Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım zaten bunun diğer adı erteleme hastalığı..
bende egzersiz yapmamak için bir sürü bahaneler bulurdum kendime.. bugün yorgunum yarın yaparım, yok diğer gün misafirim gelecek, hergün birşeyler uydururdum. ama olan yine bize oluyor. günlerimiz aylarımız hatta yıllarımız heba oluyor çözümü bu kadar basit bir şey için.
çok sevindim canım senin adına, ne güzel silkelenip kendine gelmişsin ve çözmek için çaba gösteriyorsun. 9 cm. aparat harika, yakında güzel haberlerini alırız bence...
Rabbim kolaylıklar versin, inş. en kısa zamanda sende yenersin..

ben orama hiçbişey sokamam ki, hele ki kendi elimleee
eşimde azıcık parmağını bastırsa itiyorum onu

bu akşam emla krem + kas gevşetici + zeytinyağı üçlüsünü denesem diyorum , ne dersiniz :26:

cnm bu yazını görmedik sayıyoruz
şimdi oraya hiç bişey sokamam diosun gün gelicek bebişiniz çıkıcak ordan
bende ilk başta parmağmla hissettğmde bi kötü oluodm.yapamdm.oyüzden sonra kulak çubuğuna peçeteyi sardm streçledm. üstüne prezervatf geçrdm . zeytinyağı yada kayganlaştırıcı jel sür. ıkın ve popo yönüne ittir bak nasıl girio. anlamıcaksn bile.
ki ben ilk çubuğu dokundurdum allahım olmucak dedim ağlamaya başladm düşün. ama boşunaymış bi cesaret getr kendine inan bize.ilk önce kendin alış sonra eşinle dene derim:13::13:

canım sağolasın
ama ben hemen olsun istiyorum
erteleme hastalığı demişler aynen o kıvamdayım, ben başlatıyorum sonra ben vazgeçiyorum ilişkiden
bazen deamaan böyle de oluyor işte sevdiğim yanımda diyorum
ama biz bu günü çok bekledik, çok çektik,, eşimi bu yönden de mutlu etmem gerekiyor diyorum.
üzülüyorum hep
bu akşam dediğim gibi deneme yapıcam
emla uyuşturur inşallah onu da anlarsam yuh artık bana
neyse bir de ben üstte arkam eşime dönük bu pozisyon iyi diyorlar o şekilde mi denesem
kas gevşetici sayesinde bacaklarımı da kasmam
ne olur dua edin de bu gece olsun bu iş
bi yorumcu ilk girdikten sonra içeride sıkıntı olmuyo acı yok demiş
onu düşünerek rahatlatıcam kendimi
bi süre dişimi sıkmam lazım :18:

cnm egzersizle parmağını alamıyorsan eş denemsnde başarılı olma ihtimaln düşük. olmazsa moralim bozulmaz diosan dene tabii. ama buraya kdr geldin az daha sabret egzersz yap muhakkak. hatta eş denemsnde önce bile.şöle bişi sıktığmz için giriş kısmı acıo sonrasında hiç acı yok inan. penisi popo yönüne ittirmen gerek o yüzden bende eşime sırtım dönük yapıorm cnm. ama dediğim gibi eğzersiz şart . benden sana tavsiye

Merhaba,
Arkadaşlar ilk egzersizimde önce ben serçe parmağımın tümünü, hemen ardından da eşimin orta parmağının tümünü zorlanmadan aldım.

Sadece ıkınarak yaptığım için bunu çok fazla nefesimi tutamadığımdan hemen çekmek zorunda kaldık ama gelgit yapabildik.

Sizce eş denemesine geçmeli miyim? daha kalın bi aparatla mı devam etmeliyim yoksa?
Hangi aşamada eş denemesine geçmeliyiz? tecrübeli olanlar cevaplayabilirlerse sevinirim.

cnm şimdi iki parmağa geçmelisin :) ancak 3 parmaktan sonra eş denemesi öneriyor deneyimli arkadşlar :)
parmağını küs şeklinde yap tavsiyem üstünede prezervtf geçir

Tebrik ederim canımmm Gerçekten süper gelişmeler bunlar
Şimdi 2 parmağını almaya çalışcaksın canım, eğer tek parmakta eş denemesine geçersen başaramaman yüksek olasılık Sen 2 parmağa geç veya daha kalın bir aparat hazırla kendine. Ben de 7 8 cm de yenmiştim. Bi 10 cm e gelene kadar eş denemesi yapma bence:13:
Ama bu hızla gidersen yakında gelin olursun inşallah

bunu okumam ıyı oldu bende ramazandan dolayı ara veremiştim ((

arkadaslar ben aranıza yenı katıldım ve benım gıbı bır suru ınsan varmış .Forumdakı vajınsumusla ılgılı her yazıyı cevapınızı önerıerınızı okuyorum kac gundur,bazen aglayarak.Yanı caresı yok sanırdım varmıs galıba.ben 11 aylık evlıyım ,ılk agrılar falan gectı ama bır yere kadar gırıyor sonra sanı benzetmek dogruysa bır duvara degıyor orda kendımı gerı cekıyorum.Önerılerınızı beklıyorum.tesekkurler.

Hoşgeldin canım Çaresi var Allah'a şükür... Allah başka dert vermesin diyorum ben hep yenenlere
Tek derdimiz bu olsun, çünkü yendikten sonra inan diyeceğin tek laf 'bu muymuş' olacak.
Eğer takip ettiysen egzersizlerimizi de az çok biliyorsundur. Ben ve burdaki bir çok arkadaş parmak egzersiziyle yendik:13:
Öncelikle kendine okey veya durexin su bazlı kayganlaştırıcı jelini temin et. Sonra da serçe parmak tek boğum almaya çalış olur mu? Daha sonra da serçe parmağının tamamını. Eğer kendi parmağınla yapamazsan eşinin parmağıyla ya da ince bir aparatla yapabilirsin

Kızlar bitti herşey gelin oldum ayrıntıları yarın yazarın herkese iyi geceler kkderim sana çok teşekkürler ederim

Halayımı isterim kızlar hemde davullu zurnalı :)

Son düzenleme:

sağol serap inşallah.bana biraz da akıl verin ne olur.şimdi ben 9cm deyim ama mesela bu akşam denemeye cesaret edemedim eşle.hemen aparatı çıkarınca mı denemek lazım,o zaman mı daha iyi olur?yoksa biraz daha büyüteyim mi aparatı?iki gündür 9 cm de sorun olmuyor pek.ama ilk denemede öyle birden yerleştiremiyorum bu normal sanırım

Kızlar bitti herşey gelin oldum ayrıntıları yarın yazarın herkese iyi geceler kkderim sana çok teşekkürler ederim

Halayımı isterim kızlar hemde davullu zurnalı :)

:124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::123:
Canımmm, çok sevindim Allah başka dert vermesin, bitti gitti bak

canım aparatını ne zaman kolay almaya başlarsan o zaman dene bence. hayal kırıklığına uğramaman için, biraz daha egzersizlere devam et istersen. gerçi bu beyinde biten bir şey. ben 7-8 cm. aparattayken yenmiştim. kendini hazır hissedersen eşle denemeye geçebilirsin ama olmazsada kendini üzme olurmu. bugün olmaz yarın olur. sen yeterki yenmeyi iste ve azimli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…