- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.801
evet gaz çok önemli :) şu netin başında nasıl bundan kurtulurum diye ararken şimdi hamilelikte neler yapılmalı diye bakıyorum çok süper bişi :)
kızlarrrrrr çokk mutluyummmmm 2. ilişkim de başarılı :):):):) zamanla düzelıyor lafını duydugumda anlayamıyodum... demekkı ılla yaşaamak gerekıyomuş :) bu kez gelgitlerde de daha iyiydi :) demekkı zamanla kaslarım esnıyo mu noluyo anlamadım :) ama bızde tek sıkntı hemenck penisi alamıyorum kızlarrrrrr :S önce bı kaç parmak aparat derken anca öyle penıs cok kolay oluyo. acaba ben mı kendımı oyle alştırdım onlara?? yoksa ilşkiye girmedıgım sürede vajınam yenıden küçülüyo mu :) off kendı kendımin doktoru oldum kafamdan nedenler uydurur oldum valla :)
bak şuan da beni hamilelik gazına getiriyosun amaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayır gelme bence daha çok erken daha evlilikten bişey anlamamışsındır yaz geliyo gez kocanla tatil yap sonra da çocuk yaparsınız..bizim tatil iptal oldu mesela :)
bizde düşünüyoduk bebişimiz ramazan bayramından önce geldi :) belkide sizede gelir bi bebiş :)tamam tamammmmmmmmmm gelmedim gazaa ramazan bıtsın biz de düüşünüyoruz yaaa :) bebek değil tatili ama :):):)
bizde düşünüyoduk bebişimiz ramazan bayramından önce geldi :) belkide sizede gelir bi bebiş :)
milletin lafına da bakma gerçi daha erken ama.millet ne acele der bi kaç ay geçince olmuyo galiba demeye başlarlar ahh o millet yokmu o milletbiz baya baya korunuyoz ama :) hani millet ne bu acele der dıye çok dıkkat edıyoruuummmmm :)
milletin lafına da bakma gerçi daha erken ama.millet ne acele der bi kaç ay geçince olmuyo galiba demeye başlarlar ahh o millet yokmu o millet
bakınnnnnnnnnnnn vajili kızlarrrrrrrrrr 29 nisan günü yazdıklarıma bakın bıde şu hallerime bakın ve azim edinnnnnnnnneler çekmişim ne heyecanlar ne korkular ne streslerrrrrr ama şuan oohoooooooooooo ilişkiye de gırıyorum tatmın de oluyorum çünkü olacak dedim veeeeeeee olduuuuuuuuuuuuuuuuuu :123:
3gunde orta parmaga gectim hirs yaptim isaret ve ortayi birlestirip yanyana sokayim dedim yariya geldim bi yanmaaa offf nefesle ittim resmen:):sonra basladim gulmeye bukadar azimliysen 10 aydir nerdeydin dedimLD:
canım günaydın çok sevindim senin adına ben yapamadım bu parmak işini ya :// Ama burda arkadaşın sölediği kas gevşetici müthiş bişey aklında bulunsun bacaklarımı deli gibi kitleyen ben dün bildiğin rahat rahat açtım yatakta.Kendini kasma sorunun varsa kullanabilirsin canım.Allahım yardımcın olsun...sizi bekliyorummm
canım günaydın çok sevindim senin adına ben yapamadım bu parmak işini ya :// Ama burda arkadaşın sölediği kas gevşetici müthiş bişey aklında bulunsun bacaklarımı deli gibi kitleyen ben dün bildiğin rahat rahat açtım yatakta.Kendini kasma sorunun varsa kullanabilirsin canım.Allahım yardımcın olsun...
