Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben cevaplamak isterdm ama malesef hala vajinismuluyum..:)) inşallah bu sorunu da asarsın bu arada nasıl aştın anlatrmısın? rica etsem yardım anlamında...

saolasın canım yaaa allah razı olsun gercekten moral oluo yendiginz halde hala bizlere yardım için burdasınız yaa insan çok mutlu oluo umarım bende birgün böyle yardım anlamında msjlarla olurum burada .. ahh ahhh o günler nerdee bendeki mız mızlık kimde var acaba korkaklık offf ..

ben cevaplamak isterdm ama malesef hala vajinismuluyum..:)) inşallah bu sorunu da asarsın bu arada nasıl aştın anlatrmısın? rica etsem yardım anlamında...

canım ben egzersize başlamıştım 1 hafta da yendim en son 2 parmak alıyodum bol jelleyip 2 parmağımı denedim girdi rahatça peşindende eşimle denedik üst pozisyonda oturabidim yüzüm ona dönükken aslında zor bişi değil kolay ama azim edip başarcağına inananman lazım bırakmıcaksın canım o an baskıdan kasılıp bırakıyodum ama dedim dayancam yoksa olmazdı işte o son noktaya dayanmak lazım inşlaah başarıcaksınız hepiniz sadece bol egzersiz canım

kızlar benım reglım bitti ben orta parmağı yapmıştım en son.bugünde 5 günlük biaradan sonra hafiften ürkerek başlayayım dedim 2 parmak denedim ama azcık zorlandım sanki 1 boğum tamamda 2 boğum azcık zorluyo gibi.buarada ben jel falan kullanmıyorum sizce kullanmalıyım?

canım jelsiz canın yanar tahriş olur mutlaka kullan ultrason jel tavsiye ederim bak çok rahat alırsın, 2 parmak yönü doğru yaparsan çok kolay girer kasıyosundur ondan girmemiştir yoksa zorlanmazsın aynı şeyleri bizde yaşadık girdikçe ıkın girdikçe ıkın açılıyo o anda zaten ıkınınca hepsini alırsın

Allah aşkına bana yardım edın kızlar nolursunz 3 parmaga kadar alıyorum ama penisde sıkıntı yaşıyorum başını alıyrm ama korkup hemen itiyorum bıktım artık ya

canım istersen birde aparatla dene.bende 3 parmağı yapmıştım ama senin gibi pnsi yapamıyodum.aparat kullanınca daha rahat oldu

minelcim ultrason jeli önereceğin herhangi bi isim var mı?ondan alayım.artık çok bunaldım bian önce yenmek istiyorum zaten çok vakit kaybettim 3,5 yıllık evliyim artık üzülmek ağlamak istemiyorum.Birde şey sorcam 2 parmaktan sonra direk p..s denemesine mi geçeyim yoksa başka bişey mi yapayım yardımcı olur muusn bana?

canım medikale git ultrason jeli dersen veriyorlar kocaman bişi zaten yendim hala da kullandım bitmedi fazlaıyla yeter sanada,marka falan sölemene gerek yok tatlım

ben 2 parmakta yeneceğimi hissedip denendim oldu bu biraz sana kalmış canım kendini hazır hissedersen dene hemen ama hala kasılmalar devam ediyosa normalde 3 parmaktan sonra p..... denemesine geçiliyo doktorların önersi de bu veya aparatta 10 cm den sonra p.... denemesine geçiliyo hangisinde rahatsan onla devam et canım parmak veya aparat ben hiç aparatla çalşmadım parmakta rahattım öle devam ettim tatlım merak etme yeneceksin buna emin ol egzersizi düzenli yapıp yenemeyen olmuyor ki burada sende yeneceksin 7-10 yıllık olan arkadaşlarda yendi birçoğuda hamile alahın iznyle yenersin inş bende 1 buçuk yıllık evliyim şükür yendik sende 3-4 günde bile enersin yeterki egzersizi yap peşinden dene mesela eş parmağıda yapıp peşinden deneme yapabilirsin ölede kolay oluyormuş canım allah yardımcınınz olsun sorun olursa tabiki yardımcı olurum burda gördükçe yazarım canım

canım benim verdiğin bilgiler ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.İnş Allah banada yendiğim günü gösterir.bişey daha sorabilir miyim minelcim sana.şey parmak egzersizinde eldiven yada farklı bişey kullanıyor muydun?

cok tesekurler minel yaa maşallah bir hafta çok iyi bir zaman aferim walla tebrikler azimliolunca demek rabbimde yardım ediyor..

canım istediğin kadar soru sorabilirsin evet tabki eldiveni geçir eline jelle parmağını vajiyide jelle sonra ittir yavş yavaşça grecektir ben ilk olarak kulak çöpü serçe parmak sonra orta parmak sonra 2 parmak alabldim sonrada p.... girdi zaten yani vajiyi jellesen kasmasanda girer azcık zorlayınca ama egzersizde amaç orayı braz esnetmek benm korkudan kuruluk oluyordu normalde jelleyip eşimle denesem bile girebilirmiş bunu anladım zamanla

burda hep okuodum yenenler nasıl oldu anlamadım dıodu bende ınanmıodum kızlar nasıl anlamazsın gırıste bıle acıo dıe 45 dakıka once ılık bı dus aldım ve hadı dedım ınanamadım olmus gırmıs gıt gel bıle yapabıldım ve sıfır acıyla nasıl olur okadar acıodu jel kullandım cok bıde kendımıde hazırladım bunu anladımkı kendını hazırlayınca olumus sıfır acı yemın ederım ınanın bende ınanmıodum bugun evlenmıs gıbı hıssedıorum

gelin oldum gelin sonunda bıttı vallahı cok mutluyum allah olmayanlara nasıp etsın

ay canım ya maşallah sen 8 günlük evli olanmıydın maşallah ya helal sana be hadi halaya dicemde :) halayı hangi tuşlar yapıyrdu unuttum ya :) ehhe çok tebrik ederim allah başka dert vermesin bitti gitti darısı diğer vajilere

kızlar gelin var gelinnnnnnnnnnnnnnnnn :)

ay yazıyı uzatınca gökçeyi özledim gökçemede selam olsun özledttin kendini ya

yanı 13 gun oldu ıste bugun:):) valla hep burdan okuyup cesaret aldım vallahı hadı benım daha yenıydı ama ben burdan sunu ogrendım ertelememem gerek yoksa bende ayları bulabılırdım allah nasıp etsın dıgerlerıne

iyi geceler hepinize kızlar vajili kimse kalmasın allah yardımcısı olsun bu derdi çekenlerin egzersizcier aksatmayın temebllik yapmayın

bu arada combo senden haber bekliyorum canım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…