- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.281
Canım geçmiş olsun mu desem gözün aydın mı desem acabaSen en zorunu atlatmışsın artık Hafiften git-gel de yapmışsın Bundan sonrası bol ve düzenli çalışmaya bakar tatlım
Bu arada kızlar ben yaptım mı yapamadım mı tam anlamadım. dun denedık ılk basta 11cmlık aparatı aldım sonrasında es denemesıne gectık. egzersız yaptıgım pozıysonu aldık. sonra gırmesıne ızın verdım bır basınc hıssettım o kadarı da normal sanırım. ama boyle 1-2cm kaldı hafıf gıt gel yaparak halletmeye calıstık ama sonra dedık baska sefere denerız. yanı sımdı tam oldu mu olmadı mı bılmıorum bı kac kez boyle hafıf gıdıp geldı ama hepsı tam olmadı.
elab sen egzersizle mi yendin ? Arkadaşlar ben z.yağıyla yendim eş parmağı ve kendi parmağımı deneme yaptım çok fazla ilerleyemedim hele aparatı hiç denemedim jel de kullanmadım ama parmak kas gevşetici ve z.yğı kullandım.
Bu arada kızlar ben yaptım mı yapamadım mı tam anlamadım. dun denedık ılk basta 11cmlık aparatı aldım sonrasında es denemesıne gectık. egzersız yaptıgım pozıysonu aldık. sonra gırmesıne ızın verdım bır basınc hıssettım o kadarı da normal sanırım. ama boyle 1-2cm kaldı hafıf gıt gel yaparak halletmeye calıstık ama sonra dedık baska sefere denerız. yanı sımdı tam oldu mu olmadı mı bılmıorum bı kac kez boyle hafıf gıdıp geldı ama hepsı tam olmadı.
basbayağı olmuşşş işte, yeni gelin var kızlar haydi halayaaa, Allah başka dert vermesin canım, 2 3 denemeden sonra tamamen anlıcaksın merak etmee:119::119::119::119::119::123:
eşime bu konudan bahsetiiğimde olur mu öyle şey kan gelmezse doktora gideriz dedi çok bozuldum aklım bi yandan da orda bana güvenmiyomusun dedim onunla alakası yok dedi belki kızlığıı ameliyatla bozmak gerekebilir dedi artık sesimi çıkarmadım ama çok üzüdüm
madem öyle söyledi ve senin de aklında da hep bu soru işareti olacak, kendini veremeyeceksin ilişkiye, nacizane fikrim öylesine yani özel falan şart değil bir kadın doğum uzmanına eşinle beraber gitsen ve en azından zar yapınla alakalı bilgi vermesi açısından gidelim dersin hemde hiçbir açıklama yapmana gerek kalmadan eşin de öğrenmiş olur. amaç senin zihninin rahatlaması yoksa biz bayanların kimseye birşey ispat etmeye mecburiyetimiz yok aslında bu eşimiz bile olsa,güvenmiyorsa evlenmeseydi, yanlış düşünenler kendi utansın. ama bozulma belki gerçekten eşin kötü niyetli söylememiş olabilir sen bunlara takılma.
canımm hiç moralini bozma bende mart ayında kadın doguma gıttım vajınusmustan suphelenıyorum dıye muayene ederken kızlıgımın durdugunu soyledı ve ben ıkı gun once esli denemede başını aldıgım halde kanama gelmedı egzersız yaparkende herkezden kan gelcek dıye bır kural yok baktın dert edıyor dr gıdersın
canım gene söylüyorum egzersiz yapıcaksan kızlık falan umrunda olmasın. Eşinin de bunu kabul etmekten başka çaresi yok, yıllarca vajili kalmak mı istiyosun, bu senin hastalığın eşin bu konuyu iyice anlasın, karar verin öyle başla egzersize.
egzersiz yapan çoğu arkadaşımızdan kan gelmedi, zaten kan korkusu yüzünden vajili oluyoruz keşke hiç kan diye bişey gelmese:31:
merhaba damdan düşer gibi olacak ama ben de eski vajiliyim ve bu topic sayesinde kurtuldum.egzersizde ne durumdasın?kaç parmak çalışıyorsun?derinliğinden çok genişlik daha önemli.eş parmağı denedin mi belki bu şekilde kendine güvenin gelir.ayrıca p..sin yönü ayarlamak ve ıkındığın zaman p.si itmek sana yardımcı olabilir.ne aşamada olduğunu biilmiyorum.aklına takılan birşey olursa yardımcı olmak isterim.tez zamanda kurtulman dileğiyle...kızlar bu sorun bende de var parmak egzersizi de yaptım yani kendi parmagımı denedim baya giriyo içine ama yinede yapamıyoruz
Arkadaşlar tekrar merhaba, dün sorunumu yazmıştım.
