Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hoş geldin öncelikle, burayı bulman çok iyi olmuş. burdan başarmadan gitmeyeceksin emin ol. bende 2 ay önce yendim ve 10 yıllık evliyim. umuyorum ki sende kısa zamanda yenersin bu mutluluğu yaşarsın. soruna gelirsek illaki parmakla çalışman gerekmiyor. bende yapamamıştım parmakla ve aparatla yaptım hep egzersizlerimi. bence çok iyi bir aşamadasın şuan 1,5 parmak yazmışsın süper bence kalınlık olarak. egzersizlerini aksatmamaya çalış canım hergün 15-20 dk. dahi olsa yapmaya çalış. bol bol jel kullan. bende ultrason jeli kullandım ve çok memnun kaldım. inancını asla yitirme, tembellik sakın yapma, istikrarlı olursan inan bana başarırsın. ben 10 yıl sonra yenebildiysem sende yenebilirsin canım. Allahım yardımcın olsun. aklına takılan ne olursa olsun gel buraya sor canım olurmu.

zeytinyagı bi zararı olmaz değilmi yani

hadı bakalım canım inşllll ....

<<burdan başarmadan gitmeyeceksin emin ol.>> bu cümle sevincten gözlermii yasarttı serap 41. ve kkaderim cevaplarınız ve ılgınız ıcın cok teşekkür ederim.umut oldunuz bana...
cok gec kaldımı dusunerek umutsuzluga kapılıyordum.ama yenmeyı normal bi evlilik yasmayı herseyden cok ıstıyorum. bundan sonra hergun egzersız yapmaya calısıcam.jelim gelene kadar azda olsa bebe yagı ıle devam edicem.girişte biraz ugrassamda 1,5 parmak kalınlıgı 5-6 cm ıcerı alabılıyorum bıraz beklıyorum ve cıkartıyorum tekrar denıyorum olunca bırakıyorum kalınlastırmaya devam etsemmı?sırt ustu yatarak alabılıyorum ben ama burda okudugum kısıler eslı denmeyı ustte yapmıs aparatları uste almayımı zorlasam.. ben bugune kadar arasırada olsa oldu dıye hep olur dıye basladım sızlerın yasadıgı gıbı aglayarak bitti

teşekkürler

kızlar bende sizin gibiydim başlarda burayı bulduktan sonra biraz da cesaret ve azimle egzersizlere başladım ve çok şükür ki yendim bu illeti,ondan sonra da hamile kaldım bebeğimi kucağıma almaya çok az kaldı Allahın izniyle,egzersiz yapacaksınız bol bol,alıştıkça bir sonraki aşamaya geçeceksiniz ve nasıl olduğuna siz bile inanamayacaksınız inşallah,inanın imkansız değil mucize değil bunu sadece kendiniz için yapın...

rica ederim canım. umudunu asla yitirme. olacak sende yeneceksin. ben üstte eşime sırtım dönük yenmiştim. egzersizlerimi oturarak yapıyordum. bir bacağımı uzatıp diğerini kırarak oturuyordum. yatarak yapamadım hiç. ama bu hiç fark etmez, sonuçta önemli olan oraya bişeylerin girebildiğini görmek, ve esnetmek. aparatını rahatlıkla alabiliyorsan bir diğerine geçebilirsin kalınlaştırabilirsin canım. ne kadar çok esnetirsen o kadar iyi olur. buraya hergün uğra yazılanları okuman bile senin için bir terapi olacaktır. aklına takılanları sor çekinme, burda herkes sana mutlaka cevap verir canım. bu derdi yaşamayan bilemez. Rabbim en kısa zamanda yenmeni nasip eder inşallah.

Arkadaşlar vajinismusu yendim çok şükür ama ilk haftasında hamile kalınabilri mi kullanılan kremler vb engel olur mu sizce??İlk haftadan hamile kalmanın bir sakıncası olabilir mi?

