- 14 Ağustos 2012
- 159
- 4
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.841
kızlar merhaba... ben egzersizleri yapmaya çalışıyorum... ama olmuyo sanki... aparatla deliği bulup ilerletmeye çalışıyorum... girişte çok küçük bir delik var oraya deniyorum ama bi türlü girmiyor... çok zorladım sabah sinirlerim bozuldu bıraktım şimdi... nasıl genişletecem ben o deliği?? yardım bekliyorum... sevgiler...
kızlar merhaba... ben egzersizleri yapmaya çalışıyorum... ama olmuyo sanki... aparatla deliği bulup ilerletmeye çalışıyorum... girişte çok küçük bir delik var oraya deniyorum ama bi türlü girmiyor... çok zorladım sabah sinirlerim bozuldu bıraktım şimdi... nasıl genişletecem ben o deliği?? yardım bekliyorum... sevgiler...
merhaba inan zoru başarmışsın okadarını aldıysan gerisi gelir biraz bekle derin nefes al ver ve rahatla geldiğin yere kadar tamamen çıkarmadan çekip ittir ıslaklık olunca çok daha kolay olduğunu göreceksin inan öyle kolay ki yapınca bu muymuş diceksin hadi devam egzersize yeneceksin çok az kaldı...
melisacım herkes mutlaka iki parmak ya da ilk aparat denemsinde zorlanabiliyor bu normal.çünkü oranın biraz daha esnemesi lazım.e bu da egzersizleri bırakmadan yaparak olcak bişi. derin nefes al we werirken ittirmeye çalış.bir de ben mesela oturur pozisyondayken daha rahat yapabiliyordum. sen nası yapıyorsun bilmiyorum ama pozisyonunu değiştirmeyi dene. yönünü de unutma popoya doğruu olcak canım
Evriiiiim canımcığım sessizsin bugünlerde
evet canım arkadaşim pek keyfim yok niye bilmiyorum bide gökçenin yoklugu beni üzdü
içimden gelmiyo pek sen nasılsın bebişimiz nasıl
Gözün aydın desperacım :) darısı bizlere
Hatunlar 6 cmlik aparattayım , daha fazlasını almıyo sanki
evet canım arkadaşim pek keyfim yok niye bilmiyorum bide gökçenin yoklugu beni üzdü
içimden gelmiyo pek sen nasılsın bebişimiz nasıl
cecemcım canım vallahı ne dıyım okadar mutluyum kı darısı sana ve dıgerlerıne ya ben gıttım bı dus aldım dedım moda gırcem bı de guzel gıyındım hehesonra bol kayganlastırıcı sonra ben yuzustu yattım yatakta esım ustteydı bana gırdı dedı ben ınanmadım nası gırdı sonra bı hıssettım gıt gel yapıo ben soka gırdım o an anlamadım yemın ederım hıc acı yoktu ya hıc sıfır ama bu olaydan 3 saat once denedıgımde yapamamıstım demekkı kafada hazır olmak gerek tebrık eden herkese tesekkurler darısı sıze kızlar bırakmıyorum sızı:)
cecemm sen naaptın güzel haberlerin varmı
yok ya canım benim hafta sonu bomboş geçti ama iyiyim yani eşimi yakalasam denicem yine valla bitsin artı kdğeilmi yeter bukadar yenme zamanı geldi artık beklemek olmazz sen nasılsın nasıl gidiyor canım...
bende ileri ittiremiyorudum aparatı minel in benimle konuşması sayesinde onuda başardım hafta sonu misafirim vardı deneyemedim bi kaç gün daha egzersiz yapıp denicem bugün baktımm herkes mutlu haberler vermiş çok mutlu oldum inşallah bizde veririrz en kısa zamanda artık gerçekten bitsin 6 ayı devirdim aylar geçip gidiyo
aynen öyle benimde 7 ay oldu işte paçalarım tutuştu valla pisikolojim bozulmadan ben bu vajiyi bozmalıyım bugünlerim iyi günlerim ama 1 seneyi bulursa bu iş iyice biterim halletmem lazım şimdi 1 sene olana kadarda alışırım inş. bu işi herkez yapıyor olayını beynimize kazımak lazım ve acı yok diyorlar canım az dişimizi sıkıp sabır gösterelim ve bu iş bitsinn
inşallah cnm benim senin içinde dua edicem rabbim yardımcımız olsun bak ben şunu okuyunca çok motive oldum şahsen
.............
Cecem sağol canım. İki parmaktaydım son onuda sadece iki kez almayı başarmıştım. Ama inan iki parmaktan çok ama çok daha kolaymış. İnanamıyorum bunu dediğime yaaa çok mutluyum :) arkam dônûk alabildim. Eşimde alttan yavaş yavaş ittirdi. Biraz panik yaptım çıkmak istedim ama burada daha önce bir arkadaş anlatmıştı o geldi hep aklıma hiç çıkarmadım bekledim demişti. Bende aynen öyle yaptım yavaş yavaş oturdum . Sonuna kadar alınca bir baktım hiç bir acı yok. Kan fışkırması şu bu daha önceden hayal ettiğim hiç bir saçmalık söz konusu değil. O kadar kolaymış ki . Yok böyle birşey yaa. İlk başta azıcık popoya doğru ittirince gerisi zaten kendiliğinden yolunu buluyor. Ve sonra defalarca yaptım biliyormusun . Hadi boş oturma ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın. Anladım ki bu iş sadece bilinmezden korkmakmış daha önceden dinlediğimiz o saçmalıkların hiç birinin olma ihtimali yok bile acı kan şu bu. Arkadşım hadi hemen dene inanamayacaksın bu mutluluğa . İlk parmağı aldığımda bile bundan fazla canım yanmıştı sanki . Çooooooookk ama çooooook kolaymış. Kızzzzlarrrr hadi hepinize sesleniyorummm. Koşun eş denemesine :)))
haklısın canım bu tür yazılar bizi çok motive ediyor oyüzden sık sık gazlanmamız lazım gaz veriyor bunlar bize hemen yapasımız geliyo oyüzden bazen çok geçmiş sayfaları okurum ben baştan baştan düşün yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?