Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım geçmiş olsun mu desem gözün aydın mı desem acaba Sen en zorunu atlatmışsın artık Hafiften git-gel de yapmışsın Bundan sonrası bol ve düzenli çalışmaya bakar tatlım

valla ıkımızde pek anlamadık.bıde ben anlamıyorum o nasıl anlamıyor onuda cozemedım artık bıdahakı denemede netlesır olup olmadıgı tsk ederım canım

seherrrrr kızzzzzz az önce okuyodum senin yazdıklarını bu da tembel çıktı cecem gibi diye düşünüyodum olmuş sanki bilemedim şimdi halayını çeksem mi ki çekeyim ben yine de canım gözün aydın tam olmamışsa bile çoğu olmuş gitgel bile yapmışın valla çekcem halayy :119::119::119::119::118::118::118::118::122::122::122:
devamı gelir inş ya çok sevindim sen de eskilerdensin bayağı oldu seninde ama çok şükür ya bitti gibi

canım ben egzersiz yapmadım ya yapamadım ve hep erteledim zaman bulamadım falan filan işte kafada bitirdim ben birde burdaki pozisyonları falan kızların dediklerini uyguladım emla sürdüm ve yendim çok şükür 6. aya gircem işte yeneli

basbayağı olmuşşş işte, yeni gelin var kızlar haydi halayaaa, Allah başka dert vermesin canım, 2 3 denemeden sonra tamamen anlıcaksın merak etmee:119::119::119::119::119::123:

basbayağı olmuşşş işte, yeni gelin var kızlar haydi halayaaa, Allah başka dert vermesin canım, 2 3 denemeden sonra tamamen anlıcaksın merak etmee:119::119::119::119::119::123:

seher de olmuş da olduğuna inanamayanlardan bizde ilk öyle olmadık mı ay çok sevindim ya oda çok bekledi uğraştı

dediğiniz gibi yapıcam önce kadın doğum sonra çalışmalarr eğer ben bu hastalığı yenersem hepinize sözzz sözz sözzz tatlı yemek ne istiyrsanız ısmarlıcammmm ama sözzz :)

kızlar bu sorun bende de var parmak egzersizi de yaptım yani kendi parmagımı denedim baya giriyo içine ama yinede yapamıyoruz
merhaba damdan düşer gibi olacak ama ben de eski vajiliyim ve bu topic sayesinde kurtuldum.egzersizde ne durumdasın?kaç parmak çalışıyorsun?derinliğinden çok genişlik daha önemli.eş parmağı denedin mi belki bu şekilde kendine güvenin gelir.ayrıca p..sin yönü ayarlamak ve ıkındığın zaman p.si itmek sana yardımcı olabilir.ne aşamada olduğunu biilmiyorum.aklına takılan birşey olursa yardımcı olmak isterim.tez zamanda kurtulman dileğiyle...

merhaba arkadaşlar.Beni eskiler tanır ama uzun zamandır topiğe girememiştim.vajiden kurtulmuş ve bunu burda başarmış biri olarak isteyenlere yardımcı olabilirim sorusu olan varsa çekinmesin lütfen

canım tebrikler, çok şükür kurtulmuşsun sende
Allah başka sıkıntı vermesin, mutluluğunuz daim olsun inş.

öncelikle merhaba ben egzersizlere başlayalı sadece iki gün oldu aynen senin gibiydim beklemekle zaman kaybediyoruz.orada ki et parçasını ilk başta bende gördüm ve sanki birşey giremez gibi kapalı ve minicik... bende parmakla yapamadım orada birşey yok emin ol:):)parmakla yapamıyorsan ben kulak çöpünü streçleyip denedim ve inanılmaz bir şekilde girdiğini görüyorsun ve içi bomboş:):)o kadar rahat ki ben yaptıysam bunu gerçekten herkes yapar o kadar korkak biriyim ki canım da çok kıymetlidir iğne bile olamam:):)sadece dene lütfen kulak çöpü çok rahat giriyor.rahat ol ben müzik dinlerken yapıyorum ve şöyle düşünüyorum bunu her kadın yapıyor ve dünyanın her yerinde bu kadar acı verecek birşey olsa insanlar zevk için yapar mıydı ....hepimiz burada ki yenen ,yenemeyen hala egzersizlere devam eden arkadaşlar ve ben seni çok iyi anlıyoruz gerçekten insanın hayatını mahvediyor.fakat zararın neresinden dönersek kardır ...

