Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin aramıza gülşah en kısa zamanda yenersin inş. sen bu işi şimdiden başarmış say kendini yapmışsın ilk boğumu almışsın geriside gelir egzersizlere devam et sakın ara verme nefes egzersizi yap burun al agızdan ver nefesini verirken parmağını içeri biraz daha ittir ve ıkın ıkındıkça orası açılacaktır zaten korkulacak bi durum yok inan

kızlar buarada ben jel alamadım daha çünkü eczaneden almaya utanıorum yaa ne biliyim isteyemem gibi sanki ama ben naturel zeytinyağıyla deniorum acaba bir sakıncası olur mu hiçte bilemyiorum şimdilk böle yapmaya çalştşm egserszileri işaret parmağı bir boğumdayım bugün başladım egsersizlere hani zeytinyağıyla deneyen var mı acaba kayganlıaştırıcı alamadım diye bir de başka sorum war şöyle ki parmak egsersizinde ben nasıl yapcamı bilemiorum körleme sokuyorum içeriye yavaş yavaş acaba dogru mu yapıorum lütfen bilgilendirirmisinz kızlar tesekurler

nrhs sen vajilimisin hala yoksa yendinmi tatlım yendiysen kaç günde başardın

kızlar merhaba... 7 aylık evliyim...malum ben de aynı dertten müzdaribim... salı günü kendi kendime egzersizlere başladım önce ayna ile inceleme sonrasında parmak egzersizleri falan... çok aşama kaydedip kaydetmediğimi anlamıyorum...bana yardımcı olur musunuz? siteye yeni üye oldum... burada okuduklarım beni açıkçası çok cesaretlendirdi... benim ki kızlık zarıyla ilgili saçma sapan düşüncelerden kaynaklandı sanırım ... egzersizlerde parmağımı bir yere kadar ilerletebiliriyorum sonrasında kasılıyorum kapanıyo sanki... lütfen tecrübeli kişilerden yardım istiyorum... sevgiler...

merhaba canım çok tecrübeli değilim ama bildiklerimi yazmak istedim en zor kısmı atlatmışsın tatlım bundan sonrası zamanla olacak bol bol kayganlaştırıcı sür bide parmağın içerideyken kendini kas bırak ilerletemediğin yerde bekle nefes al nefes verirken ilerlet bide ben tuvalette oturur pozisyonda yapabiliyorum sen nasıl yapıyorsun farklı bi pozisyon deneyebilirsin

merhaba gülşah hoşgeldin öncelikle bu siteyi bulduğun için çok şanslısın inan bana drlarda aynı egzersizleri veriyo ben kendim psikoloa gittim ve baktım burdakilerin aynını veriyo bıraktım ve egzersiz yapmadan yendim çok şükür sen egzersize başlamışsın çok iyi yapmışsın devam et böyle canım önce bir jel al prezervatifi parmağına geçir bol jelle ve nefes al ver ıkın ıkınınca daha kolay oluyo ıkındıkça ora açılıyo merak etme daha fazlası olmaz demişsin ama düşün ordan bebek çıkıyo parmak mı girmeyecek sakın ümitsizliğe kapılma bir parmak bir boğum iki boğum sonra 2 parmak sonra 3 parmak diye devam ediyo parmakla devam edemezsen kulak çubuğuna peçete sararak kalıştır onuda preze geçir jelle dene yada mum canım sen yap ve ilerlemelerini buraya yaz herkes yardım edecektir.Bu arada parmak hep popo yönüne doğru gidecek düz değil

Son düzenleme:

merhaba melisa sende hoşgeldin öncelikle bu siteyi bulduğun için çok şanslısın sen egzersize başlamışsın çok iyi yapmışsın devam et böyle canım önce bir jel al prezervatifi parmağına geçir bol jelle ve nefes al ver ıkın ıkınınca daha kolay oluyo ıkındıkça ora açılıyo merak etme daha fazlası olmaz demişsin ama düşün ordan bebek çıkıyo parmak mı girmeyecek sakın ümitsizliğe kapılma bir parmak bir boğum iki boğum sonra 2 parmak sonra 3 parmak diye devam ediyo parmakla devam edemezsen kulak çubuğuna peçete sararak kalıştır onuda preze geçir jelle dene yada mum canım sen yap ve ilerlemelerini buraya yaz herkes yardım edecektir.Bu arada parmak hep popo yönüne doğru gidecek düz değil

