- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.821
kimse yok mu?
Kıyamam canım ya ben daha 8 günlük evliyim şimdiden panik oluyorum ya hiç bitmezse bu dert diye kaldı ki 10 ay gerçekten uzun süre ama sen sonuca çok yaklaştın en azından oranın boşluk olduğunu kabul ettirdin beynine bende orası hala bir duvar.Ayrıca güzel çamaşırları asıl giy ki süreci hızlandırsın canım benim :)))busraaa insallah bizde yazariz buralara halloldu bitti bu is diye:)biliyo musun ilk girdgimde burayi okurken bile parmaklar basimda dondu sadece okudum irkildim asla yapamam dedim zeytin yagi jel parmak hepsi beynimde dondu dondu sonra serce parmagimi vazelinleyip soktum sonra isaret dediler isareti soktum bu sabah ortayi soktum bir an gaza geldim fena halde ikisini sokayim dedim heyecanlandm yapiliyo busra inanki cok cok garip ama yapilabiliyo ki simdi bana esin parmaklari denilince beynimde onun parmaklari denicem ama biktim 10 ay oldu resmen evlilik yil donumumuze az kaldi skldm bu isten biktm valla ne hayallerm vardi gecelikler ic camasirlari baktim yapamiyorum hep oyuncakli kelebekli giymeye basladim ilk okul ogrencisi gibi bi basarayimdusun gerisini
bu arada bak yazdıklarınızı okuyorum sana bir tavsiye daha vereyim.aparat veya parmak deneyenler var ya egzersizde.mesela ben parmak deneyemiyorum ancak aparatla deneyebiliyorum.kişiden kişiye rahatlık değişiyor bu konuda.eğer parmak çok raha
tsız edici gelirse aparatlarla da deneyebilirsin.nasıl hazırlayacağını da bilemezsen ben de sana anlatırı
busradaha yeniden kavustum oz guvene uc gun oldu :)8 gun ne ki hemen basla sakin busra bir gun bile dusunme hazirr hissetcem diye beklersen ben gibi beklersn 10 ay sonrada kendindeki degisime kendin inanamazsin resmen 10 ayda sacim dokuldu gozlerimin isiltisi gitti rengim soldu ben sana diyorum bugun hatta bu saat evindeysen pcde acik kalsin istersen yap ve yaz bekleme lutfen
şu da var.ben aparatları jellerle yerleştirmeyi de beceremedim.kkaderim sağolsun zeytinyağını önerince çok rahatladım
Kıyamam canım ya ben daha 8 günlük evliyim şimdiden panik oluyorum ya hiç bitmezse bu dert diye kaldı ki 10 ay gerçekten uzun süre ama sen sonuca çok yaklaştın en azından oranın boşluk olduğunu kabul ettirdin beynine bende orası hala bir duvar.Ayrıca güzel çamaşırları asıl giy ki süreci hızlandırsın canım benim :)))
Canım benim oruçluyum Allahın izniyle iftar olsunda bakcam hal çaresinebu arada bak yazdıklarınızı okuyorum sana bir tavsiye daha vereyim.aparat veya parmak deneyenler var ya egzersizde.mesela ben parmak deneyemiyorum ancak aparatla deneyebiliyorum.kişiden kişiye rahatlık değişiyor bu konuda.eğer parmak çok raha
tsız edici gelirse aparatlarla da deneyebilirsin.nasıl hazırlayacağını da bilemezsen ben de sana anlatırı
busradaha yeniden kavustum oz guvene uc gun oldu :)8 gun ne ki hemen basla sakin busra bir gun bile dusunme hazirr hissetcem diye beklersen ben gibi beklersn 10 ay sonrada kendindeki degisime kendin inanamazsin resmen 10 ayda sacim dokuldu gozlerimin isiltisi gitti rengim soldu ben sana diyorum bugun hatta bu saat evindeysen pcde acik kalsin istersen yap ve yaz bekleme lutfen ( Allahım size de böyle oluyormuydu sanki parmak p...den daha zor gibi :// İlk başlarda böyle mi hissediyordunuz aslında böyle yazıp sizin sürecinize sekte vurmaktan korkuyorum sizi başa döndürmüyorum değil mi vicdan azabı çektim şimdi
Canım benim oruçluyum Allahın izniyle iftar olsunda bakcam hal çaresine( Allahım size de böyle oluyormuydu sanki parmak p...den daha zor gibi :// İlk başlarda böyle mi hissediyordunuz aslında böyle yazıp sizin sürecinize sekte vurmaktan korkuyorum sizi başa döndürmüyorum değil mi vicdan azabı çektim şimdi
