Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım jelin öyle bi etkisi olduğunu sanmıyorum:26: bilemicem:44:
ama hamile kalmak istiyosan yumurtlama günlerini hesapla ve ilişki sırasında jel kullanma, çünkü jel spermleri öldürüyor diye biliyorum ben

arkadaşlar yeniden merhaba;
yeniden çünkü daha önce de burda derdimi yazmıştım arkdaşlar yardımcı olmuşlardı ancak beceriksiz ben hiç bişey yapamamıştım evliliğim dördüncü yılını doldurmak üzere kaç defa boşanmadan döndüm ( sebep bu hastalığım değil) ve yeniden barıştık bu ay sonunda istanbula dönüyorum eşimle barıştık ancak bu hastalık beni e bütün hayatımı mahfediyor artık eşime karşı utanıyorummm aileme karşı etraftakiler iştekiler herks ama herkes ben artık bir BEBEĞİM olsun istiyorum bıktım imalı sözlerden tavırlardan sanki artık kimse bana anne olabilecğim gözüyle bakmıyor heleki kaynanamgiller benden sonra gelen gelinler hamile kaldı doğurdu ben ( inanın çok kötüyüm bunalımdayımm ve artık bi çözüm istiyorum maddi durumumuz öyle iyi değil ki hipnozlara gidim arkadaşlar ben parmak egzersizi yapamıyorum ya kulak çöpü nedir onu bile alamıyorum ne olur yardım edin başka yolu yok mu ALLAH RIZASI İÇİN KURTARIN BENİİ YALVARIRIM KURBAN OLAYIMMM Bİ YOL GÖSTERİNN

Hoşgeldin Esrammm canım ben 1. ayımda mahvolmuş bi haldeydim, 4 yıl dile kolay anlayabiliyorum seni
Ama artık üzülme kararlıysan olacak elbet sen parmakla yapamıyosan aparat hazırlayacaksın kendine, ince mumlar, kulak çubuğu, ya da herhangi ince bişey mesela kurşun kalem bile olabilir onu güzelce peçeteye sarıp sterçliyosun sonra da prezervatife geçirip jelliyosun almaya çalışıyosun:13: yapacağın iş bu pratikte
şimdi kendine okey ya da durex marka bi kayganlaştırıcı al eczanede bulabilirsin ve başla bi an önce

bunların hiç birini burdan alamam ki köy gibi küçücük herkes tanıyor beni mümkün deil alamam aldıramam offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

P ..... denemesine karar verdim 7.5 cm deyim esim artık deneyelim diyor ama hala biraz tereddüt ediyorum kader arkadaşlar im ne yapayım nasıl yapayım kayganlatirici jel var onla denemelirimi yapıyorum ama z.yagida baya ise yazıyormuş z.yağıyla p..... denemesi yapmayı düşünüyorum bide çocuk istiyoruz hemdeeee cooookkkk ama polikist overim var doktorum çocuk yapmamı istiyor ya bu vajinismus dan dolayı çocuk yapamayacağım bu gidişle ama yapmak zorundayimarkadaslar sorunlarınızı esirgemeyen lütfen! !!! Yardiminiza herzamankinren çok ihtiyacım var !

ben 7 8 cm civarında yenmiştim, beyin olarak hazır olduğunu düşünüyosan tabi ki eş denemesine geçebilirsin
zeytinyağı kullanan arkadaşlar oldu, etkiliymiş galiba baya
deneme sırasında üst pozisyonda olmaya çalış eşine sırtın dönük veya yüzün dönük şekide deneyebilirsin:13:

Esracım oncelıkle şu negatitliği at üstünden güzel düşün güzel şeyler olsun ilk önce aynayla vajinanı tanı derim canım ıkkın böle açılan deliğe bak bende 1 aydır bu sayfadayım yaklasık ben eczaneden ultrasyon jeli aldım 2.5 tl ye bir sene gider o parmak bıraz ıtıcı gelebılır haklı olabılırsın sende kursun kalemi strecle canım bolcana jel sur aklını oraya degılde baska seylerle ılgılen nebılım tv ızle muzık dınle ıkındıkca yavas yavas ıt azıcık ucundan bıle gırse ınan cesaret geliyor ınsana daha da kalınlastırmak ıstıyor sana tavsıyem dr. ıkıncı plana at derim emınım hıc geregı kalmıycak kararlıysan ısı bıtmıs bıl

kızlarrr bız bugun es denemesı yaptım ben ustte olunca tam ıcıme alamıyorum onu es gectık artık p... bol jelledım eşim ustteyken başını aldım kızlar şaka gibi başından biraz daha fazla olabılır cunku esım yavasta olsa gıtgel yaptı ama yanmam olustu kendımı kastım o esnada bırakmak yok yola devam kızlar ALLAHIM sızden razı olsun bu asamalara gelmem sızın ılgınızden cesaret alıp oldu sımdı ben gelın mı olmus oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…