- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.961
şimdi söyleyim ama malum hemen kapatılıyor ya buda kapatılır falan.20 nisanda bitiyormuş cazası.nerde yazdığını söyleyim.kirli çıkılar...
senin üstte olman daha uygun canım.eğer olmazsa yatak ucuna geç.sen altta eşin üstte olsunen uygun pozisyon benim üste olmam mı yoksa yatak ucu dediğin mi acaba ?
en uygun pozisyon benim üste olmam mı yoksa yatak ucu dediğin mi acaba ?
birşey değil canım.çok tesekkr ederm kızlar cok saolun birde dediğiniz gibi deneyim kısmedse insallah olur da btsin bu cile
canım özel msn adreslerimi verdik birbirimize öyle yazışıyoruz ne oldu bir sorun mu var canım
benim msn adresim profilimde yazılı canım eklemek istersen ekleyebilirsin yada direk bu yazdığın yere yaz ben dahil bütün arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaktır ..
canm ben istek gönderdim sana ama anlamadım sadece istek gönder diyodu bende tamam dedimama acık bilgi yoktu profilde pek analayamadım bu siteyi de ama eklemişsem eger lütfen kabul edermisin msn den konusalım bişey sorcam daa özelden rica etsem msn bakarmısın istek gelmiş mi anlayamadım daa..
Merhaba vajinismus la baş edip yenen arkadaşlar lütfen yardimlarinizi bilgi ve tecrubelerinizi benimle paylasirmsniz
7 aylık evliyim ama hala vajinismus la uğraşıyorum yaklaşık 2 hafta oluyo bu siteyi bulup gezindim ve arkadaşların başarı hikayelerinden bende kendime pay çıkardım bende başarı hikayemi buraya yazmak bu sıkıntıyla yeni uğraşan arkadaşlara yardım etmek istiyorum tek başına başa çıkabilinecek bişey değil bunun için başarıp yardım etmek isterim ama ilk önce arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var mum egzersizie kadar geldim ama ilerletemiyorum bi bilgim yok çünkü
hayır gelmemiş canım iyice kontrol et skype adresinede ekleyebilirsin aynı adresi henüz bende istek yok...
canım inan nasıl yapılıyor hala bualadmım lütfen anlatırmısın detaylı...bulamıoyurm
canım inan yani ne diyim orda adres yazıyo sadece ekliceksin neyapabilirimkieklemeye çalış görüşelim ...
gülşah cım bak sen bana siteden arkadaşlık yollamışsın benim profilimde hakkımda yazan yere tıkla ve altta msn adresim yazıyor onu msn adresin yada skype varsa ekle burdan eklemen bişiy değiştirmez canım yada yine diyorum sorman gereken şeyi buraya yaz hepimiz yardımcı olalım canım...
mrb canm bende 5 aylık evliyim 6. aya girdik..ama bende hala vajinismusum ..yalnız degilsin bende bir haftadır burdayım tam egzersiz lere basladım umutla derken regl oldum malesef.. şimdi sabırla iyileşmeyi bekliyorum..tekrar başlıycam egzerszilere regl bitince,ama inan bana ilk yaptıgım gün bile işaret parmagı birinci boguma kadar alabldm daha ötesi gelmedi parmak egzresizinde korkuyorum ne alakaysa parmagıma bile tahammülüm yok.. ama sana umut olsun bu sayfa ve bana da bizim gibi vajililer de inşallah yenicez motive olalım yeter allahın izniyle yardımıyla ..ve bizlerde baskaları için bu site de olur ve yardımcı oluruz inşllah..
mrb.. ben de vaji yi evliliğimin 2, 5 yılında yendim ve 1,5 yıldır da çok şükür yapabiliyoruz.. benim parmağa bile tahammülüm yoktu.. hatta kendi elimle bile yoklayamam ..hala da dokunamıyorum öyle parmak falan.. ama emla sayesinde yendim .. emla hafif uyuşturucu bir krem ve 1 ay sadece eşim parmak egzersizinde yardımcı oldu.. o yaptı yani. hiçbir şey hissetmiyorsun.. az az başladık.. 1 ay sonunda tam orta parmak yaptık ve inanamadım ağladım.. sonra p..s denemesi yaptık.. kafada girecek psikolojisi war ya.. inan lap diye girdi .. 1-2 gün emlayla alışsın diye yaptık.. dedim ki bu psikolojik.. emla sız yapim dedim.. emla sürmüş gibi düşündüm, kayganlaştırıcı sürdük.. ve inan ondan sonra emlayı attım gitti.. bir de bazen tv de en sevdiğim diziye bakarken ilişkiye girdik.. dikkat dağıtmanın en kolay yolu gerçekten .. aynı zamanda yatak odasında başarısız denemeler sonunda o oda benim psikolojimi bozmuştu.. farklı odalar insanı rahatlatıyor. yatak ucuna gelmek , popo altına yastık koymak da işe yarıyor.. hatta yan dönmek çok rahat bir pozisyon.. giden 2,5 yılıma acıyorum inan.. bu muymuş dedim yaa.. tamamen psikolojik emin ol.. Allah eşimden de razı olsun.. çok sabırlı ve iyi bir insan çıktı gerçekten..başkası olsa belki neler yapardı sırf bu yüzden.. 2 aydır da hamiş kalmak için uğraşıyorum.. şimdi derdimiz bu inşallah olur.. Allahım kimseye bu durumu yaşatmasın..
yazdım canım burayı oku cecem yazan yere tıklıcan orda hakkımda var oraya tıkla ve aşağıda msn adresim yazar incele biraz görürsün...
tesekkur ederm canm çok saol moral oldu inan umut oldu ama seni gercekten tebrik ediorum walla çünkü 2.5 yıl lık vajinismusu tek basına egzersizle yenmeyi basardıgın için..valla brawo..darısı bizlere inaşşahh..doktora ayırcak bütce yok suanda yeni evliyz malum heryermz borç..inaşşalh yenerz bazen umut doluyroum bazen de kendimden herseyden psikolojik olarak vazgeciyorum ne biçim bişey bu anlamadım kiii
mrb canm bende 5 aylık evliyim 6. aya girdik..ama bende hala vajinismusum ..yalnız degilsin bende bir haftadır burdayım tam egzersiz lere basladım umutla derken regl oldum malesef.. şimdi sabırla iyileşmeyi bekliyorum..tekrar başlıycam egzerszilere regl bitince,ama inan bana ilk yaptıgım gün bile işaret parmagı birinci boguma kadar alabldm daha ötesi gelmedi parmak egzresizinde korkuyorum ne alakaysa parmagıma bile tahammülüm yok.. ama sana umut olsun bu sayfa ve bana da bizim gibi vajililer de inşallah yenicez motive olalım yeter allahın izniyle yardımıyla ..ve bizlerde baskaları için bu site de olur ve yardımcı oluruz inşllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?