Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm öle düşünme sakın. hepimz az çok nazlıyız canımz tatlıki böle olduk
doktora giden arkadaşlarda egzersz yapıyolar zaten cnm,doktor egzersz ödevleri veriyor. gitme kararı senin tabii. çok ta pahalı bildğm kadaryla ama bende dahil bi çok arkadaş sadece burdaki arkadaşlar sayesinde yendik
karar senin genede :)

Son düzenleme:

canım doktora gıtmene gerke yok bence burdakı arkadaslaırmız nasıl yendıyse sende yenersın.bız senın ıcın urasıoruz mızmız olursan kendıne zararın olur canım bıze zararın olmaz herseyı kendın ıcın yapıcaksın burda.parağı yapamazsan bu ıletı sureklı cekersın he yaparım dıosan yuzde yuz cozersın bıraz kendıne motıvasyon ver ve yapabılceğıne ınan zaten apmak zorundasın baska sansın yok.bızım ıcın mızmızlığının bı zararı olmaz ama ne yaparsan kendıne yaparsın

Oy oy vallahi kocam da siz de meleksiniz melek Yapacağım en azından bunun için çaba göstereceğim söz...Bir de araya 1 hafta sonra regl girecek sanırım regl sonrası en başamı dönüyor egzersizler ne oluyor ki

cok surdumu kac ayini aldi melisa bu islemlerin hepsini bitirmek yani valla yani tekrar uni okumak bile daha kolay geliyo bana sanki

cnm ben başlayalı egzerszlere 1 ay oldu tam. ama araya reglm de girdi. ki ben çalışıyorum senin kadar sık yapamıodm egzerszlerimi :) sen çok azimlisim böle gidersen yakında seninde halayını çekeriz :)

cnm ben başlayalı egzerszlere 1 ay oldu tam. ama araya reglm de girdi. ki ben çalışıyorum senin kadar sık yapamıodm egzerszlerimi :) sen çok azimlisim böle gidersen yakında seninde halayını çekeriz :)

aaa melisaaaaa vallaaa halay ne yeminle kolbasti oynarim nefret ediyorum o oyundan ama oynarimbende calisiyorum melisaa oglende eve gidiyorum 5 dak uzakkosarak gidiyorum dizlerim titriyo yaparken bana guc ver lutfen melissaaa sana birgun bende diyeyim melissa bende yaptim diye ben yurtdisindaym eylulde hera klinige gitmeyi dusunuyodum ama guc aldim burdan fena halde dun kocama anlatiyorum kucuk parmagimi soktum bana nasilll basardin diyo

zamanla geçio o titreme cnm merak etme sen. azimlisin tam gaz devam

kızlar biz akşam denemedik bile
hiç yoktan tartıştık eşimle, sonra yatınca konuştuk ben ona kırgınlıklarımı söyledim
öylece durması bana bişey kazandırmıyor ki
tamam zorlamıyor beni
ille de yapalım yapalım demiyor
ama beni hazırlamıyor da
anlıyorum sıkmamak için
ama sen bana gelmezsen ben zaten kaçıyorum
diye anlattım, sen hazırla beni, alıştır dedim. sevgiliyken bile daha çok oynaşıyorduk
bu sabaha kadar küs uyuduk
sonra sabah işe gitmeden önce azıcık oynaştı benimle
akşamları ben ondan önce evde oluyorum.
hazırlıklarını yap, gelince yapalım dedi
ben de olur dedim
heyecanlıyım
kesin farklı bişeyler yapıcak
sürpriz falan bekliyorum

işaret parmağına alıştıysan kolayca alabiliosan artık orta parmağına geç cnm :)

YOK DAHA BIR defa aldim sona kadr nefes alip verdim soktum aksama yine isaret yapayim yarinda ortaya baslarim mademmelisaa cocuk yap hemen valla bak hayat sana guzel bir yapayim su isi hmen bebek calismasi okadar istiyorumk i anlatamammm ve birde kendime seksi ic cmasirlari alcam yapamiyorum diye hep oyuncakli pijamalar giyiyorum utancima degiscem bastan ayaginasil fikir

ah kıyamam canım benim ya üzülme sen en kısa zamanda olacak inşallah sen yeter ki yılmadan verilen taktiklere uy canım senin azmine kalmış 1 gecede bile yenebilirsin birgün boyunca serçe parmaklada uğraşabilirsin yada birgünde bütün aşamalrı hızlandırıp bu senin kendine ne kadar cesaret verdiğine bağlı eş denemesine bile geçebilirisn bu benim düşüncem tabi, bence istersen yaparsın canm.dualarımız hep sizinle inşallah.

Canım bu işi yapamayan 10 kişiden 9unun canı tezdir emin ol Ayy seni dinledikce o günlerim geliyor aklıma şimdi gülerek hatırlıyorum ne komikmişim Burda kimler yendi bu hastalığı kimler sende yeneceksin elbette Bize gelişmleri yaz yapabileceğinden eminim

canım ne kullanıyosun herhangi birşey kullanmadan mı parmak girişini sağlıyosun?

hayir tabiiki parmagima zeytin yagi suruyorum ve vajinamin girisine ikiniyorum deligi gorunce parmagimi delige koyup nefes alip verirken sokuyorum zeytin yagi muthis kayiyo prezervatif alcaktim dun bi baktim cuzdanm evde bugun alcam melisa demisti parmagina tak daha rahat giriyo diye ole yapcam buaksam sabah kocam ise gitti bende ise gelmeden once isaret parmagimi soktum zeytinyagi sayesinde titreyerek ki melisa oda gececek diyo seviniyorum bu sekilde simdi eve gidince kocama iftar hazirlayip yine baslicam isarete sonra ortaya gec dedi melisa onada gecerim yarin sorucam ona::))odev gibi yapiyorumm bunu bilmiyorum beni rahatltan bi tarafi var kaybolma melisaaaaa

sen bu azimle yaparsın canını sıkma

canım özel msj ına bak ama şimdi acil çıkmam gerekiyormuş sen boş mail at bana ben ilk fırsatta cvp yazıcam ihmal etme olur mu gün içinde tekrar yazma şansı bulmaya çalışacağım. görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…