- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.821
gülsaahcım regl sonrası vajina daha esnek oluyor.biter bitmez başla canım.iyi geceler herkese ne güzell mutlu haberler alınca insaniyice azimleniyoo:)) ahh su reglim biteydi de deneseydim off off kızlarr neyseee hepinizi öptüümbyyy
Saygın beyden haberim var gülşahcım ama eşimi ikna edemedim 3 yıl olacak şimdi de bayan doktor buldum deyince biraz yanaşır gibi oldu ama ne zaman gideriz biilmiyorum egzersizlere devam edicem yine de zaman geçiyor yaş ilerliyor 31 yaşındayım ben herkes çocuk bekliyor bizden çok bunaldım artık..senemcim mrb canmbende yaklaışk 6 aydır evliyim bende hala tık yok... sen temmuzdan beri egzersiz yaptıgını yazmışsn canm benm yaa sadece sana doktor tavsiyesi vermek için bu msjı atiyim dedim... ben tam daha bir aylık evliydim netten vajinismusu arastırdım çünkü bu hastalıığı evkenmeden önce biliyordum ve korktugumu da biliyordum zaten hiç şaşirmadım basıma gelince ama çok ağlayıp üzülmüştüm ve demem şuki hemen netten vajiyi ararstırırıken saygın micozkadıoğlu diye bir dr çıktı karsıma vee hemen aradım konuştum dr laa amagidemedim tabiii eşim asla kabul etmiyor aşkım yok çözeriz büyütme sen rahat olsan olcak vs deyip durdu saolsun anyaşlı ama dr tam tamına 2000 ile 5000 arasında değişir fiyatlar dedi ee malum taksitle çok nasıl gidelim diye düşün düşün bu zamana kadar geldik şimdi de bu site ve kızların sayesinde egzersizlere başladım bilmiorum nolcak eger yardımcı olabilirsem sana sevinirim herkse keşke egzsezle yenebilse ama bende çok karısık ruh halindeyimnapıcamı şaşrdım bukonuda yalnızım eğer çalişiyo olsaydım tek başıma istanbula atlar gider bu sorunu çözerdim inanın para umrumda değil burda böyle stres yaşamaktansa gitsn 3000 im 5000 im napim saglık herseyn başı ama yalnızım bu konuda eşim doktor konusunu umursamıyor bile inanmak istemiyor yok diyo sen ne vajinismusu askım yaaa diyee oysa kii daha ben bekarken bile bu vajinismusu duydugumda acaba bende de var mıdiye endişenlemiştim vee basıma geldii buna şükürr ama inşallah ALLAH hepimize yardım etcek yenicez bir şekilde ama dr ama kendmz..
tebrikler maşallah haftasonu bereketli geçti.ayyy kızlar yaptım yaptım oldu olduuu ayyyyyyyyyyyyyyyyyy
iyi geceler hepinize kızlar vajili kimse kalmasın allah yardımcısı olsun bu derdi çekenlerin egzersizcier aksatmayın temebllik yapmayın
bu arada combo senden haber bekliyorum canım!
Kızlar haydi halaya :)
06 nisanı 07 nisana bağlayan gece bende gelin oldum :):) inanamıyorum şu anda bana yardımcı olan herkese çok çok teşekkûrler . Hepinizi çok ama çok seviyorum. Sevince bak bee koştum yazıyorum. İnanın sadece bu muymuş dedim. Bu muymuş 9 ayımı mahveden illet . Şûkûrler olsun . Hepinize iyi geceler.
Allah aşkına bana yardım edın kızlar nolursunz 3 parmaga kadar alıyorum ama penisde sıkıntı yaşıyorum başını alıyrm ama korkup hemen itiyorum bıktım artık ya
ayyy kızlar yaptım yaptım oldu olduuu ayyyyyyyyyyyyyyyyyy
günaydın canım nbr var mı gelişme egzersizi bırakmadın di mi
ayyy kızlar yaptım yaptım oldu olduuu ayyyyyyyyyyyyyyyyyy
gelin oldum gelinsonunda bıttı vallahı cok mutluyum allah olmayanlara nasıp etsın
Gözün aydın desperacım :) darısı bizlere
gülsaahcım regl sonrası vajina daha esnek oluyor.biter bitmez başla canım.vazgeçme. ince doğum günü mumu varya onu dediğim gibi hazırla ve egzersize onunla başla.gördüğün gibi yenen herkes ne diyor ''aslında acı yokmuş.her şey beyinde bitiyor'' ayne öyle canım.yapıcam de.kararlı ol ve inan.bolca jel kullan.ama regl olurkende boş durma kegel yap canım.
çok saol mina tamam deiklerini uyguluycam arkadasım..
Saygın beyden haberim var gülşahcım ama eşimi ikna edemedim 3 yıl olacak şimdi de bayan doktor buldum deyince biraz yanaşır gibi oldu ama ne zaman gideriz biilmiyorum egzersizlere devam edicem yine de zaman geçiyor yaş ilerliyor 31 yaşındayım ben herkes çocuk bekliyor bizden çok bunaldım artık..
kegel egzersizi nasıl oluyo kii
Cecem sağol canım. İki parmaktaydım son onuda sadece iki kez almayı başarmıştım. Ama inan iki parmaktan çok ama çok daha kolaymış. İnanamıyorum bunu dediğime yaaa çok mutluyum :) arkam dônûk alabildim. Eşimde alttan yavaş yavaş ittirdi. Biraz panik yaptım çıkmak istedim ama burada daha önce bir arkadaş anlatmıştı o geldi hep aklıma hiç çıkarmadım bekledim demişti. Bende aynen öyle yaptım yavaş yavaş oturdum . Sonuna kadar alınca bir baktım hiç bir acı yok. Kan fışkırması şu bu daha önceden hayal ettiğim hiç bir saçmalık söz konusu değil. O kadar kolaymış ki . Yok böyle birşey yaa. İlk başta azıcık popoya doğru ittirince gerisi zaten kendiliğinden yolunu buluyor. Ve sonra defalarca yaptım biliyormusun . Hadi boş oturma ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın. Anladım ki bu iş sadece bilinmezden korkmakmış daha önceden dinlediğimiz o saçmalıkların hiç birinin olma ihtimali yok bile acı kan şu bu. Arkadşım hadi hemen dene inanamayacaksın bu mutluluğa . İlk parmağı aldığımda bile bundan fazla canım yanmıştı sanki . Çooooooookk ama çooooook kolaymış. Kızzzzlarrrr hadi hepinize sesleniyorummm. Koşun eş denemesine :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?