- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.501
Hepimizde oldu o yanma hiç kafana takma vajina yabancı cisme alışma evresi ve kendini kasıyorsan hafif yanma yapar.uavas yavaş yaptıkları o da geçecektir zaten.sen aynen devam et jel falan sür daha kolay girer ve yanma çok olmaz
bebeyağı sürdüm(ilk gittiğim doktor demişti) onsuz hiç olmuyor zatenama yanma olunca hem kasıldım hem korktum alerji falan olmasından daha önce bu kadarına bile cesaret edememiştim aslında ama olmayınca bi problemmi var acaba bende diye düşündüm moralim bozuldu akşam tekrar deniyeceğim inşallah olur birde daha etkili bir jel yada krem varmı ?
ben varımçook uzun yıllardır bu benim de sorunum. işin uzmanı olduğunu söyleyen psikologa da gittim hipnoterapiste de... hepsi yarıda kaldı. kadın doğuma gittim kızlık zarın çok zorlamaz seni dedi. parmak egzersizlerine başlamıştım ama bir türlü devam edemedim. kafam da bir sürü sorular, kaç parmakta kızlık zarı yırtılacak? ya da egzersizlerde yırtılacak mı? tek parmak 3 boğum yapabiliyordum ama iki parmak ve ötesi korkutucu geliyordu hep, zaten yıllar öncede kaldı hepsi
nereden ve nasıl başlayacağım onu da bilemiyorum. bir an içimdeki sesi duyup da bana yardım eli uzatmışsınız gibi geldi, özel mesaj hakkım yok o yüzden buradan yazdım size...
sağol yasemincim Allah razı olsun bana moral veriyorsunuz :) Allah burada yorum yapıp yardımcı olmak isteyen herkesin ne muradı varsa versin ....bu arada artık aramızda ayıp gayıp kalmadı az önce deneme yaptım 3 parmağı da aldım sıra pe..se geldi hayırlısı inşallah artık
Ay ne zor iş yenene kadar aynı dert Yenince ayrı dert umarımherkesin işi yolunda gider.süreklide yapılmamıyor insanın hergün canı istemesi lazım yani :)
kızlar gunaydınnnn...dun aksamm bıraz calıstım egzersızlere.ben ısaret parmağım ve serce parmağımı denemıstım gecenelrde olmustu.araya regl donemım gırınce kaldı dun aksam 20 dakika calıstım.orta parmağımı sonuna kadar alabıldım hemde yine jelsız hıc bırsey surmeden.sonra aparat yaptım kendıme 4 cm kalınlığında onuda alabıldımm hatta cok sasırdım kızlar o gırınce daha once aparatla hıc denememıstım.kendımı saldımmı dırek gırıomus zatenn.aparatıda jelsız aldım ben ne bı acı ne bı zorlama oldu tamamen ıkınmayla ılgılı sanırım.yarın aksam yenıden denıcem ama busefer aparatımı kalınlastırarak ıns halederım su ısı.allah hepımızın yardımıcısı olsun ıns
ilişki yaşadıktan sonra ertesi günlerde çok ağrı acı kanama vs. oluyor mu? mesela ben ilişkiye girdikten sonra ertesi gün sabah işe gidemem diye de korkuyorum arkadaşlarım tarafından anlaşılmasından falan korkuyorum
Haaaaaa bide burda bi arkadaş bas bas bağırıyodu zeytinyağı bütün jellerden iyi geliyo diyodu ben içimden diyodum olmaz öyle şey yemin ederim bütün jellere beş basar en ufak bi sızı bile olmadan kaydı gitti arkadaşlar nolur zeytinyağı ile deneyin gittim zeytinyağı aldım eve ki hiç aram yoktur zeytnyağı ile :) ama işime yaradı çok
oh oh oh maşalllah sana :) bu iş kısa zamanda olacak gbıme gelıo :) ilerlemişsin bayagı. bak sen de farketmıssın kı kendını rahat bırakınca hemencık kendılıgınden gııro :) ınan kı 7 cm 8 cm 10 ve 12 cmde de bu boyle hatta eş denemesınde de oyle. sen yapmaya devam et . egzersızz yaptıkça hem cesaret kazanıosun . hatta egzerszı korkarak yapsan bıle orası yıne de esnemiş oldugu ıcın sonuç yıne başarılı olacak...
