Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o halde diyara da teşekkürler :) doktora gerek yok mu diyorsun şimdi.. ben hala türkiyeye gittiğimde gitmeyi düşünüyordum.. biraz daha yaklaşsın iznimiz bakalım gerekecek mi :) amin amin inşallah herkesi kurtarır.. :)

canım bende yataktaydım ama ayağımın birini komidine koydum diğerini sandalyeye v yapmadım. eşimde tam olarak ayakta değildi onun dizlerinin altına iki tane minder koydum türkiyedeki doktor bebe yağını önermişti zaten burda kayganlaştırıcı jelde bulamıyorum p..si bebe yağıyla iyice ıslattıktan sonra önce ben yerleştirip elimle popoya paralel ittirdim. sonra biraz öyle durup acısına dayandım aynı zamanda nefesimi kontrol edip nefesle kendimi gevşettim (burundan nefes alıp ağızdan aldığım sürenin iki katı kadar uzunlukta geri veriyorum yavaş yavaş yani ) sonra eşime biraz itmesini söyledim tekrar acıdığında durmasını ve yine nefes alıp verdim tekrar itmesini derken hepsi oldu.. kas gevşetici bende kullanmıyorum. yanımda da emla krem var (kuzey ırakdayım ben) ama tüylerimi alırken kullanıyorum yalnızca. ilişki için kullanmayı doğru bulmuyorum..

saol canım içimi rahatlatıyorsun geleceğimi söyleyince :) ben ilk ilişkide hiç acı hissetmemiştim ama bebek olacak korkusuyla vaji oldum.. acı kasılma yanma nedir o zaman anladım
allah kimseye vermesin inş.

doğru pozisyonun tek fark sen yatağın ucuna gelip yatıyosun biz yarı oturur şekildeydik p..s elimizle tutabiliyoduk kontrol bizdeydi tabi en büyük artılardan biride hemen öncesinde egzersiz yapmıştım ve jel kullandık

Ya ben bu sitedeki herşeyi okudum. Oraya ilk defa baktım ve dokundum ama hiç ekzersiz yapmadım bu gece tüm okuduklarımla nefrs pozisyon kendimi kaçırmadan cesaretle deniycem ve olacak insnıyorummm buradan çok şey öğrendim. Eminim olacak artık , bu şekilde yenen varmı arkadaslar okudukları ve cesaret ile

saol canım içimi rahatlatıyorsun geleceğimi söyleyince :) ben ilk ilişkide hiç acı hissetmemiştim ama bebek olacak korkusuyla vaji oldum.. acı kasılma yanma nedir o zaman anladım
allah kimseye vermesin inş.

önemli değil canım burda zaten bunun için varız:)) jel kullan biraz daha tahriş olmasın ne kadar evlisiniz siz canım

hafta sonu bu şekilde denicem bende eşimin diz kırmasını isticem dizlerinin altına minder koyarız. Ben her 2 tarafıma sandalye koyarım komidinlerim diğer odada :) yatak odasına sığmadı :) bacaklarım paralel olacak dimi hani yukarda biraz havada durmasına gerek yok değil mi? Bacaklarımı bi de kırmayacağım değil mi dümdüz paralel olmalı. bebe yağı da mantar yapıyormuş ? bugün eşime kas gevşetici aldırıcam. onunla da denicem. Yerleştirmeyi bende yapabiliyorum, biraz genital bölgem tahriş olmuş bugün değil de yarın yapabilirim.

arkadaşlar nasılsınız?

Merhabaaa ben sadece inceledim ıkındım dokundum , buradan çok sey öğrendim. Öğrendiklerimi bugün deniycem cesaret göstereceğim placak eminim ya olacak ya olacak... Kendimi kaçıroyodum kaçırmadan , canım yanıyo ve acıyoda , acıyada dayanarak yenicem ... Ekzersizle kendimi sıkıntıya ve zaman kaybetmeye halim kalmadı eşime bırakıcam kendimi böyle yeneriz yeneceğizxz

evet Mİnel sana sormuştum maşalllah :) tebrik ederim. Darısı bize :) Ben işaret parmağımın yarısını alabiliyorum. Eşim orta parmağını tam olarak denedi. dün p. denedik biraz daha iyi oldu. Bugün eşim kas gevşetici alıcak onu içip yarın denemeye devam ederim, parmaktan korkuyorum mikrop kapar diye...

canım şuan çok vaktim yok işten çıkıyorum ama detaylı akşam girip yazarım ama şu kadar sölim çok ama çok kolay ya cidden hiç zor bişi deil hepsi bizim zihnimizdeki tabular ben ilk ay daha zordu şuan ise o kadar rutinleştiki hakkaten her şey ilkini yapana kadar gerisi öle kolay ilerliyorki eldiven kullanmştım ben mikrop kapmazsın kullanırsan ultrason jelide işime çok yaradı onunla yendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…