- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.401
kızlar nasılsınız?bura yağışlı kasvetli bir hava insanı bunaltıyor
Bir şeyi çok merak ediyorum, bu vajinusmus süresi boyunca eşinizi nasıl tatmin ediyorsunuz peki? gerçekten kocalarınız çok anlayışlı olsa gerek. Bravo.
Saol canım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın
Bir şeyi çok merak ediyorum, bu vajinusmus süresi boyunca eşinizi nasıl tatmin ediyorsunuz peki? gerçekten kocalarınız çok anlayışlı olsa gerek. Bravo.
:) Hiç gülesim yok idi, sizler de gülün inşallah :) benimki sözde soru cümlesi idi. Mesajın devamını okuyunca anlayabilirdiniz ama neyse...
bende birşeyi çok merak ediyorum dün üye olmuşun girdiğin ilk site iç çamaşırları sergileyen bir site ve sonra da burası ve sorduğun bu tuhaf soru
kızlar nasılsınız?bura yağışlı kasvetli bir hava insanı bunaltıyor
iyiyim canım bakınıyorum yeni haberler var mı diyehoşgeldin minacım iyiyiz sen nasılsın bakim
Peki neden ilk girdiği yer iç çamaşırı bölümü olan üyelere anında olumsuz bir tavır takınıyorsunuz?? Bu benim size sorum idi. Cevabınıza gelecek olursam da üye olmadan takip ediyordum siteyi, bir geceliğe çok kötü olmasına rağmen beğeniler gelmiş ve de mesaj yazabilmek için üye oldum. Hem ister isem hep iç çamaşırı sayfasına yazarım. Bu neden sorun olacak anlaşılması ciddi manada çok güç...
güzel olmayan bir iç çamaşırına yorum yapmak için üye olmak oda güzelmişneyse seninle daha fazla polemiğe giremem burda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımla ilgilenmem gerek
canım ben öncelikle doktorunun tavsiye ettiği jelin adını soracaktım bide arkasından bende 3 parmaktayım terapistin bunun yanlış olduğuınu söylemiş peki onun yerine ne yapmamız lazımmış sonraki aşama neymiş peki yardımcı olurmusun bizede[/QUOT
jelin ismini verirsem reklama girer di mi?özelden de yazamıyorum 100 mesajım olmadığı için.ama kırmızı abbalajı fiyatı 36 tl üzerinde ağrı ve spazm azaltıcı yazıyor yarım saat önce kullanılması tavsiye ediliyor.uzun ince vajina içine girebilecek de bir başlığı var en çok o hoşuma gitti önceki jelimde nasıl vajina içine sıkacam diye düşünüyodum.s'xt... diye başlıyo.ilişkiden yarım saat önce ya da hemen önce kullanın yazıyr üzerinde(muhtemelen ağrı azaltıcı özelliğinden dolayı yarım saat)
2 parmaktan sonrada eş parmağı na geçecekmişiz ama çok bilgi vermedi gelecek seanslar için.gevşeme egzersizlerini ve kegeli kesinlikle ihmal etme dedi.Ben zaman alıyo diye gevşeme egzersizi yapmıyodum dedim bir ay sık kendini vaktini alırsa alsın bir sonraki adet dönemine kadar bitmş olacak bu iş dedi.tabi ki ödevleri eksiksiz yaparsam.
Kızlaaaaaaar bugün doktora gittim. Bebiş 0,34 cm miş
Kızlaaaaaaar bugün doktora gittim. Bebiş 0,34 cm miş
oy canım benim minnacık kız daha o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?