kafama koymuştum ama inanaın okadar pahalı ki ist ve ank arastırdım ortalama 4000tl diyor DR. ile görüştüm birebir görüştüm tlf da çok pahalı bütcesiolamayn napıcak bu illetle nasıl savasıcaz silern sayesnde inaşşalah allahımz yardım etcek bana lütfen moral birazzz...
cesaretini kaybetme canım akşam yapacaksan egzersizini kendini gündüzden alıştır bunu yapmam lazım bedenim için gerekli bişey doğal bişey bende anne olmak istiyorum diye kendini hazırla inan akşam rahat bi şekilde yapacaksın egzersizini dualarım seninle canım erteleme sakın olur mu
kızlar merhaba... 7 aylık evliyim...malum ben de aynı dertten müzdaribim... salı günü kendi kendime egzersizlere başladım önce ayna ile inceleme sonrasında parmak egzersizleri falan... çok aşama kaydedip kaydetmediğimi anlamıyorum...bana yardımcı olur musunuz? siteye yeni üye oldum... burada okuduklarım beni açıkçası çok cesaretlendirdi... benim ki kızlık zarıyla ilgili saçma sapan düşüncelerden kaynaklandı sanırım ... egzersizlerde parmağımı bir yere kadar ilerletebiliriyorum sonrasında kasılıyorum kapanıyo sanki... lütfen tecrübeli kişilerden yardım istiyorum... sevgiler...
mrb kızlar bende yaklaışk 5 aydır evliym 6..aya giicem ama hala ilşki yasayamadık okadar korkagımki burda sizlern tecrübeyle paylaşmış oldugunz egserzileri okudum ve inancım yerine geldi gecrketen allah razı olsun paylaşanlardan inşallah birgün bende önce allahın sonra da sizlern sayesnde yendgim zaman yardım olurum benm durumumda olanlara ..egsersizlere biraz önce basladım cesaret edip beynimde şuanda işaret parmagı ilk boğumdayımkızlar ama sanki bundan faxlasıda olmaz gibime geliyo korkuyurum olmuycak galiba diyorum doktora bile gitmeyi tam kafama koymuştum ama inanaın okadar pahalı ki ist ve ank arastırdım ortalama 4000tl diyor DR. ile görüştüm birebir görüştüm tlf da çok pahalı bütcesiolamayn napıcak bu illetle nasıl savasıcaz silern sayesnde inaşşalah allahımz yardım etcek bana lütfen moral birazzz...
kızlar merhaba... 7 aylık evliyim...malum ben de aynı dertten müzdaribim... salı günü kendi kendime egzersizlere başladım önce ayna ile inceleme sonrasında parmak egzersizleri falan... çok aşama kaydedip kaydetmediğimi anlamıyorum...bana yardımcı olur musunuz? siteye yeni üye oldum... burada okuduklarım beni açıkçası çok cesaretlendirdi... benim ki kızlık zarıyla ilgili saçma sapan düşüncelerden kaynaklandı sanırım ... egzersizlerde parmağımı bir yere kadar ilerletebiliriyorum sonrasında kasılıyorum kapanıyo sanki... lütfen tecrübeli kişilerden yardım istiyorum... sevgiler...
kızlar buarada ben jel alamadım daha çünkü eczaneden almaya utanıorum yaa ne biliyim isteyemem gibi sanki ama ben naturel zeytinyağıyla deniorum acaba bir sakıncası olur mu hiçte bilemyiorum şimdilk böle yapmaya çalştşm egserszileri işaret parmağı bir boğumdayım bugün başladım egsersizlere hani zeytinyağıyla deneyen var mı acaba kayganlıaştırıcı alamadım diye bir de başka sorum war şöyle ki parmak egsersizinde ben nasıl yapcamı bilemiorum körleme sokuyorum içeriye yavaş yavaş acaba dogru mu yapıorum lütfen bilgilendirirmisinz kızlar tesekurler
Arkadaşlar ben deneyimlerini paylaşmak için kayıt oldum foruma. Vajinismus problemi yaşarken biseyler yazmaya cesaret edemiyordum. Ama 10 gün içinde 2 yıldır yaşadığım sorunu aşınca sizlerle paylaşmak istedim. Amerikadan verdiğim Dilator seti sayesinde astım ve cok mutluyum doktora fln gitmenize gerek yok önce kendiniz inanın ama gerçekten gönülden inanin. Dilator çalışmalarından sonra eşimle ilk denemede beraber olabildik.
