Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bebeyağı sürdüm(ilk gittiğim doktor demişti) onsuz hiç olmuyor zaten ama yanma olunca hem kasıldım hem korktum alerji falan olmasından daha önce bu kadarına bile cesaret edememiştim aslında ama olmayınca bi problemmi var acaba bende diye düşündüm moralim bozuldu akşam tekrar deniyeceğim inşallah olur birde daha etkili bir jel yada krem varmı ?

bebeyağı mantar yapabiliyor canım burda bikaç arkadaş yazmıştı ben kullanmadım o yüzden. okeyin su bazlı kayganlaştırıcısını almıştım eczaneden, bi de tahriş için arada bepanten sürdüm o kadar
tek boğum almışsın çok güzel, şimdi yavaş yavaş 2 boğum almaya çalış, merak etme parmaklarına alıştıkça kendini kasmayı bile unutcaksın

hoşgeldin yosun aramıza dediğin gibi buraya yazman bile ilk adımm hatta büyük bi adım
öncelikle benim kızlık zarım egzersiz sırasında zarar görmedi çünkü ben 7 cm de yendim fazla esnemeden yani ama egzersiz yapıp hiç kan gelmeyenler de var, eşinle otur konuş egzersize başladığın zaman. kızlık zarı seni engellemesin, zaten bu hastalığın kızlık zarıyla alakası yok, tamamen vajina kaslarıyla ilgili kaslarını kontrol etmeyi öğreneceksin egzersizlerle:13: yani alıştırcaksın beynini oraya bişey girebileceğine
şimdi sen okeyin veya durexin kayganlaştırıcısını al ve serçe parmakla egzersizlere başla, zorlanacağını sanmıyorum çünkü egzersiz yaptım demişsin daha önce.. aklına takılan bişey olursa sorabilirsin

ayy gerçekten mi yaşasın 3 parmağa iyice alış penise geç bence süpersin, inşallah yakında kurtulursun sen de

Ay ne zor iş yenene kadar aynı dert Yenince ayrı dert umarımherkesin işi yolunda gider.süreklide yapılmamıyor insanın hergün canı istemesi lazım yani :)

katılıyorum canım, hele ilk zamanlar görev gibi geliyor zevki sonraya bırakıyosun zaten, biz zaten vajiden yeni kurtulmuş oluyoruz zevk mevk düşüncek halimiz kalmıyo ki
ama sonra zevkini de yaşıyosun, her şeyin tadına varıyosun:13:

oh oh oh maşalllah sana :) bu iş kısa zamanda olacak gbıme gelıo :) ilerlemişsin bayagı. bak sen de farketmıssın kı kendını rahat bırakınca hemencık kendılıgınden gııro :) ınan kı 7 cm 8 cm 10 ve 12 cmde de bu boyle hatta eş denemesınde de oyle. sen yapmaya devam et . egzersızz yaptıkça hem cesaret kazanıosun . hatta egzerszı korkarak yapsan bıle orası yıne de esnemiş oldugu ıcın sonuç yıne başarılı olacak...

yani bende ilişkiye girdikten sonra sanki kızlık zarı yeni bozulmuş gibi kanamam oldu.
bu 1-2 gün devam etti. tabi azar azar.
biraz da vajinam ağrıdı. ama ilginç olan 2.ilişkiye girdiğimizde kendimi biraz rahat bıraktığımda
az bir şey ilişki sonrasında kanama oldu. ilki gibi gelmedi. yani ben ilkinde çok acık çektim ama
2.de ona nazaran daha az acı çektim. bir de aslında bu bizim toplumuzun bilinçli olmadığından geliyor.
bizde her şey ayıp. ben okumuş tahsilli iyi bir mevki sahibiyim ama bunların hiç birisi bunu yaşamama engel değil.
kocamda ilk cinselliğimi yaşadığım erkek. o sebepten acemiyim.
mesela daha zevk almasını bilemiyorum. nerde nasıl hareket edilecek onu da bilemiyorum.
bunlar da çok önemli. sırf ilişkiye girmekle de bitmiyor. biraz da erkeği ve kendini mutlu etmekte geliyor.
ben evlendim 1 ay biz ilişkiye giremedik. kitaplar aldım okudum fayda etmedi.
en son işte bir kaç krem sürdüm. pomad , kayganlaştırıcı jel falan onlarla ilişkiye girebildik.
tabi pomad yakıyor. ben biraz acı çekmeyeyim diye fazla sürüyorum.
benim sorunum biraz da vajinamın kuruluğundan geliyor.

kızlar bu arada denediğim bişeyi sizle paylaşayım
vajinasında kuruluk problemi çekenler günde bi bardak adaçayı içsin, ben 4 gündür içiyorum ve dünkü denememde jel olmadan ilişki oldu ve vajina çok ıslandı tavsiye ederim
östrojen seviyesi düşük olduğunda oluyomuş kuruluk, adaçayı da östrojeni artırıyomuş

