Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sorma canım ya artık eskisi kadar giremiyorumşimdi geldim eve bide yemek yapıcam buraya girip kimseye yardımcı olamıyorum die üzülüyorum....

kızlar yıne tavsıye edıorum bıkerede yuzustu yatın yatakta esınız ustunuzde olsun oyle deneyın sadece kasıklarınızın altına yastık koyun bı tane bacagı acmıcaksınız bıle vallahı bole cok rahat alısmak ıcın

Merhaba kizlar bnde vajiyim 3 yillik evliyim;( gecen gunde yazmistim bahar bana destek verdi tam deneyecektim hasta oldum bitince deneyecegim,
Bnde kac tane dr ye gittim devletede gittim ozelede hattaozeli pesin verdim yarim biraktim olan parama oldu keske gitmeseydim cunku hepsi parmak egz,onerio ins,hepimiz kurtuluruz ve bebeklerimiz olur,

mrb nur inşallah yeniceksn canm bende vajiyim tam siteyi buldum egzersize baslıycam regl oldum işaret parmak birinci bogumda kaldım ama allahın izniyle en kısa sürede asıcaz inaşşlah kızlar cok yardımcı oluo motive ediyolar saolsunlarr..sende umutdunu yitirmee canım...allah yardmcmz olsn hepimizin..

Parmak egzersizinden sonra muma geçtim 3 günden beri mumla devam ediyorum
şimdi klasik beyaz mumsa onu bir iki tane peçeteye sar.streçle sabitle.sonra üzerine prezervatif geçir.onun üstüne de bolca jel sür.bebe yağı zeytinyağı falan kullanma.çünkü mantar yapıyor canım.eczaneden okey yada durex kayganlaştırıcı jel al.
hijyen önemli arkadaşlar dikkatli olun.parmak egz. yapanlar özellikle.
sonra mumu üzerine peçete sara sara genişleticeksin.önemli olan boyu değil çevresi canım.kolay gelsin

Ya kızlar bende psikoloğa gidiyorum bunun için ama maddi imkansızlıklardan bayağı ara verdim.
Düzenli gidemiyorum zaten biraz pahalı diye.
O da bana 2 parmak dene demişti en son işte.
Onu da yaptım zorlansa da giriyo.
Bazen yara oluyo tahriş oluyo falan
Sonra psikoloğum 2 parmaktan sonra gel demişti tekrar konuşalım diye.
Gidemedim.
Eşimde deneyelim dedi ama yine yapamıyorum.
Parmakla oluyo, eşimde kasıyorum yine
Girmeye zorlarken giriş yeri yırtılacak gibi geliyo acıyo zaten yapamıyorum.
Mesela fitil vermişti doktor, onu yapmak için ıkınıyorum ama eşli denerken sıkıyorum kendimi.
Eşimin tek parmağıyla denemiştik bi kere, kontrol bendeydi oldu.
Ama diğer türlü olmuyo.
Pozisyonu ne olmalı bunun.
Ne yapsam nasıl başarsam sizce kızlar bi akıl verin.
Evleneli 1 yıl olacak nerdeyse, bu sorunu çözmek istiyorum artık valla bunaldım

Son düzenleme:

amin canım inşallah deyim önce.
evet dediğin gibi dr.larda burdaki aynı egzersizleri veriyor.düzenli olarak yapın.sabırlı olun.ertelemeyin.pes etmeyin.Allah yardımcınız olsun kızlar.hiç zor değil inanın.

çok güzel gülsaahcım.böyle azimli ve inançlı ol.reglin bitince başla canım.sorularınız olursa çekinmeyin kızlar herkes cevaplar.

slmkızlar işten çıktım yemeğimi yaptım şimdi dinleniyorum inşallah bu akşam deneme yapmayı planlıyorum egzersizimi yaptıktan sonra eş denemesi yapalım dicem eşime umarım olur

hoşgeldin canım.sakin ol.endişelenme.burda herkesin yardımıyla yeniceksin inşallah.
parmakta zorlanıyorsan aparat yap canım.bildiğimz beyaz mumu peçeteye sar.streçle sabitle.prezervatif geçir.jel sürüp almaya çalış.yırtılacakmış dediğin yer kastığın yer işte.kasmasan aslında olur canım.çünkü sen 2 parmak alıyosun.biraz daha egzersiz yapınca yenersin inşallah.eşle denerkende sen üstte ol sırtın eşine dönük yada yüzün dönük farketmez.böyle dene bakalım.bu şekilde penisin kontrolü sende olur.tamammı canım.kolay gelsin

slmkızlar işten çıktım yemeğimi yaptım şimdi dinleniyorum inşallah bu akşam deneme yapmayı planlıyorum egzersizimi yaptıktan sonra eş denemesi yapalım dicem eşime umarım olur
hadi bakalım canım kolay gelsin.bugün gelin olasın inşallah.sana tavsiyem sıcak bi duş al.
önsevişme ne kadar uzun olursa o kadar rahat olursun.
sen üstte olarak deneyebilirsin.

Cevabın için teşekkür ederim canım. Hoşbuldum.
Arada sırada yazıyorum buraya, pek uğrayamıyorum ama.
Aparat hiç yapamam gibi geliyo canım ya parmakla hissetmek daha iyi gibi.
Ya kastığım için ya da p.. kalın olunca orası da dar, doğum gibi düşün. O yüzden zorlanıyorum bide sanırım.
Yırtılacak gibi oluyo geri çekiyorum kendimi bende.
Egzersizlerle genişler mi acaba orası. Hergün denemiyorum sıkılıyorum.
Üstte olarak ta denedim canım ama girmedi yine.
Belli biyerden sonra korkuyorum istemiyorum.

Ya bazen diyorum herkes yapıyo nasıl başarıyo, ben neden böyleyim.

Yok bebe yağı falan kullanmıyorum Lubricating kayganlastirici kullanıyorum mumu eldivene geçirip yapiyodum ben prezervatif le buyutucem ilk önce 1 sonra yavaş yavaş reçetelerin adedini çalacağım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…