Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersiz sırasında genelde kan gelmez canım , içini ferah tut olur mu? zaten acının a sı yok garanti veriyorum benn:13:

sağol canım ya gaza geldim akşama yine deneyeceğim inşallah artık yenicem bu durumu eşimi de mutlu etmek istiyorum kendim de sıkıntılarımın bitmesini çok istiyorum ne olur dua edin bana bu sıkıntıyı yaşayan tüm arkadaşlar yensin inşallah kahrolsun vajinismus!!!

Bilmiyorum canım gercekten gunduzum ayri zehir gecem ayri bittürlü toparliyamiyorum kafamı

Parmakta sorun olmuyor ama deneme asamasi felaket cunku esim de sertlik problemi yasamaya basladi haliyle deneyemiyoruz ne yapmaliyiz. Tam anlamiyla bir egzwrsiz programi nasil olmali

Bir de esimde ki problemi asamaya yonelik nw yapmamiz gerekir acaba. Onlar kabullenmek konusunda daha hassalar malesef ki

canım başlarda sertlik problemi oluyor muydu? şu yüzden soruyorum her deneme de onları itiyoruz ilişkiye izin vermiyoruz ya dolayısıyla olumsuz denemeler sonucunda yine aynı şey olacak diye düşünüp sertlik sorunu yaşayabiliyorlar eşin farkında olmadan bilinç altında yaşıyor bu düşünceyi. başlarda sorun olmadıysa geçici bir durumdur.

Tatlım yavaş yavaş mi birdenmi olsun nasıl daha rahat olabilir bugün deneyeceğim de

Tatlım yavaş yavaş mi birdenmi olsun nasıl daha rahat olabilir bugün deneyeceğim de yardımcı olabilecek varsa lütfen yardimlarinizi bekliyorum

:)) teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın ? bende güzel haber alır mıyım diye heyecanla geliyorum buraya göremeyince merak ediyorum.

çok şükür bende iyiyim inşallah yendiğim gün ve sonraları dahada iyi olacağım nasip bakalım bi regl bitsinde bakıcaz artık :)))

Arkadaşlar şimdi p... denemesi yaptım ama olmuyo her pozisyonda denedik ama olmuyo tabi azıcık kastım ama fazla değil bide z.yağıyla denedim olmuyo acaba jele devamlı etsem hangisinin daha iyi olduğunu anlayamadım Suanda çok caresizim ağlayacak gibiyim p... ucu giriyor gerisi gelmiyo sanki duvar var anlayamadım ki yardiiiiiiiiiiiiimmm !!!!! Lütfen !!!

Canım merhaba...

Öncelikle sakin ol tatlım. Egzersiz yapıyor musun ya da hangi aşamadasın ?

o duvar var dediğin yer p...in yönünün yanlış olduğunu gösteriyor. Popoya doğru yani hafif aşağıya meyimli ittireceksin p...i Bi de nefes egzersizini unutma. Burundan derin nefes alıp ağızdan vereeksin ve nefesini verirken ittireceksin.

Merhaba bahar

Mum egzersizi ile 7.5 cm geldim sonra regl oldum araya 1 ay girdi p... denemesi yapmadan önce mumla da denedim ama ne bileyim olmadı her pozisyonu denedim sen yenenlerdensen bu durumu belki yaşadın nasıl bişey onerebilirsin ki bugün bitirmek istiyorum bu işi psikolojim bozuluyo artık bahar !!!

yağı hem p. ye hem de vajina içine eşin parmaklarıyla sürerse daha rahat olur acaba ikisinede sürdüğünüz halde mi olmadı?

yağı hem p. ye hem de vajina içine eşin parmaklarıyla sürerse daha rahat olur acaba ikisinede sürdüğünüz halde mi olmadı?

Tabi ikisinde yaptik ama bacaklarimi çok havada veya yana açarak bekleyemedim yoruldum çünkü sonrada ben üste oldum öyle denedim ucu giriyor daha girmiyor anlamadimki sonrasında parmagimi sokunca sanki orası alamamış gibi gelio bana orda kavis gibi birseyde sıkıştırıyor şaşırdığımı zaman acimiyo ama bilmiyorum niye başaramadım arkadaşım çok sıkıldım intihar edicem artık diyorum o kadar bunaldim

Başaracağına inanırsan başarırsın canım. Ama sakinliğini kaybetmemen lazım. İlişkiden önce güzel bir duş al. En son denediğin aparatla kısa bir egzersiz yap. Eğer eş parmağını alabilirsen çok faydasını görürsün. Eş parmağı ile yapamazsan bolca jellenip hangi pozisyonda rahat isen ona yönel. Ama senin üstte olduğun pozisyon bence daha kolay. Benim tavsiyem ilk deneme için ön sevişme yapmadan deneyin. Sen üstte ol ve p...s başını aldıktan sonra çooook hafif eşine doğru eğilerek p...si almaya devam et. Unutma yön hafif aşağıya doğru. Yorulduğun yerde ya da yapamıyorum dediğin yerde sakın geri çekilme. Biraz bekle ve sonra devam et. Deriiiin nefes al ve verirken ittir canım. Eşinle de konuş o hiçbirşekilde müdahalede bulunmasın. Kontrol tamamen sen de olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…