- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.541
canım benım ne güzel cesaret veriyosun ya cok saol ılgılendıgın ıcın aparatı dusununce bıle ırkılıyorum ben cesaretım o ona bılmıyom
canım insan gaza gelince daha güzel ilerliyor gerçekten :)) ben parmakla yapamamıştım aparat kullandım hep 7-8 cm. aparatta da yendim. kişiden kişiye değişiyor bu cm. ler tabi. canım sen ki parmakla yapabiliyorsun aparatla daha rahat yaparsın bence. denemeni tavsiye ederim. baktın olmuyor parmakla devam edersin yine. denemekten zarar gelmez
canmm şu hanı bakkal mumları varya ona benzer mum vardı evde strecle sardım bol jelı surdum şimdi ama girdiriyom ama bıyerde takılıyo ılerlemıyo ıkınıyom yok nefes egzersızı yapıyom yok canımı acıtıyo o nokta ne kadar ugrastıysam olmadı ılk deneme ıcın kalınmı kı ole oldu sence
bebeyağı mantar yapabiliyor canım burda bikaç arkadaş yazmıştı ben kullanmadım o yüzden. okeyin su bazlı kayganlaştırıcısını almıştım eczaneden, bi de tahriş için arada bepanten sürdüm o kadar
tek boğum almışsın çok güzel, şimdi yavaş yavaş 2 boğum almaya çalış, merak etme parmaklarına alıştıkça kendini kasmayı bile unutcaksın
anladım canım sağol evet tek boğum alabildim bakalım bu sefer erteleyip yarıda bırakmak istemiyorum aslında bu kadarını daha önce denememiştim bile cesaretim yoktu ama burda sizlerin başarılarını okudukça cesaretlendim kendime güvenim geldi sizlerle konuşmak bile rahatlatıyor insanı :)
canım kusura bakma çevresi dicektim yanlış yazmışım
çevresini bi ip yardımıyla ölçebilirsin [/Q
sonunda biri beni anladı :) eşimle kaç gündür bunu tartışıyoruz o diyo ki çapı ben diyorum çevresi :) vajinin matematiği bizden sorulur :)
teşekkür ederim canım tekrar paylaşmana gerek yok ilerletme benim için baya problem oluyo demek ki onun üzerinde yoğunlaşmam lazım. çap olarak da 5 cm yeterli değil mi acaba sonuçta bi penisin çapı kaç cm ki?
kkaderim ben size msj atamıyorum sayfada yeni olduğum için benimde çalışmalarım iyi gidiyor.burası bana süper cesaret ve pozitif enerji verdi.Haziranın 26 sında evlilik yıldönümüm ben bu tarihten önce bu işin bitmesini istiyorum Allah'ın izniyle:))Eşime çok güzel bi sürpriz hazırladım eğer olurda hamile kalırsam bu tarihte eşime açıklamak istiyorum:) 2 yıl olucak evleneli eşime çok haksızlık yaptım şimdi ona dünyanın en güzel hediyesini vermek istiyorum...Ne olur destekleyelim birbirimizi yenelim hepberaber
premature bana birazcık akıl ver nolur ben parmak egzersizi yapabiliyorum 2 parmak aldım 3 alamadım eşimle deneyecekken kacıyorum olsun bu iş artık depresyona girdim galiba ağlayıp duruyorum ya da ağlayarak uyanıyorumbebek soruyor herkes hatta keyfimden sexse olan düşkünlüğümden rahatımdan çocuk yapmıyorum mu sanıyorlar her neyse artık bilmiyorlar derdimi ...hani bir şarkı varya söyleyemem derdimi kimseye diye .....şikayetim yok ama ben benden gidiyorum yavaş yavaş....
