Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen öyle canım iyi ki siz varsınız. ben de birine söylemiştim baktım olmuyo tekrar yalan söyledim oldu diye.

evet canım orda sinir yok, onun içinde acı falan yok. :))) beynimizin bize oynadığı bir oyun sadece. kendi kendimizi korkutmuşuz o kadar zaman. azimli olduğun sürece çözüme çok yakınsın..

aynen öyle canım iyi ki siz varsınız. ben de birine söylemiştim baktım olmuyo tekrar yalan söyledim oldu diye.

umarım en kısa zamanda kurtulursun sende canım. kimseye söylememen en güzeli en yakınına bile. çünkü anlamıyorlar ne çektiğini. gel buraya derdini sıkıntını paylaş, içini dök en güzeli bu . burda herkes çok iyi yürekli, iyi ki bende burayı bulmuşum.

şu anda gözlerim dolu dolu ve bu mutluluğu sizinle de paylaşmak istedim harika bişey oldu ben gelin oldum hemde sıfır acı çok az baskıyla burdaki bütün arkadaşlara dua edicem inşallah en kısa zamanda darısı başınıza diye canlarım benim sizi çok seviyorum sizlerin yazdıkları olmasa cesaret edemicektim allah razı olsun rabbim bi daha göstermesin ...

canım çook tebrik ederim, mutluluğun daim olsun inşallah. ne güzel yaa arka arkaya gelin haberleri var, bereketli bir hafta sonu oldu. darısı yenemeyenlerin başına inş.

ayy bende bugun gelin oldum negüzel hadi hayirli olsun cok cok sevindimmmm :))

Son düzenleme:
kızlar merhaba biz dün eşimle ilişki sırasında denedik isteyerek deneme yaptık biraz olsun p. içeri girdi. Ben rahatım ama üst pozisyona geçince rahat olamıyorum. Eşim de üst pozisyonda olmamı istiyor bilmiyorum nasıl yapıcaz...

canım kusura bakma çevresi dicektim yanlış yazmışım
çevresini bi ip yardımıyla ölçebilirsin

inanırmısın "çapı" cevabından sonra günlerce ne foruma baktım ne bişe yaptımkendi kendime düşündüm durdum cnm ya kocaman portakal gibi bişe nasıl yaparım öle egzersiz diye

eşim dün akşam bi karar ver doktora mı gidicez kendimiz mi aşıcaz bu sorunu yrn akşama kadar zaman sana dedi(( tabi ki beklediği cevap ben kendim aşıcam bunu (maddi açıdan okadar büyük bi külfeti kaldırcak durumda değiliz), ama diğer yandan artık birbirimize karşı acayip kırıcıyız,sürekli kavga ediyoruz.tek sebep bu olabilr mi bunu bile bilmiorum.kafam çok çok çoook karışık

inşallah Rabbim bu sorunu yaşayan herkesin de benim de yardımcısı olsun en yakın zamanda çözelim şu illeti...

merhaba canım ben üst pozisyonda yenmiştim. eşime sırtım dönük olarak, çokta rahat bir pozisyon kontrol sende çünkü. eğerki başı girdiyse gerisi daha kolay oluyor inan ki. tıkandığın yerde nefes alıp ver kendini rahatlat, ve ıkınabildiğin kadar ıkın çok faydası oluyor canım.

umarım en kısa zamanda çözersin sende canım. elbette kendi kendine aşabilirsin, yeter ki azimli ol ve egzersizlerini düzenli yap. o zaman olmaması için hiç bir engel kalmaz. çıkan kavgaların sebebi hep buna bağlanıyor sende haklısın. ama tek sebebi bu değil emin ol. sadece herşeyimizi etkiliyor ve kavgaları da tetikliyor haliyle. her zaman pozitif olmaya özen göster. yapıcam diye kendini telkin et sürekli. inş. yenersin huzurlu mutlu bir hayatın olur canım.

canım inan zor bişi deil daha bi kaç ay önce bizlerde sen gibiydik şuan yenmiş bir şeklde yazıyoruz sen de yenersin yeterki egzersiz yap ve inan çok kolay bişi boşuna doktora gtme derim bak burda herkes yardım eder düzenli bi şklde başlayıp devam et bikaç günde bile bitirebilirsin bu illeti

o pozisyonu da denedim bi türlü yapamadık ben alttayken çok daha rahat güvende istiyorum. Eşimin p. içeri girdirmesini istiyorum bi türlü yeri bulamıyor ( bazen arada yer bulunuyor sonra tekrar dışarda kalıyor. Dün eşim ilk defa dedi şu bi alamadın içine dedi bi tuhaf oldum. moralim bozuldu duşa girdim. Sırtım dönükte denedim yapamadım tam nasıl olacak ben evleneli 1 ay 1 hafta oldu(

canım henüz yolun başındasın ne güzel, sakın pes etme egzersizlerini mutlaka yap. ne ile çalıştın parmak ya da aparatla egzesiz yaptın mı hiç? aslında en kolayı üst pozisyon, burda birçok arkadaş o şekilde yendi. eşine sırtını döneceksin, yavaş yavaş oturmayı deneyeceksin canım. eşin uzansın, sen sırtını dön bacaklarını iki yana aç, kendini kasmamaya çalış, pe..si vajiye yerleştir elinle tut yavaşça ittir, tabi bolca jel kullan, takıldığın yerde nefes al ver ve iyice ıkın. kontrol sende olduğu için, korkmana hiç gerek yok. başı girdikten sonra gerisi inan çok kolay ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…