Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatoo tebrik ederim seni darısı başımızaaa bize de dua et canikom :)

ben de çok sevindim, okurken gülümsedim.. darısı başımıza :)

bende başardığım günden bari hala sırıtıyorum ahahah::)saolun Allah hepinizin yardımcısı olsun kafada bitirin kızlar ,biliyorum demesi kolay, bide tabi bana tak ettiren noktada topladım kendimi olsun en kısa zamanda hepiniz yenersiniz inş inş inş

canım tebrik ederim, Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin başka sıkıntı vermesin inşallah. çok haklısın canım kafada bittiyse iş tamamdır. darısı yenemeyen tüm arkadaşların başına inş.

Merhaba ben yeni üye oldum yaklasik 11 aydir evliyim adlinda benim derdim iliskiye girememek diil cok nadirde olsa giriorz ama canim hala cok acio zevk alamiorm ve bu yuzden acayip bir isteksizlik var hic bunu yasayip atlatabilen oldumu lutfen yardimci olun

ben haliyle yardımcı olamıcam ama senden bişey isticem angelcım :) ilk girişte nasıl olmuştu kayganlaştıırıcı falan kullanmış mıydın ?

Ya ilk giris cik zor oldu hic bisi yoktu ve acayip kanadi ztn yirtilmada olmus doktor ole dedi snrakilerde ya alkol aldim yada bepanten surdum ama suan pozisyon bile degistirmiorz daha cok cnm acicak die korkuorm

hepinize günaydın sevinçten uyuyamadım bende dün akşam gelin oldum öyle mutluyum ki anlatamam bunca zaman neden beklemişim diye çok kızıyorum kendime,geçen yıllarıma yanıyorum.Bu siteyi ocak ayından beri takip ediyorum yenmem bile çok zaman aldı.iki parmaktayken eş denemesine geçmiştim başarısız olmuştum.Uzunca bi zaman bıraktım sonra yine bu sefer jel alıp başladım üç parmağı rakatlıkla alıyodum ama cesaretim yoktu. anneler gününde kesin yenip anne olmak istiyorum artık dedim. Eşim kendini kastığın için duygusal anlamdada çökerttin kendini, böyle yapma kendini tam hazır hissettiğinde herşey çok güzel olacak dedi devam edemedik.Bi kaç gün sonra adet oldum yine olmadı. Dün gece nasıl oldu anlamadım ama başardık acı hiç hissetmedim daha öncekinde müthiş bi baskı hisstmiştim.Kan da gelmedi.Ben panikle eşime açıklamaya çalıştım.ikimizde çok şaşkındık.mutluluk göz yaşlarım sel oldu.Bu sitedeki tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim, eccemmm, ashkk, best takiptemisiniz bilmiyorum ama; çok sağolun destekleriniz yazdıklarınızla başardım.Kızlar hiç korkmayın eğzersizleri düzenli yaparsanız sizler çok kısa sürede yenersiniz.KAHROLSUN VAJİ

Buarada senin adina cok sevindm metzocum benim sorunum ne tam bilmiorm ama her iliskide cnm acio 11 aylik evliyim ztn cok nadir giriorm iliskiye kendimi cok kasiorm zevkte alamiorm vajinusmu benimkide ne yapmam lzm bilmiorm

tebrik ederim canım, ne güzel bir kişi daha kurtuldu. mutluluğunuz daim olsun, Rabbim başka sıkıntı vermesin inşallah.

Buarada senin adina cok sevindm metzocum benim sorunum ne tam bilmiorm ama her iliskide cnm acio 11 aylik evliyim ztn cok nadir giriorm iliskiye kendimi cok kasiorm zevkte alamiorm vajinusmu benimkide ne yapmam lzm bilmiorm

acaba vajinal kuruluk olabilir mi bi arkadaşımdan duymuştum doktorada gitmiş s'xtiva diye kayganlaştırıcı jel vermiş faydasınıda gördüm demişti. sen göründün mü doktora.

canım ilişkiye girebiliyorsan vajinismus değilsin sen. vajinismus hiç ilişkiye girememek anlamına geliyor. sanırım seninki ağrılı cinsel ilişki. ben bir doktora başvurmanı öneririm canım. en güzel açıklamayı o yapacaktır. çok geçmiş olsun.

sağol arkadaşım inanın bu site sayesinde hepinizden Allah razı olsun çok doktorda araştırdım fiyatları duyunca kendimi çok zorladım geç oldu ama sonunda oldu

çok haklısın canım, bu site sayesinde kurtulduk hepimiz çok şükür. buraya gelen ve egzersizlerini aksatmadan yapan başarmadan gitmiyor burdan. canım geç deme bence, ben 10 yılda yendim geç olsunda güç olmasın. bizimde kaderimiz böyleymiş ne yapalım :)) önemli olan kendine inanmak. inş. tüm vajili arkadaşlarda bu mutluluğu yaşarlar en kısa zamanda. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun.

canım arkadaşım benimde beşbuçuk yıl oldu evleneli bu gün düşündümde geçen yıllarıma yanıyorum şimdi.inş en kısa zamanda sağlıklı sıhatli çocuk sahibide oluruz.rabbim geç oldu ama güç etmesin.

çok sevindim arkadaşım. 5 buçuk yılda az zaman değil. bende yendikten sonra onca yılım bunun içinmi heba olmuş dedim ama nafile. kısmetimiz böyleymiş. artık geleceğe umutla bak arkadaşım. güzel günler seni bekliyor. Rabbim başka sıkıntı vermesin. ben vajiliyken hamile kaldım bi kızım var. şimdide ikinci çocuğu istiyoruz nasipse. Allah sanada nasip etsin canım, bunca sıkıntının bunca senenin üzerine hakediyorsun. en kısa zamanda hamile kalırsın umarım. Rabbim isteyen herkese versin inş. sağlıklı sıhhatli bebişler.

canım nasılsın? nasıl gidiyor egzersizler ne aşamadasın. ilerleme var mı?

canım önce çok teşekkür ederim. hiç bi ilerleme kaydedemiyorum çünkü çok korkağım aparat yaptım, aparatı vaji.nın ağzına sokabiliyorum ancak hiç ilerletemiyorum, o verdiği his bana katlanılmaz geliyo, halbuki acı da çekmiyorum. nefesle anlattığınız gibi içine almaya çalışıyorum ama ittirmediğim için girmiyo tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…