merhaba inan çok zor bir durummuş... evliliğimizin en güzel günlerinde nelerle uğraşıyoruz... ağlamak istemiyorum ama insan kendini çok çaresiz hissediyor işte...allahım hepimizi bu korkudan kurtarsın inşallah... kendimi suçlamayı bıraktım artık araştırıyorum sürekli... bir hafta öncesine kadar aynada bakmaya bile korkuyordum... şimdi daha iyiyim... ben de senin gibi deniyorum ... gerekli gevşeme ve nefes egzersizlerini çok zaman ayırmıyorum sanırım... rahat olmak çok önemli anladığım kadarıyla...
merhaba melisa sende hoşgeldin öncelikle bu siteyi bulduğun için çok şanslısın sen egzersize başlamışsın çok iyi yapmışsın devam et böyle canım önce bir jel al prezervatifi parmağına geçir bol jelle ve nefes al ver ıkın ıkınınca daha kolay oluyo ıkındıkça ora açılıyo merak etme daha fazlası olmaz demişsin ama düşün ordan bebek çıkıyoparmak mı girmeyecek sakın ümitsizliğe kapılma bir parmak bir boğum iki boğum sonra 2 parmak sonra 3 parmak diye devam ediyo parmakla devam edemezsen kulak çubuğuna peçete sararak kalıştır onuda preze geçir jelle dene yada mum canım sen yap ve ilerlemelerini buraya yaz herkes yardım edecektir.Bu arada parmak hep popo yönüne doğru gidecek düz değil
canım yalnızda değilsin çaresizde değilsin bak ne kadar çok insan var bu problemi yaşayan. ve aynı zamanda ne kadar çok insan var bu problemden kurtulan:) kendindeki ilerlemeyi şimdiden farketmişsin devamıda gelecem hepimiz aşacaz bu problemi kendinede bu topikteki insanlarada güven aylarını boşuna ziyan etme daha çok güzel günleriniz olacak yapman gereken bol bol egzersiz tatlım:)
hoşgeldin titrekmanda :)) ne matrak bi nick bu böyle
canım o zaman önce vajinana bakma ve tanıma egzersizleri yapman lazım... istersen önce netten araştır vajinanın anatomisini sonra da eline bir ayna al ve bütün cesaretini toplayarak incele... zaten bu kısmı aşamazsan diğer aşamalar gözünü korkutur kaldı ki korkacak hiç bişey yok inan... ilkinde hiçbir şey yapma sadece vajinanı incele orda açık bi delik göreceksin o senin vajina girişin... vajinanın içi kaslardan oluşan geniş bir boşluk... biz kendimizi kastığımız için daralıyor, aslında herşey kendini serbest bırakmakta yatıyor, bir de yapabileceğine senin inanmanda...
istersen terapiye devam et ki orda da burda söylenenlelrin aynısı söyylenecek, istersen de burdan takip et, emin ol burda herkes sana yardımcı olacaktır... istersen de bi kaç arkadaşımızın yaptığı gibi ikiisini birlikte yürüt. tercih senin ama ilk önce yapacağın şey vajinana bakma korkunu yenmen... korkularımızdan kurtulmanın en etkili yolu korkuların üstüne gitmektir...
ondan sonra da parmak ya da aparatla yapılan egzersizlere başlarsın... burda 4 hatta 2 günde yenen insanlar oldu sen neden yenmeyesin... erteleme sakın 3 yılın 4, 5, 6 olmasın... inan bunu yenmiş olmanın huzurunu hiçbir şeyde bulamazsın...
inşaallah bir an önce egzersizlere başlarsın vee 3 yıl çektiğin bu derdi 3 günde halledip kurtulursun, sevgiler
nrhs sen vajilimisin hala yoksa yendinmi tatlım yendiysen kaç günde başardın
kızlar buarada ben jel alamadım daha çünkü eczaneden almaya utanıorum yaa ne biliyim isteyemem gibi sanki ama ben naturel zeytinyağıyla deniorum acaba bir sakıncası olur mu hiçte bilemyiorum şimdilk böle yapmaya çalştşm egserszileri işaret parmağı bir boğumdayım bugün başladım egsersizlere hani zeytinyağıyla deneyen var mı acaba kayganlıaştırıcı alamadım diye bir de başka sorum war şöyle ki parmak egsersizinde ben nasıl yapcamı bilemiorum körleme sokuyorum içeriye yavaş yavaş acaba dogru mu yapıorum lütfen bilgilendirirmisinz kızlar tesekurler
bende işteyim egzersiz yapamıyorum burda offf evde olan arkadaşlar hadi egzersize , deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın ama:)
hoşbulduk:)) evet jel aldım ilk denemelerimizde kullanıyorduk zaten ama yol katedememiştik...ben parmağıma bir şey geçirmeden deniyorum... hatta kasılmaları bile hissediyorum... bu da beni engelliyo...eminim olacak da zamanı var galiba... sabahları en az 2 saat ayırıyorum kendime... beni yalnız bırakmayın buna çok ihtiyacım var)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?