Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aslında dar değil kastığımız için dar gibi geliyor.bunu yenince anlıcaksın.bende öyleydim çünkü.sana nasıl kolay geliyorsa öyle egz. yap.ama düzenli yap.ara verme başa dönersin.belli bi yer dediğin tam kasların olduğu yer.orda geri çekme beklet.derin nefes al verirken ittir.ıkınıncada kolaylaşır işin.bide böyle dene

Off canım ya, böyle kararlı bi şekilde yapalım diyorum eşime sonra olmayınca üzülüyorum geri çekiyorum kendimi hadii sil baştan.
Önceden parmağımı bile alamazdım, ilerleme var ama ilişkiye gelince o ilerleme de tık yok.
Tekrar deneyeceğim, dua edin olur mu inşallah çözerim şu sorunu.
Evli kadın için o kadar kötü bi durum ki, bende normal evli bi bayan gibi olmak istiyorum artık.

Başka hastalıklarda var, onlarla da uğraşıyorum bide bu var.
Allahım kimsenin derdini dermansız bırakmasın inşallah.

canım gökçe nereye yazıyor nerde

gökçe kirliçıkılar diye bir sayfada yazıyormuş canım yeni hesap almış öyle dedi arakdaşlar bizi istemiyo demek artık unuttuuuu

sorma canım ya artık eskisi kadar giremiyorumşimdi geldim eve bide yemek yapıcam buraya girip kimseye yardımcı olamıyorum die üzülüyorum....

kız bu halinle sakın işe gidiyorum deme yaa senin dinlenmen lazım iş kaçıyormu sakın çalışıyorum deme bu kan olayı pat diye gelen birşey hassas vucudun napıyon sennnnnnnnn

cecemcimçok saollarkadasım sayende buldum halletim ekldim seni msn den lütfen aç ve kabul et

açtım canım kabul ettimm

Hatunlar merhaba, ben 8 cm e geçtim ama çok zorluyo, çok acıyo, birde geçmeden önce , orta parmakla başlayıp biraz biraz kalınlaştırıp devam ediyorum, hemen 8 cm ile başlayamıyorum

canımmm nerdesin ben çok ilerleme kaydettim galibaa yaklaşık 8 cm i 2 boğumu geçecek şekilde aldım :) ay nasıl mutlu oldum bide yapabilsem demek dünyalar benim olcak... bi kaç gün daha deneyip esneteyim iyice sonra eş denemesi. ama şundan korkuyorum eğer yapamazsam iyice umudum bitecek

Hatunlar merhaba, ben 8 cm e geçtim ama çok zorluyo, çok acıyo, birde geçmeden önce , orta parmakla başlayıp biraz biraz kalınlaştırıp devam ediyorum, hemen 8 cm ile başlayamıyorum

bende 8 cm de çok zorlanmıştım oyüzden hep 6 da kaldım yani alıştırmak lazım başta zorlanır ama zamanla alışır canım valla 6 cm le yapıp pns denemesi yapmıştım yarısı girmişti işte pns aparattan daha kolay canım erkeklerin sertleşmesi gitmese bir zaman sonra pns ile denemek en mantıklısıda işte olmuyoo ama iyi gidiyosun canım maşallah devam et elini rahat bırak aparat denerken kasma alışır inş...

canm moralni bozma azmet başaracaksın yavas yavas telkin ver kendine bende öle yapıorum rahatla gevse gülşah diorum haa olmuo belki suanda ama olcak bende reglim diye deneme yapamıorum 3 gündür ama sabrla çözcez inşallah ..

kalın geliyo şuan o bana, sanki yırtılacakmış vajina girişi gibi geliyo yapamıyorum ve hiç yapamayacakmışım gibi geliyo
Gayet rahat davranıyorum ama p.. oraya yaklaşınca geri çekiyorum kendimi.
Uyuştursam mı orayı acaba, emla kullanmış kimisi.

Bu arada bu ikinci diğer üyeliğim canım, bununla devam edeceğim artık.
Diğerini şifreyi unutunca almıştım.

Son düzenleme:
canım ben önce kendim bakkal mumunu streçleyip denedim. oldu.tabi bayağı uuğraştım.o kadar ümitsiz vaka idim ki. inan nereye geçmesi gerektiğini bilmem için ayna bile kullandım. o denli faciaydım yani. sonra araya adet girdi. kayganlaştırıcı almam olay oldu.eczane yanlış ilaç verdi. güvenmedim diye kullanmadım. ben bebek yağı ile yapmak zorunda kaldım.mum denemesinde ayna önünde bacakları açma pozisyonunu denedim. eşim ile de aynı pozisyon.kalça altına yastık koyduk.o ayakta durdu.ben yatağın kıyısına geldim filan. --çokk utandım---sonra üzerine oturma şeklinde de denedik. o da oldu. popo yönüne doğru ittirmek lazım.evet aşağı doğru gibi. p nin kendi yolunu bulması için bizlerin kendimizi çok raha t bırakması gerekiyor.yapabilseydik zaten vajinismus olmazdık. öyle işte canım.burası sayesinde 5 yıl aradan ve 3 çocuktan sonra gelin oldum.darısı hepinize..

Son düzenleme:

Tamam canım sağol, inşallah alışır, peki hep baştan başlamam doğrumu ?

diyar canım dualarım seninle tatlm had inş yarın güzel haberle gel,

combo süpersin diyorum başka bişi demiyorum aynen devam canım benim sen bitiricen bu cumaya :) inş

cecemmm pabuçu yarım :) kız senin adını yazınca yüzünde tebessüm oluyo insanın neden acaba öle enerjik bir insansın reelde de sanırım tee buraya yansiyo :) canım hazır hissetmemişsin halbuki o kadar dua etmiştik be :) hayırlısı olsun olur inş ama gevşek tutma kendini

ve yeni egzersizcier hoşgeldiniz dualarımızdasınız

yaaa evde oturunca sıkılıyorum dün dr a gittim bi sıkıntı yok dedi herşey normalmiş.ay bi görsen elleri ayakları hareket ediyo kalp atışlarını dinledik çok farklı bi duygu ya sende yende hemencecik bebişin olsun inş.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu duyguyu tattırsın

arkadaşlar herkese merhaba benim egzersiz denemelerim başarısız henüz serçe parmağımı bile alamadım korkuyorum ve hemen çekiyorum parmağımı ne yapacağım bilmiyorum
önerisi olan varsa denemeye hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…