Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar mrb..benimse size bir sorum olacak.yaklaşık 20 günlük evliyim..bnm aklıma takılan bizde eşimin p..s'inin yarısı giriyor.sonra olmuyr.ben dayanamıyrm ve geri çekiyorum kendimi.yanma hissediyorum.acaba yarısının girmesi normalmi.yoksa tamamı mı olmalı.ne olur fikirlerinize ihtiyacım var..kimseye de soramıyurm

cnm aramıza hoşgeldin :) bence sende vajinismus yok çünkü ben dokunmasına bile izin vermiyordum siz de yarısı girmiş bu çok büyük bir adım bence gayet normal cnm kendine sıkıntı yapma zamanla o sorunları da aşarsınız burada herkes yardımcı oluyor birbirine aklına takılanı burada sor kimse birbirini tanımıyor ama sanki aramızda çok büyük bir bağ var gibi herkes birbirinin yaralarını sarmaya çalışıyor buraya takıl açıkça sor çekinme :) bu arada rahat ol cnm derin bir nefes al yarısı girdiyse diğer kısmı çok rahat girer zeytinyağı kullan sızı falan hissetmezsin

öyle mi dersin cnm ya?..peki neden hepsi girmiyr.yani eksiklikmi bu..pzt doktora gidecem.acaba iltihap falan varda ondan mı geri kalanı girince acıyr.batıyor yani

öyle mi dersin cnm ya?..peki neden hepsi girmiyr.yani eksiklikmi bu..pzt doktora gidecem.acaba iltihap falan varda ondan mı geri kalanı girince acıyr.batıyor yani

İltihap olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen yönde problem vardır. Bu arada yanma batma olması normal. Sen üst pozisyonda olursan daha rahat edersin Yarısı girdikten sonra da penisi popoya doğru yönlendir. Dik bi şekilde sokmaya çalışma Vajinamız düz değil popoya eğimlidir
Eki Görüntüle 754069

bide öyle deneyelim bakalım

Allahımmmmmm nasıl sevındım anlatamammmmmmmmmmm ben bu haberi çok geççççç görmüşüm yaaaa tebrik ederım canım benımmmmmmm çiçekler de halaylar da sana ... Rabbım başka dert vermesin. diğer tüm vajılı hastalatımıza da bu mubarek ayda dilerim ki tez zamanda şifa versınnnnnn :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Son düzenleme:
Benim sevgi pıtırcıklarımmmm, aşk böcüklerim 2 gündür buraya giremıyorum sizinle ılgılenemıyorum ve aksattım farkındayımmmm ama evliliğimin ilk ramazanı ve ılk mısafırlerı geldı dün de bız eşimle iftara gıttik derkennnnnn sizlerle ilgilenemedim ama nasıl özledım anlatamam.... üstelik yarın iş başı yapıyorum ...ama benim işim sanki burası.. ben artık burada vajili arkadaşlara yardım etmeyi bi meslek edinmiş gibi hissediyodummmmm... egzersızler parmaklar adım adım yenenler yok mu onları gördükçe bır kez daha vajınusmusu yenmiş gibi her seferınde ucuyordummmmmmm ... şuan da iki defa yenmiş gibi hıssedıyorum melisa_ak ve koçbey arkadaşımın yendiğini gördüğüm için kızlar sıze yıne ve yıne tebrıklerrrrrrrrr :119: Rabbım başka dertler vermesın.. şimdi sırada yeni hastalarımız var ... :) sultanyaşar, drymrt,sanasana,büşra_55,azeminan,OLMALI, babylashmerve ve farketmediğim diğer yeni arkadaşlar inanın ki biz de bir zamanlar bu topikte yepyenı hastalardık ve şuan hepmz iyileştık. melisa_ak'ın koçbeyin, avesranın,brcaykın ilk hallerini hala dün gibi hatırlıyorum bakın şuan onların hepsi aştı bu illeti . ama burdaki yazılanlara birebir uydular. bi hayat vardı burda resmen. sanki bırlıkte yaşıyorduk....hıc kımseye anlatamayacak en inceeeee detayları burada soruyorduk... ve herkes birebr aynı oldugu ıcın anlayablıyordu birbirini.... demek istediğim şu ki hepimiz bu dönemlerden geçtikkk, ve sonuç olarak hepimiz yendik... sonucunda yeneceğinizi bilin! isteyin azmedin... parmak egzersızındeyım dhaa çok yenıyım serçe parmagımı alıyorum daha ççokk var falan gıbı düşünmeyin..bunların hepsi istersenız bır günde bıle yenebılıyor vallahi bakın abartmıyorum.. çünkü bu dıger hastalıklar gıbı değil ki. beyinde bitirdiğin mi biten bır hastalık... bız bırcogumuz 3 4 günde yendık. ama gerçekten istedik. hep beraber adım adım egzersızlere sımsıkı sarıldık. her yeni gelişmeyi koskocaaaaaaaa bır mutlulukla bildirdikkkk... DArısı sizlerin başınaaa ben işe başlamış olsam da akşamları iş çıkışı uğruyacam... zaten yapamam artık burası olmadan ha bu arada yasemiiiiiiin kaderim ve yağmurumm24 sizi de ayrı bi çok özledım

