Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

metzocum arada görüyodum seni topiktee harikasın canım harika, Allah başka dert vermesin kurtuldun işte:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::123::123::123:

canım o kadar ilerlemisin neden alamıyosun içine halbuki ittirsen hiç acı olmadığını görceksin
o zaten bi cesaret anı, cesaretini topla ve iyice ittir, vajinanın içi bomboş sen bile şaşırcaksın

canım hatırladığım kadarıyla parmakla yapabiliyordun sen. aparatı da parmak gibi düşün, parmağını sokunca nasıl bir şey hissetmediysen aparatta aynen öyle olacak. fazla kalın olmayan bir aparatla başla önce. yavaş yavaş ilerletmeye çalış canım, girdiğini görünce bütün korkun gidecek rahat ol. birde kegel egzersizlerini ihmal etme mutlaka çalış, çok faydasını göreceksin.

tamam canım kegel egzersizlerini ihmal etmiyim, parmagımla da çok giremiyorum yalnızca 1 bogum işaret parmagıyla. aparat da parmak kalınlığında ama aparatla daha rahat ettim. hep biyerlere deyicek acı hissetcem zarar görcem diye düşünüyorum

aparatı popoya eğimli şekilde sokacaksın canım, dümdüz değil. eğimli şekilde ittirirsen hiçbirşey hissetmezsin canım korkma. hiç bir yere değmez ve zararda görmezsin. zarla ilgili korkuların mı var yoksa, zedelerim kan gelir diyemi korkuyorsun ya da ?

kizlar galiba gelin oldumm eger buysa cok kolaymis kan gelmedi.esim girdi dedi tam.bende baski hissettim.dur dedim durdu.ama iceri girdini hissetmedim.öylemi oluyor? baskiyi hissettim ama aci yoktu.bide kan gelmedi.esim 2. kez girim dedi emin olmak icin.yine baski hissetim sadece.ama iceri girdini hissetmedigim icin oldumu olmadimi saskinim :)) ama git gel yapmadi orda acirmi bilmiom cesaret edemedimm??

evet canım zarın zarar görmesinden de kan gelmesınden de korkuyorum. peki hangi pozisyonda yapmalıyım egzersizleri, ayakta mı yatarak mı siz nasıl yaptınız

tebrikler canım kurtuldun işte ne güzel :))
baskı hissetmen normal, hepimizde oldu, acı yok ki canım hissedesin :)) kan herkeste gelmeyebiliyor. benimde yeneli 2 ayı geçti hiç kan gelmedi, zarım esnekmiş doktorum öyle söyledi. yani sen kan gelmemesini hiiç dert etme canım. yenmenin tadını çıkar. git gel de yaparsın kesinlikle acımaz korkma hiç. mutluluğun daim olsun.

evet canım zarın zarar görmesinden de kan gelmesınden de korkuyorum. peki hangi pozisyonda yapmalıyım egzersizleri, ayakta mı yatarak mı siz nasıl yaptınız

canım benim egzersizlerimde hiç kan gelmedi, yendim yine gelmedi zarım esnekmiş çünkü. eşinle bunları paylaş ki sorun olmasın, bazı eşler için problem olabiliyor. egzersiz sırasında gelebileceğini söyle. ben oturarak yaptım egzersizlerimi bacağımın birini uzatıp birini kırdım o şekilde oturdum. yatarak uzanarakta yapanlar var. hangisi kolayına gelirse onu yap canım.

ayyyy inanmiyoruuumm coook coook tsk ederimmm :))) sizin yardimlarinizla desteklerinizle oldu.herkesten Allah razi olsun 8 ay sonra yendim cok sükür :) kizlar vallaaha cok cok kolay hic pes etmeyinn hep deneyin biz 2 saat ugrastik kayganlastirici kullandik.kayiyor iceri hic korkmayin insallah herkes en kisa zamanda yener.

eşim sorun yapmaz aksine o beni bu konuda daha çok rahatlatıyo ama doktor vajina agzının çok dar zarımın da esnek olmadığını söyledi. belki de ondan korkuyorum bu kadar. tüm psikolojimi bozdu gittiğim doktor.

hersey kafada bitiyor.ben sirf bi parmakla egzersiz yaptim.bugun 2 parmak denedim azicik ucu girdi :) girebiliomus dedim :) sonra denemeyle oldu.esimin parmagiylada egzersiz yaptim :)

eşin sorun yapmıyorsa çok güzel canım. zar herkeste esnek olmayabilir bu gayet normal, sadece zarı kalın olanlarda problem oluyor diye biliyorum ben. o da küçük bir operasyonla hallediliyormuş. istersen birkaç doktora daha görün bakalım onlarda aynı şeyi söyleyecek mi. ona göre hareket edersin canım. ama sen parmağının bir boğumunu bile olsa alabildiysen zor kısmını aştın demektir.

inş aşmışımdır canım siz bana moral veriyosunuz. derdimi sadece burda anlatabiliyorum birilerine.

tebrik ederim yendin kurtuldun. bi de ben kafamda bitirebilsem çok güzel olacak

sagol canim.bencede bi parmagini aldiysan gerisi gelir.üstüne üstüne git hiiiiic acimiyor inan sadece baski oluyor oda gidiyor hemen.orda bildigim kadariyla sinir falan yok ondan acimiyor.bende oyle saniyordum korkuyordum cok halda inanamiyorum bumuydu yani.besmele cek basricam bugun de olsun :))

inş aşmışımdır canım siz bana moral veriyosunuz. derdimi sadece burda anlatabiliyorum birilerine.

çok haklısın canım kimseye anlatamıyorsun. ilk aylarda bi arkadaşıma söylemiştim henüz çok yeniyken, oda sürekli soruyordu oldumu oldumu diye. en sonunda yalan söyleyip oldu dedim ona. çünkü bunaltıyorlar nasıl olmaz çok kolay bişey diye. çekmeyen bilemez bu derdi, onu bilir onu söylerim hep. bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz canım. buraya her fırsatta gel moralinde düzelir hem. okumak bile insana iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…