Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok saol cnm yaa ama bir iki gun daha parmak denemek istiyorum olmazsa aparata gecerım hemen yazaceagım zaten sırf buraya yazabılmek için bile ugras verıcem :)))

tamam canım nasıl rahatsan öyle dene
önemli olan oraya bişeylerin girebildiğini görmen ve beynine bunu kabul ettirmen.
Rabbim kolaylıklar versin, vajili kimseler kalmasın inş.

teşekkürler sağolun artık heyecanla açıyorum sayfayı .))) özelden de yardım bekliyorum arkadaşlar mümkünse Allah razı olsun sizden herkesden kayganlaştırıcı almadan başlayamam galiba bi kaç günde çıkıp almam grerk okumaya devam .....

evet canım ben daha deliğin nerde olduğunu bile bilmiordum burda öğrendim ıkınınca acıldığını gördüm bizde hersey normal ama iş brleşmeye gelnce olan oluo aslında eskisi gbi değilim eskiden cok fena kasardım bacaklarımı ama artık okadar değilim deniorz ama olmuo acı duyuorum grmıo içne daha önceki egzersizlerde 4 parmağa kadar alabilmiştim canım ben mumla yapmıştım egzersizlerimi acaba tekrar mumlamı yapsam parmak yerine :S

canım jel temin edene kadar, kegel egzersizi yapmanı tavsiye ederim. bu konunun en başında ilk sayfada açıklamalı olarak yazıyor. kegel çok faydalı bir egzersiz, çok faydasını göreceksin canım. ilk sayfayı iyice oku olur mu..

teşekkürler serap:)
kendimi bilgisiz olarak görüyorm bazen.. arkadaş çevremizde benden küçük arkadaşlar hamile sorunca birşey diyemiyorum hayırlısından başka sormak istediklerim var aslında benim gibi olanlara da üye olamayıp okuaynalara faydamız oluyordur inşallah ben kanama olmasından korkuyorum en çok tedirgin eden o eşim çok üzülür öyle olursa çok anlayışı o ikimizde üzülüyoruz bu duruma nasıl bi tedaviya başlayabilirim???

kabul etmedik zaten kabuss gibi bişey bu korkularımın üstüne gitmem lazım

hepimiz bilgisizdik canım başta, zaten onun için böyle olduk ya.
egzersizlerde zar esnediği için kan gelmeyebiliyor, bende hiç gelmedi mesela, ama gelen arkadaşlarda var. kesinlikle gelir ya da gelmez diye bir kıstas yok. egzersizlerde kan gelebileceğini eşinle konuşursan daha iyi olacaktır. sen yeter ki kurtulda boşver kanı falan canım. aklına getirme hiç bunu. hem bu kdr korkma canım, her ay regl oluyoruz biliyorsun. bundaysa gelecek miktar en fazla 2-3 damla kadar. serçe parmağınla başlayabilirsin egzersizine. parmak zor gelirse, 2-3 tane kulak çubuğunu birleştirip streç filmle kapla, üzerine pre.. tif geçirip bolca jelleyip bununla yap egzersizini, hadi kolay gelsin canım, umarım yenersin yakın zamanda..

inşallak kararlyım eşim endişe ediyo bu egzersize ama olsun sonuç önemli bizim için anestezi ile muayanede baksaydı sağlık açısından öenmliydi aslında çünkü kızlar smear testi var biliyorsunuz cinsel yönden aktif bayanlarda 6 ay 1 yıl içindeki dönemlerde kanser taraması yapılması lazım spektulmdan korku olunca da o da kaldı çok önemlii bizler için ne yapacağız ki artıkk kanser çok ciddi tehlikeli

doktor da yapsa yine gelecek yanii değil mi.jel edinip başlıycam çok heveslendim ve umutlandım dediklerinizi yapcam yine yazarım saağol canım inşallah

evet canım aklıma geldikçe yapıyorum ömür boyu faydalı egzersiz bu bayanlara..ama ben vajinama bakınca orda bişe var sanki

bahar 4 günde egzersizlerle+jel+kegelle mi yendin canım ne güzel başarmışşsın bi ka defa denedim kötü bişe olacak gibi hissetim bıraktımm orda bişe var sanki vajinal muayaneden de korkuyuorm .(((

kızlarr vajinismusu yendikten sonra spektulum kaygısı başlıyor isnan o an heyecanlanıyor sizce aynı şey mi egzerszi yenen ondan korkmaz de mi

kızlarr bugun 2 gun aradan sonra eşimle 3. kez eşli denemesi yaptık busefer ki daha rahat oldu ıcıne tamamen aldım hatta eşim epey gitgel yaptı ama sadece yanma ve popoma doğru aşırı baskı hıssettım cok afedersınız ama sankı gazım var gıbıydı bu şimdi bizim iş oldu demek mi

mesajlarını ve resimli anlatımını çok beğendi yeni üyeyim özelden msj göderemiyorm (( mesajlarımı okuyup beni de yönlendirir misin lütfen çok teşk ederim şimdiden

tebrikler canım, gözün aydın
Rabbim başka sıkıntı vermesin, mutluluğun daim olsun. darısı yenemeyenlerin başına inş. şimdi inanmakta güçlük çekiyorsun gayet normal, bizlerde anlayamamıştık. tadını çıkar canım yeni gelinliğin..

canım benim, sen çalışkan bir öğrencisin elbette ki yeneceksin :)))
10 gün uzun bir zaman her şey olabilir, tabi ki bu sana bağlı, umudunu hiç yitirme canım hep böyle devam et olur mu

inşallahhhhhhhhhhh....bugünde iç yapısını anlayabilmek için parmaklarımı soktum sırayla güzel gidiyor bakalım...:)

inşallahhhhhhhhhhh....bugünde iç yapısını anlayabilmek için parmaklarımı soktum sırayla güzel gidiyor bakalım...:)

hep bakıyorum ama kimse cevap yazmıyo bana bu sorunn çözmeme yardım edin doktora eşime soramaığım şeyleri yazdım kızlar bende mutlu olmak isterim bu yönden.....sorularla çaresiz kaldım....((herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…