Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah güzel haberlerle geleceğine inanıyorum Allah yardımcın olsun.

cnm anlayamadığım bişe var bu 8 cm 10 cm nası oluo yani:S çaplarını ölcüosanız biraz fazla kalın olmuş olmuo mu:S yardımcı olursan sevinirim

evet canım çap olarak ölçüyoruz, ben 7 8 cm civarı yendim hiç de kalın değil :), çoğu arkadaş 12 13 cm de yeniyor

Son düzenleme:

sana tavsiyem egzersizlerini tamamlamadan ve hazır olmadan eş denemesi yapma, çünkü insan hayal kırıklığına uğruyor gerçekten olmayınca
5 cm çap olarak mı boy olarak mı alıyosun egzersizlerde, bizim egzersizlerimizde boyun pek önemi yok, önemli olan eni eğer eni 5 cm se bikaç cm daha kalınlaştırıp öyle almaya çalış

Aynen öle diyorum bendemi problem var.merak ediyorum vajili olmayan insanlarda ne kadar sürede oturuyo bu durum .))

çok güzel valla inşallah ben de ve tüm bu olayı yaşayan arkadaşlar da yenerler..bugün yarın geçmeyi düşünüyorum 10 cm e inşallah

kızlar ya ben bu santimleri boy olarak algılıyordum o yüzden çok canım sıkılıyordu asla yapamam gibi hissediyordum. ben şuan 3 cm i alabiliyorum ama içinde asla ilerletemiyorum. egzersizi doğru mu yapıyorum yanlış mı? içinde ilerletmem gerekir mi yoksa yalnızca vajinanın agzını mı genişletmeliyim?

ilerletmen gerekiyo tabi ki canım o 3 cmden sonra bi boğum var o boğumu geçersen arkası kocaman boşluk
resim paylaşmıştım ne yöne ittirceğin hakkında gene paylaşayım mı?

merhaba benıde aranıza alırmısınız bende başarmak istiyorum.

hoşgeldin canım
öncelikle sayfanın başını açıp kegel egzersizlerini oku ve uygula. sonra da kendine okey veya durexin su bazlı kayganlaştırıcısını al, serçe parmak tek boğum ardından 2 boğum ve tamamını almaya çalış
yaptıkça aşamalarını buraya yaz, ona göre yönlendirelim seni, şunu unutma bu hastalığı 3 günde yenen bile var, önemli olan istemek

merhabalar arkadaşlar, ben vajiyi yeneli 2 ay oldu ve bugün jinekolojik muayenemi oldum. tedirgindim acaba yapabilirmiyim diye. ama umduğumdan daha kolay geçti çok şükür. tabi bunda doktorumunda emeği büyük. çok sevimli çook candan bir insan. kızımın doğumunu da o yaptırmıştı. ilk önce smear aldı, sonra spekulum ile yumurtalıklara baktı. gayet rahattım. diyeceğim o ki sakın korkmayın muayene olmaktan, büyütecek hiçbirşey yok inanın. vajiliyken hamile kalmıştım ben ve bi kızım var. şimdide ikinci çocuğu istiyorum. Rabbim hayırlısını verir inşallah. kızlar pes etmeyin lütfen ve egzersizlerinizi aksatmayın. umarım hepiniz en kısa zamanda yener ve bu mutluluğu yaşarsınız..

ilerletmen gerekiyo tabi ki canım o 3 cmden sonra bi boğum var o boğumu geçersen arkası kocaman boşluk
resim paylaşmıştım ne yöne ittirceğin hakkında gene paylaşayım mı?

teşekkür ederim canım tekrar paylaşmana gerek yok ilerletme benim için baya problem oluyo demek ki onun üzerinde yoğunlaşmam lazım. çap olarak da 5 cm yeterli değil mi acaba sonuçta bi penisin çapı kaç cm ki?

ben yaklasık 1 haftadır sayfayı sızın yazdıklarınız takip ediyorum salı gunu falandı sanırım bı cesaret ultrasyon jelını aldım ılk once işaret parmagı denedım bıraz yanma oldu ama sonuna kadar alabıldım tabı cesaret geldı bana ve kus ısaretı yaptım o sekıldede oldu ama ıkı parmagımı bırlestırıp yaptıgımda yanma olustu ve cok az ılerleyebıldım sızce penıse hazırmıyımdır.

canım ilerletmede sorun yaşıyorsan nefes alıp vererek daha da kolaylaştırabilirsin. nefes alırken aparatı yerleştir, nefesini verirken ittir daha kolay ilerleyecektir. 5cm. rahat alabiliyorsan devamında aparatını kalınlaştır. pe..sin çapı sanırım 12-13 cm. kadar. Allah yardımcın olsun canım, umarım en kısa zamanda yenersin..

Allah razı olsun canım, yasemin a sen ve yardımcı olan diğer herkes.. o kadar çok dua alıyosunuz ki. çok teşekkür ederim.

maşallah canım çok güzel ilerlemişsin. 2 parmakta zorlandıysan eğer aparatla çalışmanı öneririm. bakkal mumlarını bilirsin onlardan temin et etrafına peçete sar ve streçle iyice. sonra bol jel kullan. birazda bu şekilde devam et egzersizine. ne kadar çok esnetirsen o kadar rahat olur denemen. hayal kırıklığı yaşamaman için iyice hazır olmadan eş denemesine geçme bence. Rabbim yardımcın olsun..

Allah razı olsun canım, yasemin a sen ve yardımcı olan diğer herkes.. o kadar çok dua alıyosunuz ki. çok teşekkür ederim.

sende sağol canım. sizlerde hep dualarımdasınız, Allahım bu derdi çeken herkesin yüzünü güldürsün inşallah. ne kadar azimli olursan ve kendine inanırsan o kadar başarılı olursun. sakın pes etme canım.

canım benım ne güzel cesaret veriyosun ya cok saol ılgılendıgın ıcın aparatı dusununce bıle ırkılıyorum ben cesaretım o ona bılmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…