- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.801
kızlar egzersiz için kayganlaştırıcı jel alcam fakat ne öneriyorsunuz nerden aliyim birde hangi ürün eniyisi isim verebilirmisinz eczaneden mi sadece
kızlar ben yeneli 3 hafta olcak nerdeyse 10 güne yakın adetimle geçti gerçide şunu sorcam p.... girmesinde sıkıntı yok rahatça alıyorum ama içeri girdikten sonra yanma mı desem ağrımı desem sürekli devam eden b şey var her ilşkidede aynıs oluyor geçer diye bekledim ama bu da devam ettikçe dayanamayack noktayageliyo yani doktora mı gitsem kasma falan yok ama kasmaktan kaynaklı bişi olsa p... girmez di değil mi sizce neden olabilir kızlar
olsun canım, sen de reglden sonra kararlılıkla başla artık
bu süre boyunca da takip et burayı, öğrenirsin , sana da tek uygulama kalır
yanma acıma başta olur fakat o girişi geçtikten sonrası kocaman boşluk inan bana, zaten içerde sadece kas dokusu var sinir bile yokki acısın
ben cevaplamak isterdm ama malesef hala vajinismuluyum..:)) inşallah bu sorunu da asarsın bu arada nasıl aştın anlatrmısın? rica etsem yardım anlamında...
kızlar benım reglım bitti ben orta parmağı yapmıştım en son.bugünde 5 günlük biaradan sonra hafiften ürkerek başlayayım dedim 2 parmak denedim ama azcık zorlandım sanki 1 boğum tamamda 2 boğum azcık zorluyo gibi.buarada ben jel falan kullanmıyorum sizce kullanmalıyım?
Allah aşkına bana yardım edın kızlar nolursunz 3 parmaga kadar alıyorum ama penisde sıkıntı yaşıyorum başını alıyrm ama korkup hemen itiyorum bıktım artık ya
minelcim ultrason jeli önereceğin herhangi bi isim var mı?ondan alayım.artık çok bunaldım bian önce yenmek istiyorum zaten çok vakit kaybettim 3,5 yıllık evliyim artık üzülmek ağlamak istemiyorum.Birde şey sorcam 2 parmaktan sonra direk p..s denemesine mi geçeyim yoksa başka bişey mi yapayım yardımcı olur muusn bana?
ayyy kızlar yaptım yaptım oldu olduuu ayyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım gelin mi oldun egzersiz mi oldu :) anlamadım tebrik ederm de :)
canım ben egzersize başlamıştım 1 hafta da yendim en son 2 parmak alıyodum bol jelleyip 2 parmağımı denedim girdi rahatça peşindende eşimle denedik üst pozisyonda oturabidim yüzüm ona dönükken aslında zor bişi değil kolay ama azim edip başarcağına inananman lazım bırakmıcaksın canım o an baskıdan kasılıp bırakıyodum ama dedim dayancam yoksa olmazdı işte o son noktaya dayanmak lazım inşlaah başarıcaksınız hepiniz sadece bol egzersiz canım
canım benim verdiğin bilgiler ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.İnş Allah banada yendiğim günü gösterir.bişey daha sorabilir miyim minelcim sana.şey parmak egzersizinde eldiven yada farklı bişey kullanıyor muydun?
gelin oldum gelinsonunda bıttı vallahı cok mutluyum allah olmayanlara nasıp etsın
ay canım ya maşallah sen 8 günlük evli olanmıydın maşallah ya helal sana be hadi halaya dicemde :) halayı hangi tuşlar yapıyrdu unuttum ya :) ehhe çok tebrik ederim allah başka dert vermesin bitti gitti darısı diğer vajilere
kızlar gelin var gelinnnnnnnnnnnnnnnnn :)
ay yazıyı uzatınca gökçeyi özledim gökçemede selam olsun özledttin kendini ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?