- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.521
inşallah güzel haberlerle geleceğine inanıyorum Allah yardımcın olsun.kuzum bu aksam yokum zaten evde.o yuzdne yarın aksam denıcem.dun zaten kulak copune peceteyı sardım ılk cok ınce yaptım sor akalınlastır akalınlastıra 4 cme kadar geldım.cuma gunu dahada fazlalastırıcam hatta muma peceteyı sarmayı dusunuorum.cok sağol ılgılendığın ıcın ıns atlatıcam bunu cok ınanıorum artık bıanonce egzersızlerı bıtırıp es denemesıne gecıcem.es denemesınde zaten kaderım adlı arkadasın soyledığı zeytınyağı olayını kulanıcam bakalım allah yardımcın olsun.senı haberdar ederım cumartesı gunu kuzum
cnm anlayamadığım bişe var bu 8 cm 10 cm nası oluo yani:S çaplarını ölcüosanız biraz fazla kalın olmuş olmuo mu:S yardımcı olursan sevinirim
arkadaslar ben dün ilk kez eş denemesi yaptım bilmiyorum iyi mi kötümü ama sadece 4 cm kadarını alabildim. eşim çok iyi dedi önce hiç yaptırmıyodun dedi ama acaba ben üzülmeyim diyemi dedi emin deilim.egzersizlerde hersey gayet güzel 5 cm alabiliyorum .
katılıyorum canım, hele ilk zamanlar görev gibi geliyor zevki sonraya bırakıyosun zaten, biz zaten vajiden yeni kurtulmuş oluyoruz zevk mevk düşüncek halimiz kalmıyo ki
ama sonra zevkini de yaşıyosun, her şeyin tadına varıyosun:13:
evet canım çap olarak ölçüyoruz, ben 7 8 cm civarı yendim hiç de kalın değil :), çoğu arkadaş 12 13 cm de yeniyor
Canm bnm ne demek 8 cm i yapabiliyorsan emla ya çok ta gerek yok tahriş olmaması adına bepanthen sürüp deneyebilirsin zaten emin ol 10 cm bikaç kez tak çıkar o 5 dk dediğim gibi beklet rahatça p.nisi alabileceksin ben bu şeklde yendim daha 4 gün oldu :)
yasmincim şimdi çapı 8 cm olan bişey neredeyse bir portakal kadar olmuyor mu :) ben yanlış mı anlıyorum
kızlar ya ben bu santimleri boy olarak algılıyordum o yüzden çok canım sıkılıyordu asla yapamam gibi hissediyordum. ben şuan 3 cm i alabiliyorum ama içinde asla ilerletemiyorum. egzersizi doğru mu yapıyorum yanlış mı? içinde ilerletmem gerekir mi yoksa yalnızca vajinanın agzını mı genişletmeliyim?
merhaba benıde aranıza alırmısınız bende başarmak istiyorum.
ilerletmen gerekiyo tabi ki canım o 3 cmden sonra bi boğum var o boğumu geçersen arkası kocaman boşluk
resim paylaşmıştım ne yöne ittirceğin hakkında gene paylaşayım mı?
hoşgeldin canım
öncelikle sayfanın başını açıp kegel egzersizlerini oku ve uygula. sonra da kendine okey veya durexin su bazlı kayganlaştırıcısını al, serçe parmak tek boğum ardından 2 boğum ve tamamını almaya çalış
yaptıkça aşamalarını buraya yaz, ona göre yönlendirelim seni, şunu unutma bu hastalığı 3 günde yenen bile var, önemli olan istemek
teşekkür ederim canım tekrar paylaşmana gerek yok ilerletme benim için baya problem oluyo demek ki onun üzerinde yoğunlaşmam lazım. çap olarak da 5 cm yeterli değil mi acaba sonuçta bi penisin çapı kaç cm ki?
canım ilerletmede sorun yaşıyorsan nefes alıp vererek daha da kolaylaştırabilirsin. nefes alırken aparatı yerleştir, nefesini verirken ittir daha kolay ilerleyecektir. 5cm. rahat alabiliyorsan devamında aparatını kalınlaştır. pe..sin çapı sanırım 12-13 cm. kadar. Allah yardımcın olsun canım, umarım en kısa zamanda yenersin..
ben yaklasık 1 haftadır sayfayı sızın yazdıklarınız takip ediyorum salı gunu falandı sanırım bı cesaret ultrasyon jelını aldım ılk once işaret parmagı denedım bıraz yanma oldu ama sonuna kadar alabıldım tabı cesaret geldı bana ve kus ısaretı yaptım o sekıldede oldu ama ıkı parmagımı bırlestırıp yaptıgımda yanma olustu ve cok az ılerleyebıldım sızce penıse hazırmıyımdır.
Allah razı olsun canım, yasemin a sen ve yardımcı olan diğer herkes.. o kadar çok dua alıyosunuz ki. çok teşekkür ederim.
maşallah canım çok güzel ilerlemişsin. 2 parmakta zorlandıysan eğer aparatla çalışmanı öneririm. bakkal mumlarını bilirsin onlardan temin et etrafına peçete sar ve streçle iyice. sonra bol jel kullan. birazda bu şekilde devam et egzersizine. ne kadar çok esnetirsen o kadar rahat olur denemen. hayal kırıklığı yaşamaman için iyice hazır olmadan eş denemesine geçme bence. Rabbim yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?