- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.981
hoşgeldin canım.muma başladın mı?
kızlar gökçe bayağı bi küsmüş herhalde.yeni hesap aldı başka topiclere yazıyor ama buraya girmiyor.biliyorum çok kırıldı ve üzüldü.haklıda.
canım ne aşamadasın bak bende 7 ay oldu evliyim aynı durumdayız üzülme yenicez inş. sen anlat hangi aşamada olduğunu doktora falan gittinmi bir sorun
Parmak gzersizini yaptim Mumu 3 günden beri deniyorum doktora gittim muayene oldum hiçbir sorununun olmadığını hatta kanaman bile olmaz demişti psikolojik olarak kasiyosun ve psikiyatri ye yönlendirdi 1 seanstan sonra gitmek istemedim doktoru sevmedim çünkü şansıma burayı buldum ve egzersizleri başladım muma kadar başardım ilerisi için fikrim yok ne yapmalıyım
ay yerim seniiiiikız seni unuturmuyum yazarken seni düşünüyodum valla bak Allah var ama foruma giremiyon ya ondan öyle dedim kuzucum foruma sık sık girenler vardı hep yazılarını görüyordum ona dedim sen benim hep kalbimdesin
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdarısı bize olsun canımm valla ço ksevindim süper bir haber buu
canım inan yani ne diyim orda adres yazıyo sadece ekliceksin neyapabilirimkieklemeye çalış görüşelim ...
http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/475156-kirli-cikilar.htmlcanım gökçe nereye yazıyor nerde
Merhaba kizlar bnde vajiyim 3 yillik evliyim;( gecen gunde yazmistim bahar bana destek verdi tam deneyecektim hasta oldum bitince deneyecegim,
Bnde kac tane dr ye gittim devletede gittim ozelede hattaozeli pesin verdim yarim biraktim olan parama oldu keske gitmeseydim cunku hepsi parmak egz,onerio ins,hepimiz kurtuluruz ve bebeklerimiz olur,
şimdi klasik beyaz mumsa onu bir iki tane peçeteye sar.streçle sabitle.sonra üzerine prezervatif geçir.onun üstüne de bolca jel sür.bebe yağı zeytinyağı falan kullanma.çünkü mantar yapıyor canım.Parmak egzersizinden sonra muma geçtim 3 günden beri mumla devam ediyorum
Merhaba kizlar bnde vajiyim 3 yillik evliyim;( gecen gunde yazmistim bahar bana destek verdi tam deneyecektim hasta oldum bitince deneyecegim,
Bnde kac tane dr ye gittim devletede gittim ozelede hattaozeli pesin verdim yarim biraktim olan parama oldu keske gitmeseydim cunku hepsi parmak egz,onerio ins,hepimiz kurtuluruz ve bebeklerimiz olur,
mrb nur inşallah yeniceksn canm bende vajiyim tam siteyi buldum egzersize baslıycam regl oldum işaret parmak birinci bogumda kaldım ama allahın izniyle en kısa sürede asıcaz inaşşlah kızlar cok yardımcı oluo motive ediyolar saolsunlarr..sende umutdunu yitirmee canım...allah yardmcmz olsn hepimizin..
Ya kızlar bende psikoloğa gidiyorum bunun için ama maddi imkansızlıklardan bayağı ara verdim.
Düzenli gidemiyorum zaten biraz pahalı diye.
O da bana 2 parmak dene demişti en son işte.
Onu da yaptım zorlansa da giriyo.
Bazen yara oluyo tahriş oluyo falan
Sonra psikoloğum 2 parmaktan sonra gel demişti tekrar konuşalım diye.
Gidemedim.
Eşimde deneyelim dedi ama yine yapamıyorum.
Parmakla oluyo, eşimde kasıyorum yine
Girmeye zorlarken giriş yeri yırtılacak gibi geliyo acıyo zaten yapamıyorum.
Mesela fitil vermişti doktor, onu yapmak için ıkınıyorum ama eşli denerken sıkıyorum kendimi.
Eşimin tek parmağıyla denemiştik bi kere, kontrol bendeydi oldu.
Ama diğer türlü olmuyo.
Pozisyonu ne olmalı bunun.
Ne yapsam nasıl başarsam sizce kızlar bi akıl verin.
Evleneli 1 yıl olacak nerdeyse, bu sorunu çözmek istiyorum artık valla bunaldım
slmkızlar işten çıktım yemeğimi yaptım şimdi dinleniyorum inşallah bu akşam deneme yapmayı planlıyorum egzersizimi yaptıktan sonra eş denemesi yapalım dicem eşime umarım olur
hadi bakalım canım kolay gelsin.bugün gelin olasın inşallah.sana tavsiyem sıcak bi duş al.slmkızlar işten çıktım yemeğimi yaptım şimdi dinleniyorum inşallah bu akşam deneme yapmayı planlıyorum egzersizimi yaptıktan sonra eş denemesi yapalım dicem eşime umarım olur
hoşgeldin canım.sakin ol.endişelenme.burda herkesin yardımıyla yeniceksin inşallah.
parmakta zorlanıyorsan aparat yap canım.bildiğimz beyaz mumu peçeteye sar.streçle sabitle.prezervatif geçir.jel sürüp almaya çalış.yırtılacakmış dediğin yer kastığın yer işte.kasmasan aslında olur canım.çünkü sen 2 parmak alıyosun.biraz daha egzersiz yapınca yenersin inşallah.eşle denerkende sen üstte ol sırtın eşine dönük yada yüzün dönük farketmez.böyle dene bakalım.bu şekilde penisin kontrolü sende olur.tamammı canım.kolay gelsin
şimdi klasik beyaz mumsa onu bir iki tane peçeteye sar.streçle sabitle.sonra üzerine prezervatif geçir.onun üstüne de bolca jel sür.bebe yağı zeytinyağı falan kullanma.çünkü mantar yapıyor canım.eczaneden okey yada durex kayganlaştırıcı jel al.
hijyen önemli arkadaşlar dikkatli olun.parmak egz. yapanlar özellikle.
sonra mumu üzerine peçete sara sara genişleticeksin.önemli olan boyu değil çevresi canım.kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?