Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Devlerin Aşkı Büyük Olurmuş...
Ya Dağlar yerle Bir Olurmuş...
Ya Kıyametler Koparmış..
Ya da Dünya Batarmış..
Ancak Öyle Ayrılırlarmış...

ve ben buna yorum yazarmışım ahh cecem harikaaa sonra
biri tüm muhabbetimizi kıskanıppp velisine lşikayet edermiş :):):)

cecemmm sana göndercem durumu konuşmamızın şikayet unsurnu

valla öyle insan üzülüyor işte ama üzülsekde ağlasakta gülsekte hayat devam ediyor durmuyor Rabbim tez zamanda hopeforumun gönlüne göre nasip etsin herşeyi inşallah üzülmesinnn bu hayat bir sınav ALLAH büyük...

ve ben buna yorum yazarmışım ahh cecem harikaaa sonra
biri tüm muhabbetimizi kıskanıppp velisine lşikayet edermiş :):):)

cecemmm sana göndercem durumu konuşmamızın şikayet unsurnu
,

töbe töbee ya yapmasınlar öyle birşey biz ne yaptıkki birbirimizi sevmekten başkaaa heytttt çekilinnnnn açılınnn

gönder canım gönderde görelim bakalım dertleri neymişş....

Son düzenleme:
aysima1126
cecoş
evrim

uykum geldi ben çıkıyorum.iyi geceler.Allah rahatlık versin
HADİ İYİ UYKULAR BACIM

öyle doğru allahım kaldıramayacğmız yükü vermesin

amin hopeforumunda o güzel gönlüne göre versin rabbbim

kaldığımız yerden devam edelim dedim arkadaşımmm bunda birşey yok bunu sorun görüp hareket edecekelrse varsın etsinlerr

Evrim'im canım arkadaşım Rabbim bekletmeden sana da bebişi nasip etti O güzel kalbinle buradaki herkese yardım etmeye çalışıyordun şimdi de bebişi büyüteceksin Herşey gönlünce olsun bitanem. Rabbim bebeklerimizi sağlıklı-sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. Kendine dikkat et bitanem. Çook duygusallaştım ama ben

canım tebrikler gözün aydın sağlıcakla alırsın kucağına inşallah :)

yaaaa gökçe senmsin, nerelerdesin sen ya bırakma daha bizi . 9 cm e çıktım canım şükür kanamam oldu bıraktım egzersizi bir kaç gün :)

Hopefordan haber var mı diye girdim onun üzücü haberini okudum diğer topikte hayat işte bunun yanında evrimim canım senin güzel haberini de okudum canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

evrimcim çok tebrik ederim canım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sana ne kadar sevindiysem hopefora o kadar üzüldüm, hayat böyle işte bi yanda sevinç bi yanda üzüntü
Allah herkesin hakkında hayırlısını bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…