Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar ben parmak egzersizinden ziyade dilator temin etmenizi tavsiye ederim ben dilatoru kesfetmeseydim doktora gidip tedavi olacaktım ve rakamlar biliyosunuz cok yuksek. Dilator bende kesin çözüm oldu en küçük boyutundan başlayıp 5 farklı boyla çalıştım

merhaba nevracım, tahmin edebiliyosun ki maddi imkanı olmayan arkadaşlarımız alamıyor bu dilatör setini maalesef, aparat olarak mum, aparat yoksa parmak çalışmak daha cazip bana göre
ama tabi isteyen istediği materyalle çalışabilir bu arada tebrik ederim yenmişsin, Allah başka dert vermesin

nevracım herkes dilatör alamayabilir ayrıca burda çoğu kişi ya parmakla yendi yada mumla aparat yaptı zaten boy boy aparatta yapabilir kişiler evde kendine yani illa dilatör almalarına gerek yok kızların kafası karışmasın şimdi dilatör olmadan yapamam diye şartlanmasınlar

evet parmakla çok ilerleyemiyorum... ben de mumla çalışmayı düşünüyorum ama hızlı da gitmek istemiyorum... serçe parmak iki boğum ve işaret parmağı bir boğum alabiliyorum fakat başım falan dönüyor tansiyonum düşüyor gibi hissediyorum...cesaret edip ittiremiyorum... öle zaman geçiyo... iki parmakta ne yapacam bilmiyorum.... bir de bu egzersizlere kaç gün devam etmeliyim mesela işaret parmağı kaç gün gibi ...

:) 3 parmağı aşmışsın hatta peniside almışsın süper bence bu işin mutlu sona ermesine çok çok az kalmış regl bitsin hemen çöz bu işi güzel haberlerini bekliyoruz:) deneyimlerinide paylaşmayı unutma olurmu:)

canım hangisiyle rahat olursan onunla devama et egzersiz yaparken kendini direk oraya yoğunlaştırma müzik aç dinle tv izle kafan dağılsın o an canım popoya doğru ilerleteceksin resimler vardı yasemine söyleriz paylaşır şimdi onları incele bak özellikle ittirken ıkın açılıyor orası canım egzersiz sana kalmış 3 gün yapıp yenen de oldu sen kendini tamamen hazır hissedene kadar yap mesela işaret parmağını aldın baktın hepsini alıyon git gel de yapıyon tamam orata parmağa geç baktın oda tamamen oluyo artık rahat alabiliyon sonra iki parmak derken böyle böyle devam et

şu yön resimlerini yayınlayabilir misin ben bulamadım yenilere bilgi olsun canım

Son düzenleme:

canım rahat rahat alana kadar devam etmelisin bence

bugün ne çok yeni isim gördüm kızlar eğer vajinusmussanız inş değilsiniz ama eğer öyleyseniz yazın çekinmeyin yardım için varız burda

hahah kızlar ben aynı zamanda yuksek lısans yapıorum sınavlarım var onlar umrumda deıl ben şu popo yonunu kesfetmek ıcın sekle bakarken laptopu alt ust edıorum baya calışıyorum

hahah kızlar ben aynı zamanda yuksek lısans yapıorum sınavlarım var onlar umrumda deıl ben şu popo yonunu kesfetmek ıcın sekle bakarken laptopu alt ust edıorum baya calışıyorum

inşallah başaracaksınız Allah yardımcınız olsun şu işi bitirince bu günleri gülümseyerek yad edeceksiniz

Bence kendinizi zorlamayın 3 parmak için. benim terapistim 3 parmağı yanlış bulduğunu söylledi mesela.hani 3 parmakla git gel yapamıyorum diyen arkadaşım bence sen bi sonraki adıma geç.yeni başlayan arkadaşlar için söylüyorum isteyen olursa terapilerimi ve ödevlerimi burda da paylaşabilirim.Gerçekten hiç terapiye filan gerek yok iyi bir terapiste gittiğim halde söylüyorum bunu ben sadece eşimi bu sürece bi türlü dahil edemediğim için belki terapist becerir diye terapiye başladım.bi de belki terapistle daha hızlı ilerlerim dedim.

bu arada doktorum jel olarak normal bi jel değil de bu tedavi için kullanılan ağrı ve spazm azaltıcı bir jel ismi verdi onu aldım diğer jellerden farkı varsa sizinle ismini paylaşırım.

bende aynı yerdeyim :) işte aparat değil de parmak kullanırsak yönü bulma konusunda da zorlanmazmışız.bugün başlayacam bende kısmetse :)

Selam canım hoşgeldin Hiçbirşey için inancını kaybetme. Heleki çözümü keisn olan bir hastalık için hiç kaybetme :) Buradaki başarı hikayelerini oku ve kendini iyice motive et. Bizler de böyle başladık ve karar verdik :)

Merhaba canım. Sen zaten egzersizlere başlayarak oldukça ilerleme kaydetmişsin Parmağını popo yönüne doğru ilerletiyorsun canım. Nefes egzersizi ile birlikte. Burnundan nefes alıyorsun ve ağızdan verirken parmağını popoya doğru ittiriyorsun canım
vajiyi yenen arkadaşlar kaç günde yendiniz yazarmısınız lütfen motive olalım biraz:)

Canım ben 3.gün eş denemesine geçtm 4.günde yendim :):):)

Canım bu siteyi bulduğuna göre ağlamak hüzünlenmek kendine acımak yok tamam mı :) Bunlara ayıracağımız vakti egzersize ayırıyoruz ve en yakın zaman da mutlu huzurlu kadınlar oluyoruz Rabbimin izniyle

Burda kimseyi yalnız bırakmayız Allah'ın izniyle Hep beraber bıu vajileri yeneriz canım

Tabiki dilator olmadan olmaz diye bişey yok herkes kendini rahat hissettiği yöntemi kullanabilir. Ben 2 yıl farklı yöntemleri yapamadım içimden gelmedi bu yüzden olduğum yerde saydım ama pes etmemek lazım morali yüksek tutmak lazimmis. Kimisi hizli kimisi yavaş yol katedebilir ama allah herkesin yardımcısı olsun

canım ben öncelikle doktorunun tavsiye ettiği jelin adını soracaktım bide arkasından bende 3 parmaktayım terapistin bunun yanlış olduğuınu söylemiş peki onun yerine ne yapmamız lazımmış sonraki aşama neymiş peki yardımcı olurmusun bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…