Ne kadar mutlu oldum anlatamam :) ben de diyordum ki bir kişi bile denemedi mi kimse birşey yazmıyor .ise yarayacağına o kadar inanıyorum ki cesaret gösteren belki herkes başarabilir yani inşallah dua ediyorum.
saol canım ıns soyledığın gıbı cıkar gunde 15 dakka versem atlatırım dıye dusunuorum denısletmem lazım orayı.zaten sole oldu dun aksam yerlestırdıkten sora ıttrınce oraya baktığımda zorlanıodumm heycan basıodu sanırım ama kafamı baska yone cevırdımde hemen gırıodu.cok basıtmıs ben bukadar kolay olcağını sanmamıstım gercı daha santımler kalınlasmadı ama bakalım bıanonce kalına gecıcem onuda deneyım
adet kaç gün gecikince hamilelik ihtimali doğmuş olur birde eczanedeki testler ne kadarlıklardan alıyorsunuz güvenilir mi acaba
hepimiz aynı süreçten geçtik canım tabi ki yardımcı oluruz ve atlatırsın en kısa sürede inşallah canım hiç egzersiz yaptınmı bilmiyorum ama yapmadıysan önce ayna karşısında kendini tanımalısın ve derin nefes alarak rahatlamalısın ben çok korkak biri olarak önce kulak çubuğuyla başladım ve sonra çok kısa sürede yendim en önnemlisi bunun o kadar zor bir olay olmadığını kafada bitirmek sonra gerisi geliyor birazcık sabır ve egzersizle inan sende yapacaksın. kulak çubuğu çok kolay oluyo ve kafanın rahalamasını sağlıyo sonra aşama aşama ilerledikçe rahatlarsın zaman kaybetmeden başla canım sorularına herzaman cevap veririz burda herkes birbirine çok güzel destek oluyor...
kızlar uzun zamandan bri girmiyodum sayfaya.parmakla yapıyodum en son 2 parmak yaptım eşimle denedik olmadı.sonra olmadı diye ara vermiştim.tekrardan gaza geldim başladım egzersizlere.ve eşimin parmakalrını bile aldım çok rahat.kontrol bende olduğu zaman eşimin parmakalrını kendim itemiyorum .aparat falan alamıydum hiç kendi parmaklarımı falan yapıyodum sadece ama dışardan bişey alamıyodum.eşimin parmakları girince şaşırdım.eşimin parmakları kalın ve uzun bidee çok mutluyummm.3 parmak ve eşimin 2 parmaklarından sonra biticek bu iş inanıyorum.
Canm bnm ne demek 8 cm i yapabiliyorsan emla ya çok ta gerek yok tahriş olmaması adına bepanthen sürüp deneyebilirsin zaten emin ol 10 cm bikaç kez tak çıkar o 5 dk dediğim gibi beklet rahatça p.nisi alabileceksin ben bu şeklde yendim daha 4 gün oldu :)
canım zaten aparatın 5 cmsını yaptın mı kalınını da yapablıosun merak etme :) onemlı olan içine alablmen sen baska bir cismi.. şimdi artık girdiğiini gördün ya yavaş yavaş aparat büyüteblcen. hatta istersen bi günde ble cm arttırcan. bak mesela 5 cm yapıosun ya 7 cmyı aldıgın gibi hemencık bı okdar daha esnıo. yanı oyle cok gun geçmesıne gerek yok çok çabuk esnıyo.. bugün başla 7 cmye. bana da haber ver. böyle oldugunu gorunce mutlu oluyom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?