- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.001
hadi bakalım canım kolay gelsin.bugün gelin olasın inşallah.sana tavsiyem sıcak bi duş al.
önsevişme ne kadar uzun olursa o kadar rahat olursun.
sen üstte olarak deneyebilirsin.
Cevabın için teşekkür ederim canım. Hoşbuldum.
Arada sırada yazıyorum buraya, pek uğrayamıyorum ama.
Aparat hiç yapamam gibi geliyo canım ya parmakla hissetmek daha iyi gibi.
Ya kastığım için ya da p.. kalın olunca orası da dar, doğum gibi düşün. O yüzden zorlanıyorum bide sanırım.
Yırtılacak gibi oluyo geri çekiyorum kendimi bende.
Egzersizlerle genişler mi acaba orası. Hergün denemiyorum sıkılıyorum.
Üstte olarak ta denedim canım ama girmedi yine.
Belli biyerden sonra korkuyorum istemiyorum.
Ya bazen diyorum herkes yapıyo nasıl başarıyo, ben neden böyleyim.
İnşallah olur diyarcığım, dualarımız seninle sakin ol ve bugün bitir bu işi :)
aslında dar değil kastığımız için dar gibi geliyor.bunu yenince anlıcaksın.bende öyleydim çünkü.sana nasıl kolay geliyorsa öyle egz. yap.ama düzenli yap.ara verme başa dönersin.belli bi yer dediğin tam kasların olduğu yer.orda geri çekme beklet.derin nefes al verirken ittir.ıkınıncada kolaylaşır işin.bide böyle dene
Yok bebe yağı falan kullanmıyorum Lubricating kayganlastirici kullanıyorum mumu eldivene geçirip yapiyodum ben prezervatif le buyutucem ilk önce 1 sonra yavaş yavaş reçetelerin adedini çalacağım dimi
canım gökçe nereye yazıyor nerde
sorma canım ya artık eskisi kadar giremiyorumşimdi geldim eve bide yemek yapıcam buraya girip kimseye yardımcı olamıyorum die üzülüyorum....
cecemcimçok saollarkadasım sayende buldum halletim ekldim seni msn den lütfen aç ve kabul et
inş canım biter bu gün bide yeni aklıma geldi bugün tam 7. ayımızdayız 9 eylülde evlenmiştik inş olur bu unutulmaz tarihte
canım hiçç merak etme olacak benimde bırak girmeyi ucunu değdirtmiyordum ama oldu çünkü kafamda neler kurmuşum o anda heycan korkudan grmeme deil denemeye dahi izin vermeyince doğal olarak olmuyodu bu safyayı bulsam en başta jelle bile girdirirmişim düşün yani
Hatunlar merhaba, ben 8 cm e geçtim ama çok zorluyo, çok acıyo, birde geçmeden önce , orta parmakla başlayıp biraz biraz kalınlaştırıp devam ediyorum, hemen 8 cm ile başlayamıyorum
Off canım ya, böyle kararlı bi şekilde yapalım diyorum eşime sonra olmayınca üzülüyorum geri çekiyorum kendimi hadii sil baştan.
Önceden parmağımı bile alamazdım, ilerleme var ama ilişkiye gelince o ilerleme de tık yok.
Tekrar deneyeceğim, dua edin olur mu inşallah çözerim şu sorunu.
Evli kadın için o kadar kötü bi durum ki, bende normal evli bi bayan gibi olmak istiyorum artık.
Başka hastalıklarda var, onlarla da uğraşıyorum bide bu var.
Allahım kimsenin derdini dermansız bırakmasın inşallah.
canm moralni bozma azmet başaracaksın yavas yavas telkin ver kendine bende öle yapıorum rahatla gevse gülşah diorum haa olmuo belki suanda ama olcak bende reglim diye deneme yapamıorum 3 gündür ama sabrla çözcez inşallah ..
çok sevindim.tebrik ederim canım...darısı bizlerin başına..amin inş.delikiss a ,bana ve diğer arkadaşlara....
nasıl,hangi pozsyonda denedin ? açıklarmısın ?
diyorsunki vajinanın dümdüz olmadığını yıllar sonra öğrendim..
denemede p.. aşağıya doğrumu indirdin ?
ben eşime desemde anlamıyor dümdüz değil diye.p.. yolunu bulur diyor..
şu pozisyondaki sorunlarıda aşsak olucak belki....
bende 8 cm de çok zorlanmıştım oyüzden hep 6 da kaldım yani alıştırmak lazım başta zorlanır ama zamanla alışır canım valla 6 cm le yapıp pns denemesi yapmıştım yarısı girmişti işte pns aparattan daha kolay canım erkeklerin sertleşmesi gitmese bir zaman sonra pns ile denemek en mantıklısıda işte olmuyoo ama iyi gidiyosun canım maşallah devam et elini rahat bırak aparat denerken kasma alışır inş...
gökçe kirliçıkılar diye bir sayfada yazıyormuş canım yeni hesap almış öyle dedi arakdaşlar bizi istemiyo demek artık unuttuuuu
kız bu halinle sakın işe gidiyorum deme yaa senin dinlenmen lazım iş kaçıyormu sakın çalışıyorum deme bu kan olayı pat diye gelen birşey hassas vucudun napıyon sennnnnnnnn
açtım canım kabul ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?