Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim msn adresim profilimde yazılı canım eklemek istersen ekleyebilirsin yada direk bu yazdığın yere yaz ben dahil bütün arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaktır ..

canm ben istek gönderdim sana ama anlamadım sadece istek gönder diyodu bende tamam dedimama acık bilgi yoktu profilde pek analayamadım bu siteyi de ama eklemişsem eger lütfen kabul edermisin msn den konusalım bişey sorcam daa özelden rica etsem msn bakarmısın istek gelmiş mi anlayamadım daa..

hayır gelmemiş canım iyice kontrol et skype adresinede ekleyebilirsin aynı adresi henüz bende istek yok...

mrb canm bende 5 aylık evliyim 6. aya girdik..ama bende hala vajinismusum ..yalnız degilsin bende bir haftadır burdayım tam egzersiz lere basladım umutla derken regl oldum malesef.. şimdi sabırla iyileşmeyi bekliyorum..tekrar başlıycam egzerszilere regl bitince,ama inan bana ilk yaptıgım gün bile işaret parmagı birinci boguma kadar alabldm daha ötesi gelmedi parmak egzresizinde korkuyorum ne alakaysa parmagıma bile tahammülüm yok.. ama sana umut olsun bu sayfa ve bana da bizim gibi vajililer de inşallah yenicez motive olalım yeter allahın izniyle yardımıyla ..ve bizlerde baskaları için bu site de olur ve yardımcı oluruz inşllah..

gülşah cım bak sen bana siteden arkadaşlık yollamışsın benim profilimde hakkımda yazan yere tıkla ve altta msn adresim yazıyor onu msn adresin yada skype varsa ekle burdan eklemen bişiy değiştirmez canım yada yine diyorum sorman gereken şeyi buraya yaz hepimiz yardımcı olalım canım...

yazdım canım burayı oku cecem yazan yere tıklıcan orda hakkımda var oraya tıkla ve aşağıda msn adresim yazar incele biraz görürsün...

mrb.. ben de vaji yi evliliğimin 2, 5 yılında yendim ve 1,5 yıldır da çok şükür yapabiliyoruz.. benim parmağa bile tahammülüm yoktu.. hatta kendi elimle bile yoklayamam ..hala da dokunamıyorum öyle parmak falan.. ama emla sayesinde yendim .. emla hafif uyuşturucu bir krem ve 1 ay sadece eşim parmak egzersizinde yardımcı oldu.. o yaptı yani. hiçbir şey hissetmiyorsun.. az az başladık.. 1 ay sonunda tam orta parmak yaptık ve inanamadım ağladım.. sonra p..s denemesi yaptık.. kafada girecek psikolojisi war ya.. inan lap diye girdi .. 1-2 gün emlayla alışsın diye yaptık.. dedim ki bu psikolojik.. emla sız yapim dedim.. emla sürmüş gibi düşündüm, kayganlaştırıcı sürdük.. ve inan ondan sonra emlayı attım gitti.. bir de bazen tv de en sevdiğim diziye bakarken ilişkiye girdik.. dikkat dağıtmanın en kolay yolu gerçekten .. aynı zamanda yatak odasında başarısız denemeler sonunda o oda benim psikolojimi bozmuştu.. farklı odalar insanı rahatlatıyor. yatak ucuna gelmek , popo altına yastık koymak da işe yarıyor.. hatta yan dönmek çok rahat bir pozisyon.. giden 2,5 yılıma acıyorum inan.. bu muymuş dedim yaa.. tamamen psikolojik emin ol.. Allah eşimden de razı olsun.. çok sabırlı ve iyi bir insan çıktı gerçekten.. başkası olsa belki neler yapardı sırf bu yüzden.. 2 aydır da hamiş kalmak için uğraşıyorum.. şimdi derdimiz bu inşallah olur.. Allahım kimseye bu durumu yaşatmasın..

tesekkur ederm canm çok saol moral oldu inan umut oldu ama seni gercekten tebrik ediorum walla çünkü 2.5 yıl lık vajinismusu tek basına egzersizle yenmeyi basardıgın için..valla brawo..darısı bizlere inaşşahh..doktora ayırcak bütce yok suanda yeni evliyz malum heryermz borç..inaşşalh yenerz bazen umut doluyroum bazen de kendimden herseyden psikolojik olarak vazgeciyorum ne biçim bişey bu anlamadım kiii

yazdım canım burayı oku cecem yazan yere tıklıcan orda hakkımda var oraya tıkla ve aşağıda msn adresim yazar incele biraz görürsün...

canm cok saolll galiba benm bilgisayrda sorun war daha dogrusu dosya indir tarayıcı görüntüleyemiyor diyo dosyayla alakalı görüntü gelmiyor bence onda görmeiyorum saglk olsun bakarım bi yapmaya çalişriasam ilgin için tesekurlr..

yapacak bir şey yoktu .. kendi kendimize yapmalıydık.. doktor beni daha da geriyordu.. gidemedim yani.. diyorum ya emladan önceleri haberim olsaydı en başında denerdim.. ama olsun, her şeyde bir hayır wardır.. geç olsun güç olmasın.. pes etmek yok. ne kadar üstüne giderseniz o derece başarı gelir.. kayganlaştırıcılar da işe yarıyor unutma.. topicte mumu, vs denemeleri benim gözümü korkutmuştu.. ben yapamazdım..yapmadım da.. ama eşimin parmağı daha iyi geldi, okşayarak , hiç germeden, yavaş yavaş, dur dediğimde durarak, sabırla yaptı sağolsun.. ee ne de olsa iyi günde kötü günde diye söz wermiştik bu arada komik bişi de söylim: eşim her parmak egzersizinden sonra parmağına bakıp: buruşuk buruşuk oldu parmağım diyordu ve kahkahalarla gülüyorduk.. demekki sinirlerimiz tavan yapmış

NİL ve GÜLŞAH merhaba, bende sizler gibiydim başlarken, şu anda 6 cm aparattayım şükür, dokunmayı bırak bakamıyodum bile , ama gerçekten çok rahat kayganlaştırıcı kullanıyorum

bolca , ve de sixtiva diye bir jel, ikiside iyi geliyor. benim gibi vahim vakalar yapabiliyosa inanıyorum sizde yaparsınız, hep beraber yenelim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…