Akşam tavsiyelerinizi denedim bir aparat kullanmadan kayganlaştırıcı yardımıyla serçe parmağımla.. Aynada biraz kendimi inceledim yalnız ufacık bir delik var sanki önü bir et parçasıyla kapalı gibi geldi bana fizyolojik bir sorun var sanırım doktora gitmem lazım bu konuda.
Ayrıca denemelerimde midem bulanıyor benimkendimi çok halsiz ve kötü hissediyorum, uzatamıyorum, dışardan oynuyorum sadece sonra sıkılıp bırakıyorum.
Belki doktora gidip muayene olursam bir sorun olmadığını söylerse daha rahat hareket ederim ama şu an ona inandırdım kendimi
canım çok sıkkın
herkese ıyı akşamlar ,
hafta sonu tam bır ılışkı yasadık cok rahat oldu.umarım bundan sonrasıda hep boyle devam eder.(hala inanamıyorum cunku ben 4 yıllık evlıyım bır ıkı tesebbusumuz olmustu yarım yamalak ama ben acı cekmıstım sırf olsun dıye ama dun anladımkı hıcbırı tam olmamıs eskı tesebbuslerımızın)
ben kendımı ümitsiz vaka zannediyordum en kötu anımda burayı buldum ve bı cesaret geldı ama ben o egzersızlerı yapabilsem zaten ilşki olur diyordum ama vazgecmedim önceleri sadece okudum tüm sayfaları bırgün yazdım buraya <<serap41:yenmeden gitmeyeceksin demişti>> benim sesimi duydu ve umudum oldu onun bana yazdıgı mesaj sayesınde egzersizlere basladım düzenli olarak yaptıkca umutlandım ve yendim.öncelikle serap41 ve burdaki herkese cok teşekkür ederim,eski sayfalara bakamıyorum suan isimleri unuttum hepınize tek tek tesekkur ederım ıyıkı varsınız allah razı olsun hepınızden hakkınızı helal edın.serap41 yendim !!!!
yenmeye calısan arkadaslar önce inanın sonra egzersizleri düzenli yapın, burdaki tecrübeli arkadaslar cok ıyı taktıkler verıyo herseyı okuyun ve uygulayın sonrasında kendınızı rahat bırakınca cok kolay oluyo,hepimiz aynı yollardan gectık umudunuz kaybetmeyin,benim kadar gecikmeyin...[/QU
merhaba öncelikle tebrik ediyorum darısı bizim başımıza...peki kaç cm de yendiniz ben egzersizlerdeyim şuan da merak ediyorum..
bıohazard umarım en kısa zamanda yenersin ,yenersiniz. ben 8.5cm aparat kullandım en son ilk es denemsinde %70 felan oldu oda ben kastım bıraz kendimi ondan sanırım ikinci denemede zorlanmadan oldu.burdaki arkadasların anlattıgı üst poz cok rahat herkese tavsiye ederim
bende şu an 5 buçuk cm deyim hatta şimdi daha kalınlaştırıp deneyeceğim o zaman benim de az kaldı inşallah:)
inşallah canım ben aparatları yavas yavas buyuttum tam rahat almadan dıgerıne gecmedım kendimce kesin çözüm olsun dıye :)) sen kendını rahat hıssdıyorsan 5,50 da kalınlastır canım ama hiç zorlama kalınlastırcam dıye (zorlayıp pes edenler okudum ) ben hatta ılk zamanlar olcmuyordum cm lere takılıp kalmayım rahat olsun dıye pecete sarıp sarıp kalınlastırıyordum bırgun bı olctum 7 cm olmus ve azklamıs dıye cok sevınmıstım
peki egzersizlerde kanaman oldu mu yada ilk ilişkiden sonra kızlık zarı cidden esniyor mu acı falan hissettin mi?kusura bakma biraz çok soru sordum ama biran önce bitsin istiyorum:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?