- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.201
kızlarrr bız bugun es denemesı yaptım ben ustte olunca tam ıcıme alamıyorum onu es gectık artık p... bol jelledım eşim ustteyken başını aldım kızlar şaka gibi başından biraz daha fazla olabılır cunku esım yavasta olsa gıtgel yaptı ama yanmam olustu kendımı kastım o esnada bırakmak yok yola devam kızlar ALLAHIM sızden razı olsun bu asamalara gelmem sızın ılgınızden cesaret alıp oldu sımdı ben gelın mı olmus oldum
canım başını aldıysan gerisi çok kolay inan ki :))) ıkınmayı unutma canım çok faydalı oluyor. o yanma kendini kasmandan kaynaklanıyor. aslında üst pozisyon en rahatı çünkü kontrol sende oluyor. ama sen nasıl rahatsan öyle dene. çok az kalmış canım hadi hayırlı olsun :))
Canımm cevabın için çokk saol gerisi gelir ölemi dersin ya ıkınıyorum canım benim ama ılerlemedi arada yukarıya baskı verdıgını hıssettım ilk girişte yanlıs yapmadık dımı ve yanmam olusunca bırakmak zorunda kaldım zamanla oda oturur ramazana kadar bu işi bitirmek istiyorum rabbimin izniyle sizde vesile olarak ins ramazanda ınsan cok zorlanır cunku
sende sağol canım. bende senin gibi ilk önce yarısına kadar aldım birkaç denemede. hemen peşinden de hepsi oldu. kesinlikle gerisi gelecek rahat ol. dümdüz bir şekilde değil popoya eğimli sokmaya çalışın canım. ramazana daha çok var sen o zamana kadar kalmazsın bence :)) sen bu azimle yarın öbür gün gelin olursun canım
gelin olursun dedin ya beni benden aldın serapcım içimde kelebekler ucustu saka gıbı gelıyor ya daha 1ay oncesıne kadar umutsuz vaka gıbı dolanıyordum cok sukur ıyıkı busayfaya uye olmusum
buraya gelen gelin olmadan gitmiyor eğer ki egzersizlerinde istikrarlı olursa kendine inanırsa tabi. bence de iyi ki burayı bulmuşsun canım :)) bizi bizden iyi anlayan başka kimse yok. bu azmini hiç kaybetme, sana inanıyorum yakında güzel haberlerini alırız inş. canım
inşallah canım ya bişi sorcam sen kac eşli denemede yendin canım peki şimdi yine yanma oluşuyomu yada nebilim ince sızı karsık bısıler ilk zamanları anlatabılırmısın zahmet olmassa serapçımm
Tekrar tekrar basa dönüyorum ilerleme kaydedeniyorum aparat yaptim denedim olmustu eslide az bisi almistim sindi ikisini de yapamıyorum basladigim yer deyim nasi bi sinav bu ve ne kadar dayanabilicegimi bilmiyorum kendimi okadar aciz hissediyorum ki
Arkadaşlar merhaba, ben henüz 1 haftalık evliyim. Yıllardır tanıdığım, sevdiğim adamla evlendim, bekarken bu konuda korkularım vardı ama bu kadarını öngörememiştim.
İlk 3 gün denedik, olmadı.. bi yere kadar geliyoruz tam girecekken ben sıkıyorum, kasıyorum kendimi, acıyacak hissiyle duvar örüyorum, eşimi itiyorum, ağlama krizine giriyorum bazen.
Canımın çok yandığı falan da yok,hafif bi sızı hissediyorum aslında ama acıyacağını düşünüyorum işte.
Eczacı bir bayanla konuştum durumu, Kayganlaştırıcı, kas gevşetici, sakinleştirici bi ton şey denedik hiç bi şekilde yardımcı olmadı.
Eşim de, kendini hastayım psikolojisine sokma, birşeyin yok, aşarız diyor doktora gitmeye sıcak bakmıyor. Ama suçluluk hissediyorum, kendime kızıyorum, eşimle de sık sık tartışıyoruz bunun stresiyle, çok üzüyoruz birbirimizi günlerdir.
Tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba, ben henüz 1 haftalık evliyim. Yıllardır tanıdığım, sevdiğim adamla evlendim, bekarken bu konuda korkularım vardı ama bu kadarını öngörememiştim.
İlk 3 gün denedik, olmadı.. bi yere kadar geliyoruz tam girecekken ben sıkıyorum, kasıyorum kendimi, acıyacak hissiyle duvar örüyorum, eşimi itiyorum, ağlama krizine giriyorum bazen.
Canımın çok yandığı falan da yok,hafif bi sızı hissediyorum aslında ama acıyacağını düşünüyorum işte.
Eczacı bir bayanla konuştum durumu, Kayganlaştırıcı, kas gevşetici, sakinleştirici bi ton şey denedik hiç bi şekilde yardımcı olmadı.
Eşim de, kendini hastayım psikolojisine sokma, birşeyin yok, aşarız diyor doktora gitmeye sıcak bakmıyor. Ama suçluluk hissediyorum, kendime kızıyorum, eşimle de sık sık tartışıyoruz bunun stresiyle, çok üzüyoruz birbirimizi günlerdir.
