Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi kaç defa parmakla deneme yaptım, eşim de parmağıyla denedi oldu. benim zaten kan geldi öyle bi durum yok. dün de mesela ben rahattım, eşim de biraz içeri girer gibi oldu yani korkmuyorum aslında ama üstte geçince yapamıyorum, eşim de bn alttayken bulamıyor
bugün eczaneden de jel alıcam. Kas gevşeticiyle denedik olmadı. Bugün jelle denicem, egzersiz parmak veya aparatla yapmadım. Eşimle deniyoruz bacak açarken falan sorunum yok. Eşim hafif doğrulur gibi olunca korkuyorum...

kızlar bende bu hastalığa yakalananlardanım . evleneli 7 ay oldu ama daha zarım bile yırtılmadı. yazdıklarınızı çok takip ettim egzersizleri bende yapmak istiyorum ama zarım o şeklide yırtılsın istemiyorum üstte olduğum posizyonda kendimi daha rahat hissediyorum ama bir türlü girmiyor. çok sancı veriyor napmalıyım yardım edin lütfenn (((((((

canım sen egzersiz yapmadan eşinle deneyerek mi yendin. benm kayganlaşmada sorun yok ne tavsiye edersin bende o şekilde olsun istiyorum ama cnm çok yanıo girmiyo sanki

Canım ilişkide ağrıda acıma da öyle bahsedilen aman aman bir kanamada olmuyor. Onların hepsi şehir efsanesi. İlişkide giriyorsun ve hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam ediyorsun inan bana bukadarcık

parmak egzersizine başlamayı düşünüyorum bugün inşallah başarabilirim artık çok bunaldım bide bazı insanlar yırtıktan dikişten falan bahsedince hiç deneyesim gelmiyo zar yırtılır kanar acır diye

canım bende daha ilişkiye bile giremedim bende o şekilde olmasını istemiyorum kanı eşimin görmesini istiyorum bide ben üstte hiç olamıyorum kasıklarıma ağrı giriyo

arkadaşım bende senin gibi düşünüp yıllarımı boşa harcayanlardandım yeneli iki gün oldu.hiç vakit kaybetme al eline aynayı tak doktor eldivenini parmağına sür jeli tek parmakla başla olduğunu görünce artacak sevincin yapmak için azminde artacak göreceksin bak zor değil başladın mı inan gerisi geliyor

canım zarın yırtılıp kan gelecek diye düşünme belki çok esnek hiç kanamayacak burdaki çoğu arkadaşın ki kanamadı rahat ol. sen eğzersizlere başla

1 kere deneyeyim dedim ama hiç alamadım ittirmeye cesaret edemiyorum eşim çok istiyor tamam diyorum ama o an geldiğinde ağlamaktan ve titremekten bütün vücut kaslarım ağrıyo yorgunluktan başka birşey hissetmiyorum dünden beri...

canım yarısını alabiliyosan geriside gelir hiç dert etme kendine sen egzersiz yapıyomusun yoksa direkmi eş denemesi yapıp yarısını alıyosun

mumla egzersiz yaptım ama peçete sarmadım küçük mum büyük mum yaptım sonra eş denemesi... içimde istek kalmadı bu sorunu aşınca hemen düzene gircek mi cinsel hayatım yoksa alışmak baya zaman mı alcak?

şöle söyleyim tabi ilk bi kere yapınca hemen düzene girmiyo korktuğun gibi acı sızı yok hatta kan bile yok diyebiirim ilk başlarda zevk filan almıyosun ben ilk denemlerde hala kaçtığım oluyodu kasılıyodum filan ama en fazla 1 ay sonra geçiyo hepsi sanki hiç vajinismus olmamış gibi oluyosun

içimde öyle bi duygu var ki aşsam da hiç iyi bişey hissetmicekmişim gibi... aştım diyorum engeller çıkıyor devamı gelmiyor bitürlü sen neyle aştın parmak mı aparat mı en son ne deneyip eşe geçtin

eşli deneme ile aşma şansım yokmuuu

kendini hazır hissediyorsan var tabi her şey kafada bitiyor ben yenecem dersen ve eşinde anlayışlı ise yenersin kendimizi kastığımız için eşli denemesinden korkuyoruz kaslar geriliyo eş deneyeceği zaman ben baskı hissetmiştim.canımda yanınca vaz geçtim tek parmakla iyi ce alıştırdım sonra iki parmağı alınca vaz geçmiycem dedim devam ettim uzunca bi süre iki parmak yaptım üç parmağa geçince kendime güvenim tam geldi. tabi uzunca bi zaman kaybetmiştim. hafta sonu eş denenmesinde baskı acı hiç bişey hissetmedim kanamadıda eğzersizlerdede kan leke olmadı. Sen bu kan mevzusuna kafanı taktın sanırım canım.

canım bende dahil herkes aynı şeyleri yaşadı.sen parmakla yada küçük aparatla hiç denedinmi

şükürler olsunki eşim çok anlayışlı ama hala vaji oldgmu kabul edemiorm sanırım. normal insanlar gbi normal bi ilişki ile zarım yırtılsın istiyorum . ama olmayacak sanırım

arkadşlar emla kullanan varmı nasıl kullandınız detaylı anlatırmısınız onu denicem içine kadar sürülüyomu

kızlar kan meselisine takılmayın ben 8 cm de yendim ve benden geldi. Anlıyorum sizi , o özel anda yaşamak istiyosunuz bütün duyguları , ama kan gelmezse de gelmez. Egzersiz yapmayan insanlardan bile gelmiyor bazı durumlarda. çünkü o tamamen senin ilişki esnasındaki rahat olmana kendini gevşetmene bağlı. ne kadar gevşersen vajina kasların o kadar gevşer
Şimdi kanı falan unutup egzersizlere başlayın

Son düzenleme:
şu topiğe bir daha kimse çok kanadı, çok acıdı, dikiş attılar, ameliyatlık oldum falan yazmasın rica ediyorum Zaten vajinismus korkmayla başlıyor, iyice korkutuyosunuz insanları.
Bakın kaç arkadaşımız daha egzersize başlamadan soğumuş yaaa inanamıyorum gerçekten
Kızlar bende hiç dayanılmaz acılar kanamalar oturamamalr dikiş atmalar olmadı. Ve bu topikte yenen kimsede ameliyatlık bi durum olmadı herkes çok rahat bi şekilde yendi, Lütfen bu tür laflara yorumlara inanmayın. Burda sizin göreviniz egzersiz yapmak ne olursa olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…