herkese ıyı akşamlar ,
hafta sonu tam bır ılışkı yasadık cok rahat oldu.umarım bundan sonrasıda hep boyle devam eder.(hala inanamıyorum cunku ben 4 yıllık evlıyım bır ıkı tesebbusumuz olmustu yarım yamalak ama ben acı cekmıstım sırf olsun dıye ama dun anladımkı hıcbırı tam olmamıs eskı tesebbuslerımızın)
ben kendımı ümitsiz vaka zannediyordum en kötu anımda burayı buldum ve bı cesaret geldı ama ben o egzersızlerı yapabilsem zaten ilşki olur diyordum ama vazgecmedim önceleri sadece okudum tüm sayfaları bırgün yazdım buraya <<serap41:yenmeden gitmeyeceksin demişti>> benim sesimi duydu ve umudum oldu onun bana yazdıgı mesaj sayesınde egzersizlere basladım düzenli olarak yaptıkca umutlandım ve yendim.öncelikle serap41 ve burdaki herkese cok teşekkür ederim,eski sayfalara bakamıyorum suan isimleri unuttum hepınize tek tek tesekkur ederım ıyıkı varsınız allah razı olsun hepınızden hakkınızı helal edın.serap41 yendim !!!!
yenmeye calısan arkadaslar önce inanın sonra egzersizleri düzenli yapın, burdaki tecrübeli arkadaslar cok ıyı taktıkler verıyo herseyı okuyun ve uygulayın sonrasında kendınızı rahat bırakınca cok kolay oluyo,hepimiz aynı yollardan gectık umudunuz kaybetmeyin,benim kadar gecikmeyin...

bıohazard umarım en kısa zamanda yenersin ,yenersiniz. ben 8.5cm aparat kullandım en son ilk es denemsinde %70 felan oldu oda ben kastım bıraz kendimi ondan sanırım ikinci denemede zorlanmadan oldu.burdaki arkadasların anlattıgı üst poz cok rahat herkese tavsiye ederim

bende şu an 5 buçuk cm deyim hatta şimdi daha kalınlaştırıp deneyeceğim o zaman benim de az kaldı inşallah:)

bende şu an 5 buçuk cm deyim hatta şimdi daha kalınlaştırıp deneyeceğim o zaman benim de az kaldı inşallah:)

inşallah canım ben aparatları yavas yavas buyuttum tam rahat almadan dıgerıne gecmedım kendimce kesin çözüm olsun dıye :)) sen kendını rahat hıssdıyorsan 5,50 da kalınlastır canım ama hiç zorlama kalınlastırcam dıye (zorlayıp pes edenler okudum ) ben hatta ılk zamanlar olcmuyordum cm lere takılıp kalmayım rahat olsun dıye pecete sarıp sarıp kalınlastırıyordum bırgun bı olctum 7 cm olmus ve azklamıs dıye cok sevınmıstım

peki egzersizlerde kanaman oldu mu yada ilk ilişkiden sonra kızlık zarı cidden esniyor mu acı falan hissettin mi?kusura bakma biraz çok soru sordum ama biran önce bitsin istiyorum:):)

peki egzersizlerde kanaman oldu mu yada ilk ilişkiden sonra kızlık zarı cidden esniyor mu acı falan hissettin mi?kusura bakma biraz çok soru sordum ama biran önce bitsin istiyorum:):)

yok canım sor ıstedıgıni..canım benım durumum bıraz farklıydı bız ılk yıllarda hep denemeler yapıyorduk ben bırgun dedımkı acısada sesımı cıkarmıycam zorla dedım esıme zar zaten gırıse yakın oldugu ıcın olmus tabı bız kanı gorunceye kadar anlamamıstık.sonrasında hep husranla bıten denmelrımız oldu zaman gecyıkce denmelerde bıktırdı bızı cok nadır denem yaptık ama olmuyordu cok az gırıyordu ve ben kastıgım ıcın acı cekıyordum ve bırakıyorduk. egzersızlerler gırıs esnıyor ve sen kaslarına hakım oldugun ıcın kasılmıyorsun egzersınde bunu ogrenıyorsun,inanıyorsun aparat gırdı oda gırer dıye gırısı gectıkten sonrası cok rahat oluyor bosluk cunku kendını kasmadıgın surece acı yok canım hemde hıc ılk gırıste yanma hıssedıyorsun ama cok hafıf.
gec cevaplıyorum kusura bakma net cok yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…