- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.241
Tabi ikisinde yaptik ama bacaklarimi çok havada veya yana açarak bekleyemedim yoruldum çünkü sonrada ben üste oldum öyle denedim ucu giriyor daha girmiyor anlamadimki sonrasında parmagimi sokunca sanki orası alamamış gibi gelio bana orda kavis gibi birseyde sıkıştırıyor şaşırdığımı zaman acimiyo ama bilmiyorum niye başaramadım arkadaşım çok sıkıldım intihar edicem artık diyorum o kadar bunaldim
sakin ol lütfen hepimiz yaşadık aynı şeyleri, orda duvar var gibi geliyordu, sanki patlayacak girerse falan diyordum, zamanla oluyor hepsi lütfen olumsuz şeyler düşünme.bacaklarım hava da bende yapamadım hala zorlanıyorum mesela o şekilde, ama üstteyken yüzüm dönük yaptım üstte çömelerek yapmadın değil mi o zaman ayakların çok acır. namaz kılarken oturduğun gibi oturman gerekiyor.
Başaracağına inanırsan başarırsın canım. Ama sakinliğini kaybetmemen lazım. İlişkiden önce güzel bir duş al. En son denediğin aparatla kısa bir egzersiz yap. Eğer eş parmağını alabilirsen çok faydasını görürsün. Eş parmağı ile yapamazsan bolca jellenip hangi pozisyonda rahat isen ona yönel. Ama senin üstte olduğun pozisyon bence daha kolay. Benim tavsiyem ilk deneme için ön sevişme yapmadan deneyin. Sen üstte ol ve p...s başını aldıktan sonra çooook hafif eşine doğru eğilerek p...si almaya devam et. Unutma yön hafif aşağıya doğru. Yorulduğun yerde ya da yapamıyorum dediğin yerde sakın geri çekilme. Biraz bekle ve sonra devam et. Deriiiin nefes al ve verirken ittir canım. Eşinle de konuş o hiçbirşekilde müdahalede bulunmasın. Kontrol tamamen sen de olsun canım.
bak biraz ara verince aştığımız halde bizde de oluyor sanki girmeyecek gibi hissediyorum ama daha önce olduysa yine olur diyorum zihnimi rahatlatınca oluyor aslında ordaki duvar beynimiz inan. p başı oraya geldiğinde hafif git gel yap birazcık girdirmeye çalışıp geri çıkar hafif küçük dairelerle poponu oynat o zaman ıslanmaya başlıyor yavaş yavaş giriyor zaten biranda girmiyor yavaş yavaş zihnini rahatlatırken derin nefes al ve ıkınarak girdirmeye çalış
Arkadaşlar şimdi p... denemesi yaptım ama olmuyo her pozisyonda denedik ama olmuyo tabi azıcık kastım ama fazla değil bide z.yağıyla denedim olmuyo acaba jele devamlı etsem hangisinin daha iyi olduğunu anlayamadım Suanda çok caresizim ağlayacak gibiyim p... ucu giriyor gerisi gelmiyo sanki duvar var anlayamadım ki yardiiiiiiiiiiiiimmm !!!!! Lütfen !!!
bugün epey uğraştın, maşallah güzelde ilerliyorsun, yarın kaldığın yerden tam gaz devam canım :))
benim 3 ay olacak canım yeneli..
mrb canım mesajını yine geç aldım:)bi türlü iletişime geçemedik :) 100 mesajım olmadığı için mesaj atamıyorum.
bana girceğin saat belliyse şu saatte giricem diye haber verebilirsen çok şey istemiş olurmuyum acaba :)
vay be egzersizlere bir başladın pir başladın
canım kulak çubuğu aşaman tamamdır:13: şimdi kendine ince bi aparat yap, daha sonra kalın bakkal mumuna geçebilirsin
canım bu hastalığı yenmek istiyosan kanı falan çok düşünme olur muegzersiz yapan bi çok arkadaşta ilk ilişkide kan gelmedi, çünkü egzersizlerle o bölgeyi esnettiiğimiz için vajinamız artık kendini kasmamayı öğreniyor, ilişkide de rahat olduğun için kan gelme ihtimalin düşüyor.
bu arada ben 2 parmata yendim benden gelmişti, bu kişiyle alakalı bi durum işte
eşime bu konudan bahsetiiğimde olur mu öyle şey kan gelmezse doktora gideriz dedi çok bozuldum aklım bi yandan da orda bana güvenmiyomusun dedim onunla alakası yok dedi belki kızlığıı ameliyatla bozmak gerekebilir dedi artık sesimi çıkarmadım ama çok üzüdüm
şimdi işten geldim ve direk egzersizlere başlayacağım :):)
serap41 sana bişey soracam sen bu derdi yendin di miBaşla canım başla, durmak yok devam :)))
Allah kolaylıklar versin..
eşime bu konudan bahsetiiğimde olur mu öyle şey kan gelmezse doktora gideriz dedi çok bozuldum aklım bi yandan da orda bana güvenmiyomusun dedim onunla alakası yok dedi belki kızlığıı ameliyatla bozmak gerekebilir dedi artık sesimi çıkarmadım ama çok üzüdüm
Arkadaşlar denemelere devam ediyorum ve 5.5 cm lik bir aparat yaptım kendime çok rahat alabildim hiç acı falan da yok egzersize başlayacak arkadaşlara tavsiyem kayganlaştırıcı kullanın ve nefes verirken ittirin inanın kendiliğinden kayıyor .ben yapabildiysem herkes yapar bu siteye gireli 3 ay oldu yeni başladım keşke daha önce başlasaydım .hadi egzersize:):)
sen var ya süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?