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaar parmak egzersizi yapamadım ama güzel haberlerim var:))) Bacaklarını bir milim bile açamayan ben burada bir arkadaşın söylediği kas gevşeticiden 2 tane içince pamuk gibi oldum Eşimi rahatlıkla bacaklarımın arasına alabildim malum bölgeye hafif hafif dokunabildik ve zerre kadar kasmadım yani o an birleşme olsa ona bile itiraz etmeyecek gibiydim ama insan orada bir duvar var gibi hissetmiyor değil eşim sağolsun bu kadar gelişme çok bile bir anda korkutmayalım seni dedi ama çok çok çok ilerleme kaydettin dedi.Açık açık yazdım kusuruma bakmayın ne olur.O ilacın adını söyleyen arkadaşada Rabbim iki dünyada sıkıntı yüzü göstermesin...

kızlar vajınismusu yendim ve bu 1 günümü aldı doktora gittim benim zarım esnekmiş o yüzden zorlandık ama doktora gitmek bizeAllahın güç ve umut vermesine vesile oldu ve bu illeti yeneli 3 hafta oldu ve ben hamileyim :) darısı hepinizin başına gerçekten

waooooooooowwwwwwww maşşallah tebriklerrrrrrrr Rabbım tez zamanda hayırlısıyla bebgını kucagına almayı nasıp etsınnn hem yendin ve hem hamilesin demek bak en güzel mutluluk senındır heralde :) canım bu arada daha ılk denemede mı hamıle kaldın :) ayy ne güzel yaaaa :):):)

Son düzenleme:

amin inş canım.evet ilk denemeyle oldu ve şok olduk yani öyle bi ugraşımızda olmadı ama Rabbim verdi şuanda çok yeni hiçbişey anlamadım ama büyüdükçe inş daha ii anlıycam

amin inş canım.evet ilk denemeyle oldu ve şok olduk yani öyle bi ugraşımızda olmadı ama Rabbim verdi şuanda çok yeni hiçbişey anlamadım ama büyüdükçe inş daha ii anlıycam

ayyyyy valla bak şuan heveslendımmmm bendemı yapsammmmmmmmm ama of yaaa bız çok çok ççok yeniyizzzzz :/ daha 2 ay oldu evleneli annem erken dıo :):):) hatta herkees :) ama boyle hamıle gorunce de yapasım geliyo :) canım hele bı karnıın buyumeye başlasın tekmeler başlasın bak kalbın her seferınde küt küt atacak :18: ne kdar güzel bir histirrrrrrrrr.. ama şuan anlamaman doğall. bide daha vajıyı yenı yenişsin :) duygu karşıklığı olmuştur hani Bişey beklerken iki şey olmuş şok gibi bişey maşşalah ya

kızım o konum kaçırılırmı yaaaa :) hazır kuş gibi olmuşken nasıl denemedınız ya benım bı arkadaş ta kas gevşeticiyle yenmişti gerçekten ıyı gelıyor. ama benım kullandıgım ılaç hiç bişeye yaramamıştı valla gene o esnaya geldiğinde tırtttt olup kaçmıştım kocacıktan

Allah bilir canım tabi ama daha 2 aylık evlisin daha erken biraz evliliğin tadını çıkarın.birde bizim bu sorunu yenmemizde zeytinyagı çok faydalı oldu hemde çok tavsiye ederim

Allah bilir canım tabi ama daha 2 aylık evlisin daha erken biraz evliliğin tadını çıkarın.birde bizim bu sorunu yenmemizde zeytinyagı çok faydalı oldu hemde çok tavsiye ederim

herkes oyle dıyor ya of neyse düğün borçlarımız bitsin az bi borç var sonra belkı yapalım yıne erken olur mu bılmıyorum kı :) annem kaynanam görümcem hepsi seneye yap dıolar :) bizde çoook sevıoz ya cocukları kocam benden de çokk düşün yani
canm mesela ben hep tavsıyelerde bulunurken egzersızleri ilk söylerdım.. egzersız olmadan olmaz. ama kas geveştici, zeytinyağı vs. bunlar da müthişşşş derecede ilişkiyi kolaylaştıran hatta tek ilişkiyi değil egzersizleri de kolaylaştıran unsurlarr.. hafife alıncak şeyler değil yani..sadece bunlarla yenenler bıle oldu. ama çok azı tabı o yuzden dırek onlarla eş denemesıne geçmeyın de egzersız sonrası onları deneyerek eş denemesi yapın dıyoruz ve bırcogumuz da oyle yendık bende dahil :)

valla canım öle korkacak bişey degilmiş tabi ama insan anlamıyo bizde çok iey denedik kayganlaştırıcılar egzersizler ama zeytinyagı fayda etti dediğin gibi bunu yendiğimizin sevincini yaşarkenhamile oldugumu ögrendik değişik bi durum.birde bu hastalık için bi doktora gitmek gerek bize moral olarak çok faydası oldu

bilmem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):) okdar egzersız yapıodum bı doktor sıtesınde doktora sorayım 3 parmak alablıorm acaba eş denemesıne hazır mı dıye soru sordum kız daha doktorla yüzyüze konuşmadan sadece bı mesajyla gaza gelmştım :) yani bız egzersız, zeytınyağı vs dıyoruz ama gaz da olmazsa olmaz bu topiiğin de en buyuk faydası o :) herkes bırbırıne fena gaz verıyo ama biber gazı değilll hahahahaha

Son düzenleme:

evet gaz çok önemli :) şu netin başında nasıl bundan kurtulurum diye ararken şimdi hamilelikte neler yapılmalı diye bakıyorum çok süper bişi :)

Hahaha valla benim koca da fazla anlayışlı zannımca bende kalkınca dedim keşke gideydin aşkım Allah ne verdiyse Ama inanılmaz kendime güvenim geldi çünkü ben 1 haftadır daha bacaklarımı bile ilk kez bu gece açtım Şimdi sıra oranın duvar olmadığını kendime telkin etmekte ay duvar gibi geldi bana ya azıcık ittirince ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…