Ne kadar mutlu oldum anlatamam :) ben de diyordum ki bir kişi bile denemedi mi kimse birşey yazmıyor .ise yarayacağına o kadar inanıyorum ki cesaret gösteren belki herkes başarabilir yani inşallah dua ediyorum.

saol canım ıns soyledığın gıbı cıkar gunde 15 dakka versem atlatırım dıye dusunuorum denısletmem lazım orayı.zaten sole oldu dun aksam yerlestırdıkten sora ıttrınce oraya baktığımda zorlanıodumm heycan basıodu sanırım ama kafamı baska yone cevırdımde hemen gırıodu.cok basıtmıs ben bukadar kolay olcağını sanmamıstım gercı daha santımler kalınlasmadı ama bakalım bıanonce kalına gecıcem onuda deneyım

Ne kadar mutlu oldum anlatamam :) ben de diyordum ki bir kişi bile denemedi mi kimse birşey yazmıyor .ise yarayacağına o kadar inanıyorum ki cesaret gösteren belki herkes başarabilir yani inşallah dua ediyorum.

kkaderim ben size msj atamıyorum sayfada yeni olduğum için benimde çalışmalarım iyi gidiyor.burası bana süper cesaret ve pozitif enerji verdi.Haziranın 26 sında evlilik yıldönümüm ben bu tarihten önce bu işin bitmesini istiyorum Allah'ın izniyle:))Eşime çok güzel bi sürpriz hazırladım eğer olurda hamile kalırsam bu tarihte eşime açıklamak istiyorum:) 2 yıl olucak evleneli eşime çok haksızlık yaptım şimdi ona dünyanın en güzel hediyesini vermek istiyorum...Ne olur destekleyelim birbirimizi yenelim hepberaber

kızlar uzun zamandan bri girmiyodum sayfaya.parmakla yapıyodum en son 2 parmak yaptım eşimle denedik olmadı.sonra olmadı diye ara vermiştim.tekrardan gaza geldim başladım egzersizlere.ve eşimin parmakalrını bile aldım çok rahat.kontrol bende olduğu zaman eşimin parmakalrını kendim itemiyorum .aparat falan alamıydum hiç kendi parmaklarımı falan yapıyodum sadece ama dışardan bişey alamıyodum.eşimin parmakları girince şaşırdım.eşimin parmakları kalın ve uzun bidee çok mutluyummm.3 parmak ve eşimin 2 parmaklarından sonra biticek bu iş inanıyorum.

canım zaten aparatın 5 cmsını yaptın mı kalınını da yapablıosun merak etme :) onemlı olan içine alablmen sen baska bir cismi.. şimdi artık girdiğiini gördün ya yavaş yavaş aparat büyüteblcen. hatta istersen bi günde ble cm arttırcan. bak mesela 5 cm yapıosun ya 7 cmyı aldıgın gibi hemencık bı okdar daha esnıo. yanı oyle cok gun geçmesıne gerek yok çok çabuk esnıyo.. bugün başla 7 cmye. bana da haber ver. böyle oldugunu gorunce mutlu oluyom :)

Allah razı olsun egzersizlere devam ediyorum şuan 8-9 cm lik farklı kalınlıklarda aparatlar var onlarla çalışıyorum.bide formda yeniyim özel msjlara cvp veremiyorum bazı yorumlarıda ne yazıkki geç görüyorum İlginize teşekkürler desteklerinizle aşacağıma inanıyorum

çok az kalmış, hadi gayret

arkadaslar ben dün ilk kez eş denemesi yaptım bilmiyorum iyi mi kötümü ama sadece 4 cm kadarını alabildim. eşim çok iyi dedi önce hiç yaptırmıyodun dedi ama acaba ben üzülmeyim diyemi dedi emin deilim.egzersizlerde hersey gayet güzel 5 cm alabiliyorum .

cnm anlayamadığım bişe var bu 8 cm 10 cm nası oluo yani:S çaplarını ölcüosanız biraz fazla kalın olmuş olmuo mu:S yardımcı olursan sevinirim

kuzum bu aksam yokum zaten evde.o yuzdne yarın aksam denıcem.dun zaten kulak copune peceteyı sardım ılk cok ınce yaptım sor akalınlastır akalınlastıra 4 cme kadar geldım.cuma gunu dahada fazlalastırıcam hatta muma peceteyı sarmayı dusunuorum.cok sağol ılgılendığın ıcın ıns atlatıcam bunu cok ınanıorum artık bıanonce egzersızlerı bıtırıp es denemesıne gecıcem.es denemesınde zaten kaderım adlı arkadasın soyledığı zeytınyağı olayını kulanıcam bakalım allah yardımcın olsun.senı haberdar ederım cumartesı gunu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…