- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.341
cok saol cnm yaa ama bir iki gun daha parmak denemek istiyorum olmazsa aparata gecerım hemen yazaceagım zaten sırf buraya yazabılmek için bile ugras verıcem :)))
canım hoş geldin, bu işin çözümü egzersiz. istikrarlı olman şart. anesteziyle çözüme ulaşamazsın canım, çünkü uyandığında yine herşey başa dönecektir. kendini hep yapıcam olacak diyerek telkin etmeye çalış. olumsuz düşünceleri sil kafandan. hergün gel buraya derdini sorununu yaz paylaş, hepimiz yardımcı oluruz canım, siz yeter ki kurtulun.
O zaman sana tekrar hoşgeldin demeliyim sanırım
Sen bu konuda diğerlerine göre daha tecrübelisin canım
Beynin oraya birşey girebileceğini kabul ediyordur artıkİstersen sen de kayganlaştırıcı jel alıp serçe parmağından başlayabilirsin. Daha fazla vakit kaybetmeye gerek yok
teşekkürler sağolun artık heyecanla açıyorum sayfayı .))) özelden de yardım bekliyorum arkadaşlar mümkünse Allah razı olsun sizden herkesden kayganlaştırıcı almadan başlayamam galiba bi kaç günde çıkıp almam grerk okumaya devam .....
canım hoş geldin, bu işin çözümü egzersiz. istikrarlı olman şart. anesteziyle çözüme ulaşamazsın canım, çünkü uyandığında yine herşey başa dönecektir. kendini hep yapıcam olacak diyerek telkin etmeye çalış. olumsuz düşünceleri sil kafandan. hergün gel buraya derdini sorununu yaz paylaş, hepimiz yardımcı oluruz canım, siz yeter ki kurtulun.
teşekkürler sağolun artık heyecanla açıyorum sayfayı .))) özelden de yardım bekliyorum arkadaşlar mümkünse Allah razı olsun sizden herkesden kayganlaştırıcı almadan başlayamam galiba bi kaç günde çıkıp almam grerk okumaya devam .....
teşekkürler serap:)
kendimi bilgisiz olarak görüyorm bazen.. arkadaş çevremizde benden küçük arkadaşlar hamile sorunca birşey diyemiyorum hayırlısından başka sormak istediklerim var aslında benim gibi olanlara da üye olamayıp okuaynalara faydamız oluyordur inşallah ben kanama olmasından korkuyorum en çok tedirgin eden o eşim çok üzülür öyle olursa çok anlayışı o ikimizde üzülüyoruz bu duruma nasıl bi tedaviya başlayabilirim???
hepimiz bilgisizdik canım başta, zaten onun için böyle olduk ya.
egzersizlerde zar esnediği için kan gelmeyebiliyor, bende hiç gelmedi mesela, ama gelen arkadaşlarda var. kesinlikle gelir ya da gelmez diye bir kıstas yok. egzersizlerde kan gelebileceğini eşinle konuşursan daha iyi olacaktır. sen yeter ki kurtulda boşver kanı falan canım. aklına getirme hiç bunu. hem bu kdr korkma canım, her ay regl oluyoruz biliyorsun. bundaysa gelecek miktar en fazla 2-3 damla kadar. serçe parmağınla başlayabilirsin egzersizine. parmak zor gelirse, 2-3 tane kulak çubuğunu birleştirip streç filmle kapla, üzerine pre.. tif geçirip bolca jelleyip bununla yap egzersizini, hadi kolay gelsin canım, umarım yenersin yakın zamanda..
canım jel temin edene kadar, kegel egzersizi yapmanı tavsiye ederim. bu konunun en başında ilk sayfada açıklamalı olarak yazıyor. kegel çok faydalı bir egzersiz, çok faydasını göreceksin canım. ilk sayfayı iyice oku olur mu..
Canım merhaba hoşgeldin
Bizlerde inan bu illeti yenmeden önce çok şeyler denedik ama sadece egzersizle yenebildik. Ben 7,5 yıldan sonra burası sayesinde 4 günde yendim canım. İnandıktan ve istedikten sonra inan çook kısa bir sürede sen de yenebilirsin. Geçmişte yaşadıklarını kafandan sil at ve bunu başaracağına inanBuradaki terapiyi inan hiç bir doktor vermiyordur
İstersen bu gün egzersizlere başla canım. İlk sayfada kegel egzersizleri var onu oku ve gün içinde uygulamaya başla. Egzersizlere başladıktan sonra çok faydasını göreceksin. Daha sonra eline bir ayna al ve ıkın ıkındıkça vajinanın açıldığını göreceksin. Bu bile oraya birşeyin girebileceğine dair güven veriyor. Daha sonra eczaneden kayganlaştırıcı jel al ve egzersizlere başla tatlım. İnan en ufak birşeyde ayılıp bayılan, midesi bulanan daha neler neler yaşayan (Serap'cığım kulaklarını çınlatıyorum) arkadaşımız bile yendi vajiyi. Hadi tatlım kendine bir iyilik yap ve şu andan itibaren başla egzersizlere
vajinamız sandığımız aksine dik değil hafif popoya doğru eğimlidir. yani sırtüstü yattığınızda penis ucu girdikten sonra aşağıya doğru yönlendirmek gerek
Eki Görüntüle 705854
Eki Görüntüle 705856
kızlarr bugun 2 gun aradan sonra eşimle 3. kez eşli denemesi yaptık busefer ki daha rahat oldu ıcıne tamamen aldım hatta eşim epey gitgel yaptı ama sadece yanma ve popoma doğru aşırı baskı hıssettım cok afedersınız ama sankı gazım var gıbıydı bu şimdi bizim iş oldu demek mi
canım benim, sen çalışkan bir öğrencisin elbette ki yeneceksin :)))
10 gün uzun bir zaman her şey olabilir, tabi ki bu sana bağlı, umudunu hiç yitirme canım hep böyle devam et olur mu
inşallahhhhhhhhhhh....bugünde iç yapısını anlayabilmek için parmaklarımı soktum sırayla güzel gidiyor bakalım...:)
inşallahhhhhhhhhhh....bugünde iç yapısını anlayabilmek için parmaklarımı soktum sırayla güzel gidiyor bakalım...:)
peki penis denemesi aparattan daha mı zor daha mı kolay oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?