Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evrimcim hayırlı olsun inş Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
ya birde hopefore ne oldu ben anlamadım okudum ama bişey görmedim:44:
yani bu topiğin geçmişini okuyamadım çok birikti çünkü diğerine baktım orda yoktu...

canım buraya yazmadı zaten bebğini kaybetti
vajinismusu yenip hamile kalmak isteyenler topiğine bak orda yazmış uzun uzun

Arkadaşlar burası bana vesile oldu bir arkadaş parmak egzersizi ve mumla yaptığını yazmıştı denedim ve 1 hafta sonunda oldu şükürler olsun...RABBİM bu sıkıntıdan muzdarip olan arkadaşlar inşallah en kısa zmaanda feraha ulaştırır.

tebrikler canım Allah başka dert vermesin

Amin canım, seninde gözün aydın , darısı bizlere en yakın zamanda inşallah :)

Yaseminciğim merhaba nasılsın, seni gördüğüm iyi oldu, 2 gün önce 9 cm ile denedim bugünde denedim yine kanamam oldu canım acıyo artık

canım o zaman aparatını incelt biraz alışana kadar, ne bileyim ilk kez gördüm böyle tahriş olmuştur ama sen merak etme, dediğim gibi bi kaç gün aparatını incelterek çalış

canım o zaman aparatını incelt biraz alışana kadar, ne bileyim ilk kez gördüm böyle tahriş olmuştur ama sen merak etme, dediğim gibi bi kaç gün aparatını incelterek çalış

canım zaten küçük cm den büyüğe doğru gidiyorum , direk başlayamıyorum yinede kanamam oluyo bu 2 oldu , beklesem mi biraz acaba ara versem , birde eşiminki 13 cm genişliği bunu yapamıyorum onu nasıl alacağım

o cm meselesine fazla takılma ben 7 cm de yendim düşün, beyin olarak hazırsan egzersize bile gerek yok
bence ara verme, devam et kendini kasmadan egzersiz yapmayı öğrenmen lazım:13: belki de yanlış yeri zorluyosundur, popona doğru ittir, vajinamız eğimli biraz popoya doğru

Yok canım doğru yere itiyorum öğrendim sayenizde, zaten içine doğru alıyo sıkıntı yok ama boyu uzunmu geliyo aparatın acaba ondan mıdır, aparatın eni 9cm boyu 11 cm, uzun mu acaba bugüne kadar diğer cm lerde hiç zorlanmadım sayılır 9 cm e geçince başladı

canım zaten penisin boyu da orta parmak uzunluğu kadar, ona göre ölç öyle al, daha uzun almana gerek yok
devam et canım egzersize sakın bırakayım deme
penis denemesi yapmana 1 cm kaldı artık, aparatını içinde gtgel yaptrmana gerek yok, zaten penis aparattan bin kat daha kolay sadece içine al ve beklet bi müddet

Keşke dediğin gibi olsa boyu 14 genişliği 13 onun için en azından 12 cm e kadar genişletiyim istiyorum , zaten git gel yapamıyorum acıyo nazaramı geldim ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…