canım ben bepantene kullanıyorum herşeye kullanılabilen bi krem zeytinyağıda olur heralde işini görsünde:) belki hijyen açısından veya yakarmı diye sakıncaları olabilir canım egzersizlerde önemli olan sokabilmek zaten , bende yavaş yavaş popo yönünde sokuyorum içerde bekletiyorum o arada kendimi kasıp bırakıyorum falan

canım gözün aydın Allah başka dert vermesin

merhaba inan çok zor bir durummuş... evliliğimizin en güzel günlerinde nelerle uğraşıyoruz... ağlamak istemiyorum ama insan kendini çok çaresiz hissediyor işte...allahım hepimizi bu korkudan kurtarsın inşallah... kendimi suçlamayı bıraktım artık araştırıyorum sürekli... bir hafta öncesine kadar aynada bakmaya bile korkuyordum... şimdi daha iyiyim... ben de senin gibi deniyorum ... gerekli gevşeme ve nefes egzersizlerini çok zaman ayırmıyorum sanırım... rahat olmak çok önemli anladığım kadarıyla...

canım yalnızda değilsin çaresizde değilsin bak ne kadar çok insan var bu problemi yaşayan. ve aynı zamanda ne kadar çok insan var bu problemden kurtulan:) kendindeki ilerlemeyi şimdiden farketmişsin devamıda gelecem hepimiz aşacaz bu problemi kendinede bu topikteki insanlarada güven aylarını boşuna ziyan etme daha çok güzel günleriniz olacak yapman gereken bol bol egzersiz tatlım:)

hoşbulduk:)) evet jel aldım ilk denemelerimizde kullanıyorduk zaten ama yol katedememiştik...ben parmağıma bir şey geçirmeden deniyorum... hatta kasılmaları bile hissediyorum... bu da beni engelliyo...eminim olacak da zamanı var galiba... sabahları en az 2 saat ayırıyorum kendime... beni yalnız bırakmayın buna çok ihtiyacım var)

evet yalnız olmadığımızı görmek çok güzel:)) evet başaran insanları okudukça daha çok güçleniyorum... umarım herkes en yakın zamanda kurtulur bu sorundan...

Öncelikle ilgine teşekkürler.Gun icinde forumu takip etme şansım pek olamıyor, akşamları da geç çıktığım icin vaktim azalıyor senin de söylediğin gibi ayna ile başlamak en iyisi, daha once bunun üzerine gitmedim. Görüyorum ki hata da yapmisim. Zaten bu yüzden terapi sırasında da kendi parmağımda hic çalışamadım. Bu arada terapi icin isim önerisi isteyeceğim. Cunku 2 yıl öce gittiğim psk. pek de ilgili degildi.
Bu aksam (tabi erken evde olabilirsem) ayna olayına başlayacağım. Tabi tedirginlik hat safhada. Bakalım ne olacak .
Burdaydi destek cok buyuk gördüğüm kadarıyla, sevinçler hep ortak. Umarım ben de aynı başarılara ulaşır, sevinçlere ortak olurum...

Titrek manda' dan sevgiler :)

nrhs sen vajilimisin hala yoksa yendinmi tatlım yendiysen kaç günde başardın

canım yenip yenmediğimi henüz bilmiyorum nasıl oluyo o dersen 3 parmaktan sonra eşimle deneme yaptık içeri girdi ama bi yere geldi takıldı canım yanınca da bıraktık biraz daha esnetmek lazım demekki ama regl oldum sıkıntıdan mıdır nedir bitsede şu işi yapsam diyorum henüz bitmedi yoksa 3 4 gün sürer biterdi bana inat bitmiyo :) deneme yapamadım net anlayamadım daha :)

merhaba. jel alsan iyi olur bence niye utanıyorsun eczaneci nereden bilsin neden aldığını . bende bakmadan yapmıştım. hissediyor musun?

canım parmağına bişey geçir hijyen açısından iyidir eğer ki parmak seni rahatsız ediyosa aparat hazırla kendine hem içini hissetmezsin engellemez seni dışardan bişeyin girdiğini de görmüş olursun her gün böyle 2 saat yaparsan çok yakında yenersin canım yeter ki pes etme ayrıca seni yalnız bırakmayız merak etme ben olmasam diğeri o olmasa diğeri mutlaka biri cvp verir :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…