Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bir şeyi çok merak ediyorum, bu vajinusmus süresi boyunca eşinizi nasıl tatmin ediyorsunuz peki? gerçekten kocalarınız çok anlayışlı olsa gerek. Bravo.

:) Hiç gülesim yok idi, sizler de gülün inşallah :) benimki sözde soru cümlesi idi. Mesajın devamını okuyunca anlayabilirdiniz ama neyse...

Bir şeyi çok merak ediyorum, bu vajinusmus süresi boyunca eşinizi nasıl tatmin ediyorsunuz peki? gerçekten kocalarınız çok anlayışlı olsa gerek. Bravo.

:) Hiç gülesim yok idi, sizler de gülün inşallah :) benimki sözde soru cümlesi idi. Mesajın devamını okuyunca anlayabilirdiniz ama neyse...

bende birşeyi çok merak ediyorum dün üye olmuşun girdiğin ilk site iç çamaşırları sergileyen bir site ve sonra da burası ve sorduğun bu tuhaf soru

bende birşeyi çok merak ediyorum dün üye olmuşun girdiğin ilk site iç çamaşırları sergileyen bir site ve sonra da burası ve sorduğun bu tuhaf soru

Peki neden ilk girdiği yer iç çamaşırı bölümü olan üyelere anında olumsuz bir tavır takınıyorsunuz?? Bu benim size sorum idi. Cevabınıza gelecek olursam da üye olmadan takip ediyordum siteyi, bir geceliğe çok kötü olmasına rağmen beğeniler gelmiş ve de mesaj yazabilmek için üye oldum. Hem ister isem hep iç çamaşırı sayfasına yazarım. Bu neden sorun olacak anlaşılması ciddi manada çok güç...

güzel olmayan bir iç çamaşırına yorum yapmak için üye olmak oda güzelmiş neyse seninle daha fazla polemiğe giremem burda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımla ilgilenmem gerek

Özel mesaj yazdım size ama göndermeme izin verilmedi. Ana sayfaya yazdıklarınıza dikkat edip kırıcı olmaz iseniz çok sevinirim. Sonuçta ben size bir şey demedim. Ortaya attığım bir mesaja siz cevap verdiniz ve de sonra küçük düşürücü bir mesaj. Nereye ne şekilde üye olacağımız size sormam gerekmiyor değil mi? sonra da arkadaşınız olduğunu düşündüğüm insanlar alkış kıyamet. Lütfen dikkat ediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…