- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.561
merhabalar bende bu dertle ugrasıyorum 8 aylık evlıyım bır doktora gıttım bana cınsel ders verdı 2 aylık evlıydım doktora gıttıgımde 1 kere gıttım daha sonra gıtmedım bır suru olay yasanınca doktora gıdemedım esımın tum aılesı benm aılem bunu ogrendı ayrılma noktasına geldık su anda tekrar dan bu dertle savasmaya karar verdık yarın doktor randevum var banada mı egzersız verır bılemıyorum bu sorunu cozucem allahın ıznıyle fıkırlerınızı beklıyorum...
slm bernscim... özel mesajım yok malesef... 10 cm aparatı rahat alıyorum... 12 cm denedim olmadı... regliyim şu an... bitince devam edecem... çok sıkıldım...1 aydan fazla oldu egzersizlere başlayalı...
hergun yapıyomusun canım pekı :)
evet cnm hafta sonları biraz salladım ama hafta içi yaptım genellikle... çok nadir 2 günde bir... ve 1 saatten fazla ....
bence artık hıc sallama canım uzerıne dus ve bırakma kendıne bı kac gun belirle ve ogun bıtırıcegıne karar ver yoksa bıtmez ay cannım yandı bırakıym olmaz az bekle ve onu araya gırcegıne sartlandır ve ıcerı ıtır gıtsın canım ben 3 sesıt mumla yaptım reglımı sayma 1 haftada bıtı 1 mumu normal elektırıkler gıtıgnde kı o beyaz mum 2 mum kalın mumu penısten az incetım 3 mum penıs kadardı beklıde daha kalındı canım hepsıyle 2 3 gun calıstım bıtıcek dedım olucak dedım zorladım oldu 10 almaz bana ınan canım :) ama hergun yaptım[/QUOTE
evet haklısın canım... çok ilerlediğim farkındayım aslında... kulak çöpünde bile zorlanıyordum... ben de mumla çalışıyorum... ama dediğin gibi çok oyalandım... bu da ben de bıkkınlık yaptı... neyse reglim bitince daha ciddi çalışacağım... dua et benim için... bitsin artık:)
bence artık hıc sallama canım uzerıne dus ve bırakma kendıne bı kac gun belirle ve ogun bıtırıcegıne karar ver yoksa bıtmez ay cannım yandı bırakıym olmaz az bekle ve onu araya gırcegıne sartlandır ve ıcerı ıtır gıtsın canım ben 3 sesıt mumla yaptım reglımı sayma 1 haftada bıtı 1 mumu normal elektırıkler gıtıgnde kı o beyaz mum 2 mum kalın mumu penısten az incetım 3 mum penıs kadardı beklıde daha kalındı canım hepsıyle 2 3 gun calıstım bıtıcek dedım olucak dedım zorladım oldu 10 almaz bana ınan canım :) ama hergun yaptım[/QUOTE
evet haklısın canım... çok ilerlediğim farkındayım aslında... kulak çöpünde bile zorlanıyordum... ben de mumla çalışıyorum... ama dediğin gibi çok oyalandım... bu da ben de bıkkınlık yaptı... neyse reglim bitince daha ciddi çalışacağım... dua et benim için... bitsin artık:)
edicem canım tabıkı yeterkı bunu basrmayan kalmasın bıtsın dıye edıcem hem dua edıcem hemde yardım edıcemkı sende baskalrına edbılesın sen gbı bı cok kısı var tatlım herkes sende bıtırnce bu ısı bu kadr beklemenın bı anlamı olmadıgını goruceksın gecrdıgın zaman acıcaksın sadece ne kadar erken bıterse o kadar ıyı canım dualarımız butun arkadslarımızla .... inanıyorum herkes yapıcak burayı bulan :)
edicem canım tabıkı yeterkı bunu basrmayan kalmasın bıtsın dıye edıcem hem dua edıcem hemde yardım edıcemkı sende baskalrına edbılesın sen gbı bı cok kısı var tatlım herkes sende bıtırnce bu ısı bu kadr beklemenın bı anlamı olmadıgını goruceksın gecrdıgın zaman acıcaksın sadece ne kadar erken bıterse o kadar ıyı canım dualarımız butun arkadslarımızla .... inanıyorum herkes yapıcak burayı bulan :)
sağol cnm desteğin için... öpüyorum seni iyi geceler...
sağol cnm desteğin için... öpüyorum seni iyi geceler...
iyi gecelerr cnmm
merhabalar arkadaşlar bu siteyi daha yeni keşfettim yaklaşık 9 aylık evliyim ve vajinusmus belasıyla uğraşıyorum.ömrümden ömür gitti desem yeridir hala da uğraşıyorum.şuan tedavi görüyorum kegel egzersizi,parmak egzersizi falan.ilk başlarda parmakta çok zorlandım ilk başlarda her denemede ağlıyordum şuan baya bi aşama kaydettimiki parmak üçüncü boğuma kadar ilerledim mucize gibi bişey aslında.ama bu biraz daha zaman alacak gibi. cesaret eksikliği var ne yapabilirim penis girse araya çok fena kasılıyorum.nasıl yenebilirim bunu yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim ilginize
Evet evet bize gereken sadece birazcesaret. Gerisi zaten kendiliğinden gelecektir hic şüphe olmasın. Azcik cesaret. Birbirimize destek olmalıyız, bi de burası gercekten faydalı bi forum. Yenenler yönlendiriyor , motive ediyor. HENÜZ yenemeyrnler birbirine destek oluuor. Aynı derdi çeken bunca bayan yapmişken bence bizim de şansımız var. Hadi bizde başlayalım o zaman (gerci regl dönemindeydim ama). Hadi ben önümüzdeki hafta ins startı veriyorum.
Şansımız açık/ Allah yardımcımız olsun...
amin cnm amin sen hangi aşamadaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?