Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

etlik kadın doğum da vajinusmus tedavisi var mı ki ben sadece özel de var diye biliyordum?
canım vajinismus kliniği yok zaten sen normal muayene olacaksın.bazı kadınlarda vajina yapısı farklı oluyor.o yüzden dedim.vajinismus tedavi merkezleri en az 2-3 milyara mal oluyor.gerek yok.ordaki doktorların tedavi şeklide burdakilerle aynı.onlarda parmak yada aparat egzersizi verecek.bizde burda aynılarını yapıyoruz.sen normal kadın doğum doktoruna git muayene ol.fiziksel olarak bi durum var mı diye

allah yardımcımız olsun bende egzersiz yaptım ama yinede olmadı

olacak bi gün ama biz daha çok yıpranmadan olsa çok ii olacak ben parmak egzersizlerinde filan çok rahatım 3 tam parmak alabiliyorum yani en son öyleydi 4 gün oldu egzersizde yapmıyorum üstteyken denedim bi kaç defa olmadı sanırım deliği bulamadım şimdi burdan öğrendiğim başka bi pozisyonda denemek istiyorum ama ne zaman plan yapsam hiç deneme yapamadım

artık buraya yazmaya bile utanıyorum herşeyi biliyorum kafama takılan hiç bişey yok egzersizde son noktadayım ama bi türlü gelin olamadım (
canını sıkma olacak diye düşün sen bitirmiştn evet hatırlıyorum.beyin olarak da hazır olmak lazım.kendinizi motive edin.olacak yapıcam diye.korkunun ecele faydsı yok kızlar.inanın çok kolay yapınca kaybettiğiniz zamana üzüleceksiniz.keşke daha önce yapsaydım diye.
8 cm aparat deniyordum en son ama sonuna kadar sokamadım hiç parmakla düşünürsen en fazla 2 boğum kadar olmuyo ya deliricem
canım o zaman biraz daha egzersiz yap.en azından boğumların tamamını almaya çalış ya da aparatını genişlet.kendinide beyin olarak hazırla.

ankarada lina kadın sağlığı var. ora ile görüştüm şimdi ortalama 450-500 tl sorununuz çözülür dedi. benim için yüksek bi meblağ bu para. bilmiyorum ya, ben en iyisi normal bir kadın doğum hastanesine muayene olayım sizin dediğiniz gibi. kafam çok karışık hiçbişey bilmiyorum. hastaneye gitmek için iş yerinden izin almak ta ayrı bir sorun şimdi.off off allahım keşke hiçbişeye gerek kalmadan çözülse keşke... çok mutsuzum

sanırım bende deliği bulamadım hangi pozisyon banada sölermiin cnm

tam çok ümitliydim yine tükendim yapamıyorum ben olmayacak biliyorum

canım çok geçmiş olsun, inşalllah üstesinden geleceksin bu işin
ama ben süleyman eserdağ konusuna takıldım biraz. ankarada çok övülen bi dr. türkiyeden hatta almanyadan azerbaycandan günübirlik hastaları geliyor. ben de bikaç kez muayene olmuşluğum var ama bakire olduğum için o konudaki tutumunu bilemiyorum. seni paragözlüğü mü rahatsız etti ya da vajinusmus konusundaki tedavi şekli mi anlatır mısın canım

hiç paranı dökme hem bütçeni zorlama devlete git.inşallah bi durum yoktur.gelincede burda egzersizlere başlarsın.korkma üzülme herkes burda aynı durumda herkes bunun için çalışıyor ve başarıyor.sende yaparsın.

sanırım bende deliği bulamadım hangi pozisyon banada sölermiin cnm

canım ben egzersizlerimi genelde yerde oturup sırtımı dayayarak yapıyorum ve o şekilde çok rahat oluyo eşimlede egzersiz yaptığım pozisyonda denemek istiyorum yatağın kenarına gelip arkama yastıklarla destek hazırlıcam eşim yerde ve ayakta olacak yani arkadaşlar sağolsun öle önerdiler banada mantıklı geldi şimdi öle denemek istiyorum egzersiz yapııyorum gibi olacak yani

tam çok ümitliydim yine tükendim yapamıyorum ben olmayacak biliyorum
hayır canım.böyle düşünme topla kendini.biraz daha çalış. biraz erken eş denemesi yapmışsın.pes etme.yapıcaksın.ilk geldiğin gün böylemiydin?şimdi bayağı aşama kaydettin bırakma sona yaklaştın.hadi bakalım.

forumu biraz okudum. parmak egzersizlerinden bahsetmişsiniz. ben bugün eve gider gitmez bu egzersizlere başlayayım. doktora da en iyi ihtimal cuma günü gidebilirim. ancak o zamana izin alabilirim. ben en iyisi o zamana kadar egzersiz yapayım. bana ne tavsiye edersiniz ilk nasıl başlayım bugün?

diyarcım bende tam anlattığın gibi yendim.üstte olmak daha iyi kontrol sende olduğu için ama ben yapamamıştım.altta daha kolay oldu.

biliyorum canım keşke çok dicem olacak inşallah öle yada böle

anladım cnm olabilir evet mantıklı inşallah yaparsın en kısa sürede bende tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…