- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.381
Arkadaşlar ben parmak egzersizinden ziyade dilator temin etmenizi tavsiye ederim ben dilatoru kesfetmeseydim doktora gidip tedavi olacaktım ve rakamlar biliyosunuz cok yuksek. Dilator bende kesin çözüm oldu en küçük boyutundan başlayıp 5 farklı boyla çalıştım
Arkadaşlar ben parmak egzersizinden ziyade dilator temin etmenizi tavsiye ederim ben dilatoru kesfetmeseydim doktora gidip tedavi olacaktım ve rakamlar biliyosunuz cok yuksek. Dilator bende kesin çözüm oldu en küçük boyutundan başlayıp 5 farklı boyla çalıştım
canım parmağına bişey geçir hijyen açısından iyidir eğer ki parmak seni rahatsız ediyosa aparat hazırla kendine hem içini hissetmezsin engellemez seni dışardan bişeyin girdiğini de görmüş olursun her gün böyle 2 saat yaparsan çok yakında yenersin canım yeter ki pes etme ayrıca seni yalnız bırakmayız merak etme ben olmasam diğeri o olmasa diğeri mutlaka biri cvp verir :13:
canım yenip yenmediğimi henüz bilmiyorum nasıl oluyo o dersen 3 parmaktan sonra eşimle deneme yaptık içeri girdi ama bi yere geldi takıldı canım yanınca da bıraktık biraz daha esnetmek lazım demekki ama regl oldum sıkıntıdan mıdır nedir bitsede şu işi yapsam diyorum henüz bitmedi yoksa 3 4 gün sürer biterdi bana inat bitmiyo :) deneme yapamadım net anlayamadım daha :)
sende eve gidince yap bahane yok tamam mı
evet parmakla çok ilerleyemiyorum... ben de mumla çalışmayı düşünüyorum ama hızlı da gitmek istemiyorum... serçe parmak iki boğum ve işaret parmağı bir boğum alabiliyorum fakat başım falan dönüyor tansiyonum düşüyor gibi hissediyorum...cesaret edip ittiremiyorum... öle zaman geçiyo... iki parmakta ne yapacam bilmiyorum.... bir de bu egzersizlere kaç gün devam etmeliyim mesela işaret parmağı kaç gün gibi ...
evet parmakla çok ilerleyemiyorum... ben de mumla çalışmayı düşünüyorum ama hızlı da gitmek istemiyorum... serçe parmak iki boğum ve işaret parmağı bir boğum alabiliyorum fakat başım falan dönüyor tansiyonum düşüyor gibi hissediyorum...cesaret edip ittiremiyorum... öle zaman geçiyo... iki parmakta ne yapacam bilmiyorum.... bir de bu egzersizlere kaç gün devam etmeliyim mesela işaret parmağı kaç gün gibi ...
hahah kızlar ben aynı zamanda yuksek lısans yapıorum sınavlarım var onlar umrumda deıl ben şu popo yonunu kesfetmek ıcın sekle bakarken laptopu alt ust edıorum baya calışıyorum
:) 3 parmağı aşmışsın hatta peniside almışsın süper bence bu işin mutlu sona ermesine çok çok az kalmış regl bitsin hemen çöz bu işi güzel haberlerini bekliyoruz:) deneyimlerinide paylaşmayı unutma olurmu:)
inşallah başaracaksınız Allah yardımcınız olsun şu işi bitirince bu günleri gülümseyerek yad edeceksiniz
:) 3 parmağı aşmışsın hatta peniside almışsın süper bence bu işin mutlu sona ermesine çok çok az kalmış regl bitsin hemen çöz bu işi güzel haberlerini bekliyoruz:) deneyimlerinide paylaşmayı unutma olurmu:)
hahah kızlar ben aynı zamanda yuksek lısans yapıorum sınavlarım var onlar umrumda deıl ben şu popo yonunu kesfetmek ıcın sekle bakarken laptopu alt ust edıorum baya calışıyorum
mrb kızlar bende yaklaışk 5 aydır evliym 6..aya giicem ama hala ilşki yasayamadık okadar korkagımki burda sizlern tecrübeyle paylaşmış oldugunz egserzileri okudum ve inancım yerine geldi gecrketen allah razı olsun paylaşanlardan inşallah birgün bende önce allahın sonra da sizlern sayesnde yendgim zaman yardım olurum benm durumumda olanlara ..egsersizlere biraz önce basladım cesaret edip beynimde şuanda işaret parmagı ilk boğumdayımkızlar ama sanki bundan faxlasıda olmaz gibime geliyo korkuyurum olmuycak galiba diyorum doktora bile gitmeyi tam kafama koymuştum ama inanaın okadar pahalı ki ist ve ank arastırdım ortalama 4000tl diyor DR. ile görüştüm birebir görüştüm tlf da çok pahalı bütcesiolamayn napıcak bu illetle nasıl savasıcaz silern sayesnde inaşşalah allahımz yardım etcek bana lütfen moral birazzz...
