Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben tam zar operasyonuna hazırlanırken esım bır doktora daha gorunmeyı teklıf ettı o doktora gıttım senı para almak ıcın kandırmıslar zarda bı problem yok dedı hatta parmak soktu doktor kanamıstı benım cunku yarısını alınca sorun yoktu esım açısından. bana kasıosun ondan acıo dedı. bızde denedık esımle ben ustte ıdım. arkam donuktu belkı 10 dakıkamı almıstır tamamını almam .bekleye bekleye tamamını aldım ama cok canım yandı ama ben bunun benım zarımla alakalı oldugunu dusunuyorum. sonra 4 kere gel gıt yaptım cıkardıgımda baya kan geldı. ertesı gun yıne denedım bu defa daha hafıf acıyla tamamını alıp 10 defa gelgıt yaptım gelgıt sayımı esım dısından sayıyodu ordan bılıorum bu sefer hıc kan gelmedı yanı ben basardıgım o ılk denemede zarın tamamen gıttıgını dusunuyorum .demem o ki acı varsa yavas yavas alabılıo dayanıo ınsan 10-15 dakıkamı almıstır almak o derece yavastım ama ertesı gun ıkıncı alısımda cok daha rahattım 5 dakıkaya ındı alıs surem .boyle byle alısıcam ıns.kayganlastırıcıda kullanmadım evlılıgımın 2. ayında bu noktoya ulastım .bıraz azim

merhabalar bende bu dertle ugrasıyorum 8 aylık evlıyım bır doktora gıttım bana cınsel ders verdı 2 aylık evlıydım doktora gıttıgımde 1 kere gıttım daha sonra gıtmedım bır suru olay yasanınca doktora gıdemedım esımın tum aılesı benm aılem bunu ogrendı ayrılma noktasına geldık su anda tekrar dan bu dertle savasmaya karar verdık yarın doktor randevum var banada mı egzersız verır bılemıyorum bu sorunu cozucem allahın ıznıyle fıkırlerınızı beklıyorum...

canım bu ıslr bence doktorla olmuyo bende 1.5 yılık evlim 3 aydır yendı doktora gıttım muayne etıı bı problem yok dedı pisgolajık piskıyatrıye gııtım yarım kaldı ama oda pahlı geldı canım burda arkadslarımız ne dıyosa aynısın doktorlaeda dıyo emınol ben 6 7 seyans gıttım 3uc parmakta bıraktımorada yapamdım bu sayfayı kesfetım saolssun burda cok arkads yardımcı oldu eger ısıtersen burdan yardım ederıs sanada cnım emın ol kı daha erken yenersın ben 15 gunde yendım arya regl gırdıgı ıcın tamamen pisgolojık canım

slm bernscim... özel mesajım yok malesef... 10 cm aparatı rahat alıyorum... 12 cm denedim olmadı... regliyim şu an... bitince devam edecem... çok sıkıldım...1 aydan fazla oldu egzersizlere başlayalı...

evet cnm hafta sonları biraz salladım ama hafta içi yaptım genellikle... çok nadir 2 günde bir... ve 1 saatten fazla ....

bence artık hıc sallama canım uzerıne dus ve bırakma kendıne bı kac gun belirle ve ogun bıtırıcegıne karar ver yoksa bıtmez ay cannım yandı bırakıym olmaz az bekle ve onu araya gırcegıne sartlandır ve ıcerı ıtır gıtsın canım ben 3 sesıt mumla yaptım reglımı sayma 1 haftada bıtı 1 mumu normal elektırıkler gıtıgnde kı o beyaz mum 2 mum kalın mumu penısten az incetım 3 mum penıs kadardı beklıde daha kalındı canım hepsıyle 2 3 gun calıstım bıtıcek dedım olucak dedım zorladım oldu 10 almaz bana ınan canım :) ama hergun yaptım