allah kabul etsin ne var biliyo musun busra basa dondurmuyosun cunku ben 3cu gunumdeyim cok hizli yapmaya basladim cunku artik inanki bu konu cok uzadi artik elim kolum baglandi arkadaslardan allah razi olsun deligin yerinide ogrettiler valla:)busra once kendini inandiriyosun bu is bu parmak sokuyosun ve icerdeki boslugu goruyosun kendin anliyosun ki sadece parmak girmez buraya kkaderim yazmistiki ordan 3 kilo bazen 4 kilo bebek cikiyo benim ablam 5 kilo dogmus annem norml dogum yapmis dusun ki yani ordan kocaman bisey ciktigina gore normal bi peniste girer bizimki tamamen psikolojik kendini rahatlatcaksin ki onuda iicine alabilesin nefes alislari ogrendm ucgunde nefes aliyorum derin derin ikinarak itiyorum giriveriyo 8 gun 8 aylara donusmesin bu aksam basla bu ise bak dusun 3cu gunm 3gundur sabahlari ise gelmeden yapiyorum kendimi inandirdim ve tiksintimde azaldi resmen tiksindim ama geciyo
ah büşra ilk başlarda hissettiklerimiz hep aynı.daha önce de yazmıştım.egzersiz yapmamamk için o kadar direndim ki.başka bir yolu olmalı bunun dedim.iki doktora gittim.ama yine de çözülmedi.neden mi?çünkü bu egzersizleri öyle ya da böyle kendin yapabilmeyi öğrenmelisin.o aşamaya doktorla geçemedim,yine vazgeçtim,yıldım.artık gidecek hiçbir yerim kalmayınca,çözecek hiçbir çözüm yolu bulamayınca,baktım çare yok öyle başladım egzersizlere.kendime bile dokunmakta zorlanan ben parmak ve aparatı duyunca bayılacak gibi oluyordum.o kadar istemedim ki...ama bak şimdi 9 cm aparattayım arkadaşım,bu ne demek benim için bir düşün:)sen de başaracaksın.hatta inşallah benim gibi zaman kaybedip,daha fazla çöküntüye uğramadan başaracaksın
Başlangıç bir gelse devamı çorap söküğü gibi geliyor tecrübelilerden gördüğüm kadarıyla ah herşey başlamak.Umarım bu akşam banada o cesaret gelir...
kesinlikle onemli olan serce parmagi :):)
Canım az kaldı çok mutlu olacaksın çok yürekten inanıyorum sonrada beni teselli etmeye devam edeceksin burdan bende allahın izniyle başkalarını :))sende eb gibi yilmissin artik sonuna gelince bende doktora gitcektim eylulu bekliyodum buraya nasil ulastim bilmiyorum gercekten nasil girdim kaydoldum uc gun once bitmis vaziyette inanki cabucak yapiyorum cunku herkes yaziyoki bumuydu diceksiniz 10 ayim gitti daha fazlasi gitmesin istemiyorum artik cunku aradaki cinsel soguklugu fark ettim artik ve daha birinci yilimiza girmeden insanlarinki 10 yilda tukeniyo bizimki 10 ayda sinira yaklasti insallah birdahaki ayima guzel mutlu yepyeni sayfayla baslarim komar
Kuiflex çok etkili kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum ...busra kas gevseticinin adi ne yazarmisin bilmiyorum burda varmi ama bir bakayim eczaneye gittim kas gevsetici dedim krem uzatti bana ilac ismide bilmiyorm bi yaz bakayim burdan
Canım az kaldı çok mutlu olacaksın çok yürekten inanıyorum sonrada beni teselli etmeye devam edeceksin burdan bende allahın izniyle başkalarını :))[
busraaa sen cok sanslisin minnosum en yakin zmanda bitcek benim gibi yilmicaksin aglamicaksin saclarini yolup ve yine yapamadim diyip gece esin uyurken sen nasil yapcam diye dusunmiceksin insallah cok erken bulmussun burayi bak kkaderim ve melisa var onlar yapip bitirmisler bilhassa kkaderim tek gun alistir kendini benim basladigim gibi basla orucunu al muzigini kulagina aynayida karsina al ikin bana boyle dediler ikin aynada vajinani izle tiksinme sakin benim midem bulandi ama 3 gunde mide duzeldi simdi dahasini istiyorum izle sonra deligi gorceksin sonra serce parmagini vazelinle ve yavasca sok kkaderim hep popo yonune ittir dedi aklindan cikmasin ben duz ittirdim gitmedi sonra aklima geldi popo yonume dogru ittirdim girdi sonra korktum parmak orda nasil cikarayim acida yok hic bi his yok sadece saskinlik nasil yani diye mideme ani bulanti girdi baktim kimildatiyorum baktim yuvarlak ciziyorum yuh dedimmmm soka dustum icerisi bos sonra isaret parmagima gectim ortadan fazlasina gidemedm oglende isten ciktm eve gittm isareti yine denedim hop girdi onuda kimiltattim yuvarlak yaptim bombos ici garip sonra bu sabah ise gelmeden ortayi yaptim inanki su anda bunlari yaan benmiyim diyorum hatta otursam isareti yine sokabilirmiyimde dyrm ama soktum diyince biliyorum ki yapabiliyorum.ve busra ikiliyinca delik aciliyo artik genisledi azda olsacokuzun oldu ama yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?