- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.721
Kızlar bitti herşey gelin oldum ayrıntıları yarın yazarın herkese iyi geceler kkderim sana çok teşekkürler ederim
Halayımı isterim kızlar hemde davullu zurnalı :)
Kızlarrrr bitttiiiiiiiiiiiii şükürler olsun artık bende gelinim.koçbey senle aynı dakikalarda iş başındaymışız cnmmm.
Avesra, yasemina, kkaderim,gelincik41 ve bana yardmcı olan diğer arkdşlarımmm hepinizden allah razı olsuuuun.
Henüz yenmemiş arkadaşlar ben her ama herşeyi burdaki arkadşlar sayesinde yaptmolan 9 ayıma oldu. Nolur sizde sabredin azim edin
çok teşekkürler kızlar rabbim herşeyigönlünüze göre versinnnn
halaylar bu seferde bana gelsinn
canımmmmmmmmm en buyuk halayı sana cekıyorummmmmm..allah baska dert vermesın ıns.darısı dığer arkadasların basın
tey tey teyyyyyyy:):)
Kızlarrrr bitttiiiiiiiiiiiii şükürler olsun artık bende gelinim.koçbey senle aynı dakikalarda iş başındaymışız cnmmm.
Avesra, yasemina, kkaderim,gelincik41 ve bana yardmcı olan diğer arkdşlarımmm hepinizden allah razı olsuuuun.
Henüz yenmemiş arkadaşlar ben her ama herşeyi burdaki arkadşlar sayesinde yaptmolan 9 ayıma oldu. Nolur sizde sabredin azim edin
banada yardım edin nolur bende aynı dertteyi
merhaba cnaım hosgledın anlat bakalım ?
banada yardım edin nolur bende aynı dertteyim
Allah mutluluğumuzu bozmasın ne güzel günler ramazan ayı müjdesiyle bereketiyle geldi maşallah. melisa gözün aydın kuzum ya çok sevindik çok :81::81::81:alkışlar melisa ve koçbey e gelsin
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:en kötü günümüz bugünden daha iyi olsun inşallah hepimizin
cnm bnm sağolasınnn tabiiikii zeytinyağı baş kurtarıcımızzzz. en son 7 cm den sonra dayanamayıp 10 cm lik bi aparat yaptm kendime baktm alıyorum yavaş yavaş hemen eş denmesine geçtim zeytinyağı ile . baktm olduuu :) hemde acımadan sadece baskı hisettim :) arkadşlar pes etmek yokkk size örnek olalm azmedinnnn
:118: :118::118::118::118::118:
Bana da söylemesi ayıp ama parmağımı sokana kadar o işi yaparım gibi geliyor sahi cehalet ama parmak hepsinden ürkütücü geliyor bu arada Rabbim mutluluğunuzu kat be kat artırsın canım ne güzel bizlerede nasip olsun inşallah.Zira bu böyle giderse çıldıracağım yetersizlik duygusu öldürüyor beni...
zeytinyağı satışları patlayacak yakında :) fiyatlar artmadan stok yapın kızlar :))) :118: senin azmin olmadan hiçbirşey işe yaramıyor herşey sadece azim ve denemekten geçiyor, daha önceden de yenebilecek güce sahiptin ama olsun herşey eskide kaldı , inşallah birdaha sadece mutluluktan ağlarız hepimizde.
HACİCOOOO elim yakanda bilesinnnn sıra sende canımm
tamam canım yakama yapışın
aynı devreyiz ama ben biraz daha tembel çıktım senden tatlım
sabah koçbey25in halayını çektim
sonra çıktım işler vardı yine girdim bi baktım ki melisa devrem de gelin olmuş o kadar sevindim ki yaaaaa maşallah :123:
Rabbim yüzümüze bakıyor bu mübarek ayda başka dert vermesin kimseye, bereketli bir ay tüm vajililer kurtulur inşallah bu dertten.tebrik ediyorum seni hayatım
Canım bu akşam ilk denememi yapacağım iftar hele bir olsun da ya ben çok mızmızım sanırım fikri bile midemi kaldırıyor nasıl alacağım bu parmağı içime görün bakın ben sizi de bıktırırım burdaBanada öyle gelirdi canım ama şöyle bişey var parmağında kontrol direkt sende oluyor denemeye başlayınca anlayacaksın. Önce vajinanın etrafında gezdir parmağını ayna karşısında açıklığı görüncede içeri almaya çalış. İnan parmak düşündüğünden kolay olacaktır. Deneme yaparken mutlaka bebe yağı ya da zeytin yağı gibi bişi kullan tatlım. Yetersizlik duygusu derken bende kendimi yetersiz hissedip eşime evi zindan ederdim adamın 2 dk gözü dalsa başlardım işte ben seni mutlu edemedimde istersen bırakabilirsinde bilmem nede diye ağlamaya Üstesinden geleceksin merak etme rahat ol hepimiz geçtik o yollardan
aminnn cnmm amiiiiiiiiin darısı başına inşlhhhh kısa zamada sana.
güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzz
Canım bu akşam ilk denememi yapacağım iftar hele bir olsun da ya ben çok mızmızım sanırım fikri bile midemi kaldırıyor nasıl alacağım bu parmağı içime görün bakın ben sizi de bıktırırım burdaO denli canım tez ...Bu akşam zeytinyağım,aynam ve mutsuz yatakodamla startı veriyorum kelebekciğim gelişmeleri yazarım ilgin için çok çok çok teşekkür ederim canım...
Az önce doktor Belgin HARZADİN'i aradım canım ona gidecektim özellikle parmak egzersizi var mı diye sordum o da tabiki terapi+parmak uygulaması dedi sence doktora gitmelimiyim ama burası beni daha çok motive ediyor hem diyorum o da farklı birşey söylemeyecek parmağını sok diyecekcanım burdakı herkes en basta boleydı bende parmağımı sokmayı hayel bıle edemezdım ama ınankı hıc bısye yok kayıp gıdıo zaten bunları yapman lazımkı basarılı olabılesın yarın guzel haberlerını beklıoruz
koçbeyi devrem ilan ediorm nerelerde o aynı saatlerde iş başındaymışızD
gelsede anlatsa oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?