Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kıyamam canım ya ben daha 8 günlük evliyim şimdiden panik oluyorum ya hiç bitmezse bu dert diye kaldı ki 10 ay gerçekten uzun süre ama sen sonuca çok yaklaştın en azından oranın boşluk olduğunu kabul ettirdin beynine bende orası hala bir duvar.Ayrıca güzel çamaşırları asıl giy ki süreci hızlandırsın canım benim :)))

bu arada bak yazdıklarınızı okuyorum sana bir tavsiye daha vereyim.aparat veya parmak deneyenler var ya egzersizde.mesela ben parmak deneyemiyorum ancak aparatla deneyebiliyorum.kişiden kişiye rahatlık değişiyor bu konuda.eğer parmak çok rahatsız edici gelirse aparatlarla da deneyebilirsin.nasıl hazırlayacağını da bilemezsen ben de sana anlatırım:)

bide busra esinin anlayisli olmasi varya seni dahada rahatlatir ve bekledikce beklersin bir sure sonra artik esinde arkadas gibi sarilip uymak ister cunku sonucu bilcek istekleri azaliyo ve sana kadin gibi bakmamaya basliyolar papatyam diyo bittiyani sehvet olmesin anladin mi 10 ay ve daha fazla bu sikntiyi yasayanlarda var simdiden baslaki ask diri kalsin kendine yaparsin busra basla bugunden

ah büşra ilk başlarda hissettiklerimiz hep aynı.daha önce de yazmıştım.egzersiz yapmamamk için o kadar direndim ki.başka bir yolu olmalı bunun dedim.iki doktora gittim.ama yine de çözülmedi.neden mi?çünkü bu egzersizleri öyle ya da böyle kendin yapabilmeyi öğrenmelisin.o aşamaya doktorla geçemedim,yine vazgeçtim,yıldım.artık gidecek hiçbir yerim kalmayınca,çözecek hiçbir çözüm yolu bulamayınca,baktım çare yok öyle başladım egzersizlere.kendime bile dokunmakta zorlanan ben parmak ve aparatı duyunca bayılacak gibi oluyordum.o kadar istemedim ki...ama bak şimdi 9 cm aparattayım arkadaşım,bu ne demek benim için bir düşün:)sen de başaracaksın.hatta inşallah benim gibi zaman kaybedip,daha fazla çöküntüye uğramadan başaracaksın

aparatı herkes başka bir yolla hazırlamış,ben şöyle hazırlıyorum.havlu peçeteyi katlayarak fırça başı gibi şekil veriyorum ve dışını streçliyorum.ilerlemek isteyince streçi hiç çözmeden üzerine tekrar havlu peçete sarıp tekrar streçliyorum,böyle böyle kalınlaştırıyorum.sonra zeytinyağıyla beraber deniyorum.

sende eb gibi yilmissin artik sonuna gelince bende doktora gitcektim eylulu bekliyodum buraya nasil ulastim bilmiyorum gercekten nasil girdim kaydoldum uc gun once bitmis vaziyette inanki cabucak yapiyorum cunku herkes yaziyoki bumuydu diceksiniz 10 ayim gitti daha fazlasi gitmesin istemiyorum artik cunku aradaki cinsel soguklugu fark ettim artik ve daha birinci yilimiza girmeden insanlarinki 10 yilda tukeniyo bizimki 10 ayda sinira yaklasti insallah birdahaki ayima guzel mutlu yepyeni sayfayla baslarim komar

Başlangıç bir gelse devamı çorap söküğü gibi geliyor tecrübelilerden gördüğüm kadarıyla ah herşey başlamak.Umarım bu akşam banada o cesaret gelir...

Canım az kaldı çok mutlu olacaksın çok yürekten inanıyorum sonrada beni teselli etmeye devam edeceksin burdan bende allahın izniyle başkalarını :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…