- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #153.621
nefes alip ver alip ver cok rahatlatiyo vajiyide aciyor :))
çok haklısın canım kimseye anlatamıyorsun. ilk aylarda bi arkadaşıma söylemiştim henüz çok yeniyken, oda sürekli soruyordu oldumu oldumu diye. en sonunda yalan söyleyip oldu dedim ona. çünkü bunaltıyorlar nasıl olmaz çok kolay bişey diye. çekmeyen bilemez bu derdi, onu bilir onu söylerim hep. bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz canım. buraya her fırsatta gel moralinde düzelir hem. okumak bile insana iyi geliyor.
sagol canim.bencede bi parmagini aldiysan gerisi gelir.üstüne üstüne git hiiiiic acimiyor inan sadece baski oluyor oda gidiyor hemen.orda bildigim kadariyla sinir falan yok ondan acimiyor.bende oyle saniyordum korkuyordum cok halda inanamiyorum bumuydu yani.besmele cek basricam bugun de olsun :))
aynen öyle canım iyi ki siz varsınız. ben de birine söylemiştim baktım olmuyo tekrar yalan söyledim oldu diye.
şu anda gözlerim dolu dolu ve bu mutluluğu sizinle de paylaşmak istedim harika bişey oldu ben gelin oldum hemde sıfır acı çok az baskıyla burdaki bütün arkadaşlara dua edicem inşallah en kısa zamanda darısı başınıza diye canlarım benim sizi çok seviyorum sizlerin yazdıkları olmasa cesaret edemicektim allah razı olsun rabbim bi daha göstermesin ...
şu anda gözlerim dolu dolu ve bu mutluluğu sizinle de paylaşmak istedim harika bişey oldu ben gelin oldum hemde sıfır acı çok az baskıyla burdaki bütün arkadaşlara dua edicem inşallah en kısa zamanda darısı başınıza diye canlarım benim sizi çok seviyorum sizlerin yazdıkları olmasa cesaret edemicektim allah razı olsun rabbim bi daha göstermesin ...
acaba vajinal kuruluk olabilir mi bi arkadaşımdan duymuştum doktorada gitmiş s'xtiva diye kayganlaştırıcı jel vermiş faydasınıda gördüm demişti. sen göründün mü doktora.
kızlar nasılsınız yeni gelinlerimiz varmış tebrik ediyorum hepinizi allah tüm vajilileri kurtarsın bu dertten
kkaderim merhaba sana mesaj atamıyorum malesef teşekkür ederim ama bir türlü sölediklerine cesaret edemiyorum sonrasında yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum aslında bütün melesemde bu galiba cesaret kendimde onu bir bulsam zaten bu işi başarıcam ama eşimi yaklaştırmıyorum bile istemeden itiyorum denemesine izin vermiyorum daha doğrusu deneyipte olmamasından korkuyorum
canım kusura bakma çevresi dicektim yanlış yazmışım
çevresini bi ip yardımıyla ölçebilirsin
kızlar merhaba biz dün eşimle ilişki sırasında denedik isteyerek deneme yaptık biraz olsun p. içeri girdi. Ben rahatım ama üst pozisyona geçince rahat olamıyorum. Eşim de üst pozisyonda olmamı istiyorbilmiyorum nasıl yapıcaz...
inanırmısın "çapı" cevabından sonra günlerce ne foruma baktım ne bişe yaptımkendi kendime düşündüm durdum cnm ya kocaman portakal gibi bişe nasıl yaparım öle egzersiz diye
eşim dün akşam bi karar ver doktora mı gidicez kendimiz mi aşıcaz bu sorunu yrn akşama kadar zaman sana dedi(( tabi ki beklediği cevap ben kendim aşıcam bunu (maddi açıdan okadar büyük bi külfeti kaldırcak durumda değiliz), ama diğer yandan artık birbirimize karşı acayip kırıcıyız,sürekli kavga ediyoruz.tek sebep bu olabilr mi bunu bile bilmiorum.kafam çok çok çoook karışık
inşallah Rabbim bu sorunu yaşayan herkesin de benim de yardımcısı olsun en yakın zamanda çözelim şu illeti...
inanırmısın "çapı" cevabından sonra günlerce ne foruma baktım ne bişe yaptımkendi kendime düşündüm durdum cnm ya kocaman portakal gibi bişe nasıl yaparım öle egzersiz diye
eşim dün akşam bi karar ver doktora mı gidicez kendimiz mi aşıcaz bu sorunu yrn akşama kadar zaman sana dedi(( tabi ki beklediği cevap ben kendim aşıcam bunu (maddi açıdan okadar büyük bi külfeti kaldırcak durumda değiliz), ama diğer yandan artık birbirimize karşı acayip kırıcıyız,sürekli kavga ediyoruz.tek sebep bu olabilr mi bunu bile bilmiorum.kafam çok çok çoook karışık
inşallah Rabbim bu sorunu yaşayan herkesin de benim de yardımcısı olsun en yakın zamanda çözelim şu illeti...
o pozisyonu da denedim bi türlü yapamadık ben alttayken çok daha rahat güvende istiyorum. Eşimin p. içeri girdirmesini istiyorum bi türlü yeri bulamıyor( bazen arada yer bulunuyor sonra tekrar dışarda kalıyor. Dün eşim ilk defa dedi şu bi alamadın içine dedi bi tuhaf oldum. moralim bozuldu duşa girdim. Sırtım dönükte denedim yapamadım tam nasıl olacak ben evleneli 1 ay 1 hafta oldu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?