Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım ne güzel cesaret veriyosun ya cok saol ılgılendıgın ıcın aparatı dusununce bıle ırkılıyorum ben cesaretım o ona bılmıyom

canım insan gaza gelince daha güzel ilerliyor gerçekten :)) ben parmakla yapamamıştım aparat kullandım hep 7-8 cm. aparatta da yendim. kişiden kişiye değişiyor bu cm. ler tabi. canım sen ki parmakla yapabiliyorsun aparatla daha rahat yaparsın bence. denemeni tavsiye ederim. baktın olmuyor parmakla devam edersin yine. denemekten zarar gelmez

canmm şu hanı bakkal mumları varya ona benzer mum vardı evde strecle sardım bol jelı surdum şimdi ama girdiriyom ama bıyerde takılıyo ılerlemıyo ıkınıyom yok nefes egzersızı yapıyom yok canımı acıtıyo o nokta ne kadar ugrastıysam olmadı ılk deneme ıcın kalınmı kı ole oldu sence

canım işte o noktada yönü popoya doğru eğimli bi şekilde ittiriceksin.yani sandığınız gibi içeri dümdüz ilerlemiyor.2-3 cmden sonra eğimli ittireceksin.

anladım canım sağol evet tek boğum alabildim bakalım bu sefer erteleyip yarıda bırakmak istemiyorum aslında bu kadarını daha önce denememiştim bile cesaretim yoktu ama burda sizlerin başarılarını okudukça cesaretlendim kendime güvenim geldi sizlerle konuşmak bile rahatlatıyor insanı :)

hiç erteleme canım arka arkaya hergün yap egzersiz inan en kısa zamanda biter sn yeterki azimli ol

canım en azından bi 7 8 cm e gel ki daha rahat ol penis zaten aparattan da parmaktan da daha kolay:13:

merhaba bende seninle aynı düşünceler içindeyim bende aynen öyle yapmak istiyorum bizim evlilik yıl dönümümüz de 1temmuzda 1 yıl olacak evleneli...ama bomboş geçen koca bir yıl...ağlamadığım tek bir günüm bile yok heralde..en iyi yaşayan bilir bunu ve yenecekmiyim bunu hiç inanamıyorum buna

merhaba seni çok iyi anlayabiliyorumm çok zor çok büyük bir dertmiş insan yaşayınca anlayabiliyor sadece benimde psikolojim bozuk hiç kimseyle görüşmek istemiyorum telefonla bile kimseyle konuşmak istemiyorum çünkü hep aynı soru bebek varmıbilmiyolar ki offff offff

merhaba ben egzersiz yaparken çok zorlanıyorum yapamıyorum yapmak zorundayım ama yapamıyorum tek çarem ve kurtuluşumun bu olduğunu bildiğim halde nası yapamıyorum onu da anlamıyorum lütfenn yardım edin bana çok kötü durumdayımm mahfoldumm artık dayanacak sabrım kalmadı bu sıkıntıya ne olur bana yardımcı olun nası daha kolay bir hale getirebilirim egzersiz yapmayı cvplarınızı bekliyorummm

aynen beni anlatmışssın. ben de öyleyim işte çözümü biliyorum ama uygulayamıyorum..

aynen beni anlatmışssın. ben de öyleyim işte çözümü biliyorum ama uygulayamıyorum..

kızlar, tek bi adımınıza bağlı herşey, istediğinizde yapamayacağınız şey olmadığını biliyosunuz di mi?
en azından oturun aynayla vajinanızı inceleyin ya da serçe parmak tek boğum almaya çalışın, parmak yapamıyosanız kulak çubuğundan küçük bi aparatla başlayın
çaresiz dert yok, bu hastalığın çaresi de egzersiz:129:

kızlar az once egzersız yaptım 10 dakka.serce parmağım bas parmağım ve orta parmağımı alabılıordum bılıorsunuz.bırde kulak copunden dort santım aparatta olmustu.azonce rımele pecete sarıp denedım gırmedı.heycanlandım sanırım nasıl gırer dıye dusunuodum.mumu denedm oda gırmedı cokjta zorlamadım gerci.sora prezervatıfe ıkı parmaımı gecırdım ve onu alabıldımm.parmakla yapabılıorum gırdı anda ıtıorum hıc bıseyde hısetmıorum.ama o dıerlerını nıye yapamadım anlamadım.jel kulanmıorum buarada.yazıp sıze hbaer vereyım dedım ıyı geceler

canım, egzersiz yapan kişilere şunu söylüyoruz hep, nasıl rahatsanız öyle yapın egzersizleri:124:
sen parmağınla rahatsan öyle devam et, 2 parmak almak süper bişey iyice alıştığında 3 parmağa geç ve eş denemesi daha sonra da
bu arada jelsiz tahriş olab,l,r canım vajinan, bence kullan

Son düzenleme:

canim 2gundur egzersiz yapiorum baya ilerdim diye dusunuorum.yarin aksam 2 parmkla yeniden deneyip 3 parmaga gecicem haftayada es denemesi yapicsm.yarin jelle deneyim hangi parmaklarimla yapicam uc parmagi

merhaba Avesra ıkınmayı nezaman yapıyorsun?
sagolsun yasemın bana resımleri gonderdi ama ben hala parmagımı sokmaya calıştıgımda
baska bir yere gidecek canım yanacak korkusuyla devam edemiyorum.
ayrıca tekrar doktora gittim vajinal ultrason icin ama yine sadece cok kücük bir kısmı iceri alabildik
yine birsey göremedi ultrasonra.
VAjinal ultrasonu tam herseye bakmak icin denedi ama sonra kaldı tabi.
bende yanma oluyor iceri sokmaya calıstıkca iyice yoruyorum kendimi cok zor ya

canim 2gundur egzersiz yapiorum baya ilerdim diye dusunuorum.yarin aksam 2 parmkla yeniden deneyip 3 parmaga gecicem haftayada es denemesi yapicsm.yarin jelle deneyim hangi parmaklarimla yapicam uc parmagi

işaret , orta ve yüzük parmağınla yapıcaksın canım, orta parmağın üstte kalacak şekilde, yüzük ve işaret parmağını birleştirerek yap
inşallah yakında kurtulcaksın sen, inanıyorum:116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…