canımmmmmm tebrik ederimmmmmmmçok güzel anlatmışsınnnn. ve çok güzel bi yere değinmişsin ki ciddi anlamda korksan ble eş denemesınde artık egzersız sonucu oyle bır esneme oluyo kı kendılıgınden p...s girio... ve herkes kendini bilr demssn ya gerçekten oyle.. doktora gıttıgınde de yıne sana aynı şeylerı dıyecek ve sonuç olrak yıne senın onun dedıklerını yapacak pskolojıyı bulman gerekecek...isteyince oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr .. bu işin tek çözümü bu ''İstemeek''
merhaba ben egzersiz yaparken çok zorlanıyorum yapamıyorum yapmak zorundayım ama yapamıyorum tek çarem ve kurtuluşumun bu olduğunu bildiğim halde nası yapamıyorum onu da anlamıyorum lütfenn yardım edin bana çok kötü durumdayımm mahfoldumm artık dayanacak sabrım kalmadı bu sıkıntıya ne olur bana yardımcı olun nası daha kolay bir hale getirebilirim egzersiz yapmayı cvplarınızı bekliyorummm
merhaba ben egzersiz yaparken çok zorlanıyorum yapamıyorum yapmak zorundayım ama yapamıyorum tek çarem ve kurtuluşumun bu olduğunu bildiğim halde nası yapamıyorum onu da anlamıyorum lütfenn yardım edin bana çok kötü durumdayımm mahfoldumm artık dayanacak sabrım kalmadı bu sıkıntıya ne olur bana yardımcı olun nası daha kolay bir hale getirebilirim egzersiz yapmayı cvplarınızı bekliyorummm
aynen beni anlatmışssın. ben de öyleyim işte çözümü biliyorum ama uygulayamıyorum..
hanımeli27 sesim geliyor mu arkadaşım :) msjını görmüşsündür umarım.
canım şimdi girebildim nete. mesajını gördüm ama ben forumda yeni olduğumdan özel mesaj atamıyorum.
kızlar az once egzersız yaptım 10 dakka.serce parmağım bas parmağım ve orta parmağımı alabılıordum bılıorsunuz.bırde kulak copunden dort santım aparatta olmustu.azonce rımele pecete sarıp denedım gırmedı.heycanlandım sanırım nasıl gırer dıye dusunuodum.mumu denedm oda gırmedı cokjta zorlamadım gerci.sora prezervatıfe ıkı parmaımı gecırdım ve onu alabıldımm.parmakla yapabılıorum gırdı anda ıtıorum hıc bıseyde hısetmıorum.ama o dıerlerını nıye yapamadım anlamadım.jel kulanmıorum buarada.yazıp sıze hbaer vereyım dedım ıyı geceler
canım, egzersiz yapan kişilere şunu söylüyoruz hep, nasıl rahatsanız öyle yapın egzersizleri:124:
sen parmağınla rahatsan öyle devam et, 2 parmak almak süper bişeyiyice alıştığında 3 parmağa geç ve eş denemesi daha sonra da
bu arada jelsiz tahriş olab,l,r canım vajinan, bence kullan
kızlar gunaydınnnn...dun aksamm bıraz calıstım egzersızlere.ben ısaret parmağım ve serce parmağımı denemıstım gecenelrde olmustu.araya regl donemım gırınce kaldı dun aksam 20 dakika calıstım.orta parmağımı sonuna kadar alabıldım hemde yine jelsız hıc bırsey surmeden.sonra aparat yaptım kendıme 4 cm kalınlığında onuda alabıldımm hatta cok sasırdım kızlar o gırınce daha once aparatla hıc denememıstım.kendımı saldımmı dırek gırıomus zatenn.aparatıda jelsız aldım ben ne bı acı ne bı zorlama oldu tamamen ıkınmayla ılgılı sanırım.yarın aksam yenıden denıcem ama busefer aparatımı kalınlastırarak ıns halederım su ısı.allah hepımızın yardımıcısı olsun ıns
canim 2gundur egzersiz yapiorum baya ilerdim diye dusunuorum.yarin aksam 2 parmkla yeniden deneyip 3 parmaga gecicem haftayada es denemesi yapicsm.yarin jelle deneyim hangi parmaklarimla yapicam uc parmagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?