Arkadaşlar vajinismusu yendim çok şükür ama ilk haftasında hamile kalınabilri mi kullanılan kremler vb engel olur mu sizce??İlk haftadan hamile kalmanın bir sakıncası olabilir mi?

gözün aydın çiçekçim :) neden olmasın ama kremlerin ya da kayganlaştırıcıların engel olabildiği biliniyor ama Allah nasip edecek olduktan sonra hiç bir engel tanımaz biliyorsun... bir sakıncası olmaz ama bir kaç ay sonra hamile kalırsan hem ilişkiye alışmış olursun hem de hamile kalmadan önce yapılması gereken testlerini yaptırırsın... tabi seçim senin Allah gönlünün muradını versin canım...

Yapamıyorum parmak egzersizi sonuçsuz olmuyo olmuyo bol jelde sürdüm olmuyo

Yapamıyorum parmak egzersizi sonuçsuz olmuyo olmuyo bol jelde sürdüm olmuyo

bende aynı durumdayım eltanecim...zaten buaralar moralim de cok bozuk şu reyhanlıdaki patlama olayları vatandaşlarımızın masum insanların katledilmesi çok acı gercekten ülkemiz çok zor süreçten geçiyo moral sıfırr bende dee

<<canım cevabın için çok tesekkurler , sen sadece zeytınyagı surerekmı yendin öncesinde hiçbirşey yapmadan...benım ılk ılıskım olmadıgı ıcın egzersiz yapmaya karar verdim daha onceki husranlarımdan dolayı sonrasında devamını getırebilmek için.ben o an gelene kadar gayet istekliyim kendimi kastıgımı da farketmiyorum ama tam oan gelince esım kasılıyorsun , kaçıyorsun diyo ben anlayamıyorum....

kızlar bende aynıyım ya ne yapacağım bilmiyorum bebek istiyorum ama çaresizim

Bugün İşaret parmağını bi daha deniyim dedim zaten hergun egzersiz yapıyorum.Aklım hep egzersizlerde. Regl oldum sabahtan kaldım yine böyle..5-6 gün sürer bu durum umarım tekrar serçe parmağa dönmem onu alana kadar ne çektim zaten ..Şu zeytinyağı olayı bana mantıklı geldi yaa sonuçta bitkisel bi zararı olmaz yeterince kayganlaştırıyomu acabai.Ben şu an krem kullanıyorum .Avonun el kremi :)) Bi zararı olmadı ama korkuyorum mantar falan yapmasından sonuçta hassas yer...Eczaneye ultrason jeli sipariş ettim getircek bakalım şu zeytnyağınıda denemek istiyorum ..

kızlar lütfen umudunuzu yitirmeyin, olumlu şeyler düşünün, yenicem yapıcam olacak deyin. ertelemek için bahaneler bulmayın. ben koskoca 10 yılımı verdim ne olur sizler yolun henüz başındayken pes etmeyin. azimli olursanız mutlaka başarırsınız. keşke bende evliliğimin ilk zamanlarında bulsaydım burayı. kısmet böyleymiş yapacak bir şey yok. unutmayın ki çözümü olmayan bir durum değil vajinismus. Rabbim bu derdi çeken herkese yardım etsin. inş. en kısa zamanda hepiniz kurtulursunuz.

kızlar bende aynıyım ya ne yapacağım bilmiyorum bebek istiyorum ama çaresizim

Aynen valla canım ben 1 yıldır umursamıyodum evleneli 1 yıl oldu son 10 gündür sürekli egzersiz yapmaya çalışıyorum bebek istiyorum çünkü.Allaha dua ediyorum bi mucize diye vajinusmus olup hamile kalanlar varmış .
Doğru yerdesin burda çoğu kişi yeniyo bu hastalığı o yenenler kısmına bizde gireriz inşallah. Sonuçta bu hastalığın %100 çözümü var .Allah başka dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…