kızlar merhaba... 7 aylık evliyim...malum ben de aynı dertten müzdaribim... salı günü kendi kendime egzersizlere başladım önce ayna ile inceleme sonrasında parmak egzersizleri falan... çok aşama kaydedip kaydetmediğimi anlamıyorum...bana yardımcı olur musunuz? siteye yeni üye oldum... burada okuduklarım beni açıkçası çok cesaretlendirdi... benim ki kızlık zarıyla ilgili saçma sapan düşüncelerden kaynaklandı sanırım ... egzersizlerde parmağımı bir yere kadar ilerletebiliriyorum sonrasında kasılıyorum kapanıyo sanki... lütfen tecrübeli kişilerden yardım istiyorum... sevgiler...
vajiyi yenen arkadaşlar kaç günde yendiniz yazarmısınız lütfen motive olalım biraz:)
merhaba inan çok zor bir durummuş... evliliğimizin en güzel günlerinde nelerle uğraşıyoruz... ağlamak istemiyorum ama insan kendini çok çaresiz hissediyor işte...allahım hepimizi bu korkudan kurtarsın inşallah... kendimi suçlamayı bıraktım artık araştırıyorum sürekli... bir hafta öncesine kadar aynada bakmaya bile korkuyordum... şimdi daha iyiyim... ben de senin gibi deniyorum ... gerekli gevşeme ve nefes egzersizlerini çok zaman ayırmıyorum sanırım... rahat olmak çok önemli anladığım kadarıyla...
hoşbulduk:)) evet jel aldım ilk denemelerimizde kullanıyorduk zaten ama yol katedememiştik...ben parmağıma bir şey geçirmeden deniyorum... hatta kasılmaları bile hissediyorum... bu da beni engelliyo...eminim olacak da zamanı var galiba... sabahları en az 2 saat ayırıyorum kendime... beni yalnız bırakmayın buna çok ihtiyacım var)
Bence kendinizi zorlamayın 3 parmak için. benim terapistim 3 parmağı yanlış bulduğunu söylledi mesela.hani 3 parmakla git gel yapamıyorum diyen arkadaşım bence sen bi sonraki adıma geç.yeni başlayan arkadaşlar için söylüyorum isteyen olursa terapilerimi ve ödevlerimi burda da paylaşabilirim.Gerçekten hiç terapiye filan gerek yok iyi bir terapiste gittiğim halde söylüyorum bunu ben sadece eşimi bu sürece bi türlü dahil edemediğim için belki terapist becerir diye terapiye başladım.bi de belki terapistle daha hızlı ilerlerim dedim.
bu arada doktorum jel olarak normal bi jel değil de bu tedavi için kullanılan ağrı ve spazm azaltıcı bir jel ismi verdi onu aldım diğer jellerden farkı varsa sizinle ismini paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?