- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.701
Kızlar bitti herşey gelin oldum ayrıntıları yarın yazarın herkese iyi geceler kkderim sana çok teşekkürler ederim
Halayımı isterim kızlar hemde davullu zurnalı :)
Kızlar evlilikte 6.günüm ve başaramadım başaramayacağım gibi duruyor çok üzgünüm ağlamaktan evliliğimin ilk günleri rezil oldu resmen...Doktora gitmek beni korkutuyor,parmak egzersizleri filan çok mutsuzum:/
Kızlar evlilikte 6.günüm ve başaramadım başaramayacağım gibi duruyor çok üzgünüm ağlamaktan evliliğimin ilk günleri rezil oldu resmen...Doktora gitmek beni korkutuyor,parmak egzersizleri filan çok mutsuzum:/
yaseminim iyiki varsın bacım seni tanımasamda seviyorum :)
İyiki varsınız burası büyük bir nimet gerçekten en azından yanlız olmadığını bilip rahatlıyor insan şu parmak işi çok ürkütücü gelsede denemeye çalışacağım belki 6 gün çok erken panik için ama ben her geçen gün duygusal olarak yıpranıyorum ve bacaklarımın dahada kapandığını hissediyorum( Doktora gitmekse sırf şu parmak işi yüzünden çok ürkütücü geliyor ama ayna ile başlamayı deneyeceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Doktora gitmeye çekinirdim senin gibi. Rahim ağzımın kapalı olduğunu kızlık zarımın et parçası olduğunu filan düşünürdümCehalet işte Sonra sadece bunları danışmak için (vajinal muayne olmadan) kadın doğuma gitmeye karar verdim onlar da beni direkt pisikoloğa yönlendirdi. Aynı gün hastaneye gitmişken bir konuşayım dedim. Bana biraz cinsel eğitim verdikten sonra bu işin parmak egzersizleri olmadan çözülemeyeceğini anlattı. Belki belirli yöntemler geçici çözüm olabilir ama bilinç altın bunu hep acı veren kötü bişey olarak kabul edecek sadece olsun bitsine bakma bu çok zevkli bişey dedi. Bütün cesaretimi toplayıp ilk önce ayna karşısına geçtim. Rahim ağzımın bacaklarımı açtıkca ve rahatladıkca genişlediğini gördüm. Sonra zamanla doktorumun dediği gibi serçe parmağımın ilk boğumuna kadar içeri almaya başladım. Zaman geçtikce herşey daha iyiye gitti. Tabii kk desteğinin yeride ayrı. Bugün gerçekten çok eğlenceli bir yatak odam var O kara günler bitti korkarak girdiğim yatak odası evimin en sevdiğim yeri oldu Seninde öyle olacak kendine inan
gittim bi guzel ikindim orda delik belirdi ama ortasinda sanki et var gibi yinede kucuk parmagimi soktum ardindan isareti denedim ilk bogum oldu girmiyo biraktim mumu sardim bi guzel yagladim vazelinledim bilmiyorum cok degil 3 santim kadar girdi acidi cektim o delik nasil birseyyani delik var gordum uzun ugraslar sonunda ama iki delik var yan yana sanki
isaret parmagimii aldim icime inanamadim biraz yuvarlarlak cizdim yandi cikardim ikinci defa yapamadim cunku ise gec kaliyodum:)simdi ne yapicam melisa avesra yada konuyla deneyimleri olanlar yazabilrimi kaderim buarada gercekten zeytinyagi nimet.ikinci defa isaret parmagimi sokabilcekmiyim heyecanlaniyorum bacaklarim titredi suraya bir gun bende yaptimmmm artik basardimm diyebilcekmiyim ?birkac gun isarettemi kalmaliyim ve artik delik gorunmeye basladi 2gun oncesinde hicbisey gorememistim
Bana da söylemesi ayıp ama parmağımı sokana kadar o işi yaparım gibi geliyor sahi cehalet ama parmak hepsinden ürkütücü geliyor bu arada Rabbim mutluluğunuzu kat be kat artırsın canım ne güzel bizlerede nasip olsun inşallah.Zira bu böyle giderse çıldıracağım yetersizlik duygusu öldürüyor beni...
