- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.221
bende hala işaret parmağını 2. boğumdan ileri ittiremiyorum korkumdan acır kanar diye bi cesaret gelse keşke
egzersiz sırasında genelde kan gelmez canım , içini ferah tut olur mu? zaten acının a sı yok garanti veriyorum benn:13:
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki pes etme ama yoksa başka bunun çıkış yolu yok kendini topa ve teekrardan başla egzersizlere emin ol olacak bitecek sen azimli olursan hatta bittiğinde hiç bişey anlamayacaksın bunun yüzündenmi günlerim zehir oldu diceksin
Bir de esimde ki problemi asamaya yonelik nw yapmamiz gerekir acaba. Onlar kabullenmek konusunda daha hassalar malesef ki
ben 7 8 cm civarında yenmiştim, beyin olarak hazır olduğunu düşünüyosan tabi ki eş denemesine geçebilirsin
zeytinyağı kullanan arkadaşlar oldu, etkiliymiş galiba baya
deneme sırasında üst pozisyonda olmaya çalış eşine sırtın dönük veya yüzün dönük şekide deneyebilirsin:13:
ben 7 8 cm civarında yenmiştim, beyin olarak hazır olduğunu düşünüyosan tabi ki eş denemesine geçebilirsin
zeytinyağı kullanan arkadaşlar oldu, etkiliymiş galiba baya
deneme sırasında üst pozisyonda olmaya çalış eşine sırtın dönük veya yüzün dönük şekide deneyebilirsin:13:
arkadaşlar cecem nerelerde bilen var mı?
burdayım canım regl oldum bitmesini bekliyorummm nasılsın :)))
:)) teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın ? bende güzel haber alır mıyım diye heyecanla geliyorum buraya göremeyince merak ediyorum.
çok şükür bende iyiyim inşallah yendiğim gün ve sonraları dahada iyi olacağım nasip bakalım bi regl bitsinde bakıcaz artık :)))
Arkadaşlar şimdi p... denemesi yaptım ama olmuyo her pozisyonda denedik ama olmuyo tabi azıcık kastım ama fazla değil bide z.yağıyla denedim olmuyo acaba jele devamlı etsem hangisinin daha iyi olduğunu anlayamadım Suanda çok caresizim ağlayacak gibiyim p... ucu giriyor gerisi gelmiyo sanki duvar var anlayamadım ki yardiiiiiiiiiiiiimmm !!!!! Lütfen !!!
Canım merhaba...
Öncelikle sakin ol tatlım. Egzersiz yapıyor musun ya da hangi aşamadasın ?
o duvar var dediğin yer p...in yönünün yanlış olduğunu gösteriyor. Popoya doğru yani hafif aşağıya meyimli ittireceksin p...i Bi de nefes egzersizini unutma. Burundan derin nefes alıp ağızdan vereeksin ve nefesini verirken ittireceksin.
Arkadaşlar şimdi p... denemesi yaptım ama olmuyo her pozisyonda denedik ama olmuyo tabi azıcık kastım ama fazla değil bide z.yağıyla denedim olmuyo acaba jele devamlı etsem hangisinin daha iyi olduğunu anlayamadım Suanda çok caresizim ağlayacak gibiyim p... ucu giriyor gerisi gelmiyo sanki duvar var anlayamadım ki yardiiiiiiiiiiiiimmm !!!!! Lütfen !!!
yağı hem p. ye hem de vajina içine eşin parmaklarıyla sürerse daha rahat olur acaba ikisinede sürdüğünüz halde mi olmadı?
Merhaba bahar
Mum egzersizi ile 7.5 cm geldim sonra regl oldum araya 1 ay girdi p... denemesi yapmadan önce mumla da denedim ama ne bileyim olmadı her pozisyonu denedim sen yenenlerdensen bu durumu belki yaşadın nasıl bişey onerebilirsin ki bugün bitirmek istiyorum bu işi psikolojim bozuluyo artık bahar !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?