- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.441
2parmakta çok rahatlamştım. 3 parmakta 1 boğum sayılır
Selam kızlar nasılsınız bakalım hızınıza yetişmek mümkün değil yaaa oku oku bitmiyor:)
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Kimsecikler yok galiba ama :)
biraz daha çalış egzersize canım, korktuğun için mi yapamadın peki ne oldu ?[
ya ben aparatlada yapamıyorum zaten. parmağımla olunca gidişini hisettiğim için kolay oluyo. ama hissemedince yapamıyorum. yoksa çok korkmuyorum artık
ya ben aparatlada yapamıyorum zaten. parmağımla olunca gidişini hisettiğim için kolay oluyo. ama hissemedince yapamıyorum. yoksa çok korkmuyorum artık
Kardelenciğim alıştır kendini, korkmaman çok iyi en yakın zamanda tekrar dene , pes etme sakın
sen kendi elinle tutup yön versen
pazar gününe kadar aparatı yapmaya çalışcam. pazar günü hallederim inallah bu işi. teşekkür edrim desteklerniz için
Canım ben aparatla egzersiz yapıyorum bana daha kolay geliyor, mumu kalınlaştır önce tek parmakla yönüne bak sonra aparat dene inşallah başarılı olursun
evet gökçe olayından sonra oda baya durgunlaştı yazmıyor pekk ama girdiğini bende görüyorum arada niye yazmıyorki biz ne yaptık onaa kız evrimm bizi sevmiyormusun artıkk yoksaa
kız sen ne diyon kesinleşti demek Allahhhh süper bi haber.devrem canım.olurmu devrem benim tabiki sizi seviyorum kopamıyorum zaten ama gökçeden sonra ona yapılan haksızlıktan sonra
pek tatım kalmadı
AMA SANA BİŞEY SÖLİM Mİ BAK BEN YOL ALDIM GİDİYOM
TEYZE OLUUYYOONNNN SIRA MİNADA
SENDEN DE BEKLENTİLERİM VAR HAYDİ CECEM HAYDİ YAVRUM SEN YAPARSIN YA
[sıze=3]kız sen ne diyon kesinleşti demek allahhhh süper bi haber.devrem canım.
Ayyyyy ayyyyyy teyze mi oldum şimdi
halay çekicem duramıyorum ya[/sıze]
:118::118::118::118::118::118::118:
amin kuzum çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.ikizin olsun:13::13::13::13::13:yyaaa evet çok degişik bi duygu dilerim rabbimden sanasa yasatsın en kısa zamanda minacım
amin kuzum çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.ikizin olsun:13::13::13::13::13:
fasülye değil fasülyelerin olsun.kız kendim gibi sevindim.gecenin bu saati
olurmu devrem benim tabiki sizi seviyorum kopamıyorum zaten ama gökçeden sonra ona yapılan haksızlıktan sonra
pek tatım kalmadı
AMA SANA BİŞEY SÖLİM Mİ BAK BEN YOL ALDIM GİDİYOM
TEYZE OLUUYYOONNNN SIRA MİNADA
SENDEN DE BEKLENTİLERİM VAR HAYDİ CECEM HAYDİ YAVRUM SEN YAPARSIN YA
amin kuzum çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.ikizin olsun:13::13::13::13::13:
fasülye değil fasülyelerin olsun.kız kendim gibi sevindim.gecenin bu saati
baktım gördüm ikizi online dedim yaabncı ve şikayet edici tipler yok:):) yazam dedim nabersinizzzz ayy evrimcim önceden tebrik etsemdeee asıl sayfamızda da kocaman tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin sapa sağlam kucağna almayı nasip eylesin..... bacımmm...amin devrem bende çift fasülye istiyom biliyon hayırlısı
sende çalişmaları hızlandır ama burada faydası oldumu bilmiyorum ama incir suyu içdim bol incir yedim
keçi boynuzu suyu içtim bide sag tarafıma dönüp 1 saat yattım ve hep kendime hamile kalacam dedim iyi düşün iyi olsun arkadaşim
gökçem ya aklımdan geçiyordun tam valla bacım çalışıyorum nasip kısmetbaktım gördüm ikizi online dedim yaabncı ve şikayet edici tipler yok:):) yazam dedim nabersinizzzz ayy evrimcim önceden tebrik etsemdeee asıl sayfamızda da kocaman tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin sapa sağlam kucağna almayı nasip eylesin..... bacımmm...
minacım bacıcımmm aloooo durmak yok tam gaz ekşinnnnn bak sana önerim olucak
sağol bacım ya tamam dikkate alıyorum.araştırıyorum balımm denicemeczane veya netten preseed al ,ovulasyon testi al
adetin 3.gününden başlayarak 1 tane klomen iç
adetin 10.gününden sonra ovulasyon testinde yumurtana bak
yumurtladığın günde preesedi kullanarak birlikte ol
ayaklarını dik havaya baya kal öyleee sonra yan dönüp yat öyleceee hemen manyo yok:)
sonrada gün aşırı eşli egzersiz:):):)
inş.işe yarar
çok istiyorsannn eşinde istiyorsa bizim sıkıntı eş de bilyon bacım ahhh bir isteseeee:)
hadi bakalım seninde haberlerini alırım inşallah
taktikler süper kızlar sağolun adama huzur yok desenizeamin devrem bende çift fasülye istiyom biliyon hayırlısı
sende çalişmaları hızlandır ama burada faydası oldumu bilmiyorum ama incir suyu içdim bol incir yedim
keçi boynuzu suyu içtim bide sag tarafıma dönüp 1 saat yattım ve hep kendime hamile kalacam dedim iyi düşün iyi olsun arkadaşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?