- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.301
ben de 1.5 yıldır evliyim ve hala ilişkiye giremedik. şu anda ssk da bir doktora gıdıyorum ama cok guvenemedım doktora ne önerırsınız.
doktor konusunda bırsey dıyemem canım ama bence bı ayna alıp egzersızlere basla once sadece ıncele nefes alıp verdıkce ıkındıkca vajınandakı degısıklıklerı gor parmak yapabilirsen parmagınla dene ben once parmakla çok kasıldım yapama dıye bıraktım sonra okurken kulak copu duydum strecleyıp jelledım oyle basladım.burdakı sayfaları oku ve bıran once egzersıze basla umarım en kısa zamanda yenersın canım
yok canım sor ıstedıgıni..canım benım durumum bıraz farklıydı bız ılk yıllarda hep denemeler yapıyorduk ben bırgun dedımkı acısada sesımı cıkarmıycam zorla dedım esıme zar zaten gırıse yakın oldugu ıcın olmus tabı bız kanı gorunceye kadar anlamamıstık.sonrasında hep husranla bıten denmelrımız oldu zaman gecyıkce denmelerde bıktırdı bızı cok nadır denem yaptık ama olmuyordu cok az gırıyordu ve ben kastıgım ıcın acı cekıyordum ve bırakıyorduk. egzersızlerler gırıs esnıyor ve sen kaslarına hakım oldugun ıcın kasılmıyorsun egzersınde bunu ogrenıyorsun,inanıyorsun aparat gırdı oda gırer dıye gırısı gectıkten sonrası cok rahat oluyor bosluk cunku kendını kasmadıgın surece acı yok canım hemde hıc ılk gırıste yanma hıssedıyorsun ama cok hafıf.
gec cevaplıyorum kusura bakma net cok yavas
ben de 1.5 yıldır evliyim ve hala ilişkiye giremedik. şu anda ssk da bir doktora gıdıyorum ama cok guvenemedım doktora ne önerırsınız.
arkadaşım umarım bir an önce yenersin.ben doktorada gittim hem de iki ayrı doktora inan verdikleri egzersiz buradakilerin aynısı ve sen bu işi byeninde bitirmezsen yine doktorun verdiği egzersizlere başlayamıyorsun .ben çok para döktüm ama hiç bir doktor bu site kadar beni cesaretlendirmedi tavsiyem bir an önce başlamalısın egzersizlere o kadar basit ki... bu siteyi 3 ay önce keşfettim ancak bir türlü bu haftaya kadar egzersizlere başlama cesareti bulamadım ama baktım ki yanlız değilim ve bunu herkes yapabiliyor ina ettim 3 günde 6 buçuk cm e geçtim yapamayacak hiç bir şey yok kendine güven parmakla yapamam dersen kulak çöpüyle dene çok basit giriyor ben öyle başladım ama daha fazla erteleme .....
herkese ıyı akşamlar ,
hafta sonu tam bır ılışkı yasadık cok rahat oldu.umarım bundan sonrasıda hep boyle devam eder.(hala inanamıyorum cunku ben 4 yıllık evlıyım bır ıkı tesebbusumuz olmustu yarım yamalak ama ben acı cekmıstım sırf olsun dıye ama dun anladımkı hıcbırı tam olmamıs eskı tesebbuslerımızın)
ben kendımı ümitsiz vaka zannediyordum en kötu anımda burayı buldum ve bı cesaret geldı ama ben o egzersızlerı yapabilsem zaten ilşki olur diyordum ama vazgecmedim önceleri sadece okudum tüm sayfaları bırgün yazdım buraya <<serap41:yenmeden gitmeyeceksin demişti>> benim sesimi duydu ve umudum oldu onun bana yazdıgı mesaj sayesınde egzersizlere basladım düzenli olarak yaptıkca umutlandım ve yendim.öncelikle serap41 ve burdaki herkese cok teşekkür ederim,eski sayfalara bakamıyorum suan isimleri unuttum hepınize tek tek tesekkur ederım ıyıkı varsınız allah razı olsun hepınızden hakkınızı helal edın.serap41 yendim !!!!
yenmeye calısan arkadaslar önce inanın sonra egzersizleri düzenli yapın, burdaki tecrübeli arkadaslar cok ıyı taktıkler verıyo herseyı okuyun ve uygulayın sonrasında kendınızı rahat bırakınca cok kolay oluyo,hepimiz aynı yollardan gectık umudunuz kaybetmeyin,benim kadar gecikmeyin...
arkadaşlar 6.5 cm de alabiliyorum artık rahat girdi ama egzersiz bittikten sonra bir dolgunluk hissi oldu bu normal mi sizce?
merhaba canım, her gün cm.leri arttırıyorsun maşallah sana :)) süper gidiyorsun
dolgunluk hissi gayet normal canım, bir sıkıntı olmaz merak etme. çünkü aparat git gide kalınlaşıyor ve hissiyatta artıyor haliyle. zamanla oda geçecek. bu hafta yeni gelinlerimiz oldu ne güzel, belki sende peşlerinden gelirsin
azimlisin ben sana inanıyorum, Rabbim kolaylıklar versin canım
arkadaşlar 6.5 cm de alabiliyorum artık rahat girdi ama egzersiz bittikten sonra bir dolgunluk hissi oldu bu normal mi sizce?
