Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sakin ol lütfen hepimiz yaşadık aynı şeyleri, orda duvar var gibi geliyordu, sanki patlayacak girerse falan diyordum, zamanla oluyor hepsi lütfen olumsuz şeyler düşünme.bacaklarım hava da bende yapamadım hala zorlanıyorum mesela o şekilde, ama üstteyken yüzüm dönük yaptım üstte çömelerek yapmadın değil mi o zaman ayakların çok acır. namaz kılarken oturduğun gibi oturman gerekiyor.

Dediklerini yaptım olmadı o yüzden çaresiz kaldım esimde artık kızmaya başladı

Sağol arkadaşım sakin olup tekrar deneyeceğim dua et ne olur.

bak biraz ara verince aştığımız halde bizde de oluyor sanki girmeyecek gibi hissediyorum ama daha önce olduysa yine olur diyorum zihnimi rahatlatınca oluyor aslında ordaki duvar beynimiz inan. p başı oraya geldiğinde hafif git gel yap birazcık girdirmeye çalışıp geri çıkar hafif küçük dairelerle poponu oynat o zaman ıslanmaya başlıyor yavaş yavaş giriyor zaten biranda girmiyor yavaş yavaş zihnini rahatlatırken derin nefes al ve ıkınarak girdirmeye çalış

mrb canım mesajını yine geç aldım:)bi türlü iletişime geçemedik :) 100 mesajım olmadığı için mesaj atamıyorum.
bana girceğin saat belliyse şu saatte giricem diye haber verebilirsen çok şey istemiş olurmuyum acaba :)

seninle aynı durumdayım canım.allah yardımcımız olsun

canım mesela şimdi konuşabiliriz burdayım bir süre .

100 msj olmadığın için mail le yardımcı olayım demiştim zaten:)

Son düzenleme:
vay be egzersizlere bir başladın pir başladın
canım kulak çubuğu aşaman tamamdır:13: şimdi kendine ince bi aparat yap, daha sonra kalın bakkal mumuna geçebilirsin

yetti artık:):)beklemekle bişey olacağı yok böyle anladım ki ağrı sızıda yok hiç değilse bir an önce yeneyim artık huzursuz yaşamak istemiyorum ne kadaer evliliğim yolunda olsa da mutlu olsamda hep bir şeyler eksik beklemenin anlamı yok:)

eşime bu konudan bahsetiiğimde olur mu öyle şey kan gelmezse doktora gideriz dedi çok bozuldum aklım bi yandan da orda bana güvenmiyomusun dedim onunla alakası yok dedi belki kızlığıı ameliyatla bozmak gerekebilir dedi artık sesimi çıkarmadım ama çok üzüdüm

madem öyle söyledi ve senin de aklında da hep bu soru işareti olacak, kendini veremeyeceksin ilişkiye, nacizane fikrim öylesine yani özel falan şart değil bir kadın doğum uzmanına eşinle beraber gitsen ve en azından zar yapınla alakalı bilgi vermesi açısından gidelim dersin hemde hiçbir açıklama yapmana gerek kalmadan eşin de öğrenmiş olur. amaç senin zihninin rahatlaması yoksa biz bayanların kimseye birşey ispat etmeye mecburiyetimiz yok aslında bu eşimiz bile olsa,güvenmiyorsa evlenmeseydi, yanlış düşünenler kendi utansın. ama bozulma belki gerçekten eşin kötü niyetli söylememiş olabilir sen bunlara takılma.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. ben bu bela ile tek başıma uğraşmıyorum destek alıyorum bende de bu kan takıntısı vardı önce iki parmakla çalışıyordum ve her seferinde korkuyordum hadi bozulursa die bu düşüncemi doktorumla da paylaştım ama eşim gelmese de olur herkesin anatomisi farklı herkesten gelecek die bişey yok dedi ama ben yine rahat deildim ve doktorum şunu söyledi eşin bunu sorun yapmıyor.ve o zar senin ister kan gelir ister gelmez bunu düşünme demişti o senin senin olan bişey için bu kadar kasma kendini istediğin gibi kullan demişti :) aslında bu çok hoşuma gitmişti o benimdi ve özgürdüm istediğim gibi davrandım:) bunu sıkıntı yapmayın herşey kan değil biz daha önemliyiz:)

Arkadaşlar denemelere devam ediyorum ve 5.5 cm lik bir aparat yaptım kendime çok rahat alabildim hiç acı falan da yok egzersize başlayacak arkadaşlara tavsiyem kayganlaştırıcı kullanın ve nefes verirken ittirin inanın kendiliğinden kayıyor .ben yapabildiysem herkes yapar bu siteye gireli 3 ay oldu yeni başladım keşke daha önce başlasaydım .hadi egzersize:):)

canımm hiç moralini bozma bende mart ayında kadın doguma gıttım vajınusmustan suphelenıyorum dıye muayene ederken kızlıgımın durdugunu soyledı ve ben ıkı gun once esli denemede başını aldıgım halde kanama gelmedı egzersız yaparkende herkezden kan gelcek dıye bır kural yok baktın dert edıyor dr gıdersın

sen var ya süpersin

canım gene söylüyorum egzersiz yapıcaksan kızlık falan umrunda olmasın. Eşinin de bunu kabul etmekten başka çaresi yok, yıllarca vajili kalmak mı istiyosun, bu senin hastalığın eşin bu konuyu iyice anlasın, karar verin öyle başla egzersize.
egzersiz yapan çoğu arkadaşımızdan kan gelmedi, zaten kan korkusu yüzünden vajili oluyoruz keşke hiç kan diye bişey gelmese:31
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…