- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.781
kızlar mrb..benimse size bir sorum olacak.yaklaşık 20 günlük evliyim..bnm aklıma takılan bizde eşimin p..s'inin yarısı giriyor.sonra olmuyr.ben dayanamıyrm ve geri çekiyorum kendimi.yanma hissediyorum.acaba yarısının girmesi normalmi.yoksa tamamı mı olmalı.ne olur fikirlerinize ihtiyacım var..kimseye de soramıyurm
cnm aramıza hoşgeldin :) bence sende vajinismus yok çünkü ben dokunmasına bile izin vermiyordum siz de yarısı girmiş bu çok büyük bir adım bence gayet normal cnm kendine sıkıntı yapma zamanla o sorunları da aşarsınız burada herkes yardımcı oluyor birbirine aklına takılanı burada sor kimse birbirini tanımıyor ama sanki aramızda çok büyük bir bağ var gibi herkes birbirinin yaralarını sarmaya çalışıyor buraya takıl açıkça sor çekinme :) bu arada rahat ol cnm derin bir nefes al yarısı girdiyse diğer kısmı çok rahat girer zeytinyağı kullan sızı falan hissetmezsin
öyle mi dersin cnm ya?..peki neden hepsi girmiyr.yani eksiklikmi bu..pzt doktora gidecem.acaba iltihap falan varda ondan mı geri kalanı girince acıyr.batıyor yani
İltihap olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen yönde problem vardır. Bu arada yanma batma olması normal. Sen üst pozisyonda olursan daha rahat edersinYarısı girdikten sonra da penisi popoya doğru yönlendir. Dik bi şekilde sokmaya çalışma Vajinamız düz değil popoya eğimlidir
Eki Görüntüle 754069
öyle mi dersin cnm ya?..peki neden hepsi girmiyr.yani eksiklikmi bu..pzt doktora gidecem.acaba iltihap falan varda ondan mı geri kalanı girince acıyr.batıyor yani[/QU
merhaba cnm dedim ya bence sen bizden çok çok iyisin sakın moralini bozma ben 10 aydan sonra aştım bu sorunu yanma belki iltihaptan dolayı olabilir yine de doktora görünmende fayda var çünkü bizim nesil malum çürük:) bir de kalanı girince acıyor batıyor demişsin ya acaba o korkuyla kendini sıkıyor olabilir misin ilk başlarda bu yanma olabiliyormuş normalmiş birkaç kişiye sordum bunu içini ferah tut sen zaten bu işi biliyorsun
Kızlarrrr bitttiiiiiiiiiiiii şükürler olsun artık bende gelinim.koçbey senle aynı dakikalarda iş başındaymışız cnmmm.
Avesra, yasemina, kkaderim,gelincik41 ve bana yardmcı olan diğer arkdşlarımmm hepinizden allah razı olsuuuun.
Henüz yenmemiş arkadaşlar ben her ama herşeyi burdaki arkadşlar sayesinde yaptmolan 9 ayıma oldu. Nolur sizde sabredin azim edin
çok teşekkürler kızlar rabbim herşeyigönlünüze göre versinnnn
halaylar bu seferde bana gelsinn
kızlar vajınismusu yendim ve bu 1 günümü aldı doktora gittim benim zarım esnekmiş o yüzden zorlandık ama doktora gitmek bizeAllahın güç ve umut vermesine vesile oldu ve bu illeti yeneli 3 hafta oldu ve ben hamileyim :) darısı hepinizin başına gerçekten
waooooooooowwwwwwww maşşallah tebriklerrrrrrrr Rabbım tez zamanda hayırlısıyla bebgını kucagına almayı nasıp etsınnnhem yendin ve hem hamilesin demek bak en güzel mutluluk senındır heralde :) canım bu arada daha ılk denemede mı hamıle kaldın :) ayy ne güzel yaaaa :):):)
amin inş canım.evet ilk denemeyle oldu ve şok olduk yani öyle bi ugraşımızda olmadı ama Rabbim verdi şuanda çok yeni hiçbişey anlamadım ama büyüdükçe inş daha ii anlıycam
Kızlaaaaaaaaar parmak egzersizi yapamadım ama güzel haberlerim var:))) Bacaklarını bir milim bile açamayan ben burada bir arkadaşın söylediği kas gevşeticiden 2 tane içince pamuk gibi oldumEşimi rahatlıkla bacaklarımın arasına alabildim malum bölgeye hafif hafif dokunabildik ve zerre kadar kasmadım yani o an birleşme olsa ona bile itiraz etmeyecek gibiydim ama insan orada bir duvar var gibi hissetmiyor değil eşim sağolsun bu kadar gelişme çok bile bir anda korkutmayalım seni dedi ama çok çok çok ilerleme kaydettin dedi.Açık açık yazdım kusuruma bakmayın ne olur.O ilacın adını söyleyen arkadaşada Rabbim iki dünyada sıkıntı yüzü göstermesin...
