- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.181
şimdi ben biraz daha kalınlaştırıp deneyeyim geri dönüp bilgi vereceğim herkese YaseminA teşekkürler:))
kızlar merhaba ben mayısın 25 inde yenmiştim reglim bir gün önce bitmişti.bu gün tekrar regli oldum çok erken oldu jelden olmuş olabilirmi. benzer durum yaşayan varmı ben hamile kalsam hemen diye dua ederken erkenden olunca şoktayım neden olmuş olabilir.
arkadaşlar yeniden merhaba;
yeniden çünkü daha önce de burda derdimi yazmıştım arkdaşlar yardımcı olmuşlardı ancak beceriksiz ben hiç bişey yapamamıştım evliliğim dördüncü yılını doldurmak üzere kaç defa boşanmadan döndüm ( sebep bu hastalığım değil) ve yeniden barıştık bu ay sonunda istanbula dönüyorum eşimle barıştık ancak bu hastalık beni e bütün hayatımı mahfediyor artık eşime karşı utanıyorummm aileme karşı etraftakiler iştekiler herks ama herkes ben artık bir BEBEĞİM olsun istiyorum bıktım imalı sözlerden tavırlardan sanki artık kimse bana anne olabilecğim gözüyle bakmıyor heleki kaynanamgiller benden sonra gelen gelinler hamile kaldı doğurdu ben( inanın çok kötüyüm bunalımdayımm ve artık bi çözüm istiyorum maddi durumumuz öyle iyi değil ki hipnozlara gidim arkadaşlar ben parmak egzersizi yapamıyorum ya kulak çöpü nedir onu bile alamıyorum ne olur yardım edin başka yolu yok mu ALLAH RIZASI İÇİN KURTARIN BENİİ YALVARIRIM KURBAN OLAYIMMM Bİ YOL GÖSTERİNN
hoşgeldin esrammmCanım ben 1. Ayımda mahvolmuş bi haldeydim, 4 yıl dile kolay anlayabiliyorum seni
Ama artık üzülme kararlıysan olacak elbetSen parmakla yapamıyosan aparat hazırlayacaksın kendine, ince mumlar, kulak çubuğu, ya da herhangi ince bişey mesela kurşun kalem bile olabilir Onu güzelce peçeteye sarıp sterçliyosun sonra da prezervatife geçirip jelliyosun almaya çalışıyosun:13: Yapacağın iş bu pratikte
şimdi kendine okey ya da durex marka bi kayganlaştırıcı al eczanede bulabilirsin ve başla bi an önce
Çok teşekkür ederim gerçekten şimdi herşey daha mı kolay olacak kalınlaştıkça aparat korkum artmaz değil mi?
evet canım herşey daha kolay olacak :)) oraya birşeyin girebildiğini gördün çünkü. aparat kalınlaştıkça korkun olmaz merak etme, daha çok hevesleneceksin yapmak için.
Bekliyorum canım burdayım ben bir saat falan, hadi kolay gelsinnn
inşallah dua edin lütfen benim için bende şu illetten kurtulayım bir an önce:)
inşallah en kısa zamanda kurtulursun canım. aparatını rahat alabiliyorsan eğer kalınlaştır öyle devam et.
P ..... denemesine karar verdim 7.5 cm deyim esim artık deneyelim diyor ama hala biraz tereddüt ediyorum kader arkadaşlar im ne yapayım nasıl yapayım kayganlatirici jel var onla denemelirimi yapıyorum ama z.yagida baya ise yazıyormuş z.yağıyla p..... denemesi yapmayı düşünüyorum bide çocuk istiyoruz hemdeeee cooookkkk ama polikist overim var doktorum çocuk yapmamı istiyor ya bu vajinismus dan dolayı çocuk yapamayacağım bu gidişle ama yapmak zorundayimarkadaslar sorunlarınızı esirgemeyen lütfen! !!! Yardiminiza herzamankinren çok ihtiyacım var !
kızlaarrr, bir sorum olacak. şimdi ben kulak çöpüyle falan değil de, direkt muma peçete sarıp egzersizlere başlasam? yani o da 6- 7 cm falan yapıyo.
yasemin 5 taneyi streçleyip alabildim rahatlıkla şimdi ne yapmamı tavsiye edersin:)
arkadaşlar yeniden merhaba;
yeniden çünkü daha önce de burda derdimi yazmıştım arkdaşlar yardımcı olmuşlardı ancak beceriksiz ben hiç bişey yapamamıştım evliliğim dördüncü yılını doldurmak üzere kaç defa boşanmadan döndüm ( sebep bu hastalığım değil) ve yeniden barıştık bu ay sonunda istanbula dönüyorum eşimle barıştık ancak bu hastalık beni e bütün hayatımı mahfediyor artık eşime karşı utanıyorummm aileme karşı etraftakiler iştekiler herks ama herkes ben artık bir BEBEĞİM olsun istiyorum bıktım imalı sözlerden tavırlardan sanki artık kimse bana anne olabilecğim gözüyle bakmıyor heleki kaynanamgiller benden sonra gelen gelinler hamile kaldı doğurdu ben( inanın çok kötüyüm bunalımdayımm ve artık bi çözüm istiyorum maddi durumumuz öyle iyi değil ki hipnozlara gidim arkadaşlar ben parmak egzersizi yapamıyorum ya kulak çöpü nedir onu bile alamıyorum ne olur yardım edin başka yolu yok mu ALLAH RIZASI İÇİN KURTARIN BENİİ YALVARIRIM KURBAN OLAYIMMM Bİ YOL GÖSTERİNN
bugün denemeyim artık ama kendime başka bir aparat uydurayım:):) serap41 sen ne zaman yendin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?