Vallahi bende ne kadar nazlı olduğumu evlenince anladım meğer ne kıymetli canım varmış şimdi benide biraz korkutuyor içeri itme duygusu sanki orda bir duvar var gibi bunu da aşarsam olacak bu iş azmin elinden vajinismus bile kurtulmaz :))busra ben bacaklarimi aciyorum ben icine sokamiyorum cunku yerini bile yeni ogrendim:)melisa kaderim avesra yonlendirdi busra inanki cok cok korkagim ama 3 gundur 3 parmak soktum ilk serce parmak dun isaret bu sabahta ise gelmeden once orta parmagimi soktum kendime inanamiyorum inanki daha oncede bahsettim 27 yasimdayim hic disciye gitmedim aletleri gormemek icin seker cukulata yiyince yarim saat icinde dis fircaliyorm korkudan curur falan doktora gitmeym diye dusun rahatsizlik yani bunlar::))))ama inanmak cok onemliymis bunu anladm su
anda hayal gibi sabah orta parmagimi soktum icerde oynattim ckardm yeniden soktum soktayim hele kocam odahada sokta
3gunde orta parmaga gectim hirs yaptim isaret ve ortayi birlestirip yanyana sokayim dedim yariya geldim bi yanmaaa offf nefesle ittim resmen:):sonra basladim gulmeye bukadar azimliysen 10 aydir nerdeydin dedimLD:
busra ben bacaklarimi aciyorum ben icine sokamiyorum cunku yerini bile yeni ogrendim:)melisa kaderim avesra yonlendirdi busra inanki cok cok korkagim ama 3 gundur 3 parmak soktum ilk serce parmak dun isaret bu sabahta ise gelmeden once orta parmagimi soktum kendime inanamiyorum inanki daha oncede bahsettim 27 yasimdayim hic disciye gitmedim aletleri gormemek icin seker cukulata yiyince yarim saat icinde dis fircaliyorm korkudan curur falan doktora gitmeym diye dusun rahatsizlik yani bunlar::))))ama inanmak cok onemliymis bunu anladm suanda hayal gibi sabah orta parmagimi soktum icerde oynattim ckardm yeniden soktum soktayim hele kocam odahada sokta
Vallahi bende ne kadar nazlı olduğumu evlenince anladım meğer ne kıymetli canım varmış şimdi benide biraz korkutuyor içeri itme duygusu sanki orda bir duvar var gibi bunu da aşarsam olacak bu iş azmin elinden vajinismus bile kurtulmaz :))
oooooooo maşşallahhhhhh sana işte valla bak çok sevndm 3 günde hıphızlı level atlamşsın ve emnım çabucak yeneceksınnnnnnnsakın ara verme bu tempoda devam et bu çooooook onemliiii.. bıde olmayan bısey oldu mu hemen pesetme zaten hepsi hemen olmuyo .alıştıra alıştıraaaa. sen de ınanmıcaksın ama bı bakacaksın 3 parmk ta gırıo 6 7 8 ve 9 cmlık aparat ble belkiiiiii
Ah canım okumakla ilgisi olsa ilk biz yapardık bende öğretmenim ama iş oraya gelince ne eğitimimin geçerliliği var ne diplomanın sahiden bu konuda çok cahilmişiz şu parmak konusunda söz vermiştim arkadaşlara ama yapamadımbusra benimde kiymetli sorun burda canimiz kiymetliki yapamiyoruz ama su var busra inanki ucgunde neler yaptim bence cok buyuk seyler cunku kendimde bu potansiyeli gormedim gecen gun biri yazdi cok uni mezunu biliyorum cehaletle ilgili degil bende uni mezunuyum cok iyi bi firmada calisiyorum 4 tane yabanci dil biliyorum ama daha vajina deligi nerde onu bilmiyodum:):)bugun orta parmagimi soktum simdi kafam karisik ne yapayim zeytin yagiyla hemen es denemesi mi yoksa iki parmak mi yoksa aparatlarlada deneyim mi sirada ne yapmam lazim yeni gelin olan arkadas bana yardimci olurmusun istedigini sorabilirsn demistn:)busra lutfen bugun serce parmagini dene inanki icine sende inanamicaksin sahsen ben inanamadim duvar degil bosluk var sadece ucu dar ici genis kocaman bosluk parmagimi dolandiriyorum herhangi biryere degmiyo garipp bisey
Ah canım okumakla ilgisi olsa ilk biz yapardık bende öğretmenim ama iş oraya gelince ne eğitimimin geçerliliği var ne diplomanın sahiden bu konuda çok cahilmişiz şu parmak konusunda söz vermiştim arkadaşlara ama yapamadımAma kendimi iyi hissettiğim an başlayacağım ama bende dün çok yol katettim parmakla olmasada kendimi kasmama konusunda ilerledim.En azından özgüvenim geldi yerine.Ama senin adına çok sevindim canım Rabbim kimsenin evliliğini bu dertle imtihan etmesin,dualarımdasın.Başaracağız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?