Allah bilir canım tabi ama daha 2 aylık evlisin daha erken biraz evliliğin tadını çıkarın.birde bizim bu sorunu yenmemizde zeytinyagı çok faydalı oldu hemde çok tavsiye ederim
valla canım öle korkacak bişey degilmiş tabi ama insan anlamıyo bizde çok iey denedik kayganlaştırıcılar egzersizler ama zeytinyagı fayda etti dediğin gibi bunu yendiğimizin sevincini yaşarkenhamile oldugumu ögrendik değişik bi durum.birde bu hastalık için bi doktora gitmek gerek bize moral olarak çok faydası olduherkes oyle dıyor ya ofneyse düğün borçlarımız bitsin az bi borç var sonra belkı yapalım yıne erken olur mu bılmıyorum kı :) annem kaynanam görümcem hepsi seneye yap dıolar :) bizde çoook sevıoz ya cocukları kocam benden de çokk düşün yani
canm mesela ben hep tavsıyelerde bulunurken egzersızleri ilk söylerdım.. egzersız olmadan olmaz. ama kas geveştici, zeytinyağı vs. bunlar da müthişşşş derecede ilişkiyi kolaylaştıran hatta tek ilişkiyi değil egzersizleri de kolaylaştıran unsurlarr.. hafife alıncak şeyler değil yani..sadece bunlarla yenenler bıle oldu. ama çok azı tabı o yuzden dırek onlarla eş denemesıne geçmeyın de egzersız sonrası onları deneyerek eş denemesi yapın dıyoruz ve bırcogumuz da oyle yendık bende dahil :)
valla canım öle korkacak bişey degilmiş tabi ama insan anlamıyo bizde çok iey denedik kayganlaştırıcılar egzersizler ama zeytinyagı fayda etti dediğin gibi bunu yendiğimizin sevincini yaşarkenhamile oldugumu ögrendik değişik bi durum.birde bu hastalık için bi doktora gitmek gerek bize moral olarak çok faydası oldu
bilmem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):) okdar egzersız yapıodum bı doktor sıtesınde doktora sorayım 3 parmak alablıorm acaba eş denemesıne hazır mı dıye soru sordum kız daha doktorla yüzyüze konuşmadan sadece bı mesajyla gaza gelmştım :) yani bız egzersız, zeytınyağı vs dıyoruz ama gaz da olmazsa olmazbu topiiğin de en buyuk faydası o :) herkes bırbırıne fena gaz verıyo ama biber gazı değilll hahahahaha
Hahaha valla benim koca da fazla anlayışlı zannımca bende kalkınca dedim keşke gideydin aşkım Allah ne verdiysekızım o konum kaçırılırmı yaaaa :) hazır kuş gibi olmuşken nasıl denemedınız yabenım bı arkadaş ta kas gevşeticiyle yenmişti gerçekten ıyı gelıyor. ama benım kullandıgım ılaç hiç bişeye yaramamıştı valla gene o esnaya geldiğinde tırtttt olup kaçmıştım kocacıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?