Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah inşallah artık yenmek istiyorum bu illeti yenmeliyim başka yolum yok.artık tontik bi bebişim olsun istiyorum sırf onun için uğraşıyorum vala.inş yenip ben burdan güzel çığlıklaar eşliğinde güzel haberi vericem:)
iyi geceler tekrar görüşmek üzere.

iyi geceler herkese ne güzell mutlu haberler alınca insaniyice azimleniyoo:)) ahh su reglim biteydi de deneseydim off off kızlarr neyseee hepinizi öptüümbyyy

iyi geceler herkese ne güzell mutlu haberler alınca insaniyice azimleniyoo:)) ahh su reglim biteydi de deneseydim off off kızlarr neyseee hepinizi öptüümbyyy
gülsaahcım regl sonrası vajina daha esnek oluyor.biter bitmez başla canım.vazgeçme.ince doğum günü mumu varya onu dediğim gibi hazırla ve egzersize onunla başla.gördüğün gibi yenen herkes ne diyor ''aslında acı yokmuş.her şey beyinde bitiyor'' ayne öyle canım.yapıcam de.kararlı ol ve inan.bolca jel kullan.ama regl olurkende boş durma kegel yap canım.

Saygın beyden haberim var gülşahcım ama eşimi ikna edemedim 3 yıl olacak şimdi de bayan doktor buldum deyince biraz yanaşır gibi oldu ama ne zaman gideriz biilmiyorum egzersizlere devam edicem yine de zaman geçiyor yaş ilerliyor 31 yaşındayım ben herkes çocuk bekliyor bizden çok bunaldım artık..

iyi geceler hepinize kızlar vajili kimse kalmasın allah yardımcısı olsun bu derdi çekenlerin egzersizcier aksatmayın temebllik yapmayın

bu arada combo senden haber bekliyorum canım!

canımmm yeni geldik evimize yatılı misafirimiz var şu anda yarın kaldığım yerden başlıyorum egzersizlerime bu arada ben kürdan yazdımya o kulak kürdanı merak etme cnm :) inancımı kaybetmeden yapabilsem iyi olacak yarın yazıcam sana yine cnm dualarını eksik etme

yeni gelinler kızlar gözünüz aydın Allah başka dert vermesin :118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Oy oy ooooy canım çoooooooooook tebrikler :64
:64 :64
:64 :64

Artık huzurku ve mutlu geceler seni bekliyor

Allah aşkına bana yardım edın kızlar nolursunz 3 parmaga kadar alıyorum ama penisde sıkıntı yaşıyorum başını alıyrm ama korkup hemen itiyorum bıktım artık ya

Canım korkma. Korkacak hiiiiçbirşeyy yok. Stres yapıyorsun ve kendini çekiyorsun sadece bu. Azcık daha devam etsen bütün sıkıntıların bitecek inan bana

ayyy kızlar yaptım yaptım oldu olduuu ayyyyyyyyyyyyyyyyyy

Tazecik geline halayar gelsin :64 :64 :64

ayyy kızlar yaptım yaptım oldu olduuu ayyyyyyyyyyyyyyyyyy

vayyy bi girdim ne gördümm süpersin canım ben biliyordumm yapacağını sana vajili olmadığını söylemiştimm ah ah bende baştan yapaydım bukadar korku yoktu bende ahh ahhhh ogünlerime işte hamiş kaldım düşük yaptım ilk ay bunlar hep beni ertelemeye götürdü erteledikçede korkularım arttıı ne diyimmm valla süpersin canım e anlat bakalımm nasıl başardın neler hisettinnn hangi pozisyonda yapabildinn...

çok saol mina tamam deiklerini uyguluycam arkadasım..

senem canım bak bir de sana şu doktoru söliyim inşallah doktorsuz yenersin ama yine de aklında olsun google yaz gökçen erdoğan diye gökçen hanımı arastırırken bulmuştum..ama ücreti nedir bilmiyorum .. madem eşin bayan doktora sıcak baktı belki yardımcı olurum dedim ankarada doktorun yerii ortalama 3 günde çözüme gidiliyor diyor bende resmi web sitesinden baktım incelemiştim bende 6 aylk evliym şimdlk egzersize dewam etcem bakalım...egzersiz olsa da paramız cebimize kalsa keşke milyarlarca lira kolay kazanılmıyor ama buna da şükür diyorum ALLAHM başka dert vermesin hepimize kimseye ..inşallah bunu da asarız..

kegel egzersizi nasıl oluyo kii

vajinanın girişindeki kasları kontrol edebilme egzersizi.. böylece ilişki esnasında hangi kasları kastığımızı anlıyoruz.. tuvaletini yaparken bir kaç kez tutup bırakıyorsun kasların nerde olduğunu anlıyorsun.. daha sonra kasıp bırakma iişlemini gün boyu tekrar ediyorsun..

kızlar merhaba... ben egzersizleri yapmaya çalışıyorum... ama olmuyo sanki... aparatla deliği bulup ilerletmeye çalışıyorum... girişte çok küçük bir delik var oraya deniyorum ama bi türlü girmiyor... çok zorladım sabah sinirlerim bozuldu bıraktım şimdi... nasıl genişletecem ben o deliği?? yardım bekliyorum... sevgiler...

cnm arkdan hangi pozisyonda oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…