merhabalar arkadaşlar bu siteyi daha yeni keşfettim yaklaşık 9 aylık evliyim ve vajinusmus belasıyla uğraşıyorum.ömrümden ömür gitti desem yeridir hala da uğraşıyorum.şuan tedavi görüyorum kegel egzersizi,parmak egzersizi falan.ilk başlarda parmakta çok zorlandım ilk başlarda her denemede ağlıyordum şuan baya bi aşama kaydettimiki parmak üçüncü boğuma kadar ilerledim mucize gibi bişey aslında.ama bu biraz daha zaman alacak gibi. cesaret eksikliği var ne yapabilirim penis girse araya çok fena kasılıyorum.nasıl yenebilirim bunu yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim ilginize

canım hoşgeldinnnnn
sen zaten biliyosun birçok şeyi.o yüzden sadece egzersizlerine devam et diyebilirim.sonuca varman için hiç aksatmadan düzenli yapman lazım.tek parmak sonra 2 parmak yanyana sonra 3 parmak.3 parmaktan sonra eş denemesine hazırsın demektir.biz yaptık sende yaparsın.yeter ki korkuyu acıyı kafandan atmayı kendine sürekli telkin et canımmm.
unutma sabır azim ve inanç...

amin cnm amin sen hangi aşamadaydın

Kizlar Merhaba
2 yil once bu site sayesonde vajiyi yenmis bi kardesiniz olarak nacizane bikaç oneride bulunmak isterim
1:ilk once vajinanizi ayna karsisinda inceleyin dokunun onunda gözünü z burnunuz gibi bir organiniz oldugunu beyninize kaziyin
2:serce parmaginiza ve vajiye bol kayganlasyirici surup yavasca iceriye dogru itin
3:iterken ayni anda IkInIn vajinanizin ne kafar acildigina inanamayacaksiniz serce parmagi tam bitirmeden digerine gecmeyin ayni yontemle digerinide bogum bogum alin ama her denemede kayganlastiriciyi ihmal etmeyon ve ikinmayi bende çok işe yaradı kızlar inanin ben 2 yil ugrastim illeti biraz hirsla 1 haftaya çözdüm simdi 4 yillik evliyim hastalığı yener yenmez Rabbim bide bebek nasip etti simdi 14 aylik darısı hepinize insallah eminim hepiniz yeneceksiniz iyi geceler

arkadaşlar hala bir gelişme yok bir de sanırım doğum kontrol hapları sanırım ya bende kilo yaptı yada ben öyle düşünüyorum siz korunma yöntemi olarak ne önerirsiniz ? vajinismusum ama tabi sürtünme yoluyla falan bişeyler yaşanıyor ve vajinismuslu hamile kalmak istemiyprum sizler ne tavsiye edersiniz?

amin cnm amin sen hangi aşamadaydın

Ben başlamak icin karar verdim, bi illeti yenicem ins deme aşamasındayim. Saka bi yana vajide eski buralarda yeniyim. 2 sene once terapi gördum. Kegel ile başlayıp es parmak denemeleri ile devam ettim(2parmak). En son p... boğuma kadar gelmiştik ama ne yazık ki devam etmedim/ edemedim. Önümüzdeki hatta egzersizlere başlıyorum. Ben yapamazsam da eşimden yardım alicam...

uzun zamandır nete giremedim çünkü kızkardeşim düğün falan atlattık.zor günlerdi sizlrde ne var ne yok sanırım birçok yeni üyemiz var. ya ben martta yenmiştim ama hala zevk alamıyorum ve karnıma bi baskı oluyo sanki gel gitlerde ne zaman geçecek bilmiyorum..bazen popoya baskı bazen karnıma baskı oluyo

Günaydın :)

Dün deneme yaptık, p. biraz daha girdi. Bebe yağı kas gevşetici almadım bugün alıcam ben cts-pzr çalışmıyorum denemelere devam etmek istiyorum. Yatağın kenarındayken yaptım sağ bacağım baya rahattı fakat sol bacağım çok kasıldı yine de biraz denedik iyi gibiydi tabii olmadı ama olmalı. dün ilk defa bi arkadaşıma bahsettim ''amaann dünyanın zevklerini tadıyorsun boşver bi şey olmaz ablamda öyleydi sonra geçti dedi rahat ol kasma dedi ne var be dedi'' :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…