- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.601
hayırlı cumalar arkadaşlar inşallah bugün herkesin vaji kabusu son bulsun...
Şimdi okuyunca bende çok sevindim canım, bende nasıl yapsam olmuyor bir durumdayken diyar tarif etti bu yöntemi ve tek seferde yaptım ilk seferde yanma normal önemli olan o yanmaya direnmek zaten 1-2 acır sonra alışırız, hadi doktorada gerek kalmadan kurtuldun bende çok sevindim şimdi herkesi kurtarsın rabbim...
cankara'nın bahsettiği pozisyondan bahsediyorum :) ama doğru pozisyon mu yanii benimki ? ben yatağın ucuna geldi dizlerimi kırdım yatağın kenarlarına dayadım v şeklindeydim, sonra eşim ayaktaydı biraz girdi bu pozisyon bnm yaptığım biz bi yerde hata yapıyoruz bilmiyorum bu pozisyonla zaten kızlık z olayı olmuştu. nasıl yapmalıyım ve ben jel kas gevşetici vs kullanmıyorum kendi ıslaklığımız...
canım bi kaç denemeden sonra iyice esneyeceği için geçecektir jel kullanmaya devam et ama tahriş olmasın benim şuan acı sızı kalmadı baştada olmamıştı pek sadece baskı hissetmiştim şimdi rahatım ama
cankara'nın bahsettiği pozisyondan bahsediyorum :) ama doğru pozisyon mu yanii benimki ? ben yatağın ucuna geldi dizlerimi kırdım yatağın kenarlarına dayadım v şeklindeydim, sonra eşim ayaktaydı biraz girdi bu pozisyon bnm yaptığım biz bi yerde hata yapıyoruz bilmiyorum bu pozisyonla zaten kızlık z olayı olmuştu. nasıl yapmalıyım ve ben jel kas gevşetici vs kullanmıyorum kendi ıslaklığımız...
ya varya istersen 2 günde bıle yenersın. ben emındım mesela 2. gün bıle yapablcegıme ama bekledım nolur nolmaz hayal kırılklgı olmasın dedım 4 günde bıttı :):):) valla bak sen benı dınle evde aparat yap kendıne bugun yada eczaneden al. bak nasıl kolayca yapıosun...
canım bende yataktaydım ama ayağımın birini komidine koydum diğerini sandalyeye v yapmadım. eşimde tam olarak ayakta değildi onun dizlerinin altına iki tane minder koydum türkiyedeki doktor bebe yağını önermişti zaten burda kayganlaştırıcı jelde bulamıyorum p..si bebe yağıyla iyice ıslattıktan sonra önce ben yerleştirip elimle popoya paralel ittirdim. sonra biraz öyle durup acısına dayandım aynı zamanda nefesimi kontrol edip nefesle kendimi gevşettim (burundan nefes alıp ağızdan aldığım sürenin iki katı kadar uzunlukta geri veriyorum yavaş yavaş yani ) sonra eşime biraz itmesini söyledim tekrar acıdığında durmasını ve yine nefes alıp verdim tekrar itmesini derken hepsi oldu.. kas gevşetici bende kullanmıyorum. yanımda da emla krem var (kuzey ırakdayım ben) ama tüylerimi alırken kullanıyorum yalnızca. ilişki için kullanmayı doğru bulmuyorum..
saol canım içimi rahatlatıyorsun geleceğimi söyleyince :) ben ilk ilişkide hiç acı hissetmemiştim ama bebek olacak korkusuyla vaji oldum.. acı kasılma yanma nedir o zaman anladım
allah kimseye vermesin inş.
Allah yardımcın olsun ve hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin size inşallah. sıkma bence kendini vajiyi yenmişsin zaten o da uygun bir zamanda olucak.. :)
anne olmak istyorum artk
Gözün aydın :) Darısı bize inşallah... Nasıl yendin?
arkadaşlar nasılsınız?
evet Mİnel sana sormuştum maşalllah :) tebrik ederim. Darısı bize :) Ben işaret parmağımın yarısını alabiliyorum. Eşim orta parmağını tam olarak denedi. dün p. denedik biraz daha iyi oldu. Bugün eşim kas gevşetici alıcak onu içip yarın denemeye devam ederim, parmaktan korkuyorum mikrop kapar diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?