Ayrıca isteksizlik hissediyorum, eşim dokunduğunda öptüğünde korkuyorum. Kendimi vajinismus olarak adlandırmıyorum çünkü sanırım onlar hiç bir şekilde dokundurmazlarmış kendilerine (haydar dümenin bir yazısında okumuştum) ama oraya doğru gitmekten korkuyorum. Bir an önce müdahale etmeliyim
merhaba canım hosgeldın. oncelıkle sunu soyleyebılırım kı daha yenı evlısın 1 hafta nedır kı bunu hemen halledebılırsın.
öncelıkle acı dıye bır sey yok.bız kendımızı kastıgımız ıcın oraya gırıs engellenıyor ve otomatık olarak acıyor. ama rahat bırakırsan tadını cıkarırsan kendını ana bırakırsan acımayacaktır. hem bıraz acısa bıle ucunda olum yok. bı ıgne neyse buda odur emın ol.
ben sımdı sana egzersız yapmanı tavsıye edeyım mı etmeyeyım mı bılmıyorum.cunku bende 1 haftalık evlıyken buraya geldım ve egzersız falan okudugum zaman daha cok kasıldım ve baslamam aylar surdu. kendını vajınısmusum psıkolojısıne sokma. ıstersen serce ve ısaret parmagını jelle ve gırıse yerlestır nefes verırken ıkın ve ıttır. boylece oranın duvar olmadıgını gorup rahatlayabılırsın.
esınle anın tadını cıkar ve bunu asabılecegıne ınan canım.
bende hala işaret parmağını 2. boğumdan ileri ittiremiyorum korkumdan acır kanar diye bi cesaret gelse keşke
canım acıda yok kanda rahat ol nefes al ver bide dikkatini başka yöne ver düşünme onu parmağını iyice jelle kayıp girecek zaten bak evdeysen kalk hemen dene parmağını ittirirken ıkın o zaman açılıyo orası hadi bak hiç bişey yok dene hemen
Esracım oncelıkle şu negatitliği at üstünden güzel düşün güzel şeyler olsun ilk önce aynayla vajinanı tanı derim canım ıkkın böle açılan deliğe bak bende 1 aydır bu sayfadayım yaklasık ben eczaneden ultrasyon jeli aldım 2.5 tl ye bir sene gider o parmak bıraz ıtıcı gelebılır haklı olabılırsın sende kursun kalemi strecle canım bolcana jel sur aklını oraya degılde baska seylerle ılgılen nebılım tv ızle muzık dınle ıkındıkca yavas yavas ıt azıcık ucundan bıle gırse ınan cesaret geliyor ınsana daha da kalınlastırmak ıstıyor sana tavsıyem dr. ıkıncı plana at derim emınım hıc geregı kalmıycak kararlıysan ısı bıtmıs bıl
merhaba canım hosgeldın. oncelıkle sunu soyleyebılırım kı daha yenı evlısın 1 hafta nedır kı bunu hemen halledebılırsın.
öncelıkle acı dıye bır sey yok.bız kendımızı kastıgımız ıcın oraya gırıs engellenıyor ve otomatık olarak acıyor. ama rahat bırakırsan tadını cıkarırsan kendını ana bırakırsan acımayacaktır. hem bıraz acısa bıle ucunda olum yok. bı ıgne neyse buda odur emın ol.
ben sımdı sana egzersız yapmanı tavsıye edeyım mı etmeyeyım mı bılmıyorum.cunku bende 1 haftalık evlıyken buraya geldım ve egzersız falan okudugum zaman daha cok kasıldım ve baslamam aylar surdu. kendını vajınısmusum psıkolojısıne sokma. ıstersen serce ve ısaret parmagını jelle ve gırıse yerlestır nefes verırken ıkın ve ıttır. boylece oranın duvar olmadıgını gorup rahatlayabılırsın.
esınle anın tadını cıkar ve bunu asabılecegıne ınan canım.
denicemmm söz veriyorummm ki denicemm ama şimdi değil ev müsait değil ilk denememde de yazıcammm kendi evime gidince tabi
bu arada çok önemli bişey daha sormak istiyorum bu çalışmaları yapınca eşle ilk birleşmede kan gelir mi ? sonuçta kızız gelmesi lazımmm
İlk 3 gün denedik, olmadı.. Bi yere kadar geliyoruz tam girecekken ben sıkıyorum, kasıyorum kendimi, acıyacak hissiyle duvar örüyorum, eşimi itiyorum, ağlama krizine giriyorum bazen.
Son bir kaç gündür de isteksizlik başladı bende.. eşim yaklaştığında dokunduğunda öptüğünde korkuyorum.
Kendimi vajinismus hastası olarak adlandırmıyorum çünkü sanırım onlar hiç bir şekilde dokundurtmazlarmış kendilerine (haydar dümenin bir yazısında okumustum) ama oraya doğru gitmekten korkuyorum bir an önce müdahale etmezsem
Canımın çok yandığı falan da yok,hafif bi sızı hissediyorum aslında ama ilerlersek acıyacağını düşünüyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?