bende iki gun once girdim buraya dunden onceki gun okudum okudum eve gittim kendimde delik aramaya basladim parmak nasil nereye gircek dedim ama gercekten arkadaslar yardimci oluyo burdan irtibatini kesme benki 27 yasimdayim ve birdefa bile disciye gitmedim cikolata yedikten sonra yarim saatgecmeden disimi fircalarim allah gostermesin doktorluk isim cikar aletler o bu naparim diye dusunki nasil kiymetli bi can sanki digerleri can dgl ama dun kucuk serce parmagimi bu sabahta isaret parmagimi dibine kadar soktum bende soktayim hala dusununce bile benmi yaptim diyorum esime diyorum oda sokta cunku benden beklemedigi bisey ben sivilcem cikinca canim aciyo diye bi yataga dusmedigim kaliyo buna inan zeytinyagi prezarvatif ise baslamaya yardimci herkesten allah razi olsun 2 gun ve ben nerelere geldim deligimi genislettim resmen artik gorunuyo
Kızlar bitti herşey gelin oldum ayrıntıları yarın yazarın herkese iyi geceler kkderim sana çok teşekkürler ederim
isaret parmagimii aldim icime inanamadim biraz yuvarlarlak cizdim yandi cikardim ikinci defa yapamadim cunku ise gec kaliyodum:)simdi ne yapicam melisa avesra yada konuyla deneyimleri olanlar yazabilrimi kaderim buarada gercekten zeytinyagi nimet.ikinci defa isaret parmagimi sokabilcekmiyim heyecanlaniyorum bacaklarim titredi suraya bir gun bende yaptimmmm artik basardimm diyebilcekmiyim ?birkac gun isarettemi kalmaliyim ve artik delik gorunmeye basladi 2gun oncesinde hicbisey gorememistim
canım gunaydınnn bak ne guzel ılk kademeyı atlattın tebrrık ederım tatlım.sımdı buaksam gıt yıne ısaret parmağını bı ıkı kere dene.sonra orta parmağına gec.bıkere alırısn ıkıncıde gırmez olabılır bızdede oldu boyle durumlar pes etme devam et cnm halolucak bu ıs sen bu azımle gıdersne ooooo:):)
canım gunaydınnn bak ne guzel ılk kademeyı atlattın tebrrık ederım tatlım.sımdı buaksam gıt yıne ısaret parmağını bı ıkı kere dene.sonra orta parmağına gec.bıkere alırısn ıkıncıde gırmez olabılır bızdede oldu boyle durumlar pes etme devam et cnm halolucak bu ıs sen bu azımle gıdersne ooooo:):)
tamam :)yaniyo ama sizdede oldumu oyle.ama artik nefes alip verirken acildigini goruyorum nasil sevindim bende delik yok sandim 10 ay.cok ilginc bir cirpida yapanlarin nasil aciliyo cok yakin arkadasimla ayni tarihlerde evlendik simdi cocugu var o mesela ilk gun yapmisti ve harika biseymis falan demisti sonra bana sordu evet cok guzel dedim ama icimden kendime lanet okudum
Canım o lekelenmeler adet kanı değilse yap bence egzersiz, benim de olur kahverengi lekelerim3 gün sürüyor, sonraki 2 gün hep leke geliyor benden Bence mahzuru yok yapabilirsin
tamam :)yaniyo ama sizdede oldumu oyle.ama artik nefes alip verirken acildigini goruyorum nasil sevindim bende delik yok sandim 10 ay.cok ilginc bir cirpida yapanlarin nasil aciliyo cok yakin arkadasimla ayni tarihlerde evlendik simdi cocugu var o mesela ilk gun yapmisti ve harika biseymis falan demisti sonra bana sordu evet cok guzel dedim ama icimden kendime lanet okudum
canım aynılarını bızlerde yasadık tabıkı yandığı acıdığı zamanlar olabılır dısını sıkcaksın egzersızlerı sakın bırakma en kısa zamanda hallet bu ısı yarın y buraya yazarsın ne durumda olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?