Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hobby yenmişti en son ne ettti ondan haber varmıdır...
hayal2011 nasıl aklımda o var
birde bizim yarennn vardı o ne ediyorrr nirelerde
elabımmm seni de kocaman öpüyom iyi hafta sonları bacım
jesminle yazıştık bugun zaten
cecem keza öylee yazışmaktayızzz inşlh yarın bugun güzel haberi verecek cecemcik (namidiyar en prof.egzersizciyi kocaman öpüyom gurbet kuşum)
sonra karamsar bahar ayberkece bebişlere dikkat aman kızlar....
ecrincim nere gittttin sen bakammm bebek çalışmasımı nerede olcan 15 günnn çok öpüyom senide:) güzel haberlerle gelecen gibi gibi
serap7 kızzzz ne ettin hadi bakalım güzel haberlerni bekliyozzz:)
ve
canım bacımm hopeforum... seni çok öpüyorum... inşallah çarçabuk iyileşirsin

gökçem ya aklımdan geçiyordun tam valla bacım çalışıyorum nasip kısmet
kalp kalbe karşı derlerrrr:)

sağol bacım ya tamam dikkate alıyorum.araştırıyorum balımm denicem

taktikler süper kızlar sağolun adama huzur yok desenize

inşallah hepimiz hayırlı zamanda anne oluruz.
hadi bakalım bacım

evrim kız bayıldın mı?
he valla evrimcim docasını pışpışlamaya gittti sanırsam...
çok öpüyom ikinizi bac bac:)
iyi geceler

balım seni msnden ekledim ama ara sıra bakıyorum hep yoksun

Evdeyim dayanamadım girdim hopefordan bir haber yok mu ya çok merak ediyorum Allah yardımcısı olsun inşallah iyidir

valla haber yok canım yaa bilmiyoz bizde gelmediii

ay şaka gibi yaa bak sen şuna hamiş kalmış bize demiyoooo canım benimm ne çok sevindim anlatamam maşallahh maşallahhhhh Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağsağlim hayırlı şekilde inşallahhhh çok sevidim kuzum yaa valla ama bizleride bırakma lütfen gökçecikde gelicek eskisi gibi olalım boşver haksızlığı yapan yaptığıyla kalsın biz böyle mutluyuzz canımmm yeni annişşş

ay tamam tamamm selam söyle gökçeye kocasınada çok selam söyleee

aslm derim yarın:)
ha bu arada minaya msjdan 10dkk engelne takıldımm el cvb verememe nededim budur ama yazcam burdan.... yahu sen bana vermediydinnnn be bacım hoş verdiysende malum görememişimdir o adresdeyse gözükmüyor yaa:)
o pasifik lerde :) pazartesi ekleriminşlh

Devlerin Aşkı Büyük Olurmuş...
Ya Dağlar yerle Bir Olurmuş...
Ya Kıyametler Koparmış..
Ya da Dünya Batarmış..
Ancak Öyle Ayrılırlarmış...

ay bu bile yanlış anlaşılır valla doğru diyonn hiçç belli olmazz burdaaa
he valla bu gitsin sen gör o zaman:)

he valla cecoş ne güzel hep beraber ya
evrim uyudu herhalde.biz burda sevinelim o uyusun

sen böyle diyince evrimin gelin olduğu gün aklıma geldi... docası toplamıştı arkadaşlrnı dışarda mangallar oyun havaları angaranın bağları falan onlar orda evrim koşuşturyor biz burda halaylar ne günlerdi şimdi gözümden geçti bak yaaaa gelin olmuşta hamiş olmuştaaa amanımmm :) yerim ben onun bebişini inşlh allahım başka kimselere ağrı acı vermezzzz

inanın hep aklımda hopeforcumm bu saati bekledim gelir diye ufff allahım varsın iyi etsinde onu öyle gelsin bizlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…