Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar Ankara hera kliniğe gitmeyi düşünüyorum aranızda bilen veya giden var mı ?

slm canım nerede oturduğunu bılemıyorum ama ben de tedavı ıle yendım şuan 7.5 aylık hamıleyım 6 yıllık evlıyım yendıkten hemen sonra hamıle kaldım ama sana tavsıyem burda yazılanların aynısını doktorda yaptırıyor ben kadıkoy kayra beyra kadın sağlığı saygın beye gıtmiştim burdan bahsettım kendısıne aynı yöntemlerı oda uyguluyor 1 ay gıbı kısa zaman zarfında yendim allah herkesı kurtarsın bu illetten

tamam canım o zaman ultrasyon jeli alıyım eczanelerde satılır dimi. Bi de ben zaten parmakları alabiliyorum kii benim denemelerim kuruyken oldu. Jelim veya kas gevşeticim yok ama h .sonu için alıcam 2 gün önce eşim de parmağıyla denedi ayaktaydım bacaklarım makas şekline geçti ama yine oldu. Jelli ve kas gevşetiiciyle denicem. Eşim anlayışlı ve benim üstelememden çok rahatsız akışına bırak evimizin evliliğimizin tadını çıkar yeni evliyiz ilk günlerimiz diyor ben kırmızılık için de zorlamıştım, ben üstüne gitmezsem sanki olmayacak gibi geliyor o yüzden üsteliyorum denemeleri istiyorum.

ultrason jeli medikallerde satılıyor

Kas gevşetici kullanan oldu mu? Hangi kas gevşetici etkili :) Kızlar İnş pzt yenmiş olarak gelirim. Kendimi evli hissetmek istiyorum. Eşim düşünme günümüzün keyfini çıkartalım diyor ama ben zaman geçtikçe zorlaşacak gibi hissediyorum.

Canım ben Trabzon'da oturuyorum burda bu konuyla ilgili bi merkez veya doktor yok diyebilirim.3günde garanti veriyorlar giden herkes yenip dönüyormuş denemelere fayda var diye düşünüyorum egzersizleri yapıyorum zaten ama tedavi ile aşılması daha uygun gibi geldi.çıkar yolu işte herşeyi denemek istiyo insan çok zor

kızlar ben vajiyi yendim ama bebek veee bu ay ümitlerim boş çıkmasın sızlerden baana dua etmemizi istiyorumm bana bu iyiliği yaparmsn dua ednlre bende dua edrm allah ıçın..

cankara nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. daha önce burada eşin üzerine sırtın ona dönük olacak şekilde yatıp denemeyi önerdiklerini okumuştum onu kast ediyorsun sanmıştım. ama senin bu söylediğini denedim ve gerçekten hiç hepsini alabilmem mümkün oldu ama yavaş yavaş biraz ittirip biraz durup yapabildim. ve yoğun yanma hissini yine yaşadım.. ama umuyorum bir gün yanma da olmadan sıfır can acısıyla olacak :) tekrar çok teşekkür ederim.. iyi ki varsın modundayım şu anda :) Allah razı olsun senden .. :))

ben o pozisyonu denedim biraz girdi aşağıya doğru elinizlemi ittirdiniz benim eşim kendisi girmek istedi. ve eşim ayaktaydı. nasıl yapmalıyım bende yenmek istiyorum...

günaydın kızlarr sonunda regl oldum çok şükür hem sancı içinde kıvranıyorum hemde mutluluk içindeyim bu vajiyi yenme fırsatım olucak çünkü bu ay bu ay biticek deyip durmuştum regl gecikince umudumu kaybetmiştim ve geldi şükürler olsun dua edin bitince yeniyim kızlar artık yeter bu son şansım kendime öyle dedim başka şans yok öpüyorum hepinizi...

bu arada despera canım tebrikler aferin kız başarmışsın tebrikediyorumm

ben o pozisyonu denedim biraz girdi aşağıya doğru elinizlemi ittirdiniz benim eşim kendisi girmek istedi. ve eşim ayaktaydı. nasıl yapmalıyım bende yenmek istiyorum...

hangi pozisyondan bahsediyosun canım cankaranın anlattığı ise kendin biraz soktuktan sonra eşin yavaş yavaş itebilir zaten başı girdikten sonra gerisi geliyo sen elinle tut eşinde ittirsin yavaş ama sonra zaten kendini ona bırakıyosun

evet diyar söylediklerine birebir katılıyorum. peki ilk denemelerde yanma ve acımanın devam etmesi normal mi? ortalama kaç denemeden sonra bende acıma geçer ?

Şimdi okuyunca bende çok sevindim canım, bende nasıl yapsam olmuyor bir durumdayken diyar tarif etti bu yöntemi ve tek seferde yaptım ilk seferde yanma normal önemli olan o yanmaya direnmek zaten 1-2 acır sonra alışırız, hadi doktorada gerek kalmadan kurtuldun bende çok sevindim şimdi herkesi kurtarsın rabbim...

dualarım seninle bu dert başında olan herkese dua ediyorum.. :) yenmek için neden regliyi bekledin canım? kişisel bir nedeni mi var?

evet diyar söylediklerine birebir katılıyorum. peki ilk denemelerde yanma ve acımanın devam etmesi normal mi? ortalama kaç denemeden sonra bende acıma geçer ?

canım bi kaç denemeden sonra iyice esneyeceği için geçecektir jel kullanmaya devam et ama tahriş olmasın benim şuan acı sızı kalmadı baştada olmamıştı pek sadece baskı hissetmiştim şimdi rahatım ama

kızlar ben vajiyi yendim ama bebek veee bu ay ümitlerim boş çıkmasın sızlerden baana dua etmemizi istiyorumm bana bu iyiliği yaparmsn dua ednlre bende dua edrm allah ıçın..

Allah yardımcın olsun ve hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin size inşallah. sıkma bence kendini vajiyi yenmişsin zaten o da uygun bir zamanda olucak.. :)

cankara'nın bahsettiği pozisyondan bahsediyorum :) ama doğru pozisyon mu yanii benimki ? ben yatağın ucuna geldi dizlerimi kırdım yatağın kenarlarına dayadım v şeklindeydim, sonra eşim ayaktaydı biraz girdi bu pozisyon bnm yaptığım biz bi yerde hata yapıyoruz bilmiyorum bu pozisyonla zaten kızlık z olayı olmuştu. nasıl yapmalıyım ve ben jel kas gevşetici vs kullanmıyorum kendi ıslaklığımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…