teşekkür ederim vaveyla burdan öğrenecegım cok sey var sanırım.jelle parmak denemeye basladım ama cok basarılı olamadım yarın kulak çöpüyle deneyecegım. inşallah basarırım
aslında burda cok iyi doktor önerılerı var ama cok pahalı gelıyo gitmek imkansız gibi 5000 -6000 tl den bahsediliyo değer aslında ama elde yok :)
dediğiniz gibi yapıcam önce kadın doğum sonra çalışmalarr eğer ben bu hastalığı yenersem hepinize sözzz sözz sözzz tatlı yemek ne istiyrsanız ısmarlıcammmm ama sözzz :)
herkese ıyı akşamlar ,
hafta sonu tam bır ılışkı yasadık cok rahat oldu.umarım bundan sonrasıda hep boyle devam eder.(hala inanamıyorum cunku ben 4 yıllık evlıyım bır ıkı tesebbusumuz olmustu yarım yamalak ama ben acı cekmıstım sırf olsun dıye ama dun anladımkı hıcbırı tam olmamıs eskı tesebbuslerımızın)
ben kendımı ümitsiz vaka zannediyordum en kötu anımda burayı buldum ve bı cesaret geldı ama ben o egzersızlerı yapabilsem zaten ilşki olur diyordum ama vazgecmedim önceleri sadece okudum tüm sayfaları bırgün yazdım buraya <<serap41:yenmeden gitmeyeceksin demişti>> benim sesimi duydu ve umudum oldu onun bana yazdıgı mesaj sayesınde egzersizlere basladım düzenli olarak yaptıkca umutlandım ve yendim.öncelikle serap41 ve burdaki herkese cok teşekkür ederim,eski sayfalara bakamıyorum suan isimleri unuttum hepınize tek tek tesekkur ederım ıyıkı varsınız allah razı olsun hepınızden hakkınızı helal edın.serap41 yendim !!!!
yenmeye calısan arkadaslar önce inanın sonra egzersizleri düzenli yapın, burdaki tecrübeli arkadaslar cok ıyı taktıkler verıyo herseyı okuyun ve uygulayın sonrasında kendınızı rahat bırakınca cok kolay oluyo,hepimiz aynı yollardan gectık umudunuz kaybetmeyin,benim kadar gecikmeyin...
öncelikle hoş geldin canım. bu işin çözümü egzersizden geçiyor, eğer ki kendine inanırsan ve egzersizlerini aksatmadan yaparsan sende yenersin kısa zamanda. neler yaptın ya da egzersizlerle ilgili bir bilgin var mı? bu sayfanın en başında kegel egzersizleri var canım. ilk sayfayı güzelce oku ve uygula yazılanları. merak ettiğin bir şey olursa gir buraya hiç çekinme sor. mutlaka cevabını alırsın. umarım en kısa zamanda kurtulursun canım..
öncelikle hoşgeldin canımmmarkadaşlarım da yazmış egzersizlere başlamalısın bi an önce, ben de sadece burda yaptığım egzersizlerle başardım:13:
şunu da söylemek istiyorum kimse kusura bakmasın doktora verdiğin 5 bin liraya değmez, bu hastalığı tek başına sadece kendi kendine 3 günde yenenleri gördükçe buna kanaat getirdim, doktorlar resmen o çaresizliğimizden faydalanıyolar ve ben o parayı sokağa atılmış olarak görüyorumyenmek bu kadar kolayken(tabi çok ağır vakaları saymazsak)
demem o ki, sen bi başla devam gelicek
serapcım cok teşekkür ederım hosbuldum, ssk da bir doktora gidiyorum su anda, egzersızlere pazartesı basladım. ayrıca ekstradan gece masaj falan verdi. ama doktor bana hıc guven vermedı cunku cok sinirli ve suratsız hıc gulmuyo :) o yuzden ben de bu siteden gıtmeyı dusunuyorum inan daha guven verıyo sanki . egzersizler sadece kasılma hareketleri ve parmak giriş denemeleri degıl mi?
başka önermek istediğin yada bilmediğim birsey var mı acaba ya da nekadar sıklıkla yapmalıyım
kızlar 2 parmaktayımm çok rahat değil ama genede hepsini alıyorum.ama zorlanıyorum.bazen çok kolay oluyor.bazende o girşteki kısmı geçince gitmiyo gibi oluyoo kenarlrdaa sanki bişeyler var gibi geliyo kaslar onlar herhalde.kastığım için mi acaba.bazen çok kolay oluyoo bazende zor oluyoo nedenkii
serapcım cok teşekkür ederım hosbuldum, ssk da bir doktora gidiyorum su anda, egzersızlere pazartesı basladım. ayrıca ekstradan gece masaj falan verdi. ama doktor bana hıc guven vermedı cunku cok sinirli ve suratsız hıc gulmuyo :) o yuzden ben de bu siteden gıtmeyı dusunuyorum inan daha guven verıyo sanki . egzersizler sadece kasılma hareketleri ve parmak giriş denemeleri degıl mi?
başka önermek istediğin yada bilmediğim birsey var mı acaba